Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzu olu topragını atmaya once tartıyla yuzleserek basla bıtanem

Canım benim cok cok gecmiş olsun olumlu düşün bak çok sükür atlattınız inş.dahada toparlanarak son bulacak Allah ın izniyle.sen çok iyi bi annesin..bunun şüphesine girme canım inş
Hosgeldin aramızaaaa ben Elif 30 yasmdayım öğretmnm 4.5 yasnda bi oğlum var hedefime yaklask 10 kg var
10 gun kalacaksan 1 cuma bildirimsiz olucan yani
Gitmicek olursanda bu hafta almazsak da yazik olacak

Kizlar ne yapalim sizde bisey deyin
Gelll @petso gelllllll))(
Bugun pilates topu aldim ve birazdan ilk defa denicem bklm insAllah sikilasmama faydasi olur kizlar sabah 40 dk yürüyüşümü yaptim kahvaltidan once pilates de yapip squat ve leslieyle taclandircam insAllah
kilo bildirimim

geçen hafta : 85.0
bu hafta : 82.0
aradaki fark : 3000 gr
Yüzde : %3.52 (12 günlük diyet sonucum)
Mefkurem ben bugün tartılmayı unuttum abla sabah babaannenin sargısını aldırmak için kontrole götürdüm telaşlı geçti hiç aklıma gelmedi sorun olmaz heralde

Kuzum canını sıköa..evet yıpratıcı bi sürec ama büyük hayır..öle düşün..kencini bırakma ve gurur duy bence.kilon cok yok zaten olanı da vercz birlikte biz sana desteğiz inş canımmmm C cemresila

inşallah abla yarından itibaren dikkat etmeye çalışacam menü yazayim diyorum ihmal ediyorum bu hafta baya yogundum yarından itibaren menüyü de mümkün olduğunca yazmaya çalışacam
huhu sevo yarisalim mi
Kizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim

Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900

Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
bence çok stres yaptın bi detox seni kurtaracakti ama senin moralin bozuktu bence onun için yapmak istemedin kendini salma böyle gec bildirince de sonuç değişmiyor canım önümüze bakalım
kilo bildirimim

geçen hafta : 85.0
bu hafta : 82.0
aradaki fark : 3000 gr
Yüzde : %3.52 (12 günlük diyet sonucum)
12 gün için gayet iyi bir rakam
Kızlar bime keten tohumu ve chia gelmiş almalı mıyım sizce
ben ikisini de arat ara tüketiyorum chia uzun süre bekletmezsen o kivami almıyor ve çok tok tutuyor
Yaptım yaptım birkaç mesaj yukarıda kaldı,
Bu sabah kilom; 71,8
Pazartesi başlamıştım; 73,8 ile
güzel eksi canım
keten tohumu olabilir chia ya gerek yok :)
chia dan ne istiyorsun kız ben severim kendisini
canım sadece menü paylaşmak değil ki olay diğerine yorum yapmakta önemli nasıl ki buradakiler zaman ayırıp yorum yapıyor senden de aynısını bekliyoruz
Kızlar hep reklam çıkıyor ki bu programda ben mi yanlış yaptım
Anlatmış Zuhal abla b

ne kadar bunaldigini tahmin edebiliyorum cnm
Sevabini dusunup sabretmeye calis
Hani 3 gun dediydin

Mefkurem ben bugün tartılmayı unuttum abla sabah babaannenin sargısını aldırmak için kontrole götürdüm telaşlı geçti hiç aklıma gelmedi sorun olmaz heralde
tmm cnm yarin sabah tartil
Kendini salma emeklerin bosa gitmesin
Bu arada bazen harfleri yanlıs yazmıs olarak göndermiş oluyorum ama reklamlardan ne yazdgmı bile göremiyrm ki çogu zamn öle yazıveriyorum;(kusuruma bakmayın.
kuzum operadan girsene orda reklami kapatabiliyosun

Bu arada bazen harfleri yanlıs yazmıs olarak göndermiş oluyorum ama reklamlardan ne yazdgmı bile göremiyrm ki çogu zamn öle yazıveriyorum;(kusuruma bakmayın.
Canım sende indir operayı ve ordan Google bağlanıp gir takima reklamları da kapat de ayarlanabiliyor operada sorun kalkıyor

gerek yok kız birşey istediğimden değil :)

Tartilmak icin fazla beklemedim

Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4

Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))

Guzel abla gecen haftaki eksinde superdi 8lerede az kalmis :)

Tbrkler canim

Hosgeldin canim 10kilo cok degil 2-3 aya halledersin devam edersen istikrarli bi sekilde

Bende pinar 25 yasindaym 24 haftalik hamileym

Ewet suyunuda iyi ayarliyamiyorm sanirm ama bide domatessiz deniym ozaman ben cok severm domates o yuzden koyuyordm yarin yapmayi dusunuyorm insallah

Cok fazla arti olmamanda guzel cnm

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 82:6
Bu hafta: 81.4
Fark: -1.2
Masallah cok guzel cnm tbrkler

Hosgeldin cnm aramiza
Bende pinar 25 yasindaym suanda hamileyim

Kizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim

Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900

Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan

Selamlarrr
Cuma kilo bildirimi 76.00
Bugün kilo bildirimi 74.90

Tbrkler canim guzel sonuc :)

Eeee kizlar 1 haftayi daha iyisiyle kotusuyle geride biraktik

Eksi olanlar simarmayip yine guzel eksilerle devam etsinler :))
Arti olanlardan haftaya süper eksiler bekliyorum

Bugun tekrar bi ayaklananip onumuzdeki haftaya odaklanalim
Sonra cuma gelince pismanlik yasamayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…