- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.201
kuzu olu topragını atmaya once tartıyla yuzleserek basla bıtanemÇok güzel yazmışsın canım dediğin gibi acayip bir ölü toprağı var üzerimde kalkamıyorum çok bunaldım hiçbirşey yapmak istemiyorum
Evet maalesef canım skıldıkça yemeğe vuruyorum kendimi
Sorma ya veremediğim gibi bu hafta verdiğimi de aldım tekrar baştan başla işin yoksa şimdi
İnş canım tartıya çıkmaya korkuyorum aldım biliyorum yediğim için pişman olup suçluyorum ama durduramıyorum canım skkn
Biraz misafirim gidince kendime geleceğimi düşünüyorum canım yoksa şuanki modum çok düşük babaanne hiçbirşey yapamadığı için gözüde sargıda suyu dahi ben getiriyorum ve damlalar bitmeden gitmeyecek gibi duruyor o damlanında biteceği yok çocuk onun yanında huzursuzlanıp durmuyor sürekli peşimde bacaklarıma yapışıyor mutfakta iş yapamıyorum çok kötüyüm
Toplamam lazım canım böyle bırakamam kendimi
Kaçışım yok evet yarın sabah bi çıkayım tartıya görelim bakalım neler olmuşkuzu olu topragını atmaya once tartıyla yuzleserek basla bıtanem
ha şoyle bır yerden baslamak lazım gerısı gelecek elbetKaçışım yok evet yarın sabah bi çıkayım tartıya görelim bakalım neler olmuş
Canım benim cok cok gecmiş olsun olumlu düşün bak çok sükür atlattınız inş.dahada toparlanarak son bulacak Allah ın izniyle.sen çok iyi bi annesin..bunun şüphesine girme canım inşGğnaydın kızlar
Dün evimize geldik şükür.ama gelir gelmez kusma ishal başladı.hastane mikrobunu aşdık da geldik maşesef.inşallah erene bulaşmaz.
Bizim doktor da çok pislik insan kullanan bir doktormuş.eşim eczaneden ilaç alırken tanıdık eczacı anlatmış.neler neler.9 yaşındaki çocuğun fazla anyibiyotikten ölğmğne sebep olmuş.gereksiz hastaneye yatıran yoğun bakımda tutan gece 12 yi geçince (ertesi günğn parasını almak için)hastayı çıkaran falan berbat bir doktormuş.eşim ona gitme demişti.ne bileyim ben .ötekinin berdiği antibiyotikler işe yaramadı.bir de bu görsün demiştim.(ona götürsem belki o da yatırırdı.)ya çocuğa birşey olsaydı diye bir se o başımın etini yedi.
hastanede bem de üşğttğm herhalde son gün çok kötü oldum.oda arkadaşım sağolsun bir görüneceksen bem bakarım dedi.kbb ve göğüs doktoruna göründüm.aşşırı öksürük hırıltı var diye.sinüzit belki de buna bağlı(belki de değil)alerjik astımım varnış.
Bensen haberler böyle.
Sabah da tartılamadım.
Çocukla yapışık geziyoz.hep memede.allahyan emziriyorum.bugün daha istifra etmedi şükür ishal de yapmadı.hemen iyileşiverse bari.
İnşallah herkes eksidir.
İlk kez 1 hafta eksi başladım onu da devam ettiremedim.
Hosgeldin aramızaaaa ben Elif 30 yasmdayım öğretmnm 4.5 yasnda bi oğlum var hedefime yaklask 10 kg varCANIMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BAHARCIM İNŞALLAH.ŞİMDİ KAÇ KİŞİYİZ BURDA.EĞER AKTİFSEN BANA Bİ KİŞİLERİ ÖZET GEÇEBİLİR MİSİN VAKTİM OLSA OKUYACAĞIM AMA ŞU AN ÇOK VAKTİM DE YOK KİŞİLERİ YORUMLARI OKUMAYA,BELKİ KAYITLI BİR ŞEY VARDIR ELİNDE
Gelll @petso gelllllll10 gun kalacaksan 1 cuma bildirimsiz olucan yani
Gitmicek olursanda bu hafta almazsak da yazik olacak
Kizlar ne yapalim sizde bisey deyin
Bugun pilates topu aldim ve birazdan ilk defa denicem bklm insAllah sikilasmama faydasi olur kizlar sabah 40 dk yürüyüşümü yaptim kahvaltidan once pilates de yapip squat ve leslieyle taclandircam insAllah
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Niran Nevra
Yaşı: 36
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 11 yaş - 8 yaş -9 aylık
Emziriyormusun: Evet
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 157
Kilo: 82 (85 idim, 10 gündür diyette 3 kilo verdim)
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Gebelikler ve 30 yaş sınırı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hataylıyım, bizim buralarda bir söz vardır "yemedide dertli(aç) öldü demesinler, yedide etli öldü desinler" diye....Antakya mutfağı ve bu fikir birleşince hergün misafir ağırlar gibi sofralar kuruluyor, yapipta yememek hiç olmaz zaten... Öyle olunca da 15 sene gibi bir sürede özellikle de son gebeliğimde 40 kilo kadar kiloyu ekledim bedenime(4 patates çuvalı)... "artık bu patates çuvallarını indirmeliyim sırtımdan" diye düşündüm ve takımımıza katılmak istedim...
Takım kurallarını okudum, kabul ettim, ancak hatalarım olursa bilmediğimden olur, bilgilendirirseniz sevinirim...
kilo bildirimim
geçen hafta : 85.0
bu hafta : 82.0
aradaki fark : 3000 gr
Yüzde : %3.52 (12 günlük diyet sonucum)
Mefkurem ben bugün tartılmayı unuttum abla sabah babaannenin sargısını aldırmak için kontrole götürdüm telaşlı geçti hiç aklıma gelmedi sorun olmaz heralde
huhu sevo yarisalim miinşallah abla yarından itibaren dikkat etmeye çalışacam menü yazayim diyorum ihmal ediyorum bu hafta baya yogundum yarından itibaren menüyü de mümkün olduğunca yazmaya çalışacam
bence çok stres yaptın bi detox seni kurtaracakti ama senin moralin bozuktu bence onun için yapmak istemedin kendini salma böyle gec bildirince de sonuç değişmiyor canım önümüze bakalımKizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim
Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900
Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
12 gün için gayet iyi bir rakamkilo bildirimim
geçen hafta : 85.0
bu hafta : 82.0
aradaki fark : 3000 gr
Yüzde : %3.52 (12 günlük diyet sonucum)
ben ikisini de arat ara tüketiyorum chia uzun süre bekletmezsen o kivami almıyor ve çok tok tutuyorKızlar bime keten tohumu ve chia gelmiş almalı mıyım sizce
güzel eksi canımYaptım yaptım birkaç mesaj yukarıda kaldı,
Bu sabah kilom; 71,8
Pazartesi başlamıştım; 73,8 ile
chia dan ne istiyorsun kız ben severim kendisiniketen tohumu olabilir chia ya gerek yok :)
canım sadece menü paylaşmak değil ki olay diğerine yorum yapmakta önemli nasıl ki buradakiler zaman ayırıp yorum yapıyor senden de aynısını bekliyoruzUnutmakta haklısınız, sayfaların arasında kayboluveriyorum. Maşallah oldukça aktifsiniz bence.
Aslında bir tek dün giremedim o da gerçekten çok yoğun bir gündüOnun dışında hergün girip menümü ve kilomu paylaşmaya dikkat ediyorum.
Anlatmış Zuhal abla bKızlar hep reklam çıkıyor ki bu programda ben mi yanlış yaptım
ne kadar bunaldigini tahmin edebiliyorum cnmBiraz misafirim gidince kendime geleceğimi düşünüyorum canım yoksa şuanki modum çok düşük babaanne hiçbirşey yapamadığı için gözüde sargıda suyu dahi ben getiriyorum ve damlalar bitmeden gitmeyecek gibi duruyor o damlanında biteceği yok çocuk onun yanında huzursuzlanıp durmuyor sürekli peşimde bacaklarıma yapışıyor mutfakta iş yapamıyorum çok kötüyüm
tmm cnm yarin sabah tartilMefkurem ben bugün tartılmayı unuttum abla sabah babaannenin sargısını aldırmak için kontrole götürdüm telaşlı geçti hiç aklıma gelmedi sorun olmaz heralde
kuzum operadan girsene orda reklami kapatabiliyosunBu arada bazen harfleri yanlıs yazmıs olarak göndermiş oluyorum ama reklamlardan ne yazdgmı bile göremiyrm ki çogu zamn öle yazıveriyorum;(kusuruma bakmayın.
Canım sende indir operayı ve ordan Google bağlanıp gir takima reklamları da kapat de ayarlanabiliyor operada sorun kalkıyorBu arada bazen harfleri yanlıs yazmıs olarak göndermiş oluyorum ama reklamlardan ne yazdgmı bile göremiyrm ki çogu zamn öle yazıveriyorum;(kusuruma bakmayın.
huhu sevo yarisalim mi
bence çok stres yaptın bi detox seni kurtaracakti ama senin moralin bozuktu bence onun için yapmak istemedin kendini salma böyle gec bildirince de sonuç değişmiyor canım önümüze bakalım
12 gün için gayet iyi bir rakam
ben ikisini de arat ara tüketiyorum chia uzun süre bekletmezsen o kivami almıyor ve çok tok tutuyor
güzel eksi canım
chia dan ne istiyorsun kız ben severim kendisini
canım sadece menü paylaşmak değil ki olay diğerine yorum yapmakta önemli nasıl ki buradakiler zaman ayırıp yorum yapıyor senden de aynısını bekliyoruz
Anlatmış Zuhal abla b
Tartilmak icin fazla beklemedim
Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4
Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))
Slmlar kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta : 87.7
Bu hafta : 87.3
Fark : - 400
Yüzde : 0.45
Bu hafta az oldu eksideyim cok şükür ama daha iyisi olabilirdi
Alintilarimi yaotim kızlar musait oldugumfa hrpsini yanitlicam simdilik cikiyorum
Kilo bildirimine gec kalmak istemeidm
Adı:şeyma
Yaşı:33
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 12 yaşında elhamdülillah
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:1.63
Kilo:69.6
Hedef:59
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dikkat etmemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
KİLO GEÇMİŞİMİ ANLATACAK OLURSAK EĞER DAHA ÖNCE KADINLAR KULÜBÜ VESİLESİ İLE 56 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜM,SONRA HAYATIMDA BAZI ÖZEL DEĞİŞİMLER OLDUKTAN SONRA YEMEYE VURDUM KENDİMİ VE KİLO ALDIM MALESEF.YİNE VEREBİLİRİM İNANIYORUM BUNA.BURADA ÇITIR ANNELER TOPİĞİ İLE VERMİŞTİM YAKLAIŞIK 10 KİLO VE SÜPER OLMUŞTUM ARTIK YİNE OLMA VAKTİ KIZLAR
yok bisey yemedim bebegim hemen gidip yattim :))
hadi oyle olsun bakalim :)))
hic yoktan iyidir cnm 5 lere de hosgeldinnn
dur kizzz millet iyice uykusunu alsin :))
cok guzel cnm tebrikler sende 7 lere hosgeldin :)
vayyyy aysenur superrrrrr cnm masallahhhhh
buna sonra cevap yazicam :)
cok guzel baslangic tatlim inş devami gelsin
kuzum mervede demisya maydonoz yesil sogandan baska bisey konmaz kisira
Soganla yesil biberi kavurup salcayla bidaha kavurup dinlenmis koftelik bulgura ekliyorum
Mercimek kofte gibi elinle ovala
Sonra tuz kararabiber pul biber kimyon ekle
Limon suyu birazda nar eksisi
En son maydonoz yesil sogan
Bulguru islatirkende suyunu iyi ayarlaman lazim
amannnn yarabbimmmmm
Harikaaaaaaaa
Cooook sevindim cnm
dune gore yinede eksi gelmisin heralde cnm
cok guzel ebrucum tebrikler cnm
bu civarlarda arti cok degil cnm :)
tekrar cok gecmis olsun cnm
Neyse eve gelmisinizya dahada iyi olursunuz ins.
sebebini biliyorsun cnm haftaya acisini cikarirsin
bi hguzel eksi dahaaa
Cok tebriklerrrr cnm
Ne yapiyoruz liste isini
edibeee dun oyle deyince arti gelecen diye korktuydum cok sevindim cnm
Hem benide geçmişin :))
Kilo bildirimimi yapıp diğer bildirimlere bakıyım yeni oturabildim kızlar
Cuma 65.1
Bugün 65.2
+100
Haftaya 64 ude görmek istiyorum biraz daha dikkatli olacam tr ye az kaldı ordada kilo alma ihtimalim yüksek o yüzden bir kaç kilo daha verip gitsem iyi olur
Bugun yeni arkadaslar, kilo bildirimleri falan biraz yogun oldu cnmtakip edemeyince burayı çok kopuyorum yaaa, yabancılaşoıyorum herşeye
Masallah cok guzel cnm tbrklerKilo bildirimi
Geçen hafta: 82:6
Bu hafta: 81.4
Fark: -1.2
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Niran Nevra
Yaşı: 36
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 11 yaş - 8 yaş -9 aylık
Emziriyormusun: Evet
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 157
Kilo: 82 (85 idim, 10 gündür diyette 3 kilo verdim)
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Gebelikler ve 30 yaş sınırı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hataylıyım, bizim buralarda bir söz vardır "yemedide dertli(aç) öldü demesinler, yedide etli öldü desinler" diye....Antakya mutfağı ve bu fikir birleşince hergün misafir ağırlar gibi sofralar kuruluyor, yapipta yememek hiç olmaz zaten... Öyle olunca da 15 sene gibi bir sürede özellikle de son gebeliğimde 40 kilo kadar kiloyu ekledim bedenime(4 patates çuvalı)... "artık bu patates çuvallarını indirmeliyim sırtımdan" diye düşündüm ve takımımıza katılmak istedim...
Takım kurallarını okudum, kabul ettim, ancak hatalarım olursa bilmediğimden olur, bilgilendirirseniz sevinirim...
Kizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim
Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900
Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
Selamlarrr
Cuma kilo bildirimi 76.00
Bugün kilo bildirimi 74.90
Spor listesi Sonuclar
1. AhSen_2504 (1.605 puan)
2. E ebruebrulii (1.275 puan)
3. Fit mutlu anne (1.042puan)
Tebrikler kizlar
Ellerine saglik tatli hamisimSpor listesi Sonuclar
Tebrikler kizlar
tebrık ederım kızlarrSpor listesi Sonuclar
Tebrikler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?