- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.141
Aramıza hoşgeldin canım9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Niran Nevra
Yaşı: 36
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 11 yaş - 8 yaş -9 aylık
Emziriyormusun: Evet
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 157
Kilo: 82 (85 idim, 10 gündür diyette 3 kilo verdim)
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Gebelikler ve 30 yaş sınırı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hataylıyım, bizim buralarda bir söz vardır "yemedide dertli(aç) öldü demesinler, yedide etli öldü desinler" diye....Antakya mutfağı ve bu fikir birleşince hergün misafir ağırlar gibi sofralar kuruluyor, yapipta yememek hiç olmaz zaten... Öyle olunca da 15 sene gibi bir sürede özellikle de son gebeliğimde 40 kilo kadar kiloyu ekledim bedenime(4 patates çuvalı)... "artık bu patates çuvallarını indirmeliyim sırtımdan" diye düşündüm ve takımımıza katılmak istedim...
Takım kurallarını okudum, kabul ettim, ancak hatalarım olursa bilmediğimden olur, bilgilendirirseniz sevinirim...
Hoşbulduk canımAramıza hoşgeldin canım
Hoşbulduk canım.HOŞGELDİN CANIM BENDE YENİYİM.HER GÜN MENÜ YAZACAĞIZ AKTİF OLACAĞIZ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE
CUMASABAH VE PAZARTESİ BİLDİRİM YAPACAĞIZ HABERİN OLSUN.BİDE YÜZDE HESABI VAR KİLO VERDİĞİN YÜZDEYİ HESAPLIYORSUN EN BAŞ SAYFADA FORMÜLÜ VAR
Ay Yok öyle dua etmeyinGitme diye duami etsek ne yapsak :)) kafam cok karisti
Gidersende zaten ayni tarti olmaz hadi 1 hafta bildirimsiz olursun ama sonraki hafta arti olmaman lazim
tabıkıde yapmalısın canımHoşbulduk canım.
Bugün ilk günüm kilo bildirimi yapmalı mıyım?
pesto ben sana guvenıyorumAy Yok öyle dua etmeyinelimden geleni yapiciiim balım
Okulumdaki tek kilolu öğretmen benim... doğumdan sonra yeni başladım, kilomdan utanıyorum inanın, okula koşa koşa giderdim... artık gitmek istemeyeceği duruma geldim.Hoşgeldin bende ebru ögretmenler olarak epey fazlayız sanirımevlendikten sonra alınan kilolar herkese dert patates çuvallarini firlata firlata atcaz burda
hosgeldın canım ben merve 29 yasında 2 kızım var emınım yıne basarırsın hep bırlıkte ınsallah dıplomalı ev hanımıyım9.TAKIM KATILIM FORMU
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hataylıyım, bizim buralarda bir söz vardır "yemedide dertli(aç) öldü demesinler, yedide etli öldü desinler" diye....Antakya mutfağı ve bu fikir birleşince hergün misafir ağırlar gibi sofralar kuruluyor, yapipta yememek hiç olmaz zaten... Öyle olunca da 15 sene gibi bir sürede özellikle de son gebeliğimde 40 kilo kadar kiloyu ekledim bedenime(4 patates çuvalı)... "artık bu patates çuvallarını indirmeliyim sırtımdan" diye düşündüm ve takımımıza katılmak istedim...
Takım kurallarını okudum, kabul ettim, ancak hatalarım olursa bilmediğimden olur, bilgilendirirseniz sevinirim...
harıkasın canım kılolarımız bırlıkte gıdıorSelamlarrr
Cuma kilo bildirimi 76.00
Bugün kilo bildirimi 74.90
Yazdigin zaten bugunku kilon degilmi cnmHoşbulduk canım.
Bugün ilk günüm kilo bildirimi yapmalı mıyım?
Bugun pilates topu aldim ve birazdan ilk defa denicem bklm insAllah sikilasmama faydasi olur kizlar sabah 40 dk yürüyüşümü yaptim kahvaltidan once pilates de yapip squat ve leslieyle taclandircam insAllah
cok iyi eksilmiş canım
Çok güzel canım tebrikler
Kizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim
Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900
Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
Tebrikler
Selamlarrr
harıkasın canım
ahsennnn cok guzel cnm tebrikler
Kiz niye kuru kuru yazdin biraz mutlu olsaydin
bu haftanın fazlasını kapatmam lazim kaptanım insAllah guzel olacakdurmak yok yola devam bebegim bak sevgiyle melis bize yetisecek nerdeyse
izine gidene kadar listede gibi işi sik tut cnm sporuda ihmal etme
Seni fit gonderelim tr ye
ahsennnn cok guzel cnm tebrikler
Kiz niye kuru kuru yazdin biraz mutlu olsaydin
erken evlenince oyle oldu cnm
uygulama var ama daha yenilemediler kullanisli degil cnm
Operayi indirip ordan google a girersen reklamlardan kurtuluyosun :))
pestom seni alalim madem listeye emeklerin boşa gitmesin ama sende tr de dikkat edecegine soz ver olurmu
vayyyy haftaya pek hizli basladin bebegimmm
hg cnm bebde hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var insAllah kısa sürede saglikla vericez kilolarimizi9.TAKIM KATILIM FORMU
aaa niye öyle oldu ki cnm kaçamaginda yoktu sanki üzülme daha iyisini yaparsın sen inanıyorum benKizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim
Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900
Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
insAllah cnmGayet güzel gel 8 lilere abla haftaya
Haftaya hepimiz daha iyisini yapcaz
Hoşgeldin bende ebru 27 yasindayim bende öğretmenim. 10 kilo nedir ki göz açıp kapayana kadar gider merak etme
Trde kilo alacaksın bunu biliyorsun haftaya verebildigini ver canim
Tebrikler
Hoşgeldin bende ebru 27 yaşındayım. Maalesef uzüntülü sevinçli heyecanli kısaca bütün duygu durumlarinda yemeye veriyoruz kendimizi en buyuk hatamiz bu ama burda el ele verip hepsinden kurtulcaz
tebrikleeeerr cnm cok guzrlSelamlarrr
aynen öyle cnm bu hafta olmazsa akşam yemeği için eşimi beklemicem geç geliyor geç yiyoruz cunkivayyyy cok guzel canım tebrıkler
kızz bırde 95 ım dıyordun bak ne guzel gıtmıs
ablaızın kılona bısey kalmamıs
kacamaklar olmasaydı emınım bu hafta daha ıyı gıderdı canım bırde dun gec kapatman vsde etkılemıstır
kuzum gecen hafta artıyla ugrastım sabıte anca dusebılmıstım bu hafta o yuzdn bu kadar gıttı dıye dusunuyorum
hosgeldın canım ben merve 29 yasında 2 kızım var emınım yıne basarırsın hep bırlıkte ınsallah dıplomalı ev hanımıyım
sagol ablam gecen haftanın acısı cıktı cok sukur
cuma gunlerını odul gunu yapabılırsın canım tabı abartmadan
haftaya 64 buraya gelecek emınım
sagol canım
sagol canım
harıkasın canım masallahalınabılır dıye dusunuyorum abla
hosgeldın canım ben merve 29 yasında 2 kızım var emınım yıne basarırsın hep bırlıkte ınsallah dıplomalı ev hanımıyım
sagol canım
Tebrik ederim canım çok güzel zaten bence diyetisyen menulerinde aç kalinmiyor dengeli olunca veriyoruzselamlar, dün çok yoğun bir gündü giremedim
ama diyete devam ediyorum hiç bozmadım. Tabi hata yaptığım olmuyor değil... Karatayda mercimek var diye mercimek köftesi yedim mesela önceki gün, o gün hiç eksim olmadı.
Dünkü menüm;
Sabah:tereyağlı bol peynirli 2 yumurta
Öğlen: sebze yemeği+ kısır
Akşam: İskenderin etleri + 1/2 lahmacun
Ben bu diyeti çok sevdim ve 4 günde hiç aç kalmadan 2 kilo verdim
Tamam canım aynrn dediğin gibi 3 ya da 4 gun yeterli olur ideal kiloma ulasana kadar yürüyüşu ihmal etmek düşünmüyorum insAllah hep beraber güzelce ilerler saolasinGüle güle kullan canım ama daha çok yürüyüş ve leslie ye ağırlık ver bence haftada 3-4 gun plates hareketleri yapsan yeterli bence
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Canim bu hafta daha fazlasını yapacağına inanıyorum
Teşekkür ederim canım
Tebrikler canım çok güzel eksi
Teşekkür ederim canımm
Teşekkür ederim, ilk 1 hafta için söz veremesem de sonrasında gerçekten kasıcampesto ben sana guvenıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?