Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebek buyuyor canim esi suyu kendisi derken aliniyor tabi senin normalde kilo problemin yok sakin stres yapip bebegine hissettirme zaten belirlo bir sure tasiuoruz emzirirken dikkat etmeliyiz yerlesmeden gitsinler yeter suan onemli olan saglik kiloyu falan dusunmuyorum nasip eyleyen rabbim bi sekilde hayirla kucagimiza almayida nasip eyler sen saglikli beslenip kilo aliyosun ben meyvedende uzaklastim portakal elma sut patates ispanak pirasa vb sebze yemekleri aninda geri atiyor midem keskr duzenli beslenebilsem hastalanmamin sebebide bu belki c vitamini tuket bol bol diyo doktor limondan tuzludan kahvaltilik bikac seyden hamurdan baska bisey yiyemiyorum hadi al vitamin nerden alirsan

Bugünkü menüm

Sabah 1.5 lt su

Kahvaltı 2 kk peynir

1.5 lt su

Akşam
1 tabak bolgur bulgur pilavı
1 kase patlıcan yogurtlama
1 kase yoğurt
1 adet köfte

Kaçamak 1 dilim revani
Bence kahvaltına biseyler eklemelisin tek peynir yetersz geliyor bana ilk günden kaçamak var afiyet olsun canım

afiyet olsun canım güzel olmuş

Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun canım sporsa harika olmuş

Bugünkü menüm

Sabah 1.5 lt su

Kahvaltı 2 kk peynir

1.5 lt su

Akşam
1 kase yoğurt
1 adet köfte

Kaçamak 1 dilim revani

Afiyet olsun canım ilk gun olduğu için bişey demiyelim ama sabah cok az yanina yumurta yesillik vs gibi çeşitler eklersen daha doyurucu olur

* * 9.Takim 614. Etap * * *

askrhpozitif(76,8/74,8/2/%2,60)
Fatlayd(97,3/97,3/0/0) kilosu sabit
gewezebidik (67/67,9/+0,9/%-1,34)
buse8 (97,7/96/1,7/1,74)
AhSen_2504 (82,6/81,4/1,2/%1,45)
bi prenses annesi (87,7/87,3/0,4/%0,46)
elfkkk(76/74,9/1,1/%1,45)

pesto26 (74,6/73,2/1,4/%1,88)yeni üye Bt:03.03.2019 Bk:77.3 H:70
istikrar1986 (71/68,5/2,5/%0,50)71 le 608.etapta bildirimsiz izine ayrilan uye geri döndü kilosu 7'ye bölündü

Gulbeseker(82,5/104,9/+22,4/%-0,33) 532.etapta 82.5 kiloyla 12.takimdan hamilelik nedeniyle izine ayrilan uye 82 ye bolundu
9.takım ortalaması :%0,841

hayirli olsun 614 bitti 615 e bakalım artık

Kizlar bu arada ben kendi derdime dusup kimseyi tebrik edemedim, kilo veren, vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum.
Bir de yeni gelen arkadaslar olmus onlarada hosgeldiniz diyeyim. Siz simdi benim biraz modumun dusuk zamaniniza geldiniz aslinda cok enerjik bir insanimdir :)
Ben Berrin 32 yasindayim, evliyim, henuz cocugumuz yok, Hollanda da yasiyorum bir senedir, suanda da is ariyorum. Zamanla daha cok tanisir kaynasiriz zaten :)

Bence kahvaltına biseyler eklemelisin tek peynir yetersz geliyor bana ilk günden kaçamak var afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ilk gun olduğu için bişey demiyelim ama sabah cok az yanina yumurta yesillik vs gibi çeşitler eklersen daha doyurucu olur
Bu sabah yoğunluktan kahvaltı hazırlamaya zamanım olmadı açıkçası...peyniri de ayaküstü yedim.. sırf kahvaltı yapmış olayım diye...

Saol cnm bende seni silkelenip umut dolu oldugun icin tebrik ediyorum hersey yoluna girer inşAllah Rabbim hayirli isler nasip etsin

Aynen canım bende sırf babaanneden değil de genel bi morel bozukluğu var havalardan mı nedir bilemedim 9 10kilo verdim bi o kadar daha versem diyorum ama pek gücüm yok
ne kadar bunaldigini tahmin edebiliyorum cnm
Sevabini dusunup sabretmeye calis
Hani 3 gun dediydin

tmm cnm yarin sabah tartil
Kendini salma emeklerin bosa gitmesin
kuzum operadan girsene orda reklami kapatabiliyosun
Ameliyattan sonra gider diyordum abla bi gözünden oldu 3gün sonra diğerinden oldu onu olunca gider artık diye damlalar bitene kadar kalcam dedi onlar da pek bitmeyecek gibi duruyor bitince tekrar alınacak olanlar var bilemedim ya

Haklisin canim stress yapmiyorm artik elimden geldigince saglikli beslenmeye calisiyorm zaten :) illaki kiloda alicaz yani dedigin gbi emzirirken veririz insallah canim

Senin işinde zor saglikli hicbirsey yiyemiyormussun vitaminleri kullaniyormusun bari cnm enazindan onlar etki eder

oylama yapıyorum

eve gidip yat diyenler
spora git diyenler

geri sayım başlamıştır :)
tabiki spora git derdim :)) gittinmi
cok guzel baslangic cnnm
yok cnm okadarcik meyveden bisey olmaz
daim olsun inş.
Ben ilk hedefime ulaşınca (69) destek ve motivasyon amaçlı ayrıca bişeyler de yaptırırım belki.
Vücut akupunkturu gibi, ya da doktorun önereceği başka uygulamalar... Kendimi disiplinde tutmak istiyorum
valla beni takimda olmak kadar hic bisey motive etmiyor :)))
Bugün cuma ya abla ondan :) bugün istediğim bişey yiyim yarin başlayım dedim
kiz kac haftadir yedigin yetmedimi
Mefkurem abla kv ile konustunmu sorun halloldumu
yok cnm konusmadim
klasik diyetisyen menulerine benzemiyor cnm ben begendim
Sadece sabah pek doyurucu gelmedi bana :))
hepsi guzel cnm
Evde yesillik kalmadimiydi salata yapmamisin
hadi bakalim berrinim bu hafta show bekliyorum senden ona gore
Ilk is pazartesi guzel bi eksi gormek olsun
spor harika menude guzel cnm
Bugünkü menüm

Sabah 1.5 lt su

Kahvaltı 2 kk peynir

1.5 lt su

Akşam
1 kase yoğurt
1 adet köfte

Kaçamak 1 dilim revani
kuzum dur daha bismillah ne kacamagi :))) aksammi yedin revaniyi
Sabahin sebebini yazmisin
Aksamda bulguru daha az yiyip patlicani fazla yesen daha iyi olurdu
katarakt mi oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…