- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.261
TebriklerSpor listesi Sonuclar
1. AhSen_2504 (1.605 puan)
2. E ebruebrulii (1.275 puan)
3. Fit mutlu anne (1.042puan)
Tebrikler kizlar
Tsk ederim cnm
afiyet olsun canım güzel olmuş
Bebek buyuyor canim esi suyu kendisi derken aliniyor tabi senin normalde kilo problemin yok sakin stres yapip bebegine hissettirme zaten belirlo bir sure tasiuoruz emzirirken dikkat etmeliyiz yerlesmeden gitsinler yeter suan onemli olan saglik kiloyu falan dusunmuyorum nasip eyleyen rabbim bi sekilde hayirla kucagimiza almayida nasip eyler sen saglikli beslenip kilo aliyosun ben meyvedende uzaklastim portakal elma sut patates ispanak pirasa vb sebze yemekleri aninda geri atiyor midem keskr duzenli beslenebilsem hastalanmamin sebebide bu belki c vitamini tuket bol bol diyo doktor limondan tuzludan kahvaltilik bikac seyden hamurdan baska bisey yiyemiyorum hadi al vitamin nerden alirsanAyy cok gecmis olsun cnm gercekten hastaliklar biturlu gecmedi ama bebis saglikliymis ona sevindim cnm tabiki onemli olan o :) bide su bulantilarin bitseydi iyiydi ama onlarda bitince kilo aliniyor bende diyorm bazen bastaki gbi hafif hafif midem bulansada az yesem :)) ben toplam 5 kg civari aldim gerci iyi gidiyor gibiym ama tartida rakamlar moral bozuyor ister istemez. Hatta smdi baktm 19.haftamda 2, 2 kilo almisim bende yani bundan sonra dikkat et canim ben kendimi bazen zor frenliyorum :)
Ayrintili ultrasonda iyi gecer insallah cnm cok guzel bi tecrube oluyor bu arada esinde izinliymis beraber guzel vakit gecirirsiniz insallah
Hoşbulduk canım.. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallahHosgeldin cnm aramiza
Bende pinar 25 yasindaym suanda hamileyim
Bence kahvaltına biseyler eklemelisin tek peynir yetersz geliyor bana ilk günden kaçamak varBugünkü menüm
Sabah 1.5 lt su
Kahvaltı 2 kk peynir
1.5 lt su
Akşam
1 tabak bolgur bulgur pilavı
1 kase patlıcan yogurtlama
1 kase yoğurt
1 adet köfte
Kaçamak 1 dilim revani
afiyet olsun canım güzel olmuş
Menüm
Kahvaltı 10:40
5 siyah zeytin
1/2 kk beyaz peynir
3 ince dilim sucuk
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 15:00
3 kaşık kısır
2 bardak ayran
Akşam 19:00
1 kepce şehriye çorbası
Bi dolu kase salata
4 kaşık soğanlı ıspanak
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt geçer
Spor
95 dk tempolu yürüyüş
25 dk pilates
100 squat
380 puanPnrrr-12
Bugünkü menüm
Sabah 1.5 lt su
Kahvaltı 2 kk peynir
1.5 lt su
Akşam
1 kase yoğurt
1 adet köfte
Kaçamak 1 dilim revani
Soal cnmTeşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım sporsa harikaolmuş
Afiyet olsun canım ilk gun olduğu için bişey demiyelim ama sabah cok az yanina yumurta yesillik vs gibi çeşitler eklersen daha doyurucu olur
Bence kahvaltına biseyler eklemelisin tek peynir yetersz geliyor bana ilk günden kaçamak varafiyet olsun canım
Bu sabah yoğunluktan kahvaltı hazırlamaya zamanım olmadı açıkçası...peyniri de ayaküstü yedim.. sırf kahvaltı yapmış olayım diye...Afiyet olsun canım ilk gun olduğu için bişey demiyelim ama sabah cok az yanina yumurta yesillik vs gibi çeşitler eklersen daha doyurucu olur
Anldm cnm kahvalti en onemli öğün bos gecmeBu sabah yorgunluktan kahvaltı hazırlamaya zamanım olmadı açıkçası...peyniri de ayaküstü yedim.. sırf kahvaltı yapmış olayım diye...
Hoşbulduk canım.. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah
Saol cnm bende seni silkelenip umut dolu oldugun icin tebrik ediyorum hersey yoluna girer inşAllah Rabbim hayirli isler nasip etsinKizlar bu arada ben kendi derdime dusup kimseyi tebrik edemedim, kilo veren, vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum.
Bir de yeni gelen arkadaslar olmus onlarada hosgeldiniz diyeyim. Siz simdi benim biraz modumun dusuk zamaniniza geldiniz aslinda cok enerjik bir insanimdir :)
Ben Berrin 32 yasindayim, evliyim, henuz cocugumuz yok, Hollanda da yasiyorum bir senedir, suanda da is ariyorum. Zamanla daha cok tanisir kaynasiriz zaten :)
Aynen canım bende sırf babaanneden değil de genel bi morel bozukluğu var havalardan mı nedir bilemedim 9 10kilo verdim bi o kadar daha versem diyorum ama pek gücüm yokCanım benim cok cok gecmiş olsun olumlu düşün bak çok sükür atlattınız inş.dahada toparlanarak son bulacak Allah ın izniyle.sen çok iyi bi annesin..bunun şüphesine girme canım inş
Hosgeldin aramızaaaa ben Elif 30 yasmdayım öğretmnm 4.5 yasnda bi oğlum var hedefime yaklask 10 kg var
Gelll @petso gelllllll))(
Kuzum canını sıköa..evet yıpratıcı bi sürec ama büyük hayır..öle düşün..kencini bırakma ve gurur duy bence.kilon cok yok zaten olanı da vercz birlikte biz sana desteğiz inş canımmmm C cemresila
Ameliyattan sonra gider diyordum abla bi gözünden oldu 3gün sonra diğerinden oldu onu olunca gider artık diye damlalar bitene kadar kalcam dedi onlar da pek bitmeyecek gibi duruyor bitince tekrar alınacak olanlar var bilemedim yane kadar bunaldigini tahmin edebiliyorum cnm
Sevabini dusunup sabretmeye calis
Hani 3 gun dediydin
tmm cnm yarin sabah tartil
Kendini salma emeklerin bosa gitmesin
kuzum operadan girsene orda reklami kapatabiliyosun
Bebek buyuyor canim esi suyu kendisi derken aliniyor tabi senin normalde kilo problemin yok sakin stres yapip bebegine hissettirme zaten belirlo bir sure tasiuoruz emzirirken dikkat etmeliyiz yerlesmeden gitsinler yeter suan onemli olan saglik kiloyu falan dusunmuyorum nasip eyleyen rabbim bi sekilde hayirla kucagimiza almayida nasip eyler sen saglikli beslenip kilo aliyosun ben meyvedende uzaklastim portakal elma sut patates ispanak pirasa vb sebze yemekleri aninda geri atiyor midem keskr duzenli beslenebilsem hastalanmamin sebebide bu belki c vitamini tuket bol bol diyo doktor limondan tuzludan kahvaltilik bikac seyden hamurdan baska bisey yiyemiyorum hadi al vitamin nerden alirsan
Hoşbulduuuukkpesto26 listeye hosgeldinnnn canikom
Bugun sinavinda da basarilar
Hep bildiklerin ciksin
Attiklarin tutsun insallahhh :))
tabiki spora git derdim :)) gittinmioylama yapıyorum
eve gidip yat diyenler
spora git diyenler
geri sayım başlamıştır :)
cok guzel baslangic cnnmmenu (1.gun )(71.3)
Sabah(10:00)
1 kk peynir
1 .5 dilim kızarmış ekmek
1 tK acuka
1tk fıstık ezmesi (%88)
Yeşillik
Öğle(14:00)
3yk kapuska
1 dlm ekmek
1 kase salata
Akşam(17:15)
1 kase domates çorbası (domates ve sütten sadece )
1 dilim ekmek
3 tane küçük mücver ( toplamı 1 avuç içi kadar)
1 kk peynir
Su: 2 lt Spor: 40 dk elitpik 30 dk tempolu yürüyüşPnrrr-12 250 puan
yok cnm okadarcik meyveden bisey olmazAynen ablacım kesinlikle katılıyorum
Evet ablam çok şükür düzenim gayet iyi gidiyo inşallah hep böyle devam eder
Şeker orucuda iyi geldi bana ekmekgi tamamen çıkardım çikolata vsde.. tabi tuzudan çok azalttım ama arada yarımda olsa meyve yiyiyorum sadece inşallah o etkilemez
valla beni takimda olmak kadar hic bisey motive etmiyor :)))Ben ilk hedefime ulaşınca (69) destek ve motivasyon amaçlı ayrıca bişeyler de yaptırırım belki.
Vücut akupunkturu gibi, ya da doktorun önereceği başka uygulamalar... Kendimi disiplinde tutmak istiyorum
kiz kac haftadir yedigin yetmedimiBugün cuma ya abla ondan :) bugün istediğim bişey yiyim yarin başlayım dedim
yok cnm konusmadimMefkurem abla kv ile konustunmu sorun halloldumu
klasik diyetisyen menulerine benzemiyor cnm ben begendimKahvaltı:
1.SEÇENEK: 1 bardak süt + sıcak suda bekletilmiş 2 kuru hurma + içine 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi + kakao
2.SEÇENEK: 1 su bardağı bardağı yoğurt + 1 yemek kaşığı tahin + yarım muz ( yada 15 adet kuru üzüm)
3.SEÇENEK: 1 bardak süt + 1 yemek kaşığı tahin + 1 meyve + kahve yada tarçın
12.00- 13.00 kahvaltı- öğle : 2 yumurta yada 2 kutu peynir( 60 gram ) yada çiğden 100 gram et, tavuk, balık yağsız
2 dilim ekmek – tam tahıllı
Yeşillik
(doymuyorum öğle az geliyor derseniz bunları yedikten sonra + 1 kepçe çorba ekleyebiliriz)
16.00 -17.00 ara: 1 su bardağı süt yada yoğurt yada kefir + tarçın + 1 meyve
18.00- 19.00 akşam: 8 kaşık sebze yemeği
2 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
Yeşillik
VEYA
2 kepçe çorba yada kurubaklagil yemeği
1 su bardağı yoğurt
Salata- yağsız
21.00- 22.00 Ara: 15 leblebi + 10 çiğ badem yadafındık + karışım çay
Karışım çay: 1 litre su + 1 elma + 1 limon + 7 dal maydonoz + 1 çubuk tarçın – 5 dk kaynatın, altını kapatın, 5 dk demlensin, süzüp gün içinde içelim.
+ 1litre sade su
Diyetisyenim bu hafta için bu diyeti verdi. Her gün bu anahat doğrultusunda yediklerimi paylaşacağım ben de. Önerilerinize de açığım.
hepsi guzel cnmBugünkü menum
Kahvalti 12:00
2 yumurtadan soğanlı omlet
4 zeytin
Yarım avuç leblebi
Ara
sade Türk kahvesi
Akşam 17:00
2 servis k. Kuru fasulye
5 köfte
3 y.k. yogurt
2 litre su yatana kadar buçuk olur
1 kupa yeşil çay 1 kupa daha icerim
Spor
45 dk leslie*135 puanPnrrr-12 canimm
SEKERSİZ 6.GÜNÜM TAMAMLANDI
hadi bakalim berrinim bu hafta show bekliyorum senden ona goreEvet hepiniz cok haklisiniz. Sanirim su is mevzusu cat diye ortaya cikinca birden stres yaptim. Neyse bugun kaldigimiz yerden devam ediyorum. Bu sabah bi basvuru daha yaptim. Artik is gorusmelerini daha sakin karsilamaya calisicam (insallah). Bikac hafta ustuste yavas gisince bu haftada arti olunca canim gercekten cok sikildi. Ama sizin sayenizde silkelendim tekrar. Sabah spor yapamamistim. Bugun bi evi supurdum, toparladim. Simdi spor yapicam aksam yemeginden once sporumu da yapmis olucam boyle. Bana disardan yemek ve sporsuzluk yaramiyor. Son gun odem cayi yaptim ama onceki gunlerde cok fazla disarida oldugum icin yeteri kadar da su da icemedim o da wc sorununu tetikledi her sey kombo oldu. O kadar hevesle aldigim ipi atlayamadim bile. Ama suan kendimi topladim gibi, basim da cok agrimiyor cok sukur. Onceliklerimi yeniden siralamam lazim ve gunlerimi ona gore planlicam. Bikac haftadir sabah erken d ekalkamiyorum hep yorgunluk hissi vardi, onu da asmam lazim. Bugun yeni bir haftanin baslangici diyelim. Birakmak yok. Insallah haftaya bol eksiyle bu haftayi da telafi edicem. Cunku kilo aldigimi dusunmuyorum, bir sekilde sis hissediyorum ama sporla ve duzenle hepsi gececek.
Tesekkurler hepinize, ucan alintilarim da var yine bana mesaj yazan, yazmayan, gonlunden destek veren herkese tek tek tesekkur ederim.
Bu hafta yeni bir hafta ve Berrin, sporuyla paylasimiyla ornek bir hafta sergileyecek
spor harika menude guzel cnmMenüm
Kahvaltı 10:40
5 siyah zeytin
1/2 kk beyaz peynir
3 ince dilim sucuk
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 15:00
3 kaşık kısır
2 bardak ayran
Akşam 19:00
1 kepce şehriye çorbası
Bi dolu kase salata
4 kaşık soğanlı ıspanak
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt geçer
Spor
95 dk tempolu yürüyüş
25 dk pilates
100 squat
380 puanPnrrr-12
kuzum dur daha bismillah ne kacamagi :))) aksammi yedin revaniyiBugünkü menüm
Sabah 1.5 lt su
Kahvaltı 2 kk peynir
1.5 lt su
Akşam
1 kase yoğurt
1 adet köfte
Kaçamak 1 dilim revani
katarakt mi oldu cnmAynen canım bende sırf babaanneden değil de genel bi morel bozukluğu var havalardan mı nedir bilemedim 9 10kilo verdim bi o kadar daha versem diyorum ama pek gücüm yok
Ameliyattan sonra gider diyordum abla bi gözünden oldu 3gün sonra diğerinden oldu onu olunca gider artık diye damlalar bitene kadar kalcam dedi onlar da pek bitmeyecek gibi duruyor bitince tekrar alınacak olanlar var bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?