Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım cevizi tane olarak yazarsan daha iyi olur fazla kacirmaman için

Afiyet olsun canım çok başarılı bi menü

Teşekkür ederim canım

cok guzell olmus
21 gune bisey kalmamis
Acaba bende saysammi pazartesiden beri ekmek seker yok
Hastalik icin aldigim pekmez sayilmaz herald

Beğenmene sevindim ablam

Ben uzun süre yapamayı düşünüyorum abla çok çok güzel gidiyo canım hiç bişey istemiyo keşke daha önceden yapsaymisim ekmeksiz hayat daha güzel yanı unun girdiği şekerin girdiği hiç bişey yemiyorum artık bence ben böyle uzun surmeden hedefime ulaşırım"

bence sende yapmalısın çok güzel kiloda verirsin bi süre sonra normal yemeye başlarsın

İyi akşamlar menü
Sabah(9:30)
1.5 yumurta
2 kk peynir
Yeşillik.

Öğle (13:30)
Kahve
5 badem
3 dilim muz

Akşam(18;00)
Kabak spagetti
1 bardak ayran

Su: 2 lt Spor: 30 dk yürüyüş @bi prenses annesi 90 puan

Çok güzel olmuş kanki

Gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun canım

Güzel olmuş canım afiyet olsun

Harika olmus afiyet olsun

Teşekkür ederim canım

Çok güzel olmuş afiyet olsun canimcim

Bugunki menum

Sabah 1 sutlu kahve4 hurma 1 ceviz 5 badem

Oglen 12gibi
1 yumurta 2 d.sucuk 1 d. Ekmek peynir kabya biber biber biraz yogurt

Aksam 17 gibi 1-2 salata

2 lt fazla su 35 dk eliptik @bi prenses annesi

Canim Afiyet olsun ama aksam salata tek çok az olmuş

tek tarafin okumasi yeterli olurmuki
Kadın erkek ilişkisi üzerine çok kitap okudum, birçoğunda tek bir kişinin okumasıyla ilişkiyi düzeltecek yeterlilikte bilgi ve uygulama yoktu...

Bu kitap öyle değil. Tek kişinin okuması ile bile birçok şey düzelir.

Perşembe Menüm

11.00 civari
Ispanakli domatesli 2 yumurtali omlet

15.00 gibi
Az sutlu matcha cayi

18.15
100 gr büftek
Salata

Su 2 lt den fazla

Hastaliktan bu hafta hic spor yapamadim
Gecmis olsun abla menüde çok iyi bol eksi getirsin insallah zencefil limon iç hem gribe iyi hem zayıflamaya

Yaaa ben kesin giderdimm. Biz de kakao fabrikasina gitmedil gerci, fabrikanin oldugu sehirde eskiden yel degirmenleriyle ogutuyorlarmis kakao cekirdeklerini, degirmenleri ve etrafi gormeye gittik :)
Masallah kiz cok aktifsin bos durmuyorsun hic :) insallah guzel gecer ilk dersin
Ayy sorma bakalim, nasil gidecek ama ogrenmem sart oldu artik, is gorusmelerind ehep son anda dutch bilen birilerine eleniyorum
Bugun 7 olmadan kapattim en azindan bakalim, yarin sonuclar nasil gelecek.
Kurs carsamba hari hafta icin her gun sabah 9:30- 11:30 arasi bakalim yogun gececek gibi gunlerim
Canim benim dun 90 puanim vardi 1:30saat yuruyusten ama bugun ki ile beraber toplayarak da yazabilirsin fark etmez
Cok haklisin abla, ablam geldigi icin ben bir iki gundur cok giremiyorum ama firsat buldukca ugruyorum. Ama genel fikrine sonuna kadar katiliyorum. Ben bu lafi ustume alinmadim ama gelmezsem de Berrin nerdesin deyip bir kulagimi cekin. Siz olmasaniz az kalsin vazgeciyordum onceki hafta ama karatayi deneyeyim dedim tekrar kilo verme surecim basladi. Sayenizde vazgecmekten kurtuldum. Gelmezsem de kulagimi cekmek sonuna kadar hakkinizdir, uzerimde o kadar emeginiz var cunku.
Cok dogru listeyi yarin olustururuz muhtemelen ama ben kendime bu sefer elimi korkak alistirmicam. Yarinki kilomdan -5 kilo diyorum :)
Gayet guzel afiyet olsun
Canim helvanin sut yapmasi icini yakip susattigi icin, sakin bu yanikgiya kapilma. Bol su ic direk, sudan daha cok sut yapan bir sey yok. Diger sut yapar denilen her sey su icirdigi icin sut yapiyor.
Afiyet olsun guzel olmus
Menum
12.30
1 yumurta
1dilim beyaz peynir
1 domates
1salatalik
1 kasik kekik
7 zeytin

17.40
1 porsiyon et kavurma
cevizli karışık salata
Su 3lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puan @bi prenses annesi
Gayet guzel afiyet olsun
Her sey sahane, bir sorum var sekersiz dedigimizde mesela yemeklere koydugumuz bir kasik un sekersiz listeyi bozuyor mu? Tamamen meraktan dun besamel sos yaptim kendim, bana dusen miktar 1 cay kasigindan az undur ama yine de merak ettim acaba bozdum mu diye :)
Bugün direksiyon dersim gayet iyi geçti haftaya sınav var inşallah geçerim çok stres yaptim
Dualarimiz seninle guzellik, cok guzel gececeksin ben sana inaniyorum
Super afiyet olsun
İyi akşamlar menü
Sabah(9:30)
1.5 yumurta
2 kk peynir
Yeşillik.

Öğle (13:30)
Kahve
5 badem
3 dilim muz

Akşam(18;00)
Kabak spagetti
1 bardak ayran

Su: 2 lt Spor: 30 dk yürüyüş @bi prenses annesi 90 puan
Guzel olmus afiyet olsun
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim, menu de gayet guzel :)
Afiyet olsun gayet guzel
Ay onunla da mi oynanmois yeter yaa ne yiyip icicez artik

bende yapabildigim kadar yapmaya calisayim cnm simdilik hedef ramazana kadar olsun tatli paketli urun vs. yok
Sadece bazen persembeleri lapa yapabilirim:)
O yuzden gün saymayim
kitabi not aldim cnm burda nette bulabilirsem alayim
Gecmis olsun abla menüde çok iyi bol eksi getirsin insallah zencefil limon iç hem gribe iyi hem zayıflamaya
sagolasin cnm oksuruk cayi aldim icinde bisuru bisey var
Menumu yazip yatayım yarindan itibaren daha aktif olucam inşallah
12:00
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
2 kk Peynir
Salatalik
Domates

18:00
1kase yogurt
Salata
1 tabak kereviz yemeği

Su: 3lt
gayet guzel cnm
Yaaa ben kesin giderdimm. Biz de kakao fabrikasina gitmedil gerci, fabrikanin oldugu sehirde eskiden yel degirmenleriyle ogutuyorlarmis kakao cekirdeklerini, degirmenleri ve etrafi gormeye gittik :)
ben lindt sevmiyorum

Bugun 7 olmadan kapattim en azindan bakalim, yarin sonuclar nasil gelecek.
Kurs carsamba hari hafta icin her gun sabah 9:30- 11:30 arasi bakalim yogun gececek gibi gunlerim
baya iyiymis kurs cnm saati fazla olmasi verimli olur

Ins. Yarin guzel bi eksi gelsin
senin ablan oldugunu biliyorum zaten cnm diger gunlerde yeterince burdasin
isteyen sabah 1dil.tb yada cavdar ekm. Yiyebiliyor seker orucunda
Seninki beyaz unmus

Karabugday unu alsana cnm onu kullanabilirsin ufak tefek seylere

Sevginin yaptigi sistemde hic un türü bisey yok ilk ay meyvede yok

Yarin kina var daha ne giyecegimi bilmiyorum
Dolabin basina gecip ne oluyor ne olmuyor denemem lazim
akşam sporu olacak giy çıkar :)
bu arada mercimek çorbasını içmedim hem canım fazla istemedi hem de şişkinlik yaparsa demiştin ya ondan, sadece tuzsuz, limon ve z.yağlı salata yedim :)

akşam sporu olacak giy çıkar :)
bu arada mercimek çorbasını içmedim hem canım fazla istemedi hem de şişkinlik yaparsa demiştin ya ondan, sadece tuzsuz, limon ve z.yağlı salata yedim :)
kuzummm yogurtta ilave etseydin keske
Havalar duzeldimi sizin orda yuruyuslere baslicanmi
Sen o donem ne guzel veriyodun

Valla hic cnm istemiyor ama birazdan denicem ne oluyor
75 kilo olsam bi sürü elbise var da

Ah ah sırf o elbiseleri gördugum icin kilo vermeye karar verdim simdi daha once kiloluyken giydigim pantolonlar olmaya basladi ona bile sevindim

hala soğuk ısınsa zaten ben istemesem bile eşim süreyerek götürür yürüyüşe , tek gitmeyi sevmiyor :)
canım istemedi yoğurt iyi olurdu ama benim iştah kapanınca her şey mide bulandırıcı gelebiliyor
inşallah düğününe 75 kg altı olursun da istediğini giyersin dert etmeden
demezsem çatlarımm biliyorsun , kadınnnn 75 kg da çoook güzel zarif ve muhteşemmmmm görünüyorsun nazar değilecek kadar hem deeeeeeeeeeee
izin verelim ruhumuzu kalınca saran yağların gitmesine sadece bedenimiz değil ruhumuzun güzelliğini de kapatmıştık bırakalım özgürleşsin ruhlarımız

Ah ah sırf o elbiseleri gördugum icin kilo vermeye karar verdim simdi daha once kiloluyken giydigim pantolonlar olmaya basladi ona bile sevindim
ben de bu gün eylül ekim ayı gibi üstüme bollaşmaya başlayıp şimdi daralanları kafaya koydum , yarın deneyip en dar geleni en öne koyucam her hafta deniycem o kıyafet bana bol gelecek elbet:)

zaten zararsiz bisey birakmadilarki dunyada
Insanoglu kendi kendini yok ediyor
ben yapamam heralde bunu
takimin kurallari kabul edilip geliniyor cnm
tek tarafin okumasi yeterli olurmuki
aksam bisey yemedinmi cnm
Çok az degil mi afiyet olsun
Hanimlar aksam boyle oldu aslinda bir sutlu kahve icme planim vardida eve 9 dan sonra gelince icemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…