- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.561
Menumu yazip yatayım yarindan itibaren daha aktif olucam inşallah
12:00
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
2 kk Peynir
Salatalik
Domates
18:00
1kase yogurt
Salata
1 tabak kereviz yemeği
Su: 3lt
Her sey sahane, bir sorum var sekersiz dedigimizde mesela yemeklere koydugumuz bir kasik un sekersiz listeyi bozuyor mu? Tamamen meraktan dun besamel sos yaptim kendim, bana dusen miktar 1 cay kasigindan az undur ama yine de merak ettim acaba bozdum mu diye :)
Meyvesizligi suan kaldiramam, biraz karataya devam edeyim belki sonra.bende yapabildigim kadar yapmaya calisayim cnm simdilik hedef ramazana kadar olsun tatli paketli urun vs. yok
Sadece bazen persembeleri lapa yapabilirim:)
O yuzden gün saymayim
kitabi not aldim cnm burda nette bulabilirsem alayim
sagolasin cnm oksuruk cayi aldim icinde bisuru bisey var
gayet guzel cnm
ben lindt sevmiyorum
baya iyiymis kurs cnm saati fazla olmasi verimli olur
Ins. Yarin guzel bi eksi gelsin
senin ablan oldugunu biliyorum zaten cnm diger gunlerde yeterince burdasin
isteyen sabah 1dil.tb yada cavdar ekm. Yiyebiliyor seker orucunda
Seninki beyaz unmus
Karabugday unu alsana cnm onu kullanabilirsin ufak tefek seylere
Sevginin yaptigi sistemde hic un türü bisey yok ilk ay meyvede yok
Himm ogrendigim iyi oldu. Teswkkurler bilgilendirme icinÇok güzel olmuş afiyet olsun
Hayır canım yenilmemesi lazım diye biliyorum mesela ben evdekilere yaptığım çorbada un varsa asla tadına (yani tuzuna falan) bakmıyorum
ama sen yememeye calis canım dikkat et)
18 gün oldu ve açlık krizleri tatlı isteği hatta istahim da çok kesildi
Himm ogrendigim iyi oldu. Teswkkurler bilgilendirme icin
birazdan menümle gelicem insAllah yarın eksi görürum bu hafta pek umutlu değilim nedense kendimi çok ağır gibi hissediyorumHey yavrum hey alintilara gel
Eger cozulecek biseyse hic canini sıkma canim allah bi kolaylik verir ins
Afiyet olsun canim
Ay alışsın yapmaya bide hamilesin sonucta yani
Canim kedilerle temasin oldukca alerjiyi yenebiliyosun birazda psikolojik bu durum korku yoksa ufak ufak gene sev filan bence
Afiyet olsun canim
Küçük kraker gibi canim tam bugday unundan yapilma
Icli köfteler nasil pisti canim afiyet olsun
Tam bugday unundan yapilmak küçük krakerler canim
Afiyetolsun canim
Karbon oldugu icin hafif tuttum abla bugun ton balığı alicam yoksa gene karbon olacaj
Iyi tatiller canim fazla kacirma ama
Afiyet olsun abla
Ins abla
Tamam canim
Küçük kraker gibi canim tam bugday unundan
Hadi bakalim
Ne cok yapmisim oyle
Aman masallah de canim bozma devam et motivasyonunu yüksek tutmaya calis. O zaman guzel veriyorsun sen
Tabiki hafif tutucaz
Hayirli yolculuklar canim
Makarna tam bugdayda olsa keske olmasaydi canimafiyet olsun
Gayet guzel bence afiyet olsun
Normalde bu kadar tatli ve yag almadigin icindir bence abla
Havalardan herkeste oyle bi durum var sanirim mervecim
Ay ne deyimki ölçüyü kacirma bari
Valla buraya kalsa gesin ziplatirdim ama kendime gore hisiler hazirlicam ben abla
Canım spora sen de ufaktan başla istersen insAllah dahil olEn kısa zamanda deneyeceğim.
Muhakkak okunması gereken bir kitap mı, yoksa nette ki EFT videoları yeterli mi?
Afiyet olsun canım.
"Saf pro" nedir canım.
Protein mi?
Yaşayarak ta öğrendim maaalesef, bundan sonra buna dikkat edeceğim.
Afiyetler olsun.
Aynen öyle yaptım, yanıma yogurt, elma ve ceviz aldım.
Listede ben yokum ama spor yapmıyorum zaten.
Kilo verdikten sonra bu iltifatlar ne kadar hoş oluyor...
Pek hamaratsınız
haklısın abla burda ne kadar çok olursak o kadar motive oluyoruz bu hafta kızım beni çok yoruyor beynen sanırım çok meraklı bi çocuk o ne bu ne konuşacak uzun uzun telefonla uğraşacak hal bırakmıyor biliyorum geçici bi dönem ama kendimi çok yıpranmis yorgun hissediyorum spor bile yapamıyorum bi kac gündür canım istemiyoraskrhpozitif
gewezebidik
@istikrar1986
@buse8
@ebruebrulii
AhSen_2504
@Gulbe seker
@pesto26
Fit mutlu anne
Fatlady
elfkkk
Listemiz bu sekilde ama cogu arkadaş ortada görünmüyor
Yeterli paylasim yapanlar üstüne alinmasin
Yapmayanlar icin, bildigim gecerli bi mazaretleri yok
Sürekli nerdesiniz demekten bende yoruldum sıkıldım artik
Gelemicek olan soylesin, izine ciksin yada listeden ciksin
Çünkü liste dolu oldugu icin yeni üye alamiyoruz
Sadece adı olan ama kendi olmayan uyeleri malesef elicez
Gelip bi menu yazip, 2 mesaj yazip gitmekle bu devran dönmüyor
Böyle nasil birbirimizi motive edecezki
insAllah ramazana guzrl kiloda girip çok daha güzel kiloyla cikicaxGecen gün bi söz okumustum cok hosuma gitti
Insan kilo verince degismez,
Degisince kilo verir :)))
VVeeee ramazana geri sayim basladi!!!!
Tam 4 haftamiz var
Kendimize ramazan hedefi koyalimmi ne dersiniz
En son 3 mayis cuma tartilacaz 5 indede ramazan zaten
afiyet olsun canım güzel olmuşDünkü menüm
Kahvalti
Sahanda 2 yumurta
İnce 1 dilim kaşar
Maydanoz ve dere otu
Ara
2 çilek
2 kaşık yoğurt
Aksam
Kıymalı yumurta
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puan @bi canım bu çarşamba günü sporu
afiyet olsun canımKapanışı verdimben Kizlar
10:15
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 domates
Yarim salatalik
3 adet altınbaşak
1 tane karper üçgen peynir
14:00
2 kepçe yogurt çorbası
50 gr ton balığı
2 yemek kaşığı haşlanmış mısır
17:30
150 gr ton balığı
Bir kase salata
Su 1 litreye yakin
Kız abla ben normal cevizi zor aliom bunu nirden bulup alacamDoğal selenyum kaynağı Brezilya Cevizi
Diyetisyen Nesrin Eriş, 'Brezilya Cevizinin doğal selenyum kaynağı olduğunu belirterek, birçok faydasının dışında karbonhidrat seviyesinin düşük olması nedeniyle sporcular tarafından tercih edildiğini söyledi.
17.04.2017 - 00:45 | Güncelleme: 01.11.2018 - 17:08
SAĞLIK
Nesrin Eriş, selenyumun kaynağı olarak belirtilen Brezilya cevizi (BrazilNut) ile ilgili detaylı bilgi verdi. Eriş, Brezilya cevizinin Amazon bölgesine has muazzam büyüklükte 40 metrenin üzerinde uzunluğa sahip, 2 metre çapındaki ağaçlarda, özellikle Bolivya ve Peru'da yetiştirildiği söyleyerek, Tüm dünyada bilinirliği artan Brezilyacevizinin Türkiye'de yeni tanındığını, sağlığa olan özel faydaları ile tüm doğal ürünlerden ve kuruyemişlerden ayrıştırdığını açıkladı.
Bin gram Brezilya cevizinde yaklaşık 1917 microgram selenyum var
Brezilya Cevizi içeriğindeki vitamin, antioksidan ve mineralleriyle sağlık açısından çok önemli bir kuruyemiş olduğunu belirten Dyt. Eriş, "Ancak ürünü asıl özel ve eşsiz yapan, içeriğindeki selenyum miktarı. Bin gram Brezilya cevizinde yaklaşık 1917 microgram selenyum bulunuyor. Bu oran ile Brezilya cevizi, bu miktarda doğal selenyum kaynağı olan tek gıda ürünü. Brezilya cevizinde, kendinden sonra en yoğun selenyum kaynağı ürün olan istiridyenin 10 katı oranında, 3'üncü en yoğun selenyum kaynağı ürün olan ton balığının ise 20 katından daha fazla selenyum bulunuyor.Vücudun yeterli miktarda selenyum alması için günde 4-5 adet Brezilya cevizinin tüketilmesi yeterlidir" dedi.
Selenyumun protein ve DNA sentezine katkıda bulunduğunu ifade eden Dyt. Eriş, "Selenyum vücutta bazı proteinlerin yapısına giriyor. Bunlar antioksidan özelliği olan proteinler ve hücreyi hasardan koruyorlar. Antioksidan özelliği olan Selenyum bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor ve tiroid bezinin iyi çalışmasını sağlıyor" ifadelerini kullandı.
Brezilya cevizi ile hamilelikte tiroid problemlerinin ve Hashimoto hastalığının doğal tedavisi mümkün
Hamilelik sürecinde selenyumun çok önemli bir mineral olduğunun altını çizen Dyt. Eriş, "Ayrıca ülkemizde çok görülen tiroid rahatsızlıklarının temel kaynağı selenyum eksikliğidir. Brezilya cevizi, tiroid dengesizliği yaşayan hamileler ve Hashimoto hastaları için, ilaç takviyesiyle alacakları selenyumu, yeterli miktarda almalarını sağlayacak doğal tek alternatif besin" diye konuştu.
Brezilya cevizinin diğer faydalarına da değinen Dyt. Eriş, açıklamasını şöyle sonlandırdı: "Kuruyemişler arasında en düşük karbonhidrat oranına sahip olan Brezilya cevizi, erkeklerde sperm kalitesini ve testosteron seviyesini, kadınlarda da doğurganlığı arttırıyor. Selenyumun yanında iyi bir protein kaynağı olan Brezilya cevizi, sporcular tarafından özellikle düşük karbonhidrat seviyesi nedeniyle oldukça tercih ediliyor. Son yıllarda yapılan araştırmalar, selenyumun başta kanser olmak üzere pek çok hastalığın önlenebilmesinde önemli bir rolü olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca, birçok çiğ kuruyemiş gibi, Brezilya cevizinin de, glutensiz olduğu unutulmamalı. Kendisini ayrıştıran özellikleri sebebiyle Brezilya cevizi, atıştırmalık olarak değil 'süper gıda' kategorisinde. Yine Peru ve Bolivya'da yetişen, kinoa ve chia gibi ürünlerle beraber değerlendiriliyor".
afiyet olsun canımben de bismillah deyip ilk menümü paylaşayım
sabah 09.00 2 yumurta
1 avuç ceviz, badem, fındık
2 parça peynir
salatalık
1 dilim tahin helva (süt yaparmış ve bol lif olduğu için yedim)
1 elma
ara öğün 14.00 1 bardak çay
1 avuç çekirdek
1 havuç
akşam: 17.00 5 adet köfte
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
su: bu zamana kadar 2,5 lt 1 lt daha içerim yatana kadar
afiyet olsun canım kiz ben mi gormedim senin puanlari sen mi yazmadin kafam karıştıMenü
Sabah
Yumurta
Zeytin peynir
Domates
Salatalık
Ara öğün
Türk kahvesi
5 Badem
Akşam
Biraz menemen
Yoğurt
Su 2lt kadar
Cuma’dan bugüne kadar yürüyüşlerimi etiketliyorum giriş yapamadığım için yazamamıştım
Cuma 2saat yürüyüş 360
Ctesi 1saat yürüyüş 180p
Pazar 2saat yürüyüş 360p
Pazartesi 1,5saat 270p
Salı 2saat yürüyüş 360p
Çarşamba 2saat yürüyüş 360p
Perşembe 2saat yürüyüş 360p
Toplam 2250pFit mutlu anne
Güzel olmuş cnmKızlar dün akşam menüyü yazamadan uyuyakalmışım yorgunluktan çocugada esim bakmıs ohh bayaği uyudum hemen dünkü menümü yaziyim
10.00 1 haslanmis yumurta
1 ince dilim salam
1 ücgen peynir
1 tbe
13.00 1 sade türk kahvesi
1 kase yoğurt
1 elma
18.00 3 köfte
2 ince dilim haslanmis patates
2 kaşik pilav
Salata
Su 3l 110 dk yuruyus 330 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canımBugun ki menüm
11.00 1 dilim tbe yumurtalı yağsız kızarmıs
1 kk peynir
5 zeytin
13.00 3 tane ceviz
1 sade türk kahvesi
18.00 1 kase sütlü çorba
2 kaşik et sote
1 kase cacık
Su 3l olur yatana kadar spor 90 dk yuruyus 270 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canımMenum
12.30
1 yumurta
1dilim beyaz peynir
1 domates
1salatalik
1 kasik kekik
7 zeytin
17.40
1 porsiyon et kavurma
cevizli karışık salata
Su 3lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canımBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 has. Yumurta
1kk peynir
3 zeytin
Yesillik
Ara
1 çilek
1 ceviz
1 bardak tarcinli sut
Akşam 17:30
Balık (bugulama)
Salata
2 litre su
1 litre detoks suyu
2 kupa yeşil çay
Spor
75 dk tempolu yürüyüş*225 puan
3mil+1mil leslie*180 puan
Toplam: 405 puanFit mutlu anne ❤❤
SEKERSİZ 18. Gün tamam
insAllah kolaylıkla gecersin cnmBugün direksiyon dersim gayet iyi geçti haftaya sınav var inşallah geçerim çok stres yaptim
afiyet olsun canım güzel olmuş06:30=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
12:00=== 1 çay bardağı ceviz
1 adet elma
1 kase yoğurt
17:00=== 2 yumurta ile kıymalı omlet
Yarım kase yoğurt
1 kase salata
2 lt su
afiyet olsun canımİyi akşamlar menü
Sabah(9:30)
1.5 yumurta
2 kk peynir
Yeşillik.
Öğle (13:30)
Kahve
5 badem
3 dilim muz
Akşam(18;00)
Kabak spagetti
1 bardak ayran
Su: 2 lt Spor: 30 dk yürüyüş @bi prenses annesi 90 puan
afiyet olsun canımHemen menüme geçeyim, arada da duanızı isteyeyim, bir şeye niyetlendim de:)
12.00
2 yk yulaf, 1 yumurtadan krep
4 siyah, 1 yeşil zeytin
5 badem,1 ceviz
1 avuç roka maydonoz karışımı
3 kiraz domates, 2-3 dilim salatalık
1 çk baharatlı krem peynir
1 parça beyaz peynir
Yarımdan az elma
Yarım çay bardağından biraz fazla tarçınlı yy süt
18.30
130g kadar fırında somon
Yoğurtlu, domates soslu kabak kavurması
1 avuç roka, 1 ceviz
Su 2 lt, dukan biraya devam
afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 10.30
Kıymalı yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
Bir tutam maydanoz
Yarım çb ceviz
Ara 16.30komşuda idim 1 Türk kahvesi
10 çiğ fındık 1 gün kurusu
Akşam 17.45
1 yk yoğurt çorbası oğlumdan kalan
1 tabak yoğurtlu kabak
1 cherry domates 1 salatalık
1 fincan sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 20 Dk yürüyüş ( fırsat vermedi Velet’ler )
ilk kez duydum bunu canım benim kız da çok seviyor bahçeye ekiyoruz toplayıp yiyo ama bilemedim şimdiGAyet güzel bir menü afiyet olsun ama şunu demeden geçemeyeceğim küçük kızımın odyoloji testini yapan doktor otizmle ilgili bir araştırma yapıyormuş ve yediğimiz içtiğimiz şeylerden otizmin arttığını öne sürüyor ve bu yönde araştırmLar yapıyor bna dedi ki çeri domates kesinlikle tüketmeyin tamamen genetiğiyle oynanmış bişe o
afiyet olsun canım güzel olmuşBugunun menusu
Saat 8:30 - 9:00
Yarim elma
Yarim muz
Yarim bardak sut -toz tarcinla
10 zeytin
2 yumurtadan peynirli omlet
Avuc ici kadar peynir
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Arada sade filtre kahve ve turk kahvesi ictim
Saat 18:30 - 19:00
El kadar izgara et
1 kase salata
3 yl yogurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk bisiklet 80 puan
20 dk tempolu yuruyus 60 puan
Toplam 140 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canımBugunki menum
Sabah 1 sutlu kahve4 hurma 1 ceviz 5 badem
Oglen 12gibi
1 yumurta 2 d.sucuk 1 d. Ekmek peynir kabya biber biber biraz yogurt
Aksam 17 gibi 1-2 salata
2 lt fazla su 35 dk eliptikFit mutlu anne
afiyet olsun abla haftaya bomba gibi gel insAllah sporunlaPerşembe Menüm
11.00 civari
Ispanakli domatesli 2 yumurtali omlet
15.00 gibi
Az sutlu matcha cayi
18.15
100 gr büftek
Salata
Su 2 lt den fazla
Hastaliktan bu hafta hic spor yapamadim
afiyet olsun canım güzel olmuşMenumu yazip yatayım yarindan itibaren daha aktif olucam inşallah
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
2 kk Peynir
Salatalik
Domates
1kase yogurt
Salata
1 tabak kereviz yemeği
tmm cnm eklerim puanini k.b gözümden kaçmışYaaa ben kesin giderdimm. Biz de kakao fabrikasina gitmedil gerci, fabrikanin oldugu sehirde eskiden yel degirmenleriyle ogutuyorlarmis kakao cekirdeklerini, degirmenleri ve etrafi gormeye gittik :)
Ayy sorma bakalim, nasil gidecek ama ogrenmem sart oldu artik, is gorusmelerind ehep son anda dutch bilen birilerine eleniyorum
Bugun 7 olmadan kapattim en azindan bakalim, yarin sonuclar nasil gelecek.
Kurs carsamba hari hafta icin her gun sabah 9:30- 11:30 arasi bakalim yogun gececek gibi gunlerim
Canim benim dun 90 puanim vardi 1:30saat yuruyusten ama bugun ki ile beraber toplayarak da yazabilirsin fark etmez
Cok haklisin abla, ablam geldigi icin ben bir iki gundur cok giremiyorum ama firsat buldukca ugruyorum. Ama genel fikrine sonuna kadar katiliyorum. Ben bu lafi ustume alinmadim ama gelmezsem de Berrin nerdesin deyip bir kulagimi cekin. Siz olmasaniz az kalsin vazgeciyordum onceki hafta ama karatayi deneyeyim dedim tekrar kilo verme surecim basladi. Sayenizde vazgecmekten kurtuldum. Gelmezsem de kulagimi cekmek sonuna kadar hakkinizdir, uzerimde o kadar emeginiz var cunku.
Cok dogru listeyi yarin olustururuz muhtemelen ama ben kendime bu sefer elimi korkak alistirmicam. Yarinki kilomdan -5 kilo diyorum :)
Gayet guzel afiyet olsun
Canim helvanin sut yapmasi icini yakip susattigi icin, sakin bu yanikgiya kapilma. Bol su ic direk, sudan daha cok sut yapan bir sey yok. Diger sut yapar denilen her sey su icirdigi icin sut yapiyor.
Afiyet olsun guzel olmus
Gayet guzel afiyet olsun
Her sey sahane, bir sorum var sekersiz dedigimizde mesela yemeklere koydugumuz bir kasik un sekersiz listeyi bozuyor mu? Tamamen meraktan dun besamel sos yaptim kendim, bana dusen miktar 1 cay kasigindan az undur ama yine de merak ettim acaba bozdum mu diye :)
Dualarimiz seninle guzellik, cok guzel gececeksin ben sana inaniyorum
Super afiyet olsun
Guzel olmus afiyet olsun
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim, menu de gayet guzel :)
Afiyet olsun gayet guzel
Ay onunla da mi oynanmois yeter yaa ne yiyip icicez artik
Bence de ama ben daha önce böyle kilo vermiştim motivasyonumu böyle sağlıyordumBende dukan birami iciyorum
Birazdan kiyafet denerken aclik falan kalmaz zaten
Aslinda canimiz bisey cok istediginde gidip olmayan kiyafetleri denesek yemekten vazgeceriz heralde :)))
Afiyet olsun canımMenü
09.45 gibi
2 has yumurta
5 6 çeri
Birkac dilim peynir
Yeşil sığan
5 zeytin
3 ceviz
14.30
Bir kase mercmk corbba bir lokma ekmek
18.30
Bir tabak kavurmlı patlıcan
Bi kase yoğurt
Su
2.5 lt
Spor
30 dk orta yürüyüş
zaten bu kiyafet sorunu olmasa bu kadar kilo verelim diye ugrasmayiz heraldeAh ah sırf o elbiseleri gördugum icin kilo vermeye karar verdimsimdi daha once kiloluyken giydigim pantolonlar olmaya basladi ona bile sevindim
Sagolasin bitanemhala soğuk ısınsa zaten ben istemesem bile eşim süreyerek götürür yürüyüşe , tek gitmeyi sevmiyor :)
canım istemedi yoğurt iyi olurdu ama benim iştah kapanınca her şey mide bulandırıcı gelebiliyor
inşallah düğününe 75 kg altı olursun da istediğini giyersin dert etmeden
demezsem çatlarımm biliyorsun , kadınnnn 75 kg da çoook güzel zarif ve muhteşemmmmm görünüyorsun nazar değilecek kadar hem deeeeeeeeeeee
izin verelim ruhumuzu kalınca saran yağların gitmesine sadece bedenimiz değil ruhumuzun güzelliğini de kapatmıştık bırakalım özgürleşsin ruhlarımız
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Güzel canımMenüm kızlar gecikti k.bakmayin
Sahur yok
İftar 19:20
Orucumu 1 incir 1 cevizle açtım
1 kepce mercimek çorbası
4 kaşık kabak yemeği
Büyük kase salata
1 çorba kaşığı süzme yoğurt (yoğurdum tam mayalanmamis)
Çayın yanında 19:50
1 incir
1 ceviz
3 fındık
Su 2 litreye yakın
Spor yok
Biliyorum ama tutamadım kendimisahur guzelde tarti oncesi icli kofte olmamis cnm
Afiyet olsun ablaCarsamba menum
7.15
2 yumurtali menemen
Peynir
2 dil. Ceddar
6 zeytin
Salatalik, k. Biber
Maydonoz dereotu
Yarim cb pikan cevizi
14.15
1 kaşık chali baharatli 1 kase yogurt
18.15
195 gr tavuk koftesi
Salata
Yarim cb pikan cevizi
20.00
1 kase yogurt
1 kofte
Su 2.5 ltden fazla
Sabah oglen tereyagli pekmez yaptim bide yatmadan icerim heralde
Gece oksuruk daha fazla oluyor
Haşlamaydı canımiçli köfte kızartma değilse guzel canm
Aynen canım hayırlısıGünaydın perşembe gelmiş catmis
Kim korkar hain tartidan (benim gibiler dışında)
Fatlady ise yaramamisana üzüldüm ilacın canım ama herşeyden önce ol demesi lazım
Fit mutlu anne evet maddi olarak 3 ay kullansan 600 ediyor ama sen pko için devletin karşıladığı ilaçları kullanıyorsun dimi
Ki zaten bebek söz konusu ise insanlar para dökmeye hazır biliyor bunu firmalar doktorlar zira ilaç ilk çıktığı zaman 35 TL imiş rabet görünce işler değişmiş hakkında hayırlısı canım kilo ve pko çözülürse olur bence hemencecik
Mefkurem valla ilk defa gittim bu doktora benim doktorum taşındı baya uzağa ama kadın görür görmez rahim hiç bozulmamış sezeryanla mi oldun dedi doktor değil arkadaş gibi birde başka birşey tespit etti bu bazılarında olur vücut kendini koruyor dedi cozemeyiz doğal birseymis hazır doğal yolla vücudum gebeliğe engelken şimdi rizeye gideceğim boluya sonra düğün vs hayatını düzene spkunca hala düşünüyorsak bebek o zaman başlayacağım ,senin alerjik öksürükler mi başladı
@Edibe12 iyi tatiller bol bol enerji depola yemek değilgerçi senin hasret olduğunu şeyler vardır en kotu bol hareketle sabit gel
Güzel olmuşSali menum
11:30
Kabakli yumurta (mucverimsi bisey olduu unsuz)
Domates
Salatalik
5 zeytin
1 kivi
17:00
Bol kıymalı makarna (makarnasi tambugday ve cok cok az bastım kiymayi)
1kase salata
1 kase yogurt
Su:2lt
Gayet güzel canımDünkü menum
10:00)
Domates
Salatalik
1kk peynir
4 cilek
1 haşlanmış yumurta
14:00(hasta ziyaretindeydim)
1 bardak çay
10 tane, karışık kuru yemiş
20:00
3 tavuk sarma (Fırında)
1kase salata
1 kase yogurt
Su:3lt
Ramazan için geçerli 61 gün canım. Hatta şafi mezhebinde nafile orucu bozunca kaza gerekmiyorKuzum orucu bilerek bozunca yerine 1 gun degil canim 61 gun tutulmasi gerekiyor diye biliyorum ama sen bir arastir istersen
Haşlamaydı canımIcli köfteler nasil pisti canim afiyet olsun
Evet canımSaf pro" nedir canım.
Protein mi?
Çok haklısın abla . Ben kendi adıma bu hafta kız kardeşim geldi genelde annemdeydim falan pek aktif olamadım o kadar kötü hissediyorum ki. Alışınca bağımlılık yapıyor burası. Yarın eski düzenime dönüyorum amaaskrhpozitif
gewezebidik
@istikrar1986
@buse8
@ebruebrulii
AhSen_2504
@Gulbe seker
@pesto26
Fit mutlu anne
Fatlady
elfkkk
Listemiz bu sekilde ama cogu arkadaş ortada görünmüyor
Yeterli paylasim yapanlar üstüne alinmasin
Yapmayanlar icin, bildigim gecerli bi mazaretleri yok
Sürekli nerdesiniz demekten bende yoruldum sıkıldım artik
Gelemicek olan soylesin, izine ciksin yada listeden ciksin
Çünkü liste dolu oldugu icin yeni üye alamiyoruz
Sadece adı olan ama kendi olmayan uyeleri malesef elicez
Gelip bi menu yazip, 2 mesaj yazip gitmekle bu devran dönmüyor
Böyle nasil birbirimizi motive edecezki
Gayet güzel canımDünkü menüm
Kahvalti
Sahanda 2 yumurta
İnce 1 dilim kaşar
Maydanoz ve dere otu
Ara
2 çilek
2 kaşık yoğurt
Aksam
Kıymalı yumurta
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puan @bi canım bu çarşamba günü sporu
Gayet güzel canımKapanışı verdimben Kizlar
10:15
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 domates
Yarim salatalik
3 adet altınbaşak
1 tane karper üçgen peynir
14:00
2 kepçe yogurt çorbası
50 gr ton balığı
2 yemek kaşığı haşlanmış mısır
17:30
150 gr ton balığı
Bir kase salata
Su 1 litreye yakin
Pilav patates pek olmamış canımKızlar dün akşam menüyü yazamadan uyuyakalmışım yorgunluktan çocugada esim bakmıs ohh bayaği uyudum hemen dünkü menümü yaziyim
10.00 1 haslanmis yumurta
1 ince dilim salam
1 ücgen peynir
1 tbe
13.00 1 sade türk kahvesi
1 kase yoğurt
1 elma
18.00 3 köfte
2 ince dilim haslanmis patates
2 kaşik pilav
Salata
Su 3l 110 dk yuruyus 330 puanFit mutlu anne
Gayet iyi canımBugun ki menüm
11.00 1 dilim tbe yumurtalı yağsız kızarmıs
1 kk peynir
5 zeytin
13.00 3 tane ceviz
1 sade türk kahvesi
18.00 1 kase sütlü çorba
2 kaşik et sote
1 kase cacık
Su 3l olur yatana kadar spor 90 dk yuruyus 270 puanFit mutlu anne
Çok güzel canımMenum
12.30
1 yumurta
1dilim beyaz peynir
1 domates
1salatalik
1 kasik kekik
7 zeytin
17.40
1 porsiyon et kavurma
cevizli karışık salata
Su 3lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puanFit mutlu anne
Çok güzel canımBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 has. Yumurta
1kk peynir
3 zeytin
Yesillik
Ara
1 çilek
1 ceviz
1 bardak tarcinli sut
Akşam 17:30
Balık (bugulama)
Salata
2 litre su
1 litre detoks suyu
2 kupa yeşil çay
Spor
75 dk tempolu yürüyüş*225 puan
3mil+1mil leslie*180 puan
Toplam: 405 puanFit mutlu anne ❤❤
SEKERSİZ 18. Gün tamam
Güzel olmuş canım06:30=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
12:00=== 1 çay bardağı ceviz
1 adet elma
1 kase yoğurt
17:00=== 2 yumurta ile kıymalı omlet
Yarım kase yoğurt
1 kase salata
2 lt su
Gayet güzel canımİyi akşamlar menü
Sabah(9:30)
1.5 yumurta
2 kk peynir
Yeşillik.
Öğle (13:30)
Kahve
5 badem
3 dilim muz
Akşam(18;00)
Kabak spagetti
1 bardak ayran
Su: 2 lt Spor: 30 dk yürüyüş @bi prenses annesi 90 puan
Gayet güzel olmuş canım. Niyetinde de ne varsa hayırlısı olsun kuzumHemen menüme geçeyim, arada da duanızı isteyeyim, bir şeye niyetlendim de:)
12.00
2 yk yulaf, 1 yumurtadan krep
4 siyah, 1 yeşil zeytin
5 badem,1 ceviz
1 avuç roka maydonoz karışımı
3 kiraz domates, 2-3 dilim salatalık
1 çk baharatlı krem peynir
1 parça beyaz peynir
Yarımdan az elma
Yarım çay bardağından biraz fazla tarçınlı yy süt
18.30
130g kadar fırında somon
Yoğurtlu, domates soslu kabak kavurması
1 avuç roka, 1 ceviz
Su 2 lt, dukan biraya devam
Gayet güzel canımSabah 10.30
Kıymalı yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
Bir tutam maydanoz
Yarım çb ceviz
Ara 16.30komşuda idim 1 Türk kahvesi
10 çiğ fındık 1 gün kurusu
Akşam 17.45
1 yk yoğurt çorbası oğlumdan kalan
1 tabak yoğurtlu kabak
1 cherry domates 1 salatalık
1 fincan sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 20 Dk yürüyüş ( fırsat vermedi Velet’ler )
Güzel olmuş canımBugunun menusu
Saat 8:30 - 9:00
Yarim elma
Yarim muz
Yarim bardak sut -toz tarcinla
10 zeytin
2 yumurtadan peynirli omlet
Avuc ici kadar peynir
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Arada sade filtre kahve ve turk kahvesi ictim
Saat 18:30 - 19:00
El kadar izgara et
1 kase salata
3 yl yogurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk bisiklet 80 puan
20 dk tempolu yuruyus 60 puan
Toplam 140 puanFit mutlu anne
Çok güzel canımBugunki menum
Sabah 1 sutlu kahve4 hurma 1 ceviz 5 badem
Oglen 12gibi
1 yumurta 2 d.sucuk 1 d. Ekmek peynir kabya biber biber biraz yogurt
Aksam 17 gibi 1-2 salata
2 lt fazla su 35 dk eliptikFit mutlu anne
Süper olmuş kaptanımPerşembe Menüm
11.00 civari
Ispanakli domatesli 2 yumurtali omlet
15.00 gibi
Az sutlu matcha cayi
18.15
100 gr büftek
Salata
Su 2 lt den fazla
Hastaliktan bu hafta hic spor yapamadim
Çok güzel olmuş canımMenumu yazip yatayım yarindan itibaren daha aktif olucam inşallah
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
2 kk Peynir
Salatalik
Domates
1kase yogurt
Salata
1 tabak kereviz yemeği
Çok güzel canımMenü
09.45 gibi
2 has yumurta
5 6 çeri
Birkac dilim peynir
Yeşil sığan
5 zeytin
3 ceviz
14.30
18.30
Bi kase yoğurt
Su
2.5 lt
Spor
30 dk orta yürüyüş
Bence güzel canımPerşembe menüsü
Güya oruç tutacaktim ama olmadı
Sahur 04:00
4 zeytin
1kk beyaz peynir
1 dilim tbe
1.5 haşlama yumurta baharatlı maydanozlu
Domates
Salatalık
5li bitki cayi
Sabah 10:30
Biraz ot ile birlikte yarım yeşil elma
Öğle 13:00
2 dilim tbe
Yesillik domate salatalık
Akşam 19:00
1 tabak kabak yemeği
Bi büyük kase salata
1 kase yoğurt
Su 2 litre+dukan birası
Spor 85 dk tempolu yürüyüş 255 puan gezmeden gelince yürüdüm
Kizlar k.b bi kac gündür gece geç gelip alintiliyorum sohbetlere katılamıyorum ama neden bilmiyorum bi kac gündür özellikle ölü toprağı serpilfi sanki üstüme bi ağırlık var spor yapamıyorum doğru düzgün 4 bucuk yasinda çok meraklı mi meraklı bi kizim var masAllah hiç susmuyor hep bi isteği var evet bahane değil ama bu ara beni baya bunasltiyor bazen ona kızmamak için kendimi baya paralıyorum..
Yarın diyetisyene randevu almayi düşünüyorum insAllah bi sure de öyle devam edicem ramazan öncesi bi gaz olur tekrar insAllah..
guzel cnmMenü
09.45 gibi
2 has yumurta
5 6 çeri
Birkac dilim peynir
Yeşil sığan
5 zeytin
3 ceviz
14.30
18.30
Bi kase yoğurt
Su
2.5 lt
Spor
30 dk orta yürüyüş
spora bikac gun ara verince tekrar yapmak cok zor geliyor cnm o yuzden 1 gunden fazla ara vermeyin diyolarhaklısın abla burda ne kadar çok olursak o kadar motive oluyoruz bu hafta kızım beni çok yoruyor beynen sanırım çok meraklı bi çocuk o ne bu ne konuşacak uzun uzun telefonla uğraşacak hal bırakmıyor biliyorum geçici bi dönem ama kendimi çok yıpranmis yorgun hissediyorum spor bile yapamıyorum bi kac gündür canım istemiyor
tatlim bi sürü yürümüşun daha ne olsunPerşembe menüsü
Güya oruç tutacaktim ama olmadı
Sahur 04:00
4 zeytin
1kk beyaz peynir
1 dilim tbe
1.5 haşlama yumurta baharatlı maydanozlu
Domates
Salatalık
5li bitki cayi
Sabah 10:30
Biraz ot ile birlikte yarım yeşil elma
Öğle 13:00
2 dilim tbe
Yesillik domate salatalık
Akşam 19:00
1 tabak kabak yemeği
Bi büyük kase salata
1 kase yoğurt
Su 2 litre+dukan birası
Spor 85 dk tempolu yürüyüş 255 puan gezmeden gelince yürüdüm
Kizlar k.b bi kac gündür gece geç gelip alintiliyorum sohbetlere katılamıyorum ama neden bilmiyorum bi kac gündür özellikle ölü toprağı serpilfi sanki üstüme bi ağırlık var spor yapamıyorum doğru düzgün 4 bucuk yasinda çok meraklı mi meraklı bi kizim var masAllah hiç susmuyor hep bi isteği var evet bahane değil ama bu ara beni baya bunasltiyor bazen ona kızmamak için kendimi baya paralıyorum..
Yarın diyetisyene randevu almayi düşünüyorum insAllah bi sure de öyle devam edicem ramazan öncesi bi gaz olur tekrar insAllah..
tam persembelik :))Menüm
11.00
1 yumurta
1dlm peynir
Yeşillik
17.30
1tabak sebze yemeği
Yoğurt
Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş
yine cok geçe kalmisinŞuan inanılmaz derecede açım. Sabah olsun da kahvaltı yapayım diye bekliyorum. Hemen uyuyayım bari. İyi geceler. Yarın bol eksili bir gün olsun
afiyet olsun canımSali menum
11:30
Kabakli yumurta (mucverimsi bisey olduu unsuz)
Domates
Salatalik
5 zeytin
1 kivi
17:00
Bol kıymalı makarna (makarnasi tambugday ve cok cok az bastım kiymayi)
1kase salata
1 kase yogurt
Su:2lt
afiyet olsun canımDünkü menum
10:00)
Domates
Salatalik
1kk peynir
4 cilek
1 haşlanmış yumurta
14:00(hasta ziyaretindeydim)
1 bardak çay
10 tane, karışık kuru yemiş
20:00
3 tavuk sarma (Fırında)
1kase salata
1 kase yogurt
Su:3lt
afiyet olsun canımMenüm
11.00
1 yumurta
1dlm peynir
Yeşillik
17.30
1tabak sebze yemeği
Yoğurt
Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş
aynen oyle abla ya yarin insAllah yine baslayim insAllahguzel cnm
spora bikac gun ara verince tekrar yapmak cok zor geliyor cnm o yuzden 1 gunden fazla ara vermeyin diyolar
Yarin tekrar start ver arkasi gelir
Hem spor yapmayan spor bakanimi olur
tatlim bi sürü yürümüşun daha ne olsun
Menude oglen ekmeksiz yumurtali bi kahvalti aksamda biraz erken olsaymis daha guzel olurdu bugun icin
hic sanmiom zaten acele edecegimiSabah evde olan kizlar tartilmak icin acele etmeyin
Tamam canım yarışalım daha güzel gaza geliriz hemAfiyet olsun canim
Gayet iyi canim afiyet olsun
Hadi ins canim stres yapmazsan atlatirsin bence
Uyma canim düşünme bunu nefsine yenik düşme zaten bi süre yemezsen istemeyeceksin
Bende pazartesi 66.6 ydim canim 55 e düşmek istiyorum :) valla kabul edersen yarışalım
Afiyet olsun canim
Tamam abla belirleyelim bakalim sabah tarti ne diyecek olmadi isyerinde takviye yapabilirim ben
Ya normal ekmekle simit vardi altinbasakta kizlardan biri almis bi iki tane yedim abla yoksa ekmegi komple cikardim ben suan
Afiyet olsun canim
Biraz kalabalik gibi geldi ama az az oldugu icin sanirim afiyet olsun :)
Afiyet olsun:)
Dusunmr boyle seyler dusundukce insan iradesine sahip çıkamıyor. Yemicem canim istemiyor diye şartla kendini
Afiyet olsun :)
Iyi geceler canım
Aksami hafif kapatmissin afiyet olsun canim:)
Günaydın canım, tartı sonuçlarını küsuratli yazıp yüzde de hesaplıyoruz.Günaydın kızlar
Hemen bilgilerimi ve ilk bildirimimi yapayım
68 ile başladım maratona, hedefim 58 olabilmek sonra belki 56-57yi zorlarım
Sabah tartıldım
Geçen hafta 68
Bu hafta 67yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?