Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.641
Iyi vermişsin niye uzuluyonki tebriklerGeçen hafta 103.3
Bu hafta 102.5
Fark -800
Yüzde %0.78
İstediğim gibi gitmedi regli çok yakın birde eşim tatili bu gün başlıyor dışarı çıkıyoruz çok bekleyemiyırum
@mefkurem güzel olmadı abla
Hoşbuldum canım Allah kolaylık versin inşallah hedefine ulaşırsın liste için değil sizleri görmeye geldim :)canim uyanabildgmde sahur yapiorum ama gece 1de yedgimin faydasi olmaz die yemiyorum qcikcasi ac hissetmiyorum o zmn
afiyet olsun canım güzel olmuş
sen ne zmn tqkip edemezsin cnm bqna haber vrr ona gore de karsiiklik olmasın
afiyet olsun canım cok cok yetersiz gelmiyorsa bence bi kase olabilir ama cok ac hissediyorim sonra bqska seyler cnm istiyor diosan iki yrmelisin
Hb cnm Mrb takımın eskilerindensin snrm ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var baslangic kilom 93 son guncel kilom 87.3 du sen yeniden listeye dahul mi olacaksın
Allah razı olsun abla amin inşallah zor bi süreç türkiyede herkes bizim gibiAllah hepimizi feraha çıkarsın kiloya gelince 70 kiloyum abla üstüne öıkmamaya çalışıyorum inşallah haziranda düğünümüz var beni frenliyor :)sutlac olmasa cok guzel olacakmis cnm
Canin istedigi biseyi cuma abartmadan yiyebilirsin
sende basladinmi cnm
Eger yaparsan zaten aksam sonrasi bisey yememen lazim
hadi hayirli bereketli olsun cnm
Allah yolunuzu acik etsin
pirasayi pilav yerine tek yemek olarak yapsaydin ya cnm
liste ilk sayfada var :)
Ben pek iyi degilim cnm 2 aydir surunuyorum :) sen ne yaptin koruyomusun
guzel gorunuyor cnm
ben begendim cnm
yazmisin zaten 1 mille baslarsan zorlanmazsin cnm
Dizin icinde en iyisi yuruyus
sabah aksam cok guzelde tartiya 2 kala kisir olmasa iyiymis sanki cnm
Allahtan kek catallik olmus :)
domates kurusu hazir sisedemi cnm onlar cok tuzlu oluyor burdakiler
Adanayi evdemi yaptin hazirmi
Bunlardan odem olmazsa menu guzel yoksa :)
ne kadar dusup dursakda tekrar kalkmaktan baska care varmi cnm
kuzum sislik var diyorsan turp falan yememen lazim
Detoks olmadigi icin gun icinde fazla meyve sekeri almış olmusun
En azindan aksam muz olmasaydi
butun seceneklere yemem demisin
Ananas detoksu yapsaydin keske tarti iyi degildiyse
Aksam tek tavukda olabilir yada unsuz tavuk corbasi saf pro yani
guzel olmus cnm
baya erken yemisin zorlandinmi
guzel olmus cnm
dikkat cekmek istiyor heralde cnm
Sabirla guzelce konusman lazim
Kardesinin altini degistirmene yardim etsin
Kucugede sen kucuksun daha bilmedigin icin altina yapiyosun bak ablan buyudu ogrendi artik o wc ye yapiyor gibi
Direk ona soylemeden soyliceklerini soyle
pek az geldi bana cnm
Reglimi oldun ne agrisi
cukulata yerine keske faydali bisey yeseydin cnm
Sende son zaman az geliyon sanki
offf demekki etin sindirimi zor oldugu icin agir geliyor cnm
Grubta sordunmuydu bu konuyu
Bide berrinin dedigi seyi yapiyonmu
rutin kontrolmu cnm
Lutfen bugun sifir tuz bol su sifir karbon olsun
bi bizzztlarin sonucunu merak ediyorum :)))
Bahar geçmiş olsun canım hiç değilse sebebini bulmuşsun ilaçların etkisi kesinlikle olur
-1 üzerinde olsun istiyorum canımIyi vermişsin niye uzuluyonki tebrikler
Bende size bakacam da bi öğrenemedim yada az geliyom alışamadım bildirimler nerdeeeeee
kuzummm ne olmuşsun sen öyle balon gibi şişmiş elin bir şey de tutamazsın elini kapatabiliyor musun bari bol su iç ödem çayı v.s. yap bir daha kombiye de dikkat et ev içi ısısı 22-23 ü geçmesinEki Görüntüle 2254670 odemin dibine vurmusum yinekombi açıktı havada güzel ama çocuklar üşümesin diye sabah bı kalktım ev 26 derece ben böyle sanırım gece boyu sıcaktan oldu kapattım simdi çocuklarda pişmiş çorapları filan atmış geziyorlar
çok şükür sağ selamet gitmişsin pınarımm annenle bol muhabbetler selam söyleGunaydin kizlar hayirli cumalarr bol eksiler gecmis icin donucem dun cok gec geldm direk uyuduk smdi annemle kahve icip lafliycazcok mutluyumm
Haftaya -1 üzerinde olursun inşallah canım-1 üzerinde olsun istiyorum canım
habinarıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinBende size bakacam da bi öğrenemedim yada az geliyom alışamadım bildirimler nerdeeeeee
Kız yasemin gel artik özlettin kendini canım durumun nasıl iyisindir inşallahBende size bakacam da bi öğrenemedim yada az geliyom alışamadım bildirimler nerdeeeeee
Oh ne güzel erisin yağlar :) tebrikler canımuyumak işe yaradı :)
geçen cuma 86.4
bu cuma 86.0
fark - 400
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.Özgür canlar
ilk free can bendimTeşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Aslında güzel listeye girmeden takımda olmak.ilk free can bendim2 senedir 9. takımdayım mayısta tam 2 sene doluyor listeye hiç girmedim girmem de strese giriyorum diye :))
Ekimim kocaman sarılıp öperim yanaklarından hoşbuldumhabinarıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldin
Çok şükür sevilaycım atlatıyoruz Allahın izniyleKız yasemin gel artik özlettin kendini canım durumun nasıl iyisindir inşallah
tebrikler cnm cok iyiPazartesi : 66.6
Cuma : 64.9
Fark : 1.7
Yüzde : 2.55
ayyy canim baya şişmiş ya yüzükle mi yatıyorsun cijar rahatlasin biraz bende hamileyken hep boyle olurdu ya simdi de oluyor ama cok sık degil odem çayı falan yap istersenEki Görüntüle 2254670 odemin dibine vurmusum yinekombi açıktı havada güzel ama çocuklar üşümesin diye sabah bı kalktım ev 26 derece ben böyle sanırım gece boyu sıcaktan oldu kapattım simdi çocuklarda pişmiş çorapları filan atmış geziyorlar
ohhh hasrrt giderin cnm ne guzel keyfini cikarGunaydin kizlar hayirli cumalarr bol eksiler gecmis icin donucem dun cok gec geldm direk uyuduk smdi annemle kahve icip lafliycazcok mutluyumm
tebrik ederim o zmnGünaydın kızlar dışarıdayım bildirim yapamadan çıkmak zorunda kaldım
eksi 1.1 im
eve geçince görüşürüz insallah
o zmn normal cnm wc problemi varsa onu halledrrsen direk eksi görürsünGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 64.8
Bugün 65.0
Wc sorunum var 1 haftadır
tebrikler cnm cok guzelGeçen Cuma: 82.0
Bugün: 80.7
Fark: -1.3 (% 1.58)
tebrik ederim cnm cok guzelKilo bildirimi
Geçen hafta: 81:4
Bu hafta: 80.3
Fark: -1.1
tebrikler cnm eksi eksidir litfrn moral bozmak yok arti degilsin yerindr dr saymamissin ne ghzelGeçen hafta 103.3
Bu hafta 102.5
Fark -800
Yüzde %0.78
İstediğim gibi gitmedi regli çok yakın birde eşim tatili bu gün başlıyor dışarı çıkıyoruz çok bekleyemiyırum
ne guzel hg o zmn yine dr insAllah cnm saolasinHoşbuldum canım Allah kolaylık versin inşallah hedefine ulaşırsın liste için değil sizleri görmeye geldim :)
Allah razı olsun abla amin inşallah zor bi süreç türkiyede herkes bizim gibiAllah hepimizi feraha çıkarsın kiloya gelince 70 kiloyum abla üstüne öıkmamaya çalışıyorum inşallah haziranda düğünümüz var beni frenliyor :)
Bahar geçmiş olsun canım hiç değilse sebebini bulmuşsun ilaçların etkisi kesinlikle olur
tebrikler cnmuyumak işe yaradı :)
geçen cuma 86.4
bu cuma 86.0
fark - 400
Tebrikler cnm cok guzelKizlar kusura bakmayin ancak gelebildim sabah kosarak kursa geldim
Hemen bildirim yapiyorum
Gecen hafta 67.0
Bugun 65.8
Fark 1.2
Yuzde 1.79
Bol nol su ic odem cayi yap bari canim yaÇok sıcak olmuş canım ya birde dün hiç oturmadim 30 dk yürüyüş yaptım onun dışında 8900 adımda evde atmışım hepsi birleşti demek
Gunaydin canimm afiyet olsunGunaydin kizlar hayirli cumalarr bol eksiler gecmis icin donucem dun cok gec geldm direk uyuduk smdi annemle kahve icip lafliycazcok mutluyumm
Tebrikler canim guzel eksiGünaydın kızlar dışarıdayım bildirim yapamadan çıkmak zorunda kaldım
eksi 1.1 im
eve geçince görüşürüz insallah
Wc sorunu olsa bile bu kadar arti olmazdi aslında vucutta odem yapacak filan biseyler oldumuGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 64.8
Bugün 65.0
Wc sorunum var 1 haftadır
Tebrikler canimGeçen Cuma: 82.0
Bugün: 80.7
Fark: -1.3 (% 1.58)
Tebrikler :)Kilo bildirimi
Geçen hafta: 81:4
Bu hafta: 80.3
Fark: -1.1
Teşekkür ederim:)Supersin canım 7 lere az kalmış
Tebrikler canim süper
Tebrikler canım maşallah çok iyi
Vaavvvvvv supersin canim
Evet kilona gore eksin az canim daha fazla gidebilirdi reglinin etkisi olabilir haklisinGeçen hafta 103.3
Bu hafta 102.5
Fark -800
Yüzde %0.78
Tebrikler abla :)uyumak işe yaradı :)
geçen cuma 86.4
bu cuma 86.0
fark - 400
Tebrikler canimKizlar kusura bakmayin ancak gelebildim sabah kosarak kursa geldim
Hemen bildirim yapiyorum
Gecen hafta 67.0
Bugun 65.8
Fark 1.2
Yuzde 1.79
Abla o zaman burdaydim bende hatirliyorum :)ilk free can bendim2 senedir 9. takımdayım mayısta tam 2 sene doluyor listeye hiç girmedim girmem de strese giriyorum diye :))
Teşekkür ederim canimtebrikler cnm cok iyi
ayyy canim baya şişmiş ya yüzükle mi yatıyorsun cijar rahatlasin biraz bende hamileyken hep boyle olurdu ya simdi de oluyor ama cok sık degil odem çayı falan yap istersen
ohhh hasrrt giderin cnm ne guzel keyfini cikar
tebrik ederim o zmn
o zmn normal cnm wc problemi varsa onu halledrrsen direk eksi görürsün
tebrikler cnm cok guzel
tebrik ederim cnm cok guzel
tebrikler cnm eksi eksidir litfrn moral bozmak yok arti degilsin yerindr dr saymamissin ne ghzel
ne guzel hg o zmn yine dr insAllah cnm saolasin
tebrikler cnm
Tebrikler cnm cok guzel
Tebrikler canim en azından artida değilsinKizlar sabah biraz gec kalktim sonra bi banyo temizledim dus aldim yenice tartildim bildirimimi yapayim gecen hafta cok guzel gitmişti ama bu hafta umidim yoktu zaten insAllah haftaya yine guzel gider
Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 85.2
Fark: - 300
Yüzde: %0.35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?