- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.661
ben hem sarılırım ciğerime basıp hem yanaklarından hem alnından öperiiimmmm yaradanına kurban olduğum nasılsın seni görmek çoook güzell yaaaEkimim kocaman sarılıp öperim yanaklarından hoşbuldum
Çok şükür sevilaycım atlatıyoruz Allahın izniyle
Sen nasılsın gelmek istiyorum bende
Eski günlerdeki gibi hep sizinle takılmayı çok özledim
Olabilir cnm tarti farki ama artik hrp bu tartyla tartilcaksan buna gore eksi artida oldugunu takip edeceksin mecbur tebrikler bu arada guzel gitmisGeçen cuma: 88.2
Bugün: 87.5
Fark:-700
Yüzde: 0.8
Tartı farkı var mıdır acaba ya daha fazla bekliyodum çunkü yememe içmeme dahada dikkat ettim daha fazla spor yaptim
Sağol canim hep bunda tartilcam artik bi dahaki haftaya fark ortaya cikar ayni tarti oldugu icin heralde☺Olabilir cnm tarti farki ama artik hrp bu tartyla tartilcaksan buna gore eksi artida oldugunu takip edeceksin mecbur tebrikler bu arada guzel gitmis
Olabilir canim ama suan bunu anlayamayiz bi sonraki haftadan itibaren net belli olur gidenlerGeçen cuma: 88.2
Bugün: 87.5
Fark:-700
Yüzde: 0.8
Tartı farkı var mıdır acaba ya daha fazla bekliyodum çunkü yememe içmeme dahada dikkat ettim daha fazla spor yaptim
E gene iyi canim yavas yavas aliyosunKilo bildirimim:
Gecen hafta: 71.4
Bu hafta: 71.5
Fark +100gr
Tarti farki cok yok diye biliyorm burayla insallah dogrudur bakalm bu hafta iyi :)
Tebrikler canim gayet guzel vermissin :)Geçen cuma: 72
Bugün: 71
Yüzde:1.38 (yuvarlarsak 39)
İlk tartıya çıkınca bir kaç kere 70.6 geldi ama sonra zorlasam da olmadı:)
Bugün itibariyle diyete başlayalı hemen hemen 1 ay oldu ve 6.3 kg vermiş oldum. Motivasyonunuz ve arkadaşlığınız için teşekkür ederim güzeller, kendi başıma bu kadar devam ettirmezdim:)
Tebrikler gayet güzel toplamdada bu haftalıkta tebrik ederimGeçen cuma: 72
Bugün itibariyle diyete başlayalı hemen hemen 1 ay oldu ve 6.3 kg vermiş oldum. Motivasyonunuz ve arkadaşlığınız için teşekkür ederim güzeller, kendi başıma bu kadar devam ettirmezdim:)
Bende öyle düşünüyorum canım aslında şöyle 15 dk yürüyüş yapıp biraz zaman geçip tartılsam daha iyi olurdu Emin’imBol nol su ic odem cayi yap bari canim ya
Gunaydin canimm afiyet olsun
Tebrikler canim guzel eksi
Wc sorunu olsa bile bu kadar arti olmazdi aslında vucutta odem yapacak filan biseyler oldumu
Tebrikler canim
Tebrikler :)
Teşekkür ederim:)
Evet kilona gore eksin az canim daha fazla gidebilirdi reglinin etkisi olabilir haklisin
Tebrikler abla :)
Tebrikler canim
Abla o zaman burdaydim bende hatirliyorum :)
qynen oylr cnmSağol canim hep bunda tartilcam artik bi dahaki haftaya fark ortaya cikar ayni tarti oldugu icin heralde☺
insAllah cnm guzel artıKilo bildirimim:
Gecen hafta: 71.4
Bu hafta: 71.5
Fark +100gr
Tarti farki cok yok diye biliyorm burayla insallah dogrudur bakalm bu hafta iyi :)
tebrik ederim cnm aynen oylr burda birliktrn kuvvet doğuyor ciddenGeçen cuma: 72
tamam cnmAbla ben kilo bildirimini yarın yapıcam bugün detoks suyum var bir de regl son günü sorun olmaz herhalde korumada olduğum için
Ben siteye giremedim canım o yüzden etiketleyemedim sporumuFit mutlu anne
Bu bildirimin kalsin ama bi süre sonra yetişirse tekrar tartil istersen canimBende öyle düşünüyorum canım aslında şöyle 15 dk yürüyüş yapıp biraz zaman geçip tartılsam daha iyi olurdu Emin’im
Canım eve ancak akşam giderimBu bildirimin kalsin ama bi süre sonra yetişirse tekrar tartil istersen canim
zaten gelip ben free gurupta olayım diye bir şey yok aslın da , en iyisi normal liste de olmak listede olup zayıflamayanı görmedim şimdiye kadarAslında güzel listeye girmeden takımda olmak.
Ama benim muhakkak kilo vermem lazım, takımda olursam mecbur kalırım kilo vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?