Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben hem sarılırım ciğerime basıp hem yanaklarından hem alnından öperiiimmmm yaradanına kurban olduğum nasılsın seni görmek çoook güzell yaaa

Geçen cuma: 88.2
Bugün: 87.5
Fark:-700
Yüzde: 0.8
Tartı farkı var mıdır acaba ya daha fazla bekliyodum çunkü yememe içmeme dahada dikkat ettim daha fazla spor yaptim
Olabilir cnm tarti farki ama artik hrp bu tartyla tartilcaksan buna gore eksi artida oldugunu takip edeceksin mecbur tebrikler bu arada guzel gitmis

Olabilir cnm tarti farki ama artik hrp bu tartyla tartilcaksan buna gore eksi artida oldugunu takip edeceksin mecbur tebrikler bu arada guzel gitmis
Sağol canim hep bunda tartilcam artik bi dahaki haftaya fark ortaya cikar ayni tarti oldugu icin heralde☺

Geçen cuma: 72
Bugün: 71
Yüzde:1.38 (yuvarlarsak 39 )

İlk tartıya çıkınca bir kaç kere 70.6 geldi ama sonra zorlasam da olmadı:)
Bugün itibariyle diyete başlayalı hemen hemen 1 ay oldu ve 6.3 kg vermiş oldum. Motivasyonunuz ve arkadaşlığınız için teşekkür ederim güzeller, kendi başıma bu kadar devam ettirmezdim:)

Kilo bildirimim:

Gecen hafta: 71.4
Bu hafta: 71.5
Fark +100gr

Tarti farki cok yok diye biliyorm burayla insallah dogrudur bakalm bu hafta iyi :)
E gene iyi canim yavas yavas aliyosun
Tebrikler canim gayet guzel vermissin :)

Tebrikler gayet güzel toplamdada bu haftalıkta tebrik ederim

Bende öyle düşünüyorum canım aslında şöyle 15 dk yürüyüş yapıp biraz zaman geçip tartılsam daha iyi olurdu Emin’im

Sağol canim hep bunda tartilcam artik bi dahaki haftaya fark ortaya cikar ayni tarti oldugu icin heralde☺
qynen oylr cnm
Kilo bildirimim:

Gecen hafta: 71.4
Bu hafta: 71.5
Fark +100gr

Tarti farki cok yok diye biliyorm burayla insallah dogrudur bakalm bu hafta iyi :)
insAllah cnm guzel artı
tebrik ederim cnm aynen oylr burda birliktrn kuvvet doğuyor cidden
Abla ben kilo bildirimini yarın yapıcam bugün detoks suyum var bir de regl son günü sorun olmaz herhalde korumada olduğum için

Ben siteye giremedim canım o yüzden etiketleyemedim sporumu Fit mutlu anne
tamam cnm

Aslında güzel listeye girmeden takımda olmak.

Ama benim muhakkak kilo vermem lazım, takımda olursam mecbur kalırım kilo vermeye
zaten gelip ben free gurupta olayım diye bir şey yok aslın da , en iyisi normal liste de olmak listede olup zayıflamayanı görmedim şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…