- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.521
tekrardan hoş geldin canim inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın
onca kilo gidiyor canim merak etme ve karamsarliga kapilma defalarca kilo almis vermis biri olarak hedefe ulasiyorsun yeterki su kovermeyelim ac oldugun zaman karnının uzerine yat ben ancak o sekilde uyuyabiliyordum
Hadi olur demedi bir nebze anlatimda niye oyle bir sey yaptiki senin evine misafir cagirmakta ne demek kv iyi anlasiyormusunuz
amin canım benim
esine gecmis olsun canım havuc bezelye patates glisemik indeksi yüksek besinler hep
gozumden kacmis sanirim canim karaciğeri temizlesem fena olmazda fazla yasakli seylere gelemem cozutuveririm anında dilimlenmis aci biber turşusu canim
Hoşgeldin tatlım
Alıntılar birbirine gitmiş :)
Çok geçmiş olsun canım benim de soğuk aldığımda öyle oluyor hemen kaç yıl geçerse geçsinBu sefer bu regl beni bitirdi ayaga kalkip yürüyemiyorum dogumlardan kalan dikis yerlerim sanirim acayip bir baski ve agrisi var
hatırlamam mı pınarcım hayırlı olsun gebelıgın cok sevindim :) saglıkla kabus ınsallah. Onemli olan emzirirken almamakAyy cok acayip bi durum ya :)
Hosgeldin mervecim biz tanisiyoruz zaten :) sende beni hatirladiysan tabi
Kilolar azimle gidicek insallah sana guveniyorumm :) bende malüm suanda kilo aliyorum sonra vermek icin
hos buldum canım cok memnun oldum. Allah bagislasin yavrularını bu arada saglık teknikeriyimHoşgeldin Mervecim, ben Niran, 36 yaşında, 3 çocuk annesiyim..zamanla daha iyi tanışırız inşallah.
Hemşire misiniz?
hos buldum canım ınsallah birlikte zagıflayacaztekrardan hoş geldin canim inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın
Merve cim gecmıs olsun sen usutmussun kendini dıkıs yerinde agrı ondan kasıkların agrıyor aslında.Bu sefer bu regl beni bitirdi ayaga kalkip yürüyemiyorum dogumlardan kalan dikis yerlerim sanirim acayip bir baski ve agrisi var
Geçmiş olsun canım dinlen biraz e bide üst üste oldu vücut kendini toparlayamiyor öyle hemenBu sefer bu regl beni bitirdi ayaga kalkip yürüyemiyorum dogumlardan kalan dikis yerlerim sanirim acayip bir baski ve agrisi var
Hos bulduk canım valla biraz hızlı gidiyor sukur sabah 7 nın yanında sıfır gordum cumadan beri 3 e yakın gitti
Kacamak yapanları zopaynan bekliyoruz abla merak etmeGunaydin kizlar
Sallanmayan sali lar olsun lutfennnnnn :))
Son 3 gunnnnnn
Artik karbonlara sislik yapicak seylere dikkat edelim
Hazirlanip evden cikmam lazim simdi
Gelince alintilara donerim
Birbirinize mukayyet olun
Geçmiş olsun kuzum dinlen sen yorgunlukta tetiklemis olabilirBu sefer bu regl beni bitirdi ayaga kalkip yürüyemiyorum dogumlardan kalan dikis yerlerim sanirim acayip bir baski ve agrisi var
4 gundemi verdinnnn hey masallahHos bulduk canım valla biraz hızlı gidiyor sukur sabah 7 nın yanında sıfır gordum cumadan beri 3 e yakın gittiama sıkı diyetteyım
guzelim gunde erken saatte 1 kupa yesil cay icilebiliyor heraldeAbla bunu bende yapsam mı yeşil çay emzirdiğim için içmiyordum ama 12aylık olduk artık birşey olmaz bu kadar yeşil çaydan heralde demi
melisssss hemen kendine gelip kendini umutsuzluga suruklemekten vazgec cnmÇooookkk açımmmm
Yattım açlıktan uyuyamadım. Şimdi ye deseler de vicdan yapıp yemem. Ama bir değişik hissediyorum. Off offf nasıl gidecek bunca kilo
hey Allahim yaaaOff dun sabaha karşı amca uyudum erkendende hastaneye gittim gelince amacım çocugu kayinvalideme birakıp 2 saat uyumaktı bunu kendisine söyledim ve her insan gibi olur demedi naptı benim yerime benim evime misafir cagirdi 12de gittiler ve uykusuzlultan öluyorum
esine gecmis olsun cnmİyi geceler kızlar bugün eşim geldi hemen apar topar yemek yedik hastaneye gittik eşimin siz kapağı ağrısı vardı nedense çok şükür kemikte sıkıntı yokmuş ama yine de yarına ise gitmeyecek eve geldik uzandim bende kah kıza koştur kah eşime meyve falan derken hiç elime alasim gelmedi telefonu menüm gecikti
Pazartesi menüsü
Dün gece detoks hazırlamistim ondan 1 bardak içtim aç karna
Kahvaltı 11:30
5 zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Domates
Salatalık
Ot
1 ceviz
2 kuru kayısı
5li bitki cayi
Saat 17:00
Yağ yakan kahve
Akşam 18.30
Oy salatası
3 kaşık patates bezelye havuç karışım yemek
Küçük bi tavuk but
Bi kase yoğurt
SU 2 litre ekstra 1 lt detoks suyu
Spor yok
yeni baslangicin hayirli olsun cnmGunaydın ablacım tartım yaptım suan 70.9 kiloyum sen boyle ekle ıs yerine gecınce de tanısma seromonısı yaparım :)Mefkurem
teli yan cevirirsen belki ekleyebilirsin cnmHerkese günaydın , alıntıları görüyorum ama üzerine tiklayamiyorum okuyup bu şekilde fvp vereyim bari
@elfkkk spor ve 13 kg verince bitti direnç filan kalmadi
buse8 kuzum kime selbest ki onca karbonhidrat şeker vs aslında toptan yasaklansa daha iyi , bugün bı uygulama kullanıyorum hergun uyarı veriyor peppappp diye birşey hamilelik için sigarayı alkolü bıraktım zaten kullanmıyorum diyorsan sana suprizim var şekeride birakmslisin demiş
kendini cok yorma bide ayaklarini sicak tut cnmBu sefer bu regl beni bitirdi ayaga kalkip yürüyemiyorum dogumlardan kalan dikis yerlerim sanirim acayip bir baski ve agrisi var
kv leri bi rahat birakin kizzzzMefkurem abla cocuklara babası bakıyor 12 ye kadar ben geliyorum o ise gidiyor bu sekılde ayarladı kendini bana gore annem bebe 2 aylık olunca gitti tekim evde kv konusunda zaten modundayım durum bu gıttıgı yere kadar sonra izne ayrılcam zaten
hayyyy masallahhhhhHos bulduk canım valla biraz hızlı gidiyor sukur sabah 7 nın yanında sıfır gordum cumadan beri 3 e yakın gittiama sıkı diyetteyım
Afiyet olsun abla azim budur iste yoksa yenecek bisi yenmezzzBende biraz once eve geldim
Sabah kahve icip cikmistim daha kahvalti yapmadim
Disarda peynirli bi sandwich ekm. Alayim diye dusundum gittigim yerde beyaz olarak vardi
Almadim
Bi karnimi doyurayim once :))
Himmm neyseki cok degildi abla zatenguzelim gunde erken saatte 1 kupa yesil cay icilebiliyor heralde
Elma tarcin limon da kaynabilirsin odem icin
melisssss hemen kendine gelip kendini umutsuzluga suruklemekten vazgec cnm
Menulerine dikkat etmez gr larla ugrasirsan bu seni daha cok biktirir
Insan verdikce motivesi artiyor
hey Allahim yaaa
esine gecmis olsun cnm
Aksam tavugu daha fazla yiyip diger karisimi yemesen daha iyiymis
Patates bezelye karbon, havucta pismis tuketilmesi iyi degil
yeni baslangicin hayirli olsun cnm
teli yan cevirirsen belki ekleyebilirsin cnm
Ne uygulamasiymis bide dunku menu nerde :)
kendini cok yorma bide ayaklarini sicak tut cnm
kv leri bi rahat birakin kizzzz
hayyyy masallahhhhh
ohhh sefan olsun cnm bende korkarim şimşek yok gürültüsünden
herkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar
Listeye falan girmedin heralde o zaman dimi cnmYok yarışmadım canım çookkk önceden üç sene önce falan bi ara yazmıştım buraya bir iki ay sonra hiç girmedim artık iki üç gün önce nette gezerken yine aklıma geldiniz geldim bende 91.700 kilom 65 de hedefim
Allah kolaylik versin canim. Benim de dunden biraz yemegim var belki yanina bir seyler daha ekleyip menu yapicam :)benimde bugün hem direksiyon hem pasta kursuna gitmem gerek şimdi kahvemi içtim kalkıp evi toparliycam ve bi düş alıp çıkıcam yemek yapamiycam bugün dünden kalanlarla idare edicez artik
kolay gelsin canim sakin ha kaçamak aklına gelmesin elimizde oklavalarla bizi düşün
Cocuklara sekilli bir seyler yapabikirsin, bir arkadasim yapardi, biberlere domatesle yuz falan yapardi, tam bugday ekmegini kucuk kucuk kesip uzerine peynir ya d azeytin ezmesi surer onun uzerjne yarim erik domates koyup domatese de zeytin ezmesiyle nojtalar yapardi, ugur bocegi gibi gozukurdu. Ya da krep yapip icine nutella ve muz koyup rulo yapip keser minik minik kanepeler yapardi (ustune bir de kurdan koyardi ama cocuklara koymamak daha iyi olur )Ayy inşallah canım hem çocuklara uygun hem büyüklerin de karnını doyuracak güzel bi menü çıkarmam gerek
Hos geldinherkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar
Saol canim cok sukur bikac siyrikla atlattiMenüler güzel kizlar afiyet olsun
Anlafim canim sebebin varmis :)
Bizimkiler komple kirikkaleli canim gecen aylarda ev aldilar hatta artik bizde gelip gideriz o tarafa
Bebek mideye baski yapiyorsa normal canim artik kocaman oldu :)
Cok gecmis olsun canim ya onemli bisi yoktur ins
Merhaba canim tekrar hosgeldin hilal ben eski mezunlardanim 2016 da baya kilo vererek mezun olmustum simdi gene biraz fazlalık var onlari vermeye calisiyorum bir oglum var 27 yasindayim :)
Afiyet olsun canim
Sagol mervecim
Ordan oraya kosturunca öyle oluyor canim :)
Bana uygun yemek olmayinca boyle yaptim abla arada olacak böyle mecbur kalabaligix bana uygun yemek yapin diyemiyorum :)
Oy oy masallah canim ne guzel iste yaa
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kızlar
Sagol canim
Menu guzel abla afiyet olsun
Yok canim degil bana uygun yiyecek yoktu boyle oldu :)
Yorum yapsam kizicam biliyorum afiyet olsun
Dusuncesizlik bu yadinlenebildinmi bari canim
Bana uygun yemek yoktu canim bende boyle ayarladım
Pogaca olmamis aksam yemidsin bide canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Puanimi niye sildin kiz
Gunaydin kizlarrr
Hem seviyorum canim hemde bagirsaklari calistirmasi icin
Hosgeldin cabim hilal bende eski mezunlardanim simdi biraz fazlalik var onlari vermeye calisiyorum :)
Gunaydinnnn :)
Cok sukur canim daha iyi ise gidebildi en azindan :)gewezebidik geçmiş olsun canım, eşin daha iyi oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?