Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy cok acayip bi durum ya :)

Hosgeldin mervecim biz tanisiyoruz zaten :) sende beni hatirladiysan tabi
Kilolar azimle gidicek insallah sana guveniyorumm :) bende malüm suanda kilo aliyorum sonra vermek icin
hatırlamam mı pınarcım hayırlı olsun gebelıgın cok sevindim :) saglıkla kabus ınsallah. Onemli olan emzirirken almamak
Hoşgeldin Mervecim, ben Niran, 36 yaşında, 3 çocuk annesiyim..zamanla daha iyi tanışırız inşallah.
Hemşire misiniz?
hos buldum canım cok memnun oldum. Allah bagislasin yavrularını bu arada saglık teknikeriyim

Mefkurem abla cocuklara babası bakıyor 12 ye kadar ben geliyorum o ise gidiyor bu sekılde ayarladı kendini bana gore annem bebe 2 aylık olunca gitti tekim evde kv konusunda zaten modundayım durum bu gıttıgı yere kadar sonra izne ayrılcam zaten

Gunaydin kizlar

Sallanmayan sali lar olsun lutfennnnnn :))

Son 3 gunnnnnn
Artik karbonlara sislik yapicak seylere dikkat edelim
Hazirlanip evden cikmam lazim simdi
Gelince alintilara donerim

Birbirinize mukayyet olun
Kacamak yapanları zopaynan bekliyoruz abla merak etme
Bu sefer bu regl beni bitirdi ayaga kalkip yürüyemiyorum dogumlardan kalan dikis yerlerim sanirim acayip bir baski ve agrisi var
Geçmiş olsun kuzum dinlen sen yorgunlukta tetiklemis olabilir
Hos bulduk canım valla biraz hızlı gidiyor sukur sabah 7 nın yanında sıfır gordum cumadan beri 3 e yakın gitti ama sıkı diyetteyım
4 gundemi verdinnnn hey masallah

Abla bunu bende yapsam mı yeşil çay emzirdiğim için içmiyordum ama 12aylık olduk artık birşey olmaz bu kadar yeşil çaydan heralde demi
guzelim gunde erken saatte 1 kupa yesil cay icilebiliyor heralde

Elma tarcin limon da kaynabilirsin odem icin
Çooookkk açımmmm
Yattım açlıktan uyuyamadım. Şimdi ye deseler de vicdan yapıp yemem. Ama bir değişik hissediyorum. Off offf nasıl gidecek bunca kilo
melisssss hemen kendine gelip kendini umutsuzluga suruklemekten vazgec cnm
Menulerine dikkat etmez gr larla ugrasirsan bu seni daha cok biktirir
Insan verdikce motivesi artiyor
hey Allahim yaaa
esine gecmis olsun cnm
Aksam tavugu daha fazla yiyip diger karisimi yemesen daha iyiymis
Patates bezelye karbon, havucta pismis tuketilmesi iyi degil
Gunaydın ablacım tartım yaptım suan 70.9 kiloyum sen boyle ekle ıs yerine gecınce de tanısma seromonısı yaparım :) Mefkurem
yeni baslangicin hayirli olsun cnm
teli yan cevirirsen belki ekleyebilirsin cnm

Ne uygulamasiymis bide dunku menu nerde :)
Bu sefer bu regl beni bitirdi ayaga kalkip yürüyemiyorum dogumlardan kalan dikis yerlerim sanirim acayip bir baski ve agrisi var
kendini cok yorma bide ayaklarini sicak tut cnm
kv leri bi rahat birakin kizzzz
Hos bulduk canım valla biraz hızlı gidiyor sukur sabah 7 nın yanında sıfır gordum cumadan beri 3 e yakın gitti ama sıkı diyetteyım
hayyyy masallahhhhh

Himmm neyseki cok degildi abla zaten

ohhh sefan olsun cnm bende korkarim şimşek yok gürültüsünden

korkuu heyecann aksiyonn çok guzelll oluyo

Canim hoş geldin❤❤

Listeye falan girmedin heralde o zaman dimi cnm

Şu anda çalışıyomusun

Kizlar selam,
M mer_4260 hosgeldin canim, ben de Berrin 32 yasindayim, evliyim, esimin isi sebebiyle 1,5 yildir Hollandadayim. Suan icin is ariyorum. Ben de 3 Ocakta 74 ile basladim suan 65-66 arasindayim, mesajlarindan anladigim kadariyla sen cok daha hizli verio hedefine ulasirsin gibi :)

Allah kolaylik versin canim. Benim de dunden biraz yemegim var belki yanina bir seyler daha ekleyip menu yapicam :)
Ayy inşallah canım hem çocuklara uygun hem büyüklerin de karnını doyuracak güzel bi menü çıkarmam gerek
Cocuklara sekilli bir seyler yapabikirsin, bir arkadasim yapardi, biberlere domatesle yuz falan yapardi, tam bugday ekmegini kucuk kucuk kesip uzerine peynir ya d azeytin ezmesi surer onun uzerjne yarim erik domates koyup domatese de zeytin ezmesiyle nojtalar yapardi, ugur bocegi gibi gozukurdu. Ya da krep yapip icine nutella ve muz koyup rulo yapip keser minik minik kanepeler yapardi (ustune bir de kurdan koyardi ama cocuklara koymamak daha iyi olur )
Benim aklima gelenler bunlar. Buyuklerede olabildigince saglikli seyler hazirlamaya calis, mesela havuc-kabak-kapya biber soteleyip yogurtlayabilirsin, varsa semiz otu yogurtlamasi ya da direk soganla kavurmasini yapabikirsin. Karadenizde kaygana deriz pirasayi ince ince dograyip biraz elinde yogurarak ezip, azicik ekmek koyup, baharatlayip 1 yumurta ekleyip tavada iki yuzunu pisirerek kaygana yapabilirsin. Benim aklima gelenler bunlar :).
Hos geldin
Saol canim cok sukur bikac siyrikla atlatti
gewezebidik geçmiş olsun canım, eşin daha iyi oldu mu?
Cok sukur canim daha iyi ise gidebildi en azindan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…