- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.481
benimde bugün hem direksiyon hem pasta kursuna gitmem gerek şimdi kahvemi içtim kalkıp evi toparliycam ve bi düş alıp çıkıcam yemek yapamiycam bugün dünden kalanlarla idare edicez artikKizlar gunaydin,
Sabah kalktim sporumu yaptim, simdi hizlica dus kahvalti sonrasinda ben yine derse. Derslerde cok hizli ilerliyor, yarin ders ypk o yuzden bir toparlama gunu yapicam yarin bakalim. Siz de ne var ne yok?
kolay gelsin canim sakin ha kaçamak aklına gelmesin elimizde oklavalarla bizi düşünGünaydın kızlarr musmutlu bir gün dilerim
Bugün çok işim var, haftasonu kızıma doğumgünü yapacağız ona menü belirlemem gerek işim zor yani
Sağol canımKolay gelsin canım
Ayy inşallah canım hem çocuklara uygun hem büyüklerin de karnını doyuracak güzel bi menü çıkarmam gerekKolay gelsin canim, cok guzel seyler yapacagina eminim ❤
inanır mısın aklımdan ne geçiyor doğumgününü 4te yapacağım 5 gibi ikramlara başlamış olurum o arada kendime uygun bişeler yapmış olayım ben sen atıştırırım dedimbenimde bugün hem direksiyon hem pasta kursuna gitmem gerek şimdi kahvemi içtim kalkıp evi toparliycam ve bi düş alıp çıkıcam yemek yapamiycam bugün dünden kalanlarla idare edicez artik
kolay gelsin canim sakin ha kaçamak aklına gelmesin elimizde oklavalarla bizi düşün
ben genel degerlere baktrcam cnm diyetisyeme baslayacam o yüzdenSen de hızlısın yanlız.
Hasta mısın, neden kan vereceksin
saol cnm insAllah doğru duzene girmesi senin açından iyi olurKolay gelsin canim, cok guzel seyler yapacagina eminim ❤
Insallah tertemiz cikar sonuclar. Yaa artik dil kursumda basladi ya, duzene sokmam lazim her seyi. Yoksa hic bir seyi yetistiremeyip kalacam oyle
saol cnmkefiri neden bu kadar çok tuketiyorsun canim
gayet güzel afiyet olsun
hos geldin canim kahvaltı etmemişsin disardaydim sanırım bende oyle yapıyorum dışardayken gayet güzel olmuş bence
Afiyet olsun canm
'ya aslında bahane deil gerçekten bana yasak :) diyetisyenim yasakladı
guzel aslında son ara biraz geç olmuş
guzel canım afiyt olsun
hım jalapenoda neki
eğitim alıyorum canim sertifika alınca sınav olucaz sonra sınavı geçersem kendi iş yerimi açabiliyorum
normal canim olur arada gitgide bebiş büyüyor hatta ilerleyen aylarda sopa yutmuş gibi oturacaksın nedene pek baskı yapamaz hale gelicen korkma normal yani
büyük geçmiş olsun canim ya
hoş geldin canim
guzel menu canim
daha önce açıklamıştım tatlım gözünden kaçmış demek bu program 5 ayı kapsıyor seviyeleri var 1 .2. 3. 9.ya kadar gidiyo her seviyede yeme programı degisiyo içtiğim su bile yasaklı listesi var bide öğün saatleri onlara uyuduktan sonra karaciğer temizliği için önce 36 saat başka seviyede 3 gün oruç tutuyosun
oluyo oyle pat diye gun bitiyo anlamiyosun
oww harika bence esin tekrar asikmi oluyo kiz gozune daha guzel geliyosundur
guzel canim
guzel olmus canim hayirdir rahatsizmisin
guzel menu afiyet olsun canim
cok guzel afiyet olsun
canim dikkat et ipin ucunu kaçırırsan tüm emellerin boşa gidecek
açlık guzel duygu yağların edildiğine işarettir diye düşün mutlu ol
'ya nasil yapiyo insanlar böyle hayret bişey beraber mi kalıyorsunuz canim Allah yardımcın olsun
gayet guzel canim
geçmiş olsun canim menün gayet iyi
hg cnm bende 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var doğumdan sonra vermedim ekledim hep artik kararliyim kurtulcm insAllahherkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar
islerini yao bence cnm gune erken baslamak her zmn avantajGünaydın kızlar hala uykum cok var kızlar uyuyorken uyusam mi yoksa kalkip islensem mi bilemedim
daha dur annesi sen son aylardaki ben burdayim degislerini gor irfeCok gecmis olsun canim
Hosgeldin cnm aramiza kilo durumunu yazmamissin :) insallah hedefine en kisa zamanda ulasirsin
Kimyon rezene karisimi cay ictim abla biraz iyi geldi sanki ama 2 - 3 gundur aksamlari boyleyim daha dikkat edicem bakalm
Ah ah buyuyor da benide şişiriyor :))
Afiyet olsun canım o zamanŞişirmiyor beni şükür her hafta yapıyorum
Değil abla
Afiyet olsun
aci biberDetoks mu sanki??
Bir güzel menü,bravo
Olsun ,menün çok iyi bnce.
Devam ediyormu insülin direnci??
Gayet iyi duruyr
Güzel olmuşşş
Jalapeno da nedir kız
Afiyetolsn canım
Çok güzel olmuş bnce
İyi geceler canım..
valla ne diyeceğimi bilemedim ama eskiden sporuyla menuysule ve motivasyonuyla tam bir cemre vardi gipta ettigimHerkese iyi geceler kızlar ben bir günah işledim olmayacak bu hafta demiştim ama neyse yarından itibaren aç yatıyorum Buraya yazmak zorundayım k bakmayın
Sabah
Tereyağında bir yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Akşam
2tane saç böreği ohaa demeyin lütfen evet bildiğiniz iki tane kocaman ıspanaklı saç böreği maalesef annem açınca kırk yılda bir olunca dayanamadım yedim
Hatta üstüne biraz katmer bir kaç parça
Çayla beraberde hoşbeş ve cips yedim
Herkesten özürdilerim ben napsam yaa kendimi nasıl durdursam eski cemre gitti kiloyu verdim mezun oldum rahatlığımıdır bu anlamadım off menü yazmasam mı ben çok utanıyorum gruptan mı çıksam
Spor
1000ip atlama 200p
1saat yürüyüş 180p
Toplam 380pFit mutlu anne
bilmem degisik gelior hosuna gidiyor t insanın kiyafet konusunda karismasin bana evlenmwden ywtwrince katisti zatenr:QUOTE="Fatlady, post: 595345 925614"]Canım benim ya ne güzel mutlu oluyorsundur sende bu seni daha da motive etsin işte bak
Benimki de öyle noldun ya sen incecik kaldın bu ceket bu elbise sana nasıl oluyordu şimdi nasıl filanlar
Açık giymeme falan çok takılmazdı şimdi onun kıskançlığına başladı bi de önü fazla açık etek boyu kısa falan Çok komiğime gidiyor bende gülüyorum daha çok sinir oluyor erkek milleti işte
Hadi olur demedi bir nebze anlatimda niye oyle bir sey yaptiki senin evine misafir cagirmakta ne demek kv iyi anlasiyormusunuzOff dun sabaha karşı amca uyudum erkendende hastaneye gittim gelince amacım çocugu kayinvalideme birakıp 2 saat uyumaktı bunu kendisine söyledim ve her insan gibi olur demedi naptı benim yerime benim evime misafir cagirdi 12de gittiler ve uykusuzlultan öluyorum
amin canım benimHadi kolay gelsin cnm ozmn temizlik güzel şey benijmdr yapasim var d bakalım ne zmn
çok az değil mi hiç ana ogun yok gibi kuzum afiyet olsun
ohhh sefan olsun cnm bende korkarim şimşek yok gürültüsünden
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel olmuş suyu artırmaya çalışrsan daha iyi olur
afiyet olsun canım
Hadi hayırlısı cnm o zmn
tebrik ederim seni ve iradeni
afiyet olsun canım güzel olmuş
tmm cnm
çok fark olmamasina sevindim canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
tamam kankim hemen
bebek büyüdüğü içindir muhtemelen canım kendine yer açıyor
gelmiş geçmiş olsun canım Rabbim kazadan beladan korusun cümlemizi
hg canım bende v25 yaşındayım bi kizim var 4 bucuk yaşında
afiyet olsun canım
bazen günler cidden çok çabuk geçiyor ya
çok güzel haber canım Rabbim muhabbetinizi hep arttirsin
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
tmmdr cnm
afiyet olsun canım
wuhuuuu sporun insAllah yakmaya yaramıştır cnm afiyet olsun
tmm canım hrmrn ekliyorum
ay senin adına üzüldüm kiz dinlenirsn umarım uykusuzluk çok zor
esine gecmis olsun canım havuc bezelye patates glisemik indeksi yüksek besinler hepİyi geceler kızlar bugün eşim geldi hemen apar topar yemek yedik hastaneye gittik eşimin siz kapağı ağrısı vardı nedense çok şükür kemikte sıkıntı yokmuş ama yine de yarına ise gitmeyecek eve geldik uzandim bende kah kıza koştur kah eşime meyve falan derken hiç elime alasim gelmedi telefonu menüm gecikti
Pazartesi menüsü
Dün gece detoks hazırlamistim ondan 1 bardak içtim aç karna
Kahvaltı 11:30
5 zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Domates
Salatalık
Ot
1 ceviz
2 kuru kayısı
5li bitki cayi
Saat 17:00
Yağ yakan kahve
Akşam 18.30
Oy salatası
3 kaşık patates bezelye havuç karışım yemek
Küçük bi tavuk but
Bi kase yoğurt
SU 2 litre ekstra 1 lt detoks suyu
Spor yok
gozumden kacmis sanirim canim karaciğeri temizlesem fena olmazda fazla yasakli seylere gelemem cozutuveririm anında dilimlenmis aci biber turşusu canimkefiri neden bu kadar çok tuketiyorsun canim
gayet güzel afiyet olsun
hos geldin canim kahvaltı etmemişsin disardaydim sanırım bende oyle yapıyorum dışardayken gayet güzel olmuş bence
Afiyet olsun canm
guzel canım afiyt olsun
hım jalapenoda neki
eğitim alıyorum canim sertifika alınca sınav olucaz sonra sınavı geçersem kendi iş yerimi açabiliyorum
normal canim olur arada gitgide bebiş büyüyor hatta ilerleyen aylarda sopa yutmuş gibi oturacaksın nedene pek baskı yapamaz hale gelicen korkma normal yani
hoş geldin canim
guzel menu canim
daha önce açıklamıştım tatlım gözünden kaçmış demek bu program 5 ayı kapsıyor seviyeleri var 1 .2. 3. 9.ya kadar gidiyo her seviyede yeme programı degisiyo içtiğim su bile yasaklı listesi var bide öğün saatleri onlara uyuduktan sonra karaciğer temizliği için önce 36 saat başka seviyede 3 gün oruç tutuyosun
guzel canim
cok guzel afiyet olsun
'ya nasil yapiyo insanlar böyle hayret bişey beraber mi kalıyorsunuz canim Allah yardımcın olsun
gayet guzel canim
Hoşgeldin tatlımherkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar
Yok cnm cok sükür,kontrolüm vardı ona gittim,teşekkürler canım ilgin içinkefiri neden bu kadar çok tuketiyorsun canim
gayet güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canm
guzel canım afiyt olsun
hım jalapenoda neki
hoş geldin canim
guzel menu canim
guzel canim
cok guzel afiyet olsun
gayet guzel canim
O zaman hoşgeldinnnnnnnnnherkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar
onca kilo gidiyor canim merak etme ve karamsarliga kapilma defalarca kilo almis vermis biri olarak hedefe ulasiyorsun yeterki su kovermeyelim ac oldugun zaman karnının uzerine yat ben ancak o sekilde uyuyabiliyordumdaha dur annesi sen son aylardaki ben burdayim degislerini gor irfe
Afiyet olsun canım o zaman
aci biber
valla ne diyeceğimi bilemedim ama eskiden sporuyla menuysule ve motivasyonuyla tam bir cemre vardi gipta ettigim
bilmem degisik gelior hosuna gidiyor t insanın kiyafet konusunda karismasin bana evlenmwden ywtwrince katisti zatenr:QUOTE="Fatlady, post: 595345 925614"]
Çooookkk açımmmm
Yattım açlıktan uyuyamadım. Şimdi ye deseler de vicdan yapıp yemem. Ama bir değişik hissediyorum. Off offf nasıl gidecek bunca kilo
Menüm
Sabah 09.30
2 yumurtadan peynirli omlet
2 dlm tbe
Domates
Ara 13.00
1 incir
1 hurma
Akşam 17.00
1 şiş adana
3 parça çöp şiş
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ayran
18.00
Kahveyle 2çakıl taşı çikolata yedim
Ara 20.00
7 badem
8 fıstık
1 hurma
Su: 2 lt
Spor :40 dk yürüyüşFit mutlu anne
Pazartesi
09.30
2 hurma
13.15
Kahvaltı(bugün yazmaya üşendim ıncık cıncık, foto atıyorum, krep yulaftan)
19.30
1 küçük kase tavuk çorbası
1 dahada küçük kasede cacık
4 yk kaşığı fırında etli patlıcan(iki tane 1 lira büyüklüğünde pattis de vardı tabağımda)
Su:2 lt
Spor kısmetse olur
Akşam yemeğine eşimi beklemeyeceğim erken yiyeceğim dedim ama bugün De başka şeylerim telaşından yemeği yetiştiremedim
Menüler güzel kizlar afiyet olsunIyi geceler kizlar menumu yazayim sonra alıntılara donucem
12:00
1 kivi
2 tavada chedarli yumurta
7 zeytin
Salatalik
2 hindi fume
15:00
1 kupa sutlu kahve
10 tane antep fıstigi
17:35
1 tabak kabak yemeği
1 kase yogurt
3 jalapeno
Su:3lt
Anlafim canim sebebin varmis :)Doktora gitmiştim sonrasında işe geçince böyle aç kaldım sonra toparladım. Hoşbulduk :)
Evet sabah daha düzenli olabilirdi, boş birşey yemektense yememeyi tercih ettim :)
Baharcım selamlar nasılsın? Mesajı görünce acaba bana mı dedim, sonrasında anladım...
Bizimkiler komple kirikkaleli canim gecen aylarda ev aldilar hatta artik bizde gelip gideriz o tarafaÇekirdekten kırıkkaleli değiller aslında(Yozgatlılar galiba) ama eşim 4-5 yaşındayken taşındıkları için kendilerini Kırıkkaleli zannediyorlar merkezde oturuyorlar beybi
Evet mefkuş ablam, durup dururken tırmandığım yerden geri aşağı kayıyorum.. bu Cuma’ya psikolojik olarak hazırlıklı başlayacağım inşallah
Allaaaah 1di 3 olduk:) gönlümüzdekilere hayırlısıyla kavuşalım inşallah
Kankim benim Cumartesi 190 puanım vardı:)
Akşama doğru git gide hafiflemiş, güzel olmuş..
Balım tamam üzülme artık, ablanın da gidecek olmasının verdiği inceden bir hüzünle(muhtemelen) güzel bir gün yaşamak istemişsin. Önceliklerin kaymış, toparlarsın sen..
Yalnız değilsin
Canım öğle öncesi çok hafif geldi bana. Biraz proteinle desteklemek lazım menünü, güçsüz düşersin.. en azından kahvaltıdaye
Ayy Allah sabır versin kardiş, sen eğitim mi alıyorsun eğitim mi veriyorsun? Nasıl bir ortam o
Gayet güzel canım, afiyet olsun
Ben de içten içe istemediğim ama hayır desem ayıp olacak şeyleri bu üçlüye yıkarım ara ara(pestonun itirafları..)
Balım menün çok kötü değil ama sende bir dikkat dağınıklığı görüyorum ben
Bir jalapenosever daha.. afiyet olsun
Bebek mideye baski yapiyorsa normal canim artik kocaman oldu :)Kizlar cok fazla abarti yemedigm halde midemde bi siskinlik var patlicak gibi acaba orasida gerildigindenmi bebek buyudugundenmidir yada gaz falanmi oldumki
Cok gecmis olsun canim ya onemli bisi yoktur insKizlar selam,
Adam gibi gecmis yapamadim. Bugun yine yapamicam gibi ama yarin komple gidebilsigim kadar gidip gecmis yapicam.
Bugun bir korku atlattik ki sormayin. Esim bir geldi eli, koku dizi yara icinde, pantalonu yirtilmis, montu yirtilmis.
Is yerinden donerken yeni aldigi elektrikli bisikletle kaza yapmis, yagmurda viraja hizli gjrmjs, dusmus. Bisiklette de epey hasar var ama cok sukur esim kucuk siyriklarla atlatmis.
Suan cani sikilmis durumda epey. Ben de onunla ilgileniyorum. Ondan gelemedim. Simdi menumj yazicam
Merhaba canim tekrar hosgeldin hilal ben eski mezunlardanim 2016 da baya kilo vererek mezun olmustum simdi gene biraz fazlalık var onlari vermeye calisiyorum bir oglum var 27 yasindayim :)Teşekkürler arkadaşlar anladım ne yapacağımıbu Arada kendimi tanıtayım evliyim 30 yaşındayım 2 kızım var Doğum kilolarımı veremedim büyüğü 8 yaşında küçüğü 3 yaşında öğretmenim öyle işte :))) ama mutsuzum şişkoyum bıktım artık en geç 2 ayda bitsin istiyorum artık sizinde desteğinizle tabikiii ❤ Çünkü artık eşimle çok sıkıntı yaşamaya başladık eskisi gibi ol istiyorum diyor
Afiyet olsun canimSabah saat 8:30- 9:00
1 yk zeytin yagi
1 armut
2 yumurtali sebzeli omlet
Avuc icinden biraz az peynir
10 zeytin
Yarim cb badem
Domates
Salatalik
Saat 14:00
1 bardak filtre kahve
Saat 20:00
4 tane firinda kofte (avuc icim kadar toplami)
3 yk yogurt
1 kase salata
Su 2 lt
Yarim litre dukan bira
Spor 40 dk bisiklet toplam 80 puanFit mutlu anne
Dukan birayi yatana kadar icmeye devam ederim
Sagol mervecimcumaya guzel bir eksi gelir canım
kiz su listeyi kac kere sordum benim gozumden mi kaçıyor ne oldu anladım
wuhuuu süpersin
cumaya gayet guzel eksi gelir bahar
ahh su kacamaklar sonu hep hüsran
benimki de sokulemedi Sabahtan beri eksi gormen çok güzel
hosgeldin canim bizde seni ozledik döndüğüne sevindim
inşallah canim elimden geleni yapicam 7 lerden cok sıkıldım artik
benimde camasirlar islandi tekrar yikanacak bu kacinci yikayisim
insallah abla regl oldum o bi sokulse
bende bozulsun diye 4 gozle bekliyorum abla
oyyyy fena olmus umarım eksiye geçebilirsin
Hoşgeldin tatlım
Valla bizim onlarca mesajda yaptığımızi tek mesaj da hallediyorsun takımdan nasıl faydalaniyorsun anlamış değilim
Afiyet olsun canım
menüyü begenemedim ben csnim yemek namına bisey yok
guzel olmus canom
super bi sonuc o zaman
dunde dondurma vardı sankim
Afiyet olsun canım su zaman at gibi koşturuyor bu aralar
Ordan oraya kosturunca öyle oluyor canim :)Bugün çok çabuk geçti benim için, ne yaptım anlamadım
Sabah apar topar 20 dk kadar telefonda konuştum, sonra ortalığı toplamaya ve geleceğim ne olacak acaba diye düşünmeye dalmışım, saat 1 olmuş
Direksiyon dersi için Türkçe konuşan bayan hoca istedim diye sürücü kursundaki çalışan bana güldünerden bulalım onu, Türkçeyi boşver ama bayan hoca mevcut dedi.. yol stresini azaltmak istemiştim halbuki Sonra da kütüphaneye gittim, daha önce üyelik için başvurmuştum, kartımı aldım. Bir haftada 30 kitap alma hakkımız varmış tüm bunların ertesinde eve bi geldim saat 6 olmuş, şimdi de 9 olmuş hatta, hala anlamadım bugün nasıl geçti
Bana uygun yemek olmayinca boyle yaptim abla arada olacak böyle mecbur kalabaligix bana uygun yemek yapin diyemiyorum :)bugun 73 müsün cnm baslangicini ona gore yazalim
Kiz masallah 2 kucuk cocukla ne işi :))
biraz fazla meyve olmus sanki cnm
Aksam bi sicak yemekmi olsaydi acaba
tatlim sen en iyisi yatana kadar şu lt olur diye yaz :)))
ekmek beyazmis ama hadi bugunluk olsun :)) digerleri guzel
sabah cok yetersiz cnm
Aksam yemek yapmaya halin yokmus keske 2 yumurta kirsaydin
helaaalllllllll sanada o yakisir zaten
cok guzel cnm
bu da guzel bi bahaneymis
BUNDAN SONRA GELEN GELIR
GELMEYEN YA IZINE CIKAR YADA TAKIM DEGISTIRIR
KIMSENIN PESINDEN KOSMAK ZORUNDA DEGILIZ
YETER ARTIK
Herkes görmüştür umarim
melisss özüne dön cnm
Normalde melis aksamla kapatirdi sonraki aralara gerek yok
bugun son olsun cnm
Artik son 3 gun lutfen erken olsun
Yoksa kurtarmaz :))
bu jeleponaya pek taktın merve
Menü cok guzelde bu odem yapmasin fazlasi
amin cnm insallahhhhhh
karsidakine ayip olmasin ama senin vucuduna sagligina ayip olsun
Sen bu kadar degersizmisin
biseyden gaz olmus olabilir cnm
Yogurt yiyip sicak bisey ictinmi ustune
Kimyon cayi yapsan dokunmaz heralde
Bide ayaklarini sicak tut
Oy oy masallah canim ne guzel iste yaaBu arada kizlar ben zayifladikca esimde değişmeye basladi evdeyken bana karsi uzel sozler soyler lakin disarda hic oyle huyları yoktur 2-3 seferd ir disardada surekli iltifat halin
Afiyet olsun canimBugünkü menum
Kahvalti 11:30
1 yumurtadan prasali taze sarımsaklı omlet
Maydanoz
3 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 18:00
Balık
Salata
Yarım avuç kadar leblebi
Ara 20:15
1 bardak tarcinli sut
2.5 litre su
Spor yok
Şekersiz 22. Gün tamam
Menü
10.30
1 muz 2 ceviz(hastandeydim)
12.00
Bir avuç top peunir
2 yumurtadan omlet
Yeşillik
5 zeytin
5 6 çeri
14..45
1 ince dürüm çiğköfte
17.15
Bir kase quark
1 büyük armut
Su
3 lt yi geçti
Spor
40 dk civarı orta yürüyüş
Afiyet olsun kızlarSabah 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir zeyn
yarım domates yarım salatalık
Biraz dere otu
2 dilim elma
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Akşam 18.15
Büyük taban Yeşil mercimekli salata içinde 3 cevizde var
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90pFit mutlu anne
Sagol canim40 dk tempolu yürüyüş =120p
Kuzum normalde kilosu ideal olanlara avuç içi kadar yufka veya lavaş her öğünde yiyebilir diyor ama biz kilo verme dönemenindeyiz
Bu arada çok geçmiş olsun eşine
Perşembe menüsü gibi olmuş
Hafif afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sabah yememişsin
Afiyet olsun az yemişsin canım
Güzel olmuş canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel olmuş
Güzel olmuş canımm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımm
Menu guzel abla afiyet olsunPazartesi menum
8.00
Eritilmis Tereyagli bal
12.30
1.5 yumurtali menemen
Peynir
Roka
1 tb sandwich ekm.
19.30 da bitti
1 tb pirasa (pirinc yok)
Yogurtlu pancar salatasi
Su 2 lt
Yok canim degil bana uygun yiyecek yoktu boyle oldu :)Detoks mu sanki??
Bir güzel menü,bravo
Olsun ,menün çok iyi bnce.
Devam ediyormu insülin direnci??
Gayet iyi duruyr
Güzel olmuşşş
Jalapeno da nedir kız
Afiyetolsn canım
Çok güzel olmuş bnce
İyi geceler canım..
Yorum yapsam kizicam biliyorum afiyet olsunHerkese iyi geceler kızlar ben bir günah işledim olmayacak bu hafta demiştim ama neyse yarından itibaren aç yatıyorum Buraya yazmak zorundayım k bakmayın
Sabah
Tereyağında bir yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Akşam
2tane saç böreği ohaa demeyin lütfen evet bildiğiniz iki tane kocaman ıspanaklı saç böreği maalesef annem açınca kırk yılda bir olunca dayanamadım yedim
Hatta üstüne biraz katmer bir kaç parça
Çayla beraberde hoşbeş ve cips yedim
Herkesten özürdilerim ben napsam yaa kendimi nasıl durdursam eski cemre gitti kiloyu verdim mezun oldum rahatlığımıdır bu anlamadım off menü yazmasam mı ben çok utanıyorum gruptan mı çıksam
Spor
1000ip atlama 200p
1saat yürüyüş 180p
Toplam 380pFit mutlu anne
Dusuncesizlik bu yaOff dun sabaha karşı amca uyudum erkendende hastaneye gittim gelince amacım çocugu kayinvalideme birakıp 2 saat uyumaktı bunu kendisine söyledim ve her insan gibi olur demedi naptı benim yerime benim evime misafir cagirdi 12de gittiler ve uykusuzlultan öluyorum
Bana uygun yemek yoktu canim bende boyle ayarladımHadi kolay gelsin cnm ozmn temizlik güzel şey benijmdr yapasim var d bakalım ne zmn
çok az değil mi hiç ana ogun yok gibi kuzum afiyet olsun
ohhh sefan olsun cnm bende korkarim şimşek yok gürültüsünden
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel olmuş suyu artırmaya çalışrsan daha iyi olur
afiyet olsun canım
Hadi hayırlısı cnm o zmn
tebrik ederim seni ve iradeni
afiyet olsun canım güzel olmuş
tmm cnm
çok fark olmamasina sevindim canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
tamam kankim hemen
bebek büyüdüğü içindir muhtemelen canım kendine yer açıyor
gelmiş geçmiş olsun canım Rabbim kazadan beladan korusun cümlemizi
hg canım bende v25 yaşındayım bi kizim var 4 bucuk yaşında
afiyet olsun canım
bazen günler cidden çok çabuk geçiyor ya
çok güzel haber canım Rabbim muhabbetinizi hep arttirsin
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
tmmdr cnm
afiyet olsun canım
wuhuuuu sporun insAllah yakmaya yaramıştır cnm afiyet olsun
tmm canım hrmrn ekliyorum
ay senin adına üzüldüm kiz dinlenirsn umarım uykusuzluk çok zor
Pogaca olmamis aksam yemidsin bide canim afiyet olsunBugün menüm
12.00 domates salatalik
1 has. Yumurta
1kk peynir
1 dilim kasar peyniri
15.00 1 sade türk kahvesi
17.00 1 kase sütlü çorba
18.00 1 tane minicik bi poğaça yedim
Bol şekersiz komposto içtim
Su 3l spor 90 dk yuruyuş 270 puanFit mutlu anne
Afiyet olsun canimİyi geceler kızlar bugün eşim geldi hemen apar topar yemek yedik hastaneye gittik eşimin siz kapağı ağrısı vardı nedense çok şükür kemikte sıkıntı yokmuş ama yine de yarına ise gitmeyecek eve geldik uzandim bende kah kıza koştur kah eşime meyve falan derken hiç elime alasim gelmedi telefonu menüm gecikti
Pazartesi menüsü
Dün gece detoks hazırlamistim ondan 1 bardak içtim aç karna
Kahvaltı 11:30
5 zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Domates
Salatalık
Ot
1 ceviz
2 kuru kayısı
5li bitki cayi
Saat 17:00
Yağ yakan kahve
Akşam 18.30
Oy salatası
3 kaşık patates bezelye havuç karışım yemek
Küçük bi tavuk but
Bi kase yoğurt
SU 2 litre ekstra 1 lt detoks suyu
Spor yok
Puanimi niye sildin kiz__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik 120+ -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady 90 + -- + 150 + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Buse8 --- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Badem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
İstikrar1986 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gulbeseker 360 + -- + 40 + -- + -- + -- + --
Ebruebrulii 90 + -- + 210 + 270 + -- + -- + --
AhSen_2504 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pesto26 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Cemresila -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
CurukElma 80 + -- + 130 + -- + -- + -- + --
Elfkk -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Güüünayyydıııınnn kızlar,
Günaydın fıstıklar hayırlı sabahlar
Kizlar gunaydin,
Sabah kalktim sporumu yaptim, simdi hizlica dus kahvalti sonrasinda ben yine derse. Derslerde cok hizli ilerliyor, yarin ders ypk o yuzden bir toparlama gunu yapicam yarin bakalim. Siz de ne var ne yok?
Gunaydin kizlarrrGünaydın kızlarr musmutlu bir gün dilerim
Bugün çok işim var, haftasonu kızıma doğumgünü yapacağız ona menü belirlemem gerek işim zor yani
Hem seviyorum canim hemde bagirsaklari calistirmasi icinkefiri neden bu kadar çok tuketiyorsun canim
gayet güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canm
guzel canım afiyt olsun
hım jalapenoda neki
hoş geldin canim
guzel menu canim
guzel canim
cok guzel afiyet olsun
gayet guzel canim
Hosgeldin cabim hilal bende eski mezunlardanim simdi biraz fazlalik var onlari vermeye calisiyorum :)herkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar
Günaydın kızlar hala uykum cok var kızlar uyuyorken uyusam mi yoksa kalkip islensem mi bilemedim
Gunaydinnnn :)
hoşbulduk canım birlikte vericez fazlalıkları inşallahhg cnm bende 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var doğumdan sonra vermedim ekledim hep artik kararliyim kurtulcm insAllah
hoşbulduk canımHoşgeldin tatlım
Silinmiş mi ki hangi gun silinmiş cnm soyle de kaydedeyim gozden kaçırıyorum snrm ondan atiyorum gorunce yazin dieMenüler güzel kizlar afiyet olsun
Anlafim canim sebebin varmis :)
Bizimkiler komple kirikkaleli canim gecen aylarda ev aldilar hatta artik bizde gelip gideriz o tarafa
Bebek mideye baski yapiyorsa normal canim artik kocaman oldu :)
Cok gecmis olsun canim ya onemli bisi yoktur ins
Merhaba canim tekrar hosgeldin hilal ben eski mezunlardanim 2016 da baya kilo vererek mezun olmustum simdi gene biraz fazlalık var onlari vermeye calisiyorum bir oglum var 27 yasindayim :)
Afiyet olsun canim
Sagol mervecim
Ordan oraya kosturunca öyle oluyor canim :)
Bana uygun yemek olmayinca boyle yaptim abla arada olacak böyle mecbur kalabaligix bana uygun yemek yapin diyemiyorum :)
Oy oy masallah canim ne guzel iste yaa
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kızlar
Sagol canim
Menu guzel abla afiyet olsun
Yok canim degil bana uygun yiyecek yoktu boyle oldu :)
Yorum yapsam kizicam biliyorum afiyet olsun
Dusuncesizlik bu yadinlenebildinmi bari canim
Bana uygun yemek yoktu canim bende boyle ayarladım
Pogaca olmamis aksam yemidsin bide canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Puanimi niye sildin kiz
Gunaydin kizlarrr
Hem seviyorum canim hemde bagirsaklari calistirmasi icin
Hosgeldin cabim hilal bende eski mezunlardanim simdi biraz fazlalik var onlari vermeye calisiyorum :)
Gunaydinnnn :)
İnşALLAH cnmhoşbulduk canım birlikte vericez fazlalıkları inşallah
hoşbulduk canım
Dunki canim 80 puan :)Silinmiş mi ki hangi gun silinmiş cnm soyle de kaydedeyim gozden kaçırıyorum snrm ondan atiyorum gorunce yazin die
Gunaydin canimmGunaydin kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?