Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar gunaydin,
Sabah kalktim sporumu yaptim, simdi hizlica dus kahvalti sonrasinda ben yine derse. Derslerde cok hizli ilerliyor, yarin ders ypk o yuzden bir toparlama gunu yapicam yarin bakalim. Siz de ne var ne yok?
benimde bugün hem direksiyon hem pasta kursuna gitmem gerek şimdi kahvemi içtim kalkıp evi toparliycam ve bi düş alıp çıkıcam yemek yapamiycam bugün dünden kalanlarla idare edicez artik
Günaydın kızlarr musmutlu bir gün dilerim

Bugün çok işim var, haftasonu kızıma doğumgünü yapacağız ona menü belirlemem gerek işim zor yani
kolay gelsin canim sakin ha kaçamak aklına gelmesin elimizde oklavalarla bizi düşün

inanır mısın aklımdan ne geçiyor doğumgününü 4te yapacağım 5 gibi ikramlara başlamış olurum o arada kendime uygun bişeler yapmış olayım ben sen atıştırırım dedim
Belki kızımın hatrına pastasından bi lokma yerim çünkü pasta kesildi mi anne sen de bak tadına diye tutturan bi kızım var, o kadar diğerlerinden yemem

herkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor 2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar

Sen de hızlısın yanlız.

Hasta mısın, neden kan vereceksin
ben genel degerlere baktrcam cnm diyetisyeme baslayacam o yüzden
Kolay gelsin canim, cok guzel seyler yapacagina eminim ❤

Insallah tertemiz cikar sonuclar. Yaa artik dil kursumda basladi ya, duzene sokmam lazim her seyi. Yoksa hic bir seyi yetistiremeyip kalacam oyle
saol cnm insAllah doğru duzene girmesi senin açından iyi olur
saol cnm
hg cnm bende 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var doğumdan sonra vermedim ekledim hep artik kararliyim kurtulcm insAllah
Günaydın kızlar hala uykum cok var kızlar uyuyorken uyusam mi yoksa kalkip islensem mi bilemedim
islerini yao bence cnm gune erken baslamak her zmn avantaj

daha dur annesi sen son aylardaki ben burdayim degislerini gor irfe
Şişirmiyor beni şükür her hafta yapıyorum

Değil abla

Afiyet olsun
Afiyet olsun canım o zaman
aci biber
valla ne diyeceğimi bilemedim ama eskiden sporuyla menuysule ve motivasyonuyla tam bir cemre vardi gipta ettigim
bilmem degisik gelior hosuna gidiyor t insanın kiyafet konusunda karismasin bana evlenmwden ywtwrince katisti zatenr:QUOTE="Fatlady, post: 595345 925614"]
Çooookkk açımmmm
Yattım açlıktan uyuyamadım. Şimdi ye deseler de vicdan yapıp yemem. Ama bir değişik hissediyorum. Off offf nasıl gidecek bunca kilo
[/QUOTE]onca kilo gidiyor canim merak etme ve karamsarliga kapilma defalarca kilo almis vermis biri olarak hedefe ulasiyorsun yeterki su kovermeyelim ac oldugun zaman karnının uzerine yat ben ancak o sekilde uyuyabiliyordum
Hadi olur demedi bir nebze anlatimda niye oyle bir sey yaptiki senin evine misafir cagirmakta ne demek kv iyi anlasiyormusunuz
amin canım benim
esine gecmis olsun canım havuc bezelye patates glisemik indeksi yüksek besinler hep
gozumden kacmis sanirim canim karaciğeri temizlesem fena olmazda fazla yasakli seylere gelemem cozutuveririm anında dilimlenmis aci biber turşusu canim
Hoşgeldin tatlım

Yok cnm cok sükür,kontrolüm vardı ona gittim,teşekkürler canım ilgin için
O zaman hoşgeldinnnnnnnnn

onca kilo gidiyor canim merak etme ve karamsarliga kapilma defalarca kilo almis vermis biri olarak hedefe ulasiyorsun yeterki su kovermeyelim ac oldugun zaman karnının uzerine yat ben ancak o sekilde uyuyabiliyordum
Hadi olur demedi bir nebze anlatimda niye oyle bir sey yaptiki senin evine misafir cagirmakta ne demek kv iyi anlasiyormusunuz
amin canım benim
esine gecmis olsun canım havuc bezelye patates glisemik indeksi yüksek besinler hep
gozumden kacmis sanirim canim karaciğeri temizlesem fena olmazda fazla yasakli seylere gelemem cozutuveririm anında dilimlenmis aci biber turşusu canim
Hoşgeldin tatlım
[/QUOTE]
Evet cnm öyle ama yoğurt sütle beraber yenmesi iyi die biliorum oyle yaptım

Menüler güzel kizlar afiyet olsun
Anlafim canim sebebin varmis :)
Bizimkiler komple kirikkaleli canim gecen aylarda ev aldilar hatta artik bizde gelip gideriz o tarafa
Kizlar cok fazla abarti yemedigm halde midemde bi siskinlik var patlicak gibi acaba orasida gerildigindenmi bebek buyudugundenmidir yada gaz falanmi oldumki
Bebek mideye baski yapiyorsa normal canim artik kocaman oldu :)
Cok gecmis olsun canim ya onemli bisi yoktur ins
Merhaba canim tekrar hosgeldin hilal ben eski mezunlardanim 2016 da baya kilo vererek mezun olmustum simdi gene biraz fazlalık var onlari vermeye calisiyorum bir oglum var 27 yasindayim :)
Afiyet olsun canim
Sagol mervecim
Ordan oraya kosturunca öyle oluyor canim :)
Bana uygun yemek olmayinca boyle yaptim abla arada olacak böyle mecbur kalabaligix bana uygun yemek yapin diyemiyorum :)
Bu arada kizlar ben zayifladikca esimde değişmeye basladi evdeyken bana karsi uzel sozler soyler lakin disarda hic oyle huyları yoktur 2-3 seferd ir disardada surekli iltifat halin
Oy oy masallah canim ne guzel iste yaa
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kızlar
Sagol canim
Pazartesi menum

8.00
Eritilmis Tereyagli bal

12.30
1.5 yumurtali menemen
Peynir
Roka
1 tb sandwich ekm.

19.30 da bitti
1 tb pirasa (pirinc yok)
Yogurtlu pancar salatasi

Su 2 lt
Menu guzel abla afiyet olsun
Yok canim degil bana uygun yiyecek yoktu boyle oldu :)
Yorum yapsam kizicam biliyorum afiyet olsun
Dusuncesizlik bu ya dinlenebildinmi bari canim
Bana uygun yemek yoktu canim bende boyle ayarladım
Pogaca olmamis aksam yemidsin bide canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Puanimi niye sildin kiz
Güüünayyydıııınnn kızlar,
Günaydın fıstıklar hayırlı sabahlar
Kizlar gunaydin,
Sabah kalktim sporumu yaptim, simdi hizlica dus kahvalti sonrasinda ben yine derse. Derslerde cok hizli ilerliyor, yarin ders ypk o yuzden bir toparlama gunu yapicam yarin bakalim. Siz de ne var ne yok?
Günaydın kızlarr musmutlu bir gün dilerim

Bugün çok işim var, haftasonu kızıma doğumgünü yapacağız ona menü belirlemem gerek işim zor yani
Gunaydin kizlarrr
Hem seviyorum canim hemde bagirsaklari calistirmasi icin
Hosgeldin cabim hilal bende eski mezunlardanim simdi biraz fazlalik var onlari vermeye calisiyorum :)
Günaydın kızlar hala uykum cok var kızlar uyuyorken uyusam mi yoksa kalkip islensem mi bilemedim
Gunaydinnnn :)

Silinmiş mi ki hangi gun silinmiş cnm soyle de kaydedeyim gozden kaçırıyorum snrm ondan atiyorum gorunce yazin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…