- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.501
Tmm cnm kqydediyorukDunki canim 80 puan :)
Gunaydin canimm
kefiri neden bu kadar çok tuketiyorsun canim
gayet güzel afiyet olsun
hos geldin canim kahvaltı etmemişsin disardaydim sanırım bende oyle yapıyorum dışardayken gayet güzel olmuş bence
Afiyet olsun canm
'ya aslında bahane deil gerçekten bana yasak :) diyetisyenim yasakladı
guzel aslında son ara biraz geç olmuş
guzel canım afiyt olsun
hım jalapenoda neki
eğitim alıyorum canim sertifika alınca sınav olucaz sonra sınavı geçersem kendi iş yerimi açabiliyorum
normal canim olur arada gitgide bebiş büyüyor hatta ilerleyen aylarda sopa yutmuş gibi oturacaksın nedene pek baskı yapamaz hale gelicen korkma normal yani
büyük geçmiş olsun canim ya
hoş geldin canim
guzel menu canim
daha önce açıklamıştım tatlım gözünden kaçmış demek bu program 5 ayı kapsıyor seviyeleri var 1 .2. 3. 9.ya kadar gidiyo her seviyede yeme programı degisiyo içtiğim su bile yasaklı listesi var bide öğün saatleri onlara uyuduktan sonra karaciğer temizliği için önce 36 saat başka seviyede 3 gün oruç tutuyosun
oluyo oyle pat diye gun bitiyo anlamiyosun
oww harika bence esin tekrar asikmi oluyo kiz gozune daha guzel geliyosundur
guzel canim
guzel olmus canim hayirdir rahatsizmisin
guzel menu afiyet olsun canim
cok guzel afiyet olsun
canim dikkat et ipin ucunu kaçırırsan tüm emellerin boşa gidecek
açlık guzel duygu yağların edildiğine işarettir diye düşün mutlu ol
'ya nasil yapiyo insanlar böyle hayret bişey beraber mi kalıyorsunuz canim Allah yardımcın olsun
gayet guzel canim
geçmiş olsun canim menün gayet iyi
herkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar
Hoşgeldin Mervecim, ben Niran, 36 yaşında, 3 çocuk annesiyim..zamanla daha iyi tanışırız inşallah.herkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar
Çok teşekkür ederim mefkurem. Bu tarifin bir benzerini bir zamanlar 15 gün boyunca içmiştim, göbek yağlarım gevşemişti. Biraz daha devam etseydim göbek felan kalmayacaktı.Handandandan
Ödem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
Kiraz sapıda ilave edilebilir
onca kilo gidiyor canim merak etme ve karamsarliga kapilma defalarca kilo almis vermis biri olarak hedefe ulasiyorsun yeterki su kovermeyelim ac oldugun zaman karnının uzerine yat ben ancak o sekilde uyuyabiliyordumdaha dur annesi sen son aylardaki ben burdayim degislerini gor irfe
Afiyet olsun canım o zaman
aci biber
valla ne diyeceğimi bilemedim ama eskiden sporuyla menuysule ve motivasyonuyla tam bir cemre vardi gipta ettigim
bilmem degisik gelior hosuna gidiyor t insanın kiyafet konusunda karismasin bana evlenmwden ywtwrince katisti zatenr:QUOTE="Fatlady, post: 595345 925614"]
Çooookkk açımmmm
Yattım açlıktan uyuyamadım. Şimdi ye deseler de vicdan yapıp yemem. Ama bir değişik hissediyorum. Off offf nasıl gidecek bunca kilo
Çok iyi bilgiymiş bunu deneyeceğim tabi aç olduğum gün olursaFaydalı bilgi
Aç hissettiğinizde bir muzu, elmayı ya da naneyi koklayın. Kulağa saçma gelebilir ama 3000 gönüllü ile yapılan çalışma daha sık kokladıkça daha az acıktıklarını ve daha fazla kilo verdiklerini göstermiştir. Bir teoriye göre yiyeceği koklamak beyni kandırır ve gerçekten yediğinizi düşünmesini sağlar.
Bende sabah gittim sağlık ocağına kan verdim emzirdiğimden dolayı çok acayip avuç avuç saç dökülmeleri yaşıyorum canım sen neden vermiştin şikayetin neMaşAllah kiz bu ne hiz
Ben sağlık ocağına geldim bekliorum sıra kan vericem
Ay sac dokulmesi de sinit bozucu belki vitamin eksikligi vardrÇok iyi bilgiymiş bunu deneyeceğim tabi aç olduğum gün olursa
Bende sabah gittim sağlık ocağına kan verdim emzirdiğimden dolayı çok acayip avuç avuç saç dökülmeleri yaşıyorum canım sen neden vermiştin şikayetin ne
Evet canım okudum kabul ettimm çok memnun oldum Betül benim adım daHosgeldin cnm zuhal ben senin adin ne
Ilk sayfada kurallar var okuyup kabul ettinmi
Sagol beybiTmm cnm kqydediyoruk
Hg cnm aramıza yazdım miydi bilemedimEvet canım okudum kabul ettimm çok memnun oldum Betül benim adım da
onca kilo gidiyor canim merak etme ve karamsarliga kapilma defalarca kilo almis vermis biri olarak hedefe ulasiyorsun yeterki su kovermeyelim ac oldugun zaman karnının uzerine yat ben ancak o sekilde uyuyabiliyordumdaha dur annesi sen son aylardaki ben burdayim degislerini gor irfe
aci biber
valla ne diyeceğimi bilemedim ama eskiden sporuyla menuysule ve motivasyonuyla tam bir cemre vardi gipta ettigim
bilmem degisik gelior hosuna gidiyor t insanın kiyafet konusunda karismasin bana evlenmwden ywtwrince katisti zatenr:QUOTE="Fatlady, post: 595345 925614"]
Çooookkk açımmmm
Yattım açlıktan uyuyamadım. Şimdi ye deseler de vicdan yapıp yemem. Ama bir değişik hissediyorum. Off offf nasıl gidecek bunca kilo
Hoşbuldum canımmm çok mutluyum çok hevesliyim inşallah bu kez sizle birlikte başaracağımHg cnm aramıza yazdım miydi bilemedim
Betulcum kendini tanittigin icin formu doldur demedim ama :))Evet canım okudum kabul ettimm çok memnun oldum Betül benim adım da
Yok yarışmadım canım çookkk önceden üç sene önce falan bi ara yazmıştım buraya bir iki ay sonra hiç girmedim artık iki üç gün önce nette gezerken yine aklıma geldiniz geldim bende 91.700 kilom 65 de hedefimBetulcum kendini tanittigin icin formu doldur demedim ama :))
Guncel kilon hedefin kac cnm
Baska takimda yaristinmi daha once
tekrardan hoş geldin canim inşallah dilediğin kiloya ulaşırsınherkese merhaba kendımı tanıtayım aslında grubun eski uyesiyim ama genelınız yenı :) ismim merve 30 yaşındayım 2 kızım var sağlık çalışanıyım. ıkıncı gebelık sonrası verdiğim kıloları fazlasıyla geri aldım kılo olayını sevmiyorum aynaya baktıgımda once kendı gözüme hitap etmem gerekıyor2017 ve 2018 hamılelık ve lohusalıklarla gectıgı için dolabımı yenilemek istedim baktım 42 bedenleri denıyorum bu işe dur demek istedim malum yaz da gelıyor . velhasıl başladım 73 le. inşallah kısa zamanda hepimiz incecik fit kadınlar oluruz herkese başarılar
aci biber
Çooookkk açımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?