Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy cok acayip bi durum ya :)

Hosgeldin mervecim biz tanisiyoruz zaten :) sende beni hatirladiysan tabi
Kilolar azimle gidicek insallah sana guveniyorumm :) bende malüm suanda kilo aliyorum sonra vermek icin

Hoşgeldin Mervecim, ben Niran, 36 yaşında, 3 çocuk annesiyim..zamanla daha iyi tanışırız inşallah.
Hemşire misiniz?

Çok teşekkür ederim mefkurem. Bu tarifin bir benzerini bir zamanlar 15 gün boyunca içmiştim, göbek yağlarım gevşemişti. Biraz daha devam etseydim göbek felan kalmayacaktı.

onca kilo gidiyor canim merak etme ve karamsarliga kapilma defalarca kilo almis vermis biri olarak hedefe ulasiyorsun yeterki su kovermeyelim ac oldugun zaman karnının uzerine yat ben ancak o sekilde uyuyabiliyordum
Hadi olur demedi bir nebze anlatimda niye oyle bir sey yaptiki senin evine misafir cagirmakta ne demek kv iyi anlasiyormusunuz
amin canım benim
esine gecmis olsun canım havuc bezelye patates glisemik indeksi yüksek besinler hep
gozumden kacmis sanirim canim karaciğeri temizlesem fena olmazda fazla yasakli seylere gelemem cozutuveririm anında dilimlenmis aci biber turşusu canim
Hoşgeldin tatlım
[/QUOTE]
Bende bilmiyorum canım bana ne oldu eski cemreye döneceğim inş

Çok iyi bilgiymiş bunu deneyeceğim tabi aç olduğum gün olursa
MaşAllah kiz bu ne hiz
Ben sağlık ocağına geldim bekliorum sıra kan vericem
Bende sabah gittim sağlık ocağına kan verdim emzirdiğimden dolayı çok acayip avuç avuç saç dökülmeleri yaşıyorum canım sen neden vermiştin şikayetin ne

Ay sac dokulmesi de sinit bozucu belki vitamin eksikligi vardr
Bende diyetisyene gidcem tahlil verdim cnm hemde hcgye baktırdım bklm ne cikacak

onca kilo gidiyor canim merak etme ve karamsarliga kapilma defalarca kilo almis vermis biri olarak hedefe ulasiyorsun yeterki su kovermeyelim ac oldugun zaman karnının uzerine yat ben ancak o sekilde uyuyabiliyordum
Hadi olur demedi bir nebze anlatimda niye oyle bir sey yaptiki senin evine misafir cagirmakta ne demek kv iyi anlasiyormusunuz
amin canım benim
esine gecmis olsun canım havuc bezelye patates glisemik indeksi yüksek besinler hep
gozumden kacmis sanirim canim karaciğeri temizlesem fena olmazda fazla yasakli seylere gelemem cozutuveririm anında dilimlenmis aci biber turşusu canim
Hoşgeldin tatlım
[/QUOTE]
Olay şu altlı üstlü oturuyoruz kendi evine çikarmadı çocugu sizde bakiyim gibilerinden dedi tamam dedim bende. Meğer misafirler ona söylemiş önceden sana gelcez diye. Kendi evi kirlenmesin diye çok titiz çünkü ben ebruda cocuga bakiyorum oraya gelin demiş. Geldiler bana diyoki sen yat uyu onlar oturur içerde. Mümkün mü böyle bisey tabiki değil. Evde 6-7 tane çocuk karı koca vs kalabaliklar bide. Kalktım bende mecbur yatamadan

Betulcum kendini tanittigin icin formu doldur demedim ama :))
Guncel kilon hedefin kac cnm
Baska takimda yaristinmi daha once
Yok yarışmadım canım çookkk önceden üç sene önce falan bi ara yazmıştım buraya bir iki ay sonra hiç girmedim artık iki üç gün önce nette gezerken yine aklıma geldiniz geldim bende 91.700 kilom 65 de hedefim

Herkese günaydın , alıntıları görüyorum ama üzerine tiklayamiyorum okuyup bu şekilde fvp vereyim bari
elfkkk spor ve 13 kg verince bitti direnç filan kalmadi

buse8 kuzum kime selbest ki onca karbonhidrat şeker vs aslında toptan yasaklansa daha iyi , bugün bı uygulama kullanıyorum hergun uyarı veriyor peppappp diye birşey hamilelik için sigarayı alkolü bıraktım zaten kullanmıyorum diyorsan sana suprizim var şekeride birakmslisin demiş

tekrardan hoş geldin canim inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın
amin canım benim
Hoşgeldin tatlım
[/QUOTE] ben cok iyi başladımda ıste biyerde insan nefsine yeniliyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…