- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.541
Valla firina girince pastalar basimi döndürdü kendimi hemen disari attimAfiyet olsun abla azim budur iste yoksa yenecek bisi yenmezzz
Ayyyy buraya gelmesin lutfennnnnnnKizlar bahar temizligimi biraz eetelemeye karar verdim, ufaktan ev icindeki seyleri yaparim da pencerelere halilara dokunmayacagim, cumartesi kar bekleniyomus burda
Berrin esine gecmis olsun cnm Allah korumussukur canim daha iyi ise gidebildi en azindan
Sen nerdeydin canim karmiKizlar bahar temizligimi biraz eetelemeye karar verdim, ufaktan ev icindeki seyleri yaparim da pencerelere halilara dokunmayacagim, cumartesi kar bekleniyomus burda
Hosgeldin canim iyiz sen nasılsınSelamlar nasılsınız fit hatunlarrr:)
Tehlikeli seyler ablaa hic riske girme bosverValla firina girince pastalar basimi döndürdü kendimi hemen disari attim
Sağol canım fikirler çok güzelKizlar selam,
M mer_4260 hosgeldin canim, ben de Berrin 32 yasindayim, evliyim, esimin isi sebebiyle 1,5 yildir Hollandadayim. Suan icin is ariyorum. Ben de 3 Ocakta 74 ile basladim suan 65-66 arasindayim, mesajlarindan anladigim kadariyla sen cok daha hizli verio hedefine ulasirsin gibi :)
Allah kolaylik versin canim. Benim de dunden biraz yemegim var belki yanina bir seyler daha ekleyip menu yapicam :)
Cocuklara sekilli bir seyler yapabikirsin, bir arkadasim yapardi, biberlere domatesle yuz falan yapardi, tam bugday ekmegini kucuk kucuk kesip uzerine peynir ya d azeytin ezmesi surer onun uzerjne yarim erik domates koyup domatese de zeytin ezmesiyle nojtalar yapardi, ugur bocegi gibi gozukurdu. Ya da krep yapip icine nutella ve muz koyup rulo yapip keser minik minik kanepeler yapardi (ustune bir de kurdan koyardi ama cocuklara koymamak daha iyi olur )
Benim aklima gelenler bunlar. Buyuklerede olabildigince saglikli seyler hazirlamaya calis, mesela havuc-kabak-kapya biber soteleyip yogurtlayabilirsin, varsa semiz otu yogurtlamasi ya da direk soganla kavurmasini yapabikirsin. Karadenizde kaygana deriz pirasayi ince ince dograyip biraz elinde yogurarak ezip, azicik ekmek koyup, baharatlayip 1 yumurta ekleyip tavada iki yuzunu pisirerek kaygana yapabilirsin. Benim aklima gelenler bunlar :).
Hos geldin
Saol canim cok sukur bikac siyrikla atlatti
Cok sukur canim daha iyi ise gidebildi en azindan :)
Ben yine köfte yedim annemdeydim o da fırında köfte yapmış 3 gündür içim dışım köfte olduAksama ne yediniz yada planiniz ne kizlar
Ben kofte hazirladim ekmek yerine yulaf ezmesi koydum biraz
Salatayla yerim
Ben kofteyi hergun yesem bikmam cok severim :))Ben yine köfte yedim annemdeydim o da fırında köfte yapmış 3 gündür içim dışım köfte oldu
Yanına salata yedim
Bakla, üzerine sarmısakli yoğurt.Aksama ne yediniz yada planiniz ne kizlar
Salatayla yerim
Kuzum senin normalin yokmuuuu07:30=== 1 süt fincanı sade kahve
09:30=== 5 adet haşlama yumurta
1 kase yoğurt
17:00=== 4 yk bakla
2 kase sarımsaklı yoğurt
5 adet marul yaprağı
2 lt su
Oradan bile tanıdın beni...iki uçta yaşarım genellikleKuzum senin normalin yokmuuuu
5 yumurta ne Allah askina
Ay hic bir yere gelmesin, kar ne yaa nisan ayindaAyyyy buraya gelmesin lutfennnnnnn
Cok tesekkurler ablaBerrin esine gecmis olsun cnm Allah korumus
Hollandadayim canim ben, kuzeydeyiz birazSen nerdeydin canim karmi
Hosgeldin canim iyiz sen nasılsın
Tehlikeli seyler ablaa hic riske girme bosver
hatırlamam mı pınarcım hayırlı olsun gebelıgın cok sevindim :) saglıkla kabus ınsallah. Onemli olan emzirirken almamak☺
hos buldum canım cok memnun oldum. Allah bagislasin yavrularını bu arada saglık teknikeriyim
Kizlar bahar temizligimi biraz eetelemeye karar verdim, ufaktan ev icindeki seyleri yaparim da pencerelere halilara dokunmayacagim, cumartesi kar bekleniyomus burda
Aksama ne yediniz yada planiniz ne kizlar
Salatayla yerim
Benim de planım balık salata ama bugünlük biraz gec olcak malasef akşam yemeğimeşim gec geliyor bugün;(balık oldgu için bekliyrmAksama ne yediniz yada planiniz ne kizlar
Salatayla yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?