- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.121
Çok eksi degil telafisi kolay duruyorHanimlar hayirli cumalar bu haftanin telafisini haftaya yapacagim insallah 3 gunluk kabak detoksu yapmak hedefim yapanin intte videosu var 3 gunde 3 kilo vermis artik hizlanmam lazim.
mefkus ablam birsey yazmiyorsun istemiyorsaniz baska guruba giderim ben bu hafta keyfi gelmemezlik yapmadim ki yogunluga yorgunluga yenik dustum. mefkus ablam boyle durumlarda anlayis gosterdigini biliyorum belkide cok sabrami zorladim tam anlamadm abla ben senin kararlarina hep tabi olmaktan yanayim biliyorsun simdide yine tabi oluruz
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.9
Fark +400
Yuzde -0.60
Afiyetolsun canimDun Ki menüyü yazayım hemencik
Sabah 12.05
7 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kasik biber salca
1 yumurtadan ve 2 kasik yulaftan yapılan krep
18.20
2 haşlanmış tavuk budu
Salata
1 minik kase yoğurt
Su.2lt
Buaralar yürüyüşe çıkamıyorum hava soğuk ve yağmurlu bugün hava iyi gibi bakalim
Kiz zaten küçük cocuk yokmuydu seninaçıkçası ne ilaç ne de yakıyı düşünmedim biz korunmuyoruz bebek de istiyoruz o yüzden adete yakın pek bisey yapmıyorum hayırlısı bklm az kaldı zaten
afiyet olsun canım
Toparlanmicak bi arti degil degilHanimlar hayirli cumalar bu haftanin telafisini haftaya yapacagim insallah 3 gunluk kabak detoksu yapmak hedefim yapanin intte videosu var 3 gunde 3 kilo vermis artik hizlanmam lazim.
mefkus ablam birsey yazmiyorsun istemiyorsaniz baska guruba giderim ben bu hafta keyfi gelmemezlik yapmadim ki yogunluga yorgunluga yenik dustum. mefkus ablam boyle durumlarda anlayis gosterdigini biliyorum belkide cok sabrami zorladim tam anlamadm abla ben senin kararlarina hep tabi olmaktan yanayim biliyorsun simdide yine tabi oluruz
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.9
Fark +400
Yuzde -0.60
Halledersin tatlim stres yapma bos yereKızlar omuzlarında sanki bi yük varmış gibi hissediyorum yarın direksiyon sınavım var bana şans dileyinbugün son dersimi alicam hocam çok iyisin dedi ama yinede stres yapiyorum
Hayırdır canım nedenGünaydın kizlar 3 gündür uykuya hasret kaldim
Merve noldu hayirdirGünaydın kizlar 3 gündür uykuya hasret kaldim
canim esler bazen böyle oluyor esimde yardim konusunda cok secici ilk baslarda anlam veremiyordum ama sorunca ve anlatinca hak veriyorum yaptıkları iyilik cok fazla su istimal edilmis ve artik daha temkinli adim atıyor bu konudaIssizligin bana en cok koydugu zamanlar boyle birilerine yardim etmek istedigim zamanlar oluyor. Koy okullarindaki cocuklara yardim icin olan bir platform var bugunde bir okul ihtiyaclarini yollamis, ben de o lara yardim etmek istedigimj esime soyledim. Oyle cok fazla bir sey de degil, toplam 22 ogrencisi olan bir ilkokula tum dersler soru bankasi, cetvel, tahta kalemi vb istiyorlar. Bende en azindan birkac ogrenciye soru bankasi alip internetten yollarim diye dusundum ama hangi kaynak iyidir bilemedigim icin internette biraz arastirdim. Esime de bunu soyledim, boyle bana sey dedi, sen niye bu kadar verici biri oldu, surekli biyerlere yardim etmek istiyorsun. Hem o okula gideceginj nerden biljyosun falan dedi. Ben de dedim direk okula kargo gonderiyorsun aldiklarini diye. Neyse ozetle boyle seyler soylenmez ama ben eskiden gonlumce istedigime yardim ederdim, simdi boyle bir konuda bu sekilde tepki alinca da uzuldum, canim sikildi. Insallah tez zamanda bir isim olur.
sağol tatlımAlinti yapmism anca cvpliyorm cnm cok gecmis olsun
cok guzel canim tebrik ederimBildirimimi yapayım
Aslında WC’ye çıkamadım henüz ama daha fazla da bekleyemem çünkü ilaç kullandığım için birkaç tane, su içmeye başlamam gerek o da şişirecek
Belki Pazartesi’ye daha da düşmüş olurum
Geçen hafta: 67
Bu hafta: 65,6
Fark: 1,4
Yüzde: 2,089
keske böyle olmasaydıHanimlar hayirli cumalar bu haftanin telafisini haftaya yapacagim insallah 3 gunluk kabak detoksu yapmak hedefim yapanin intte videosu var 3 gunde 3 kilo vermis artik hizlanmam lazim.
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.9
Fark +400
Yuzde -0.60
bol şanslar canim rabbim yardımcı olsunKızlar omuzlarında sanki bi yük varmış gibi hissediyorum yarın direksiyon sınavım var bana şans dileyinbugün son dersimi alicam hocam çok iyisin dedi ama yinede stres yapiyorum
Çocuklar uyumuyorum canim 2 oda arasinda mekik dokumaktan hic bisey anlamıyorum beynim gece boyu ayakta sankiHayırdır canım neden
Cocuklardan canim biri uyuyor biri kalkıyor uyuduğum zamanlardada beynim uyumuyor sanki hic yatmamış gibiyimMerve noldu hayirdir
Hay maşallah hilal cok guzelGelsin bildirim o zaman
Geçen cuma : 64.9
Bugun : 63.2
Fark : 1.7
Yüzde : 2.61
allah kolaylık versin canım uykusuzluk zorcanim esler bazen böyle oluyor esimde yardim konusunda cok secici ilk baslarda anlam veremiyordum ama sorunca ve anlatinca hak veriyorum yaptıkları iyilik cok fazla su istimal edilmis ve artik daha temkinli adim atıyor bu konuda
sağol tatlım
cok guzel canim tebrik ederim
keske böyle olmasaydı
bol şanslar canim rabbim yardımcı olsun
Çocuklar uyumuyorum canim 2 oda arasinda mekik dokumaktan hic bisey anlamıyorum beynim gece boyu ayakta sanki
Vay vay vaayyyyy 300 gr ile geçtin beni tebrikler canımGelsin bildirim o zaman
Geçen cuma : 64.9
Bugun : 63.2
Fark : 1.7
Yüzde : 2.61
buyuk hasta canimda kucugun neden uyumadigini çözemedim henuz inşallah oda hasta olmuyordurallah kolaylık versin canım uykusuzluk zor
Çocuklar niye uyumuyor rahatsızlar mı
Cok zor canim ya yattiklari zaman sende yat uzan burazda dinlen kuzumCocuklardan canim biri uyuyor biri kalkıyor uyuduğum zamanlardada beynim uyumuyor sanki hic yatmamış gibiyim
Sagol mervecimHay maşallah hilal cok guzel
Teşekkür ederim canimm daha haftaya var hedefe kadar devamVay vay vaayyyyy 300 gr ile geçtin beni tebrikler canım
Guzel bi ekside burda tebrikler canimmGeçen Cuma: 80.7
Bugün: 79.6
Fark: -1.1 (% 1.36)
Sakin ol canım Allah’ın izniyle herşey yolunda gidecek sen merak etme
Şimdiden başarılar dilerim
Afiyetolsun canim
Kiz zaten küçük cocuk yokmuydu senin
Toparlanmicak bi arti degil degil
Halledersin tatlim stres yapma bos yere
Teşekkür ederim kızlar inşallah ilk seferde alırımcanim esler bazen böyle oluyor esimde yardim konusunda cok secici ilk baslarda anlam veremiyordum ama sorunca ve anlatinca hak veriyorum yaptıkları iyilik cok fazla su istimal edilmis ve artik daha temkinli adim atıyor bu konuda
sağol tatlım
cok guzel canim tebrik ederim
keske böyle olmasaydı
bol şanslar canim rabbim yardımcı olsun
Çocuklar uyumuyorum canim 2 oda arasinda mekik dokumaktan hic bisey anlamıyorum beynim gece boyu ayakta sanki
Tebrikler cok iyi canimGeçen Cuma: 80.7
Bugün: 79.6
Fark: -1.1 (% 1.36)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?