- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.081
En sinir bozan durum bence. Oğlum 6 yaşında hala gece uyanınca bir daha uyuyamıyorumBebeğim uyutmuyor, şimdi o uyudu, benim uyku kaçtı, bende buralardayım
burdayim canim bir yere gitmiyorum hedefime az kalmis daha fazla yogunlasip ulasmak istiyorumAfiyet olsun canim
Peki canim sen nasil istersen oyle olsun ama her zaman kapimiz acik biliyosun sen yeterki kafanda bitir bu olayi
Sarma nerden girdi kiz araya
Afiyey olsun beybi
Uyku gercekten onemli canim. Uyku duzeni olmayinca kilo vermek cok zorlasiyor. Odemi atmanada sevindim tatlim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Istediklerimin bedeni yoktu
iyilesmelerine sevindim cnm ins. TekrarlamazSelam kızllar
Bugün çarşıya çıkmıştım
Baktım uygun bir takım var alıverdim.ama sonra pişman oldum yaa.aynı tipten çok vardı.neyse artık zaten bebelerle hemen kirleniyor açık renkler.
Ama daha neler var yaaaa kesinlikle zayıf olmak gerek her istediğini gitmek için.yoksa totom çıktı göbeğin çıktı
İyi haber bebeleri doktora götürdüm orta kulak iltahapları geçmiş.
Emzirmeyi azalttım(gümdüzleri tamamen bıraktık) ve yatarak emzirmiyorum(bazenleri hariç).onun etkisi büyük oldu bence.
guzel olmus tatlimmenümü yazayım
sabah 08.00 1 elma
10.00 2 zeytinyağlı yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
1 avuç fıstık
öğle 13.30: 1 kase meyveli yoğurt (kuru meyvelerden yaptım hazır değil)
akşam 17.00 1 kase şehriye çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
su: 2 lt
1 kepce corba 1 dil. Ekmek degerinde cnm unutmaMenümu yazıyorum kızlar
Kahvaltı 11:30 gec kaldi hastaneden gelene kadar
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tbe
Marul
Ara 15:30
Türk kahvesi
Bi tane yaprak sarması
Akşam 18:10
2 kepce şehriye çorbası
6 kaşık pirasa yemegi domates biber vardi sadece icinde
Yarim su bardagi yogurt
Bi büyük kase salata
2 tane kofte
Su 1 litre oldu henuz yatmadan 2.5 ltye tamamlarim
Spor 1 mill leslie 45 puan sadece daha fazla yapasim gelmedi
uykusuzlukta etkiliyor kimisindeBi kac gündür aşırı bi ödem vardı bende. Kiloda artıya çikmıştım ellerim ayaklarım şişti hep. Bu sabah bi tartıldım eksiye düşmüşüm tam tartıdan önce olmasına sevindim artı çıkçam diye çok korkuyordum. Yorgunluktan heralde anlamadim dün erken yattım sabahta erken kalktım dinlenmiş uyandım. O etkiledi galiba
valla iyi dayaniyosun bu kadar erken kapatmayi masallah06:30=== 3 haşlama yumurta
1 kase murç salatası
12:30=== 1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 kase murç salatası
2 lt su
Kızlar diyetim 2 öğünden ibaret olduğu için sadece bugüne mahsus ya sabah-öğlen ya da öğlen-akşam yiyecektim, ben sabah-öğleni tercih ettim.
Şu an aç hissetmiyorum, zaten birazdan yatacağım, gün boyu çok yoruldum, pazartesiden beride bebeğim uyutmuyor.
olsun yinede gec sayilmaz cnm menude guzelSabah 11.00
1 yumurtalı kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çay bardağı çiğ fındık
1 bardak süt
Akşam 18.00 ( 17.00 de yapamadım yedirmedi çocuklar
Yoğurtlu dereotlu kabak üzeri 2 ceviz
1 fincan sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
sabah haric baya hafif olmus tatlimMenum
Sabah 10:00
Bir dilim tbe
Bir domates
Biraz cecil peyniri
Biraz beyaz penir
5 zeytin
14:00
Bir bardak kefir
Bir avuc findik (10 tane filandi)
17:30
Bir bardak kefir
Bir elma
Su 2 ye tamamlarim
Kizlar cok yogundum patlican oturma vardi kizartmaydi patlicanlar ve baska bisey hazirlayacak vaktim olmadi aksam bende elma yedim
hakkinda hayirlsi olsun cnm ayni yerlemi görüşme baskasimiMerhaba kızlar,
11.00
2 yumurtadan yeşillikli omlet
1 parça peynir
4 zeytin
6-8 kuruyemiş
2 çeri
1 çk krem peynir, 1 çk biber salçası
Yarım çb yy tarçınlı süt
18.40
2.5 kabaktan kavurma(yoğurt ve domates sosu ile)
2-3 kaşık salata
Avcumun yarısı kadar ince ızgara et
Suyu 2 lt yapmaya çalışcam
Yarın için gene dualarınızı bekliyorum:)
ins. Guzel eksi gelir cnmİyi geceler kızlar
Menum
10:00
3 haşlanmış yumurta
1kk peynir
15:00-18:00
2dilim ananas 1 kase yogurt
Su:3lt
hem sislik var diyorsun hemde kuru fasulye yiyorsun bide persembe gunu cok guzel yapmisin ebrucumBugün menüm
10.00 2 haşlanmis yumurta
1 tbe
1 kk peynir
1 çk bal
12.00 1 elma
2 hurma
18.00 4 kaşık kuru fasulye
1 tbe
Su 2l yatana kadar arttırırım
Spor 180 dk yürüyüş 540 puanFit mutlu anne
guzel cnmİyi akşamlaaarrr menü verip gecmişe gideyim
Menü
09.45
2 has yumrta
Bi avuc peynir
5 zeytin
Bol domts yeşillk
14.30
Bi kase mercmk corba
17.00
1 muz
18.30
3 ceviz
1 bardak süt
Oğlumn çiğköfte dürümnden cok küçük bir ısırdım.
Su.2.5 lt civarı
Spor yok malasef
betulcum sadece menu yazip cikmakla takima dahil olamazsin cnmBiraz geç oldu ama menümü yazayım
Sabah 9.30
Bir kase mısır gevreği
Öğlen 12.00
Menemen ekmeksiz
Akşam 19.00
Sebze yemeği yoğurt
Suda baya içtim yalnız regl oldum ben yaa tam da yarın tartı günüüü vermişsem de vermemiş gibi görünebilirimmminşallah yine de eksi çıkar iyi geceler bal kızlar
bugun guzel olmus cnmSabah 08.30 1 sahanda yum 1 d tbe 3 kaşık zeytinyağlı keş(lor gibi) 4 çeri
Öğle 1 d tbe 1 tabak ısırgan otu kavurması
Ara 1 kuru incir 2 ceviz
Akşam 18.00 1 d tbe 3 kaşık tavuk göğsünden sebzeli sote 1 br ayran salata
Su 1.5 lt
Spor yok
gayet guzel cnmKizlar selam, ben bu aralar kursa git eve gel ders calis yemek yap, kosturmacasindan cok ugrayamiyorum. Ama en kisa zamanda duzenimi oturtup daha cok gelmeye calisicam. Hemen menumu yaziyorum
Saat 9:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici kadar peynir
5 zeytin
Domates
Salatalik
Yarim cb ceviz
Saat 10:30
1 sade filtre kahve
Saat 13:30
Sutlu nescafe
Saa 18:15
1 rezene
Azicik peynir uzerine
Su 2lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puanFit mutlu anne
Insallah yarina guzel bir eksi gorurum. Bugun biraz canim sıkın, bazen issizlik boyle vuruyor bana
Haklısın canım bundan sonra yemekleri yaparken bunu da dikkate alacağım yaptığım yemek 2-3 gün yeniyor bizde çünküTartı öncesi şehriye çorbası olmasa daha iyi olurdu canım
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İnş acıkmamışsındır canım
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş
Bol eksi getirsin canım
Fasülye etkilemez inş afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımm
Sağol canımAfiyet olsun canim
Peki canim sen nasil istersen oyle olsun ama her zaman kapimiz acik biliyosun sen yeterki kafanda bitir bu olayi
Sarma nerden girdi kiz araya
Afiyey olsun beybi
Uyku gercekten onemli canim. Uyku duzeni olmayinca kilo vermek cok zorlasiyor. Odemi atmanada sevindim tatlim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Istediklerimin bedeni yoktu
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İnş acıkmamışsındır canım
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş
Bol eksi getirsin canım
Fasülye etkilemez inş afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımm
moralini bozacagina hislerini eşine soyleseydin cnmIssizligin bana en cok koydugu zamanlar boyle birilerine yardim etmek istedigim zamanlar oluyor. Koy okullarindaki cocuklara yardim icin olan bir platform var bugunde bir okul ihtiyaclarini yollamis, ben de o lara yardim etmek istedigimj esime soyledim. Oyle cok fazla bir sey de degil, toplam 22 ogrencisi olan bir ilkokula tum dersler soru bankasi, cetvel, tahta kalemi vb istiyorlar. Bende en azindan birkac ogrenciye soru bankasi alip internetten yollarim diye dusundum ama hangi kaynak iyidir bilemedigim icin internette biraz arastirdim. Esime de bunu soyledim, boyle bana sey dedi, sen niye bu kadar verici biri oldu, surekli biyerlere yardim etmek istiyorsun. Hem o okula gideceginj nerden biljyosun falan dedi. Ben de dedim direk okula kargo gonderiyorsun aldiklarini diye. Neyse ozetle boyle seyler soylenmez ama ben eskiden gonlumce istedigime yardim ederdim, simdi boyle bir konuda bu sekilde tepki alinca da uzuldum, canim sikildi. Insallah tez zamanda bir isim olur.
pinarrr oynarken dikkat ettttKizlar bu ara baya uzak kaldm gecmis de yapamadim yarin kuzenimin kinasi var bugun harmandali ogrendik yarn oynicaz bakalm nasl olcakvideo cekmis biz oynarken kendmi begenmedim hic ya doguriym de zayifliym moduna girdim simdiden aman neyse saglicakla gelsinde hersey olur gider
gayet guzel cnmBugünkü menum
Uyanınca 1 bardak cevizli su
Kahvalti 11:00
1 has yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 ceviz
Yesilik
Ara
1 çilek
Akşam 17:30
Yoğurtlu cevizli kabak
3 litre su
1 kupa yeşil çay
if yapilsa bile en dogrusu aksam 5 den sonra yememek diyor coruhlude neredeyse öğleden sonra araştırma içindeyim sadece açlık süresinin en ideali 16 saat ueme süresi 8 fazlası hormonları bozduğu için kısırlığa bile sebep olabiliyormus
tam persembelik :)Menüm
Sabah 09.00
Kahve ve 10 badem
Öğle: 11.30
2 haşlanmiş yumurta
Ara 15.00
2 ceviz
Akşam 17.30
1.5 kase ısırgan çorbası
1 kase yoğurt
Su:2 lt
Spor: 50 dk yürüyüş =150 puanFit mutlu anne
isirganmi dokundu yoksa cnmÇok şükür baş ağrım geçti bu seferde midem ağrıyor 2 saattir kıvranıyorum resmen
Bugün erkenden yattım ablacım ama ufaklık uyandı emdi uyur dedim ama yok şu an cin gibi açmış gözlerini etrafına gülücükler saçmakla meşgulYaseminnnn oylanma hemen yatağa
Yok abla dün sabahtan ara ara ağrıyordu. Benim midem arada ağrır zatenmoralini bozacagina hislerini eşine soyleseydin cnm
Verici olmak kötü bisey degilki
Verebildigin kadar verirsin
pinarrr oynarken dikkat etttt
gayet guzel cnm
if yapilsa bile en dogrusu aksam 5 den sonra yememek diyor coruhlu
tam persembelik :)
isirganmi dokundu yoksa cnm
afiyet olsun canım kahvaltı normal yapsan daha mi iyiydi ki ben o şeyleri hic sevemiyorum cabuk aciktiryor gibiBiraz geç oldu ama menümü yazayım
Sabah 9.30
Bir kase mısır gevreği
Öğlen 12.00
Menemen ekmeksiz
Akşam 19.00
Sebze yemeği yoğurt
Suda baya içtim yalnız regl oldum ben yaa tam da yarın tartı günüüü vermişsem de vermemiş gibi görünebilirimmminşallah yine de eksi çıkar iyi geceler bal kızlar
afiyet olsun canımSabah 08.30 1 sahanda yum 1 d tbe 3 kaşık zeytinyağlı keş(lor gibi) 4 çeri
Öğle 1 d tbe 1 tabak ısırgan otu kavurması
Ara 1 kuru incir 2 ceviz
Akşam 18.00 1 d tbe 3 kaşık tavuk göğsünden sebzeli sote 1 br ayran salata
Su 1.5 lt
Spor yok
afiyet olsun canımKizlar selam, ben bu aralar kursa git eve gel ders calis yemek yap, kosturmacasindan cok ugrayamiyorum. Ama en kisa zamanda duzenimi oturtup daha cok gelmeye calisicam. Hemen menumu yaziyorum
Saat 9:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici kadar peynir
5 zeytin
Domates
Salatalik
Yarim cb ceviz
Saat 10:30
1 sade filtre kahve
Saat 13:30
Sutlu nescafe
Saa 18:15
1 rezene
Azicik peynir uzerine
Su 2lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puanFit mutlu anne
Insallah yarina guzel bir eksi gorurum. Bugun biraz canim sıkın, bazen issizlik boyle vuruyor bana
Rabbim gönlündekileri yapabilecegin bol kazancli isler cikarsin insAllah cnm sen yardim etme niyetinden vazgecme elbet duzelirIssizligin bana en cok koydugu zamanlar boyle birilerine yardim etmek istedigim zamanlar oluyor. Koy okullarindaki cocuklara yardim icin olan bir platform var bugunde bir okul ihtiyaclarini yollamis, ben de o lara yardim etmek istedigimj esime soyledim. Oyle cok fazla bir sey de degil, toplam 22 ogrencisi olan bir ilkokula tum dersler soru bankasi, cetvel, tahta kalemi vb istiyorlar. Bende en azindan birkac ogrenciye soru bankasi alip internetten yollarim diye dusundum ama hangi kaynak iyidir bilemedigim icin internette biraz arastirdim. Esime de bunu soyledim, boyle bana sey dedi, sen niye bu kadar verici biri oldu, surekli biyerlere yardim etmek istiyorsun. Hem o okula gideceginj nerden biljyosun falan dedi. Ben de dedim direk okula kargo gonderiyorsun aldiklarini diye. Neyse ozetle boyle seyler soylenmez ama ben eskiden gonlumce istedigime yardim ederdim, simdi boyle bir konuda bu sekilde tepki alinca da uzuldum, canim sikildi. Insallah tez zamanda bir isim olur.
ayyy pinarKizlar bu ara baya uzak kaldm gecmis de yapamadim yarin kuzenimin kinasi var bugun harmandali ogrendik yarn oynicaz bakalm nasl olcakvideo cekmis biz oynarken kendmi begenmedim hic ya doguriym de zayifliym moduna girdim simdiden aman neyse saglicakla gelsinde hersey olur gider
afiyet olsun canımBugünkü menum
Uyanınca 1 bardak cevizli su
Kahvalti 11:00
1 has yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 ceviz
Yesilik
Ara
1 çilek
Akşam 17:30
Yoğurtlu cevizli kabak
3 litre su
1 kupa yeşil çay
ne guzelmis deve hikayesi dogru da bencedaha önce Karatay yaptım ama tikaninca bırakmıştım sonra gebelikte yaptım 12 kg aldım özgürce de yedim hani
if de neredeyse öğleden sonra araştırma içindeyim sadece açlık süresinin en ideali 16 saat ueme süresi 8 fazlası hormonları bozduğu için kısırlığa bile sebep olabiliyormus
Eki Görüntüle 2257733 her zaman tuketmiyorsan sorun yok bende yazın canım kahvaltı istemediginde içine yulaf katıp iki YK da gevrekle tercih edebilirim ama burda bahsi geçen 40 g gevrek yaklaşık 6 YK silme sorun kalorisi değil şeker miktarı
güzel olmuş
menü güzel ama kurallar belli canım mümkün mertebe buradaki aktiflik şart
aslında sen sorunu bulduğuna ve çözüldüğünü inaniyorsan doğrudur neden mi piskolojide böyle birsey var çünkü inanmak ciddi anlamda tedavi edici
böyle şeyler söylenmez evet ama sırf örnek vermek için anlatayım ben para kazanmazken bildiğin daha öğrenciyken bile harcligimdan birşeyler alıp coluga çocuğa dağıtırdim mesela birşey olsun istersin işte oruç tutacağım dersin misal ben çocuklara birşey yapacağım derdim , evlendik eşim birgün beni almaya gelmiş benim elimde bir sürü poşet yol boyu yürüyorum dagitamarak o kadar şaşırdı ki annemlere anlatınca onun huyu dedi annem. Çalışmak değil mesele geçen hafta onkoloji çocukları için amigurumi bebekler örüp yanına da boyama kitabı vs koyup gönderdim evet eşim kazanıyor ama sonuçta birlikte kazandığımız dönemlerde oldu ki hiç kazanmamış olsam bile kendi harcligimdan yine yaparım sen verici olmaya devam et benim kaziklandigim zamanlarda oldu
Eşine su hikayeyi anlat bana bunu hayal kırıklığı yasadigimda patronum anlatmıştı
Bir adam çölde devesi ile giderken yerde yatan birini görmüş yardım etmek için deveden inip adama su uzatmış o sırada yerdeki adam yardım edeni itekleyip devresine binip kaçmaya başlamış , yardım sever adam bunu kimseye anlatma diye bagiriyormus ne olur kimseye anlatma ... Kaçan kişi o kadar merak etmiski geri dönmüş be adam niye anlatma diyorsun sana kötülük yaptım
Yardım sever anlatırsan eğer gerçekten ihtiyacı olan birine belki bu sebepten kimse yardım etmez
Yani sen gonlundekini yerine getir ulaşıp ulasmayacagi, dolandırıcı yada yalancı mi kısmı karşıdakinin vicdan meselesi
anladım canım
pınar lütfen bu süreci güzel yasa ve bak diyorum doğum sonrası o göbek hop diye inip dumduz olmayacak bu konuda da hazırlıklı ol ben hazır değildim ve kendimi bveyenmedikce yedim )ki daha öncesinde kilolu bir insandin o zaman yerken aklında değildi de şimdi niye bu güzel süreci kendine eziyete çeviriyorsun
1 tane çilek çok olmuş araya
Güzel olmuş
sarma fazla oldu belki cnm ama dediğim gibi corba alternatifim cok yok die sehriye yaptım ekmegi de diyetisyen ye dedi o yuzden yicem uyucam dediklerine bklm aksam corba iko kepce yedim die yemedim ekmek zatenTeşekkürler canım
Tartı öncesi şehriye çorbası olmasa daha iyi olurdu canım
Canım sabah zayen 2 dlm ekmek yemişsin . Sarma ve şehriye çorbası olmamalıydı bence
Güzel canım
Güzel canım
Güzel olmuş canım
Çok dengeli kuzu
Bol eksi getirsin canım
Biraz dengesiz olmuş ama fena değil canım
Sabah gevrek yerine klasik kahvaltı yapsaydın keşke canım
Güzel canım
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş
afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.00
Kahve ve 10 badem
Öğle: 11.30
2 haşlanmiş yumurta
Ara 15.00
2 ceviz
Akşam 17.30
1.5 kase ısırgan çorbası
1 kase yoğurt
Su:2 lt
Spor: 50 dk yürüyüş =150 puanFit mutlu anne
biliyirum abla diyetisyende dedi bi kepce corba icersem 1dilim ekmek hakkim var iki icersem yemivem corba yemezsem 2 dilim ekmek yiyebiliomusumiyilesmelerine sevindim cnm ins. Tekrarlamaz
guzel olmus tatlim
1 kepce corba 1 dil. Ekmek degerinde cnm unutma
uykusuzlukta etkiliyor kimisinde
valla iyi dayaniyosun bu kadar erken kapatmayi masallah
olsun yinede gec sayilmaz cnm menude guzel
sabah haric baya hafif olmus tatlim
hakkinda hayirlsi olsun cnm ayni yerlemi görüşme baskasimi
Menude guzel
ins. Guzel eksi gelir cnm
Menuyede masallah
hem sislik var diyorsun hemde kuru fasulye yiyorsun bide persembe gunu cok guzel yapmisin ebrucum
guzel cnm
betulcum sadece menu yazip cikmakla takima dahil olamazsin cnm
bugun guzel olmus cnm
Emzirdigin icin suyun cok az
gayet guzel cnm
Jillani bitirdin dimi ne yapmayi dusunuyosun
cok az yiyebilirsn benceYaa kızlar yarın makarna salatası yiyebilir miyim??? Çok canım çekti bugün tvde gördüm resmen hamileyken böyle aşermemiştim. Abartmam çok yürürüm
afiyet olsun canımİyi akşamlaaarrr menü verip gecmişe gideyim
Menü
09.45
2 has yumrta
Bi avuc peynir
5 zeytin
Bol domts yeşillk
14.30
Bi kase mercmk corba
17.00
1 muz
18.30
3 ceviz
1 bardak süt
Oğlumn çiğköfte dürümnden cok küçük bir ısırdım.
Su.2.5 lt civarı
Spor yok malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?