- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.181
allah hayrını versin eksi 400 değil eksi 600 oluyor fark az mııı kızGünaydın pek hoşnut olamadığım ama yine de şükrettiğim:) kilo bildirimim gelsin
Gecen hafta:73.20
Bu hafta:72.80
Fark:-400gr
daha önce Karatay yaptım ama tikaninca bırakmıştım sonra gebelikte yaptım 12 kg aldım özgürce de yedim hani
if de neredeyse öğleden sonra araştırma içindeyim sadece açlık süresinin en ideali 16 saat ueme süresi 8 fazlası hormonları bozduğu için kısırlığa bile sebep olabiliyormus
Eki Görüntüle 2257733 her zaman tuketmiyorsan sorun yok bende yazın canım kahvaltı istemediginde içine yulaf katıp iki YK da gevrekle tercih edebilirim ama burda bahsi geçen 40 g gevrek yaklaşık 6 YK silme sorun kalorisi değil şeker miktarı
güzel olmuş
menü güzel ama kurallar belli canım mümkün mertebe buradaki aktiflik şart
aslında sen sorunu bulduğuna ve çözüldüğünü inaniyorsan doğrudur neden mi piskolojide böyle birsey var çünkü inanmak ciddi anlamda tedavi edici
böyle şeyler söylenmez evet ama sırf örnek vermek için anlatayım ben para kazanmazken bildiğin daha öğrenciyken bile harcligimdan birşeyler alıp coluga çocuğa dağıtırdim mesela birşey olsun istersin işte oruç tutacağım dersin misal ben çocuklara birşey yapacağım derdim , evlendik eşim birgün beni almaya gelmiş benim elimde bir sürü poşet yol boyu yürüyorum dagitamarak o kadar şaşırdı ki annemlere anlatınca onun huyu dedi annem. Çalışmak değil mesele geçen hafta onkoloji çocukları için amigurumi bebekler örüp yanına da boyama kitabı vs koyup gönderdim evet eşim kazanıyor ama sonuçta birlikte kazandığımız dönemlerde oldu ki hiç kazanmamış olsam bile kendi harcligimdan yine yaparım sen verici olmaya devam et benim kaziklandigim zamanlarda oldu
Eşine su hikayeyi anlat bana bunu hayal kırıklığı yasadigimda patronum anlatmıştı
Bir adam çölde devesi ile giderken yerde yatan birini görmüş yardım etmek için deveden inip adama su uzatmış o sırada yerdeki adam yardım edeni itekleyip devresine binip kaçmaya başlamış , yardım sever adam bunu kimseye anlatma diye bagiriyormus ne olur kimseye anlatma ... Kaçan kişi o kadar merak etmiski geri dönmüş be adam niye anlatma diyorsun sana kötülük yaptım
Yardım sever anlatırsan eğer gerçekten ihtiyacı olan birine belki bu sebepten kimse yardım etmez
Yani sen gonlundekini yerine getir ulaşıp ulasmayacagi, dolandırıcı yada yalancı mi kısmı karşıdakinin vicdan meselesi
anladım canım
pınar lütfen bu süreci güzel yasa ve bak diyorum doğum sonrası o göbek hop diye inip dumduz olmayacak bu konuda da hazırlıklı ol ben hazır değildim ve kendimi bveyenmedikce yedim )ki daha öncesinde kilolu bir insandin o zaman yerken aklında değildi de şimdi niye bu güzel süreci kendine eziyete çeviriyorsun
1 tane çilek çok olmuş araya
Güzel olmuş
şimdi mutlu oldun muu ben oldum vallaKilo bildirimim yanlış olmuş gecen haftayı yanlış hatırlamışım
Gecen hafta:73.70
Faek:-900 gr
İnşallah canım ya bende bi şu 8’li rakamlara bi geçseydim çok mutlu olacaktımBiliorum cnm öyleymiş ama diğer tartiya gore net ne kadar verdgm belli olmayacak hayrlisi
Moral bozmak yok o 85 i gorucem
eee kuzum anaların hakkı ödenmez diye boşuna denmemiş gebelikten doğuma büyütmeye her döneminin ayrı sıkıntısı da güzelliği de var , şükür diyelim tek sorun görüntün olsun gülümYa aslinda gene herseyden canimin cektigi yiyorm kendime iskence yapmiyorm ama ipin ucunu salarsam gider yani kendimi bildigim icin kontrolde olmam gerkiyor hep en cok da abur cuburlara yoneliyorm e hicbi yarari yokki onlarin bebege ve bana. Yani zaten dogurdukdn sonra beni zor bir surec bekliyor bunu biliyorm :))
Ama kilo aldikca kendimi begenmiyorm goruntu olarak bunun icin ne yapabillirmki yani kendimi kandiramiyorm :) aynada sorun yok resimlerde genelde kotu goruyorum yuzum bile sismis ama tabiki normal yani suanda biraz bunlar ole avutuyorm kendmi
tebrik ederimBaşlangıç 91.700
Güncel 90.500 çok mutluyuummm regle rağmen iyi bir sonuç
Günaydın kizlar kilo bildirimi
Cuma 65.0
Bugün 65.1
+100
tebrik ederim cnm cok guzelGeçen hafta 102.5
Bu hafta 101.4
Fark -1.1
Yüzde %1.07
tebrikler cnmgecen cuma:73,8
bugun 73,2
fark 0,6
yuzde
0,81
gozun aydin cnmhayırlı cumalar canlarr
eşim dün sabaha kadar nöbetçi olup doğru düzgün uyumayınca şimdi evde öğleden sonra gidecek işe, o yüzden erken gelemedim .. 2 gündür leptabı alıyordu akşamları ama dişimi sıktım neden çünkü kendi ıpad ı eskimişti yenisini sipariş vermişti veeee az önce yeni ıpad ı geldii şükür artık leptabımı alamazzzzzzzzz
kilo bildirmim
geçen hafta 86.0
bu hafta 86.0 sabitimmm :))
cok jyi cnm tebriklerKilo bildirimim yanlış olmuş gecen haftayı yanlış hatırlamışım
Gecen hafta:73.70
Faek:-900 gr
Görürsün cnm Allah in izniylrİnşallah canım ya bende bi şu 8’li rakamlara bi geçseydim çok mutlu olacaktım
moralini bozacagina hislerini eşine soyleseydin cnm
Verici olmak kötü bisey degilki
Verebildigin kadar verirsin
pinarrr oynarken dikkat etttt
gayet guzel cnm
if yapilsa bile en dogrusu aksam 5 den sonra yememek diyor coruhlu
tam persembelik :)
isirganmi dokundu yoksa cnm
afiyet olsun canım kahvaltı normal yapsan daha mi iyiydi ki ben o şeyleri hic sevemiyorum cabuk aciktiryor gibi
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Rabbim gönlündekileri yapabilecegin bol kazancli isler cikarsin insAllah cnm sen yardim etme niyetinden vazgecme elbet duzelir
ayyy pinareglenmene bak kiz gorende 100 kg oldun sanır gider inşallah dogumdan somra fazlaliklae
afiyet olsun canım
ne guzelmis deve hikayesi dogru da bence
sarma fazla oldu belki cnm ama dediğim gibi corba alternatifim cok yok die sehriye yaptım ekmegi de diyetisyen ye dedi o yuzden yicem uyucam dediklerine bklm aksam corba iko kepce yedim die yemedim ekmek zaten
afiyet olsun canım
biliyirum abla diyetisyende dedi bi kepce corba icersem 1dilim ekmek hakkim var iki icersem yemivem corba yemezsem 2 dilim ekmek yiyebiliomusum
Duzeldimi canim ne durumdasın
Biraz yiyebilirsin cuma kacamagi olarak ama erken saatte tuketmeye calis canim
Afiyet olsun canim
Sebze derken hangisi canim afiyet olsun
Ayran hazirsa odem yapabilur canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Erkekler kadinlar kadar ince düşünmüyor cogu zaman. Bi sebep ariyorlar mantıklı olacak ve akıllarına yatacak sekilde. Onlarin dusuncelerine uymayincada baska tepkiler verebiliyolar canim. Ama sen oldugun yoldan sasma kalbini dinlemeye devam et canim
Fazlada yorma kendini kuzum iyi eglenceler
Afiyet olsun canim
Afiyetolsun canim persembe ağır spor yapmamaya çalışalım sislik olmasin vücutta
Afiyet olsun canim
Neden oyle oldunki canim ya
O zaman devam canim
Canim kendini ac birakacagina detoks yapsaydin keske
Gunaydin kizlarrrrr
Vay vayyyy rakibeme bak sen isyerine geceyim bende tartilicam
Gunaydin tatlim
Kahvaltida kacamak olarak recel yicektim önüme koydum yemeyi unutmuşum yaa
eee kuzum anaların hakkı ödenmez diye boşuna denmemiş gebelikten doğuma büyütmeye her döneminin ayrı sıkıntısı da güzelliği de var , şükür diyelim tek sorun görüntün olsun gülüm
Ay ne bilim ya unutmusum olur oyle seylerAlemsin kizz yemicek olsan hayalini kurardin
Haklisin abla herseyin basi saglik. Canim Annem simdi daha iyi anliyorum degerini dogurdukdan sonra cok cok daha iyi anlicam kesin :)
Tebrikler canim cok guzel almissinKilo bildirimim:
Gecen cuma: 71.5
Bu hafta: 72.1
Fark +600gr
çok iyi canımGeçen hafta 102.5
Bu hafta 101.4
Fark -1.1
Yüzde %1.07
gayet güzelgecen cuma:73,8
bugun 73,2
fark 0,6
yuzde
0,81
cok sukur :)hayırlı cumalar canlarr
eşim dün sabaha kadar nöbetçi olup doğru düzgün uyumayınca şimdi evde öğleden sonra gidecek işe, o yüzden erken gelemedim .. 2 gündür leptabı alıyordu akşamları ama dişimi sıktım neden çünkü kendi ıpad ı eskimişti yenisini sipariş vermişti veeee az önce yeni ıpad ı geldii şükür artık leptabımı alamazzzzzzzzz
kilo bildirmim
geçen hafta 86.0
bu hafta 86.0 sabitimmm :))
tatlım saglıklı yeme kısmından degil kendini begenmeme kısmından kimisinin ahmilelikte cok ödemi olur yuzu filan siser relaxYa aslinda gene herseyden canimin cektigi yiyorm kendime iskence yapmiyorm ama ipin ucunu salarsam gider yani kendimi bildigim icin kontrolde olmam gerkiyor hep en cok da abur cuburlara yoneliyorm e hicbi yarari yokki onlarin bebege ve bana. Yani zaten dogurdukdn sonra beni zor bir surec bekliyor bunu biliyorm :))
Ama kilo aldikca kendimi begenmiyorm goruntu olarak bunun icin ne yapabillirmki yani kendimi kandiramiyorm :) aynada sorun yok resimlerde genelde kotu goruyorum yuzum bile sismis ama tabiki normal yani suanda biraz bunlar ole avutuyorm kendmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?