- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.761
free liste dışında olanlara mi deniyor ne oluyor tam olarak cnmHanimlar hayirli haftalar artik bizde free takilanlardaniz insallah iyi gelir gecen cumaya gore +100 gr siskinligim var yoksa daha azimdir herkese kolay gelsin
selam kızlar
cuma :73,2
bugun:73,5
artı 300
İnşALLAH hallederim cumaya kadar vala araştırıyorum çok zararlk değilse denicem bi faydali diyenlerde var netteIsyerinde degilim simdi canim geceyim bakarim
Kacamak varsa cok etkiliyor canim ins cumaya eksiye donersin
Gec yemek etkiler evet canim
Ins getirmez sende yemek zorunda kalmazsin kuzu yaama bak zaten artidasin yememeye calis
Aglamak istersen agla canim en azindan seni rahatlatir ufak bi bas agrisiyla beraber. Ne deyim bilemedim
Cok sukur burda bi eksi var tebrikler canim
Gunaydin beybii
Hadi disarda kahvalti yaptin canim ama en azindan birini yemeseydin hem tüm simit hemde börek var olmamid canim
Tebrikler canim cumaya artar ins
Ins canim bende oyle düşünüyorum
Bencede bahar lahmacundan dolayi artiydim ekmek filan bu ara pek yemedim birden lahmacun yeyince sabit çıktım. Valla sadece menü yazıp gidenler var 2 haftadir burdayim ama gördüğüm bu benim
Ooo cumaya kadar sıkı tutman lazım ama odemde olabilir kuzum
Ay hele şükür güzel bi eksi gorduk masallah baharcim
Ne icin tutacaksın canim
Cumaya halledersin kuzu ins
Hadi hayrlisi cnm insAllah sorunsuz gecerKizlar hastanedeyim simdi benim ufaklığı genel anestezi uzmani görecek. Yarinda ins sünnet olacak saat belirlenecek. Ablamla oğlumun gelmesini bekliyorum
2 sene önce yapacaktim canım 5 gün yapabildim istersen beraber yapalim 2 gün ise gitmicem destek veririm sana. Anamlar ins farketmezİnşALLAH hallederim cumaya kadar vala araştırıyorum çok zararlk değilse denicem bi faydali diyenlerde var nette
Ins canim yaa dün tutturdu istemiyorum olmicam diye. Ablamin oglu acıdı demis benimkide tırsmış istemiyorHadi hayrlisi cnm insAllah sorunsuz gecer
Sen kac günlük yapacaktın cnm 5 gun yapabildin ben minimumdan başlayım dedim 3 gün kafi geldi sali çarşamba perşembe cuma-cumartesi günü temizlik yaparim misafrm gelecek cunki bklm dayanbilirsem aksam haberlesrlim sanrm saat 19 dan sonra birsey yenmiyor hic başlanıyor2 sene önce yapacaktim canım 5 gün yapabildim istersen beraber yapalim 2 gün ise gitmicem destek veririm sana. Anamlar ins farketmez
Ins canim yaa dün tutturdu istemiyorum olmicam diye. Ablamin oglu acıdı demis benimkide tırsmış istemiyor
Canım kilo için tutacaksan tutma derim, hastalık için yapacaksan yap.Kızlar bu gece itibariyle bende 3 günlük açlık orucu tutmaya niyetliyim bklm faydasi olacak mı
Oyle mi hastalık sayilir mi bilmiorum insulin direncim vardi ama son degerlerimdr o da düşmüş baska rahatsızlığım yok şükür araştırıyorum da zararli diyen de var yararli diyende bilemdimCanım kilo için tutacaksan tutma derim, hastalık için yapacaksan yap.
İnsülin direncinin kırmanın başka yolları var.Oyle mi hastalık sayilir mi bilmiorum insulin direncim vardi ama son degerlerimdr o da düşmüş baska rahatsızlığım yok şükür araştırıyorum da zararli diyen de var yararli diyende bilemdim
Cok tsk edeirm cnm bilgiler icin yemekten sonra sivi icilmemsi gerktgini bilmiordm bakİnsülin direncinin kırmanın başka yolları var.
__Glisemik indexi düşük besinlerle beslenmek
__Yemekleri kızartma ve kavurarak yapmamak
__Yemek esnasında sıvı hiçbirsey içmemek.
__Yemekten 2 saat sonraya kadar sıvı hiçbirsey tüketmemek
__Lokmaları en az 20 kere çiğnemek
bunları uygulayabilirsen insülin direncin kırılır.
test filan yaptın mı canım bebek istiyorsun ya artıyor halledersin inşallahKızlar bu saate kadar bekledim bildirim yapmak icin belki biraz daha az arti görürüm die ama malesef düşmedi ben regl olmadimm henuz ondan mi odem mi oldu bi kac gündür cok su icemiyorim bilmiorum biseyler var malesef ilk defa artidayim listeye girdgmden beri hep ufakta olsa eksilerim vardi karnimi kendimi cok şiş hissediyorum kasık bel ağrılarım devam ama ya kilo aldığımı düşünmüyorum nedense
Cuma: 87
Pazartesi: 87.9
Fark: +900
öyle olmuş :)Tebrikler cnm senin eksiyi ben kendimr almisim snrm
canım doktora gitti eniştemin tavırlarını kendininmis gibi anlattı oda hafif bir sakinleştirici tarzı birşey vermiş zaten 4/1 ile başlanıp dozu zamanla artıyor ne kadar doğru bilmem ama eğer eşin terapi vs kabul etmiyorsa deneyebilirsinHerşeye yaa .ben hep yarımım o hep tam.
Ne kullanmıştı
maşallah de kız :)Canım kaçamaklar diyorum susuyorum
Oha çok iyi
kuzum yüzük parmağı bile bir halkaya girdiği için diğerlerine göre incelirken korseye giren kaburga ne yapar iç organlara doğru baskı ve sıkıştırmaKullanan arkadaşlarım vardı da onlar aklıma soktu aslında o kadar mı zararlı olur o korseler
Neyse sporla toparlarım ben de ne yapayım
sağol canımTebrikler canım çok iyi
bence dur durdugun yerde en son yaptıktan sonra bir türlü dikis tutmamışti kilon hatırlaIsyerinde degilim simdi canim geceyim bakarim
Kacamak varsa cok etkiliyor canim ins cumaya eksiye donersin
Gec yemek etkiler evet canim
Ins getirmez sende yemek zorunda kalmazsin kuzu yaama bak zaten artidasin yememeye calis
Aglamak istersen agla canim en azindan seni rahatlatir ufak bi bas agrisiyla beraber. Ne deyim bilemedim
Cok sukur burda bi eksi var tebrikler canim
Gunaydin beybii
Hadi disarda kahvalti yaptin canim ama en azindan birini yemeseydin hem tüm simit hemde börek var olmamid canim
Tebrikler canim cumaya artar ins
Ins canim bende oyle düşünüyorum
Bencede bahar lahmacundan dolayi artiydim ekmek filan bu ara pek yemedim birden lahmacun yeyince sabit çıktım. Valla sadece menü yazıp gidenler var 2 haftadir burdayim ama gördüğüm bu benim
Ooo cumaya kadar sıkı tutman lazım ama odemde olabilir kuzum
Ay hele şükür güzel bi eksi gorduk masallah baharcim
Ne icin tutacaksın canim
Cumaya halledersin kuzu ins
uuu şimdiden geçmiş olsun olması değil sonrası hele ilk iki günKizlar hastanedeyim simdi benim ufaklığı genel anestezi uzmani görecek. Yarinda ins sünnet olacak saat belirlenecek. Ablamla oğlumun gelmesini bekliyorum
Ay bir video vardı iki kardeş sünnet olmuş anestezi sonrası büyük olanin feryadi :)2 sene önce yapacaktim canım 5 gün yapabildim istersen beraber yapalim 2 gün ise gitmicem destek veririm sana. Anamlar ins farketmez
Ins canim yaa dün tutturdu istemiyorum olmicam diye. Ablamin oglu acıdı demis benimkide tırsmış istemiyor
Yaptım cnm şimdilik negatif bekliorum bklm nolcaktest filan yaptın mı canım bebek istiyorsun ya artıyor halledersin inşallah
öyle olmuş :)
canım doktora gitti eniştemin tavırlarını kendininmis gibi anlattı oda hafif bir sakinleştirici tarzı birşey vermiş zaten 4/1 ile başlanıp dozu zamanla artıyor ne kadar doğru bilmem ama eğer eşin terapi vs kabul etmiyorsa deneyebilirsin
maşallah de kız :)
kuzum yüzük parmağı bile bir halkaya girdiği için diğerlerine göre incelirken korseye giren kaburga ne yapar iç organlara doğru baskı ve sıkıştırma
sağol canım
bence dur durdugun yerde en son yaptıktan sonra bir türlü dikis tutmamışti kilon hatırla
uuu şimdiden geçmiş olsun olması değil sonrası hele ilk iki gün
Ay bir video vardı iki kardeş sünnet olmuş anestezi sonrası büyük olanin feryadi :)
Bilmemki 3 olabilir yaSen kac günlük yapacaktın cnm 5 gun yapabildin ben minimumdan başlayım dedim 3 gün kafi geldi sali çarşamba perşembe cuma-cumartesi günü temizlik yaparim misafrm gelecek cunki bklm dayanbilirsem aksam haberlesrlim sanrm saat 19 dan sonra birsey yenmiyor hic başlanıyor
Ayy illa bi acıyor diyen olur zaten hayirlisiyla atlatrsnz insAllah cnm
Hahaha bahardan aclik orucuma red gelditest filan yaptın mı canım bebek istiyorsun ya artıyor halledersin inşallah
öyle olmuş :)
canım doktora gitti eniştemin tavırlarını kendininmis gibi anlattı oda hafif bir sakinleştirici tarzı birşey vermiş zaten 4/1 ile başlanıp dozu zamanla artıyor ne kadar doğru bilmem ama eğer eşin terapi vs kabul etmiyorsa deneyebilirsin
maşallah de kız :)
kuzum yüzük parmağı bile bir halkaya girdiği için diğerlerine göre incelirken korseye giren kaburga ne yapar iç organlara doğru baskı ve sıkıştırma
sağol canım
bence dur durdugun yerde en son yaptıktan sonra bir türlü dikis tutmamışti kilon hatırla
uuu şimdiden geçmiş olsun olması değil sonrası hele ilk iki gün
Ay bir video vardı iki kardeş sünnet olmuş anestezi sonrası büyük olanin feryadi :)
Arada lazim canim hergun yuklenince benim vücutta eror veriyorKızlar bugün spora ara verdim dün gece bacaklarım çok ağrıyordu uyuyamadım biraz kendimi iyi hissedersem belki yaparım yine temizlik bitti bir kahve molası vereceğim
Ne kadarlık oğlun ben 45 günlük idi yaptırdım hiçKizlar yarin sabah 8 de hastanede olucaz 9 gibi ins sunnete alacaklar dua edin bizim icin biraz tırsıyorum çünkü
İnşALLAH saglikla gecer gider cnmKizlar yarin sabah 8 de hastanede olucaz 9 gibi ins sunnete alacaklar dua edin bizim icin biraz tırsıyorum çünkü
Canım sağlıcakla atlatırsınız inşallah, şimdiden geçmiş olsunKizlar yarin sabah 8 de hastanede olucaz 9 gibi ins sunnete alacaklar dua edin bizim icin biraz tırsıyorum çünkü
Kankim konu hakkında spesifik olarak çok bilgim yok ama bana biraz tehlikeli geldi. İnsülin direncini %100 glisemik indeksi düşük gıdalarla kırmak yerine neden metabolizma hızını düşürerek ve zorlanarak yapacaksın..Oyle mi hastalık sayilir mi bilmiorum insulin direncim vardi ama son degerlerimdr o da düşmüş baska rahatsızlığım yok şükür araştırıyorum da zararli diyen de var yararli diyende bilemdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?