Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşALLAH hallederim cumaya kadar vala araştırıyorum çok zararlk değilse denicem bi faydali diyenlerde var nette

İnşALLAH hallederim cumaya kadar vala araştırıyorum çok zararlk değilse denicem bi faydali diyenlerde var nette
2 sene önce yapacaktim canım 5 gün yapabildim istersen beraber yapalim 2 gün ise gitmicem destek veririm sana. Anamlar ins farketmez
Hadi hayrlisi cnm insAllah sorunsuz gecer
Ins canim yaa dün tutturdu istemiyorum olmicam diye. Ablamin oglu acıdı demis benimkide tırsmış istemiyor

Sen kac günlük yapacaktın cnm 5 gun yapabildin ben minimumdan başlayım dedim 3 gün kafi geldi sali çarşamba perşembe cuma-cumartesi günü temizlik yaparim misafrm gelecek cunki bklm dayanbilirsem aksam haberlesrlim sanrm saat 19 dan sonra birsey yenmiyor hic başlanıyor
Ayy illa bi acıyor diyen olur zaten hayirlisiyla atlatrsnz insAllah cnm

Canım kilo için tutacaksan tutma derim, hastalık için yapacaksan yap.
Oyle mi hastalık sayilir mi bilmiorum insulin direncim vardi ama son degerlerimdr o da düşmüş baska rahatsızlığım yok şükür araştırıyorum da zararli diyen de var yararli diyende bilemdim

Oyle mi hastalık sayilir mi bilmiorum insulin direncim vardi ama son degerlerimdr o da düşmüş baska rahatsızlığım yok şükür araştırıyorum da zararli diyen de var yararli diyende bilemdim
İnsülin direncinin kırmanın başka yolları var.

__Glisemik indexi düşük besinlerle beslenmek
__Yemekleri kızartma ve kavurarak yapmamak
__Yemek esnasında sıvı hiçbirsey içmemek.
__Yemekten 2 saat sonraya kadar sıvı hiçbirsey tüketmemek
__Lokmaları en az 20 kere çiğnemek

bunları uygulayabilirsen insülin direncin kırılır.

Cok tsk edeirm cnm bilgiler icin yemekten sonra sivi icilmemsi gerktgini bilmiordm bak
İnsulin direnci kadar gıcık birşey gormedim ben Allah beterindrn korusun tabi de yaklaşık bi bucuk senedir uğraşıyorum ben tek care yediklerime dikkat edip yürüyüş egzersiz de buldum snrm kilo verdikce düşer dedi doktor ama alakasi yok yani düşmüş şimdilik insAllah yukselmez daha da ilacı biraktm bikac aydır skldm artk

test filan yaptın mı canım bebek istiyorsun ya artıyor halledersin inşallah
Tebrikler cnm senin eksiyi ben kendimr almisim snrm
öyle olmuş :)
Herşeye yaa .ben hep yarımım o hep tam.

Ne kullanmıştı
canım doktora gitti eniştemin tavırlarını kendininmis gibi anlattı oda hafif bir sakinleştirici tarzı birşey vermiş zaten 4/1 ile başlanıp dozu zamanla artıyor ne kadar doğru bilmem ama eğer eşin terapi vs kabul etmiyorsa deneyebilirsin
Canım kaçamaklar diyorum susuyorum

Oha çok iyi
maşallah de kız :)
Kullanan arkadaşlarım vardı da onlar aklıma soktu aslında o kadar mı zararlı olur o korseler
Neyse sporla toparlarım ben de ne yapayım
kuzum yüzük parmağı bile bir halkaya girdiği için diğerlerine göre incelirken korseye giren kaburga ne yapar iç organlara doğru baskı ve sıkıştırma
Tebrikler canım çok iyi
sağol canım
bence dur durdugun yerde en son yaptıktan sonra bir türlü dikis tutmamışti kilon hatırla
Kizlar hastanedeyim simdi benim ufaklığı genel anestezi uzmani görecek. Yarinda ins sünnet olacak saat belirlenecek. Ablamla oğlumun gelmesini bekliyorum
uuu şimdiden geçmiş olsun olması değil sonrası hele ilk iki gün
Ay bir video vardı iki kardeş sünnet olmuş anestezi sonrası büyük olanin feryadi :)

Yaptım cnm şimdilik negatif bekliorum bklm nolcak

Bilmemki 3 olabilir ya
Sagol canim ins
Hahaha bahardan aclik orucuma red geldi
Sagol kuzum 2 gün bende yaninda olucam işe gitmicem
Kızlar bugün spora ara verdim dün gece bacaklarım çok ağrıyordu uyuyamadım biraz kendimi iyi hissedersem belki yaparım yine temizlik bitti bir kahve molası vereceğim
Arada lazim canim hergun yuklenince benim vücutta eror veriyor

Kankim konu hakkında spesifik olarak çok bilgim yok ama bana biraz tehlikeli geldi. İnsülin direncini %100 glisemik indeksi düşük gıdalarla kırmak yerine neden metabolizma hızını düşürerek ve zorlanarak yapacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…