Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herşeye yaa .ben hep yarımım o hep tam.

Herşeye yaa .ben hep yarımım o hep tam.
Ne kullanmıştı

Canım kaçamaklar diyorum susuyorum
Günaydın herkese
Cuma: 71.8
Ptesi: 70.9
-900
Oha çok iyi

Kullanan arkadaşlarım vardı da onlar aklıma soktu aslında o kadar mı zararlı olur o korseler
Neyse sporla toparlarım ben de ne yapayım

Canım regl öncesi Ödemidir o sıkma canını motivasyonunu düşürme sakınw

Bı polar olabilir mi, bı araştır..bı arkadaşım da böyle şikayet ediyordu eşinden, sonra bı polar çıktığını söyledi, şimdi ilaç kullanıyormuş, iyiymiş.( Bı iyi bı kötü dediğin için öyle düşündürdü)

Son düzenleme:
Isyerinde degilim simdi canim geceyim bakarim
Kacamak varsa cok etkiliyor canim ins cumaya eksiye donersin
Bildirim 69.5
Artıyım 1 kilo kadar.o kadar birşey de yemedim ama dün geç yeniştik 08.30 misafir vardı.
Gec yemek etkiler evet canim
Ins getirmez sende yemek zorunda kalmazsin kuzu ya ama bak zaten artidasin yememeye calis
Aglamak istersen agla canim en azindan seni rahatlatir ufak bi bas agrisiyla beraber. Ne deyim bilemedim
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar bugün kimler ne durumda bakim çok şükür ben eksiyim ve bu beni ekstra motive etti
Cuma 94
bugün 93.7
Cok sukur burda bi eksi var tebrikler canim
Gunaydinnn kizlar
Gunaydin beybii
Hadi disarda kahvalti yaptin canim ama en azindan birini yemeseydin hem tüm simit hemde börek var olmamid canim
Tebrikler canim cumaya artar ins
Ins canim bende oyle düşünüyorum
Bencede bahar lahmacundan dolayi artiydim ekmek filan bu ara pek yemedim birden lahmacun yeyince sabit çıktım. Valla sadece menü yazıp gidenler var 2 haftadir burdayim ama gördüğüm bu benim
Ooo cumaya kadar sıkı tutman lazım ama odemde olabilir kuzum
Günaydın herkese
Cuma: 71.8
Ptesi: 70.9
-900
Ay hele şükür güzel bi eksi gorduk masallah baharcim
Kızlar bu gece itibariyle bende 3 günlük açlık orucu tutmaya niyetliyim bklm faydasi olacak mı
Ne icin tutacaksın canim
selam kızlar
cuma :73,2
bugun:73,5
artı 300
Cumaya halledersin kuzu ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…