- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.741
Tebrikler cnm senin eksiyi ben kendimr almisim snrmGünaydın herkese
Cuma: 71.8
Ptesi: 70.9
-900
Herşeye yaa .ben hep yarımım o hep tam.Hay allah canım yaa neye laf sokuyor mesela
Derdi neymiş seninle hiç konuştun mu
Benim eşim de çok sinirli öyle böyle değil ben susmayla çözüm buldum o sinirlendiğinde ben de konuşursam daha fena alevlendiği için
O sinirlendiğinde sen ne yapıyorsun ya da nelere sinirleniyor mesela
Herşeye yaa .ben hep yarımım o hep tam.Hay allah canım yaa neye laf sokuyor mesela
Derdi neymiş seninle hiç konuştun mu
Benim eşim de çok sinirli öyle böyle değil ben susmayla çözüm buldum o sinirlendiğinde ben de konuşursam daha fena alevlendiği için
O sinirlendiğinde sen ne yapıyorsun ya da nelere sinirleniyor mesela
Ne kullanmıştıumuyorum bir grup hiç kimseye cevap vermiyor menü yorumu zoraki gayri ihtiyari ve ben onlar için aynısını yapsam ne olur acaba ,
canım YouTube da var atamadım ama çok reklam var Yandex de var reklamsız Leslie floor serisi diye yaz çıkıyor link olmadı
ödem olduğu belli tuza dikkat et gider canım
baya irade isteyen birşey ve ben açken çok asabiyim
mantıklı bence de yorum yapanlar belli zaten yapmayan da belli
Danimarka diyetine baktın mı canım bu tarz hizlandirma için filan didemfitness sayfasında var
günaydın abla
aynen kendini buraya ait hissetmekle alakalı ama ne kadar çok gelirsen o kadar çok ait oluyor insan
ne güzel canım eksi cikmissin
asla asla canım birde yeni doğum yaptın organların zaten yerine yerlesmedi birde dışardan inceltici korse ile baskı uygulama herşey kısa sürede fit bir bedene ulaşmak değil sağlık daha önemli o korseler organları sıkıştırıyor
lahmacun diğer günler çok azaltmasan etkilemezdi bence kuzu iki gün akşamın çok azdı dün biraz yeyince sabit cikmissin
foto atacağım bununla ilgili
halledilmeyecek bir artı değil ama seni uğraştirmis olacak sen hatalarını görmüşsün
onun etkisi de vardır geç yeyince hemen yatmamak gerek ben geç yersem 2 den önce yatmiyorum aç yatmadan olmuyor
bu kötülüğü niye yapıyorsunuz ki birşey getirmeyinbbir yerde oturup kahve çay için
aile danışmanına filan gitseniz yada otur konuş ben seninle böyle bir hayat yaşamak istemiyorum kendine çeki düzen ver sevgimi saygimi sabrımı ve beni tuketiyorsun , eğer ki olmuyorsa bana tahamulun yoksa yada beni beğenmiyor da bu kadar elestiriyorsan lütfen daha fazla çocuklara yansıtmadan ayrılalım de ( göz dağı) bence eşinin hafifte olsa sakinleştirici ye ihtiyacı var benim eniştem kabul etmemişti ama ablam içeceğine vs bitkisel sakinleştirici ekledi doktora sorup tüm bu dnegesiz yükselişler sonra erdi uzun yazdım ama
eksi candır
hem simit hem börek olmamış birini tercih etseydin bari yada Shell de diyet sandvicjler var eğer ki yolda çaresiz kalirsan on numara bence
Eksi candır diyorum :)
Canım kaçamaklar diyorum susuyorumKızlar bu saate kadar bekledim bildirim yapmak icin belki biraz daha az arti görürüm die ama malesef düşmedi ben regl olmadimm henuz ondan mi odem mi oldu bi kac gündür cok su icemiyorim bilmiorum biseyler var malesef ilk defa artidayim listeye girdgmden beri hep ufakta olsa eksilerim vardi karnimi kendimi cok şiş hissediyorum kasık bel ağrılarım devam ama ya kilo aldığımı düşünmüyorum nedense
Cuma: 87
Pazartesi: 87.9
Fark: +900
Oha çok iyiGünaydın herkese
-900
Biraz araştırdım netten çok sağlıklı olduğundan bahsediliyor ama su bile içememek ne biliyim ya gözümü korkuttu pek bana göre değilBanada oyle geldi 3 gun olsa neysede 10 gun
Kız biliyorum kacamaklar var ama eksi çıktığım zamanlardan cok cok fazla kaçamağım olmadi ki bu denli artı olacakCanım kaçamaklar diyorum susuyorum
Oha çok iyi
Kullanan arkadaşlarım vardı da onlar aklıma soktu aslında o kadar mı zararlı olur o korselerumuyorum bir grup hiç kimseye cevap vermiyor menü yorumu zoraki gayri ihtiyari ve ben onlar için aynısını yapsam ne olur acaba ,
canım YouTube da var atamadım ama çok reklam var Yandex de var reklamsız Leslie floor serisi diye yaz çıkıyor link olmadı
Danimarka diyetine baktın mı canım bu tarz hizlandirma için filan didemfitness sayfasında var
günaydın abla
aynen kendini buraya ait hissetmekle alakalı ama ne kadar çok gelirsen o kadar çok ait oluyor insan
asla asla canım birde yeni doğum yaptın organların zaten yerine yerlesmedi birde dışardan inceltici korse ile baskı uygulama herşey kısa sürede fit bir bedene ulaşmak değil sağlık daha önemli o korseler organları sıkıştırıyor
lahmacun diğer günler çok azaltmasan etkilemezdi bence kuzu iki gün akşamın çok azdı dün biraz yeyince sabit cikmissin
halledilmeyecek bir artı değil ama seni uğraştirmis olacak sen hatalarını görmüşsün
onun etkisi de vardır geç yeyince hemen yatmamak gerek ben geç yersem 2 den önce yatmiyorum aç yatmadan olmuyor
bu kötülüğü niye yapıyorsunuz ki birşey getirmeyinbbir yerde oturup kahve çay için
aile danışmanına filan gitseniz yada otur konuş ben seninle böyle bir hayat yaşamak istemiyorum kendine çeki düzen ver sevgimi saygimi sabrımı ve beni tuketiyorsun , eğer ki olmuyorsa bana tahamulun yoksa yada beni beğenmiyor da bu kadar elestiriyorsan lütfen daha fazla çocuklara yansıtmadan ayrılalım de ( göz dağı) bence eşinin hafifte olsa sakinleştirici ye ihtiyacı var benim eniştem kabul etmemişti ama ablam içeceğine vs bitkisel sakinleştirici ekledi doktora sorup tüm bu dnegesiz yükselişler sonra erdi uzun yazdım ama
eksi candır
hem simit hem börek olmamış birini tercih etseydin bari yada Shell de diyet sandvicjler var eğer ki yolda çaresiz kalirsan on numara bence
Canım regl öncesi Ödemidir o sıkma canını motivasyonunu düşürme sakınwKızlar bu saate kadar bekledim bildirim yapmak icin belki biraz daha az arti görürüm die ama malesef düşmedi ben regl olmadimm henuz ondan mi odem mi oldu bi kac gündür cok su icemiyorim bilmiorum biseyler var malesef ilk defa artidayim listeye girdgmden beri hep ufakta olsa eksilerim vardi karnimi kendimi cok şiş hissediyorum kasık bel ağrılarım devam ama ya kilo aldığımı düşünmüyorum nedense
Tebrikler canım çok iyiGünaydın herkese
-900
İnşALLAH öyledirCanım regl öncesi Ödemidir o sıkma canını motivasyonunu düşürme sakınw
Eeee sormuyor Muş’un bu kadar eksiğim madem neden sevdin beni diyeHerşeye yaa .ben hep yarımım o hep tam.
Bı polar olabilir mi, bı araştır..bı arkadaşım da böyle şikayet ediyordu eşinden, sonra bı polar çıktığını söyledi, şimdi ilaç kullanıyormuş, iyiymiş.( Bı iyi bı kötü dediğin için öyle düşündürdü)Yaa kızlar moralim çok bozuk.
Normalde idare ediyorum ama annemleri görünce iyşce saçmalıyor benim adam.hep bi laf sokna derdinde.tahammül edemiyorum.çok sinirli aşşıı hem de alıngan.ne desem tersinden anlayıp bağırıp çağırıyor.çocukşarada bir bak çok iyi bir bak gereksiz sert.dengesiz edecek onları da.
Konyş konuş olmuyor anlamıyor hep o haklı.
Ayrılsam çocuklarım küçük.hem ikisini de isterim.
Oturup bağır çağır ağlayasım var.
Ben seni her halinle kabul ediyorum diyo o zaman artık nasıl bir halim varsa.kendini mükemnel kabul edip .Eeee sormuyor Muş’un bu kadar eksiğim madem neden sevdin beni diye
Aile terapistine mi gitseniz acaba
Isyerinde degilim simdi canim geceyim bakarimBana markasını söyler misin o zaman canım
Sıkma canını sakın, aksine hırs yap kendine bu hafta daha sıkı tut Cuma’ya hedefini yüksek tut
Hadi bakayım rakibem geçen Cuma geçtin beni bu haftaki performansını da yüksek bekliyorum
Kacamak varsa cok etkiliyor canim ins cumaya eksiye donersinGünaydın kızlar,
Tartı sinirimi bozdu..
Cuma:70.0
Bugün:70.7
Cumartesi sabah da 70.0 gelmiştim; hem Pazar hem Pazartesi 70.7 de takıldım. Üstelik iki gündür spor yapıyorum ve dün akşam Dukan Bira falan yaptım, aç yatıyorum. Cuma bildiriminden sonra tartının pili oynamıştı, düzelttim. ondan sonra iflah olmadı..
Tabi benden kaynaklanmış olma ihtimali de az değil ama bu kadar oynayacak bir şey yapmadım. Sabah saatlerinde aldığım karbonlar pek yeni değil, buna rağmen veriyordum, hareket ettiğim için ve aç yattığım için. Neyse bu dev paragrafı görmezden de gelebilirsiniz, bir nevi kendimi sorguladım:)
Gec yemek etkiler evet canimBildirim 69.5
Artıyım 1 kilo kadar.o kadar birşey de yemedim ama dün geç yeniştik 08.30 misafir vardı.
Ins getirmez sende yemek zorunda kalmazsin kuzu yaBugün daha önce iptal olan ve şans eseri getireceği keki yemekten yırttığım arkadaşımla buluşcam. Bugün ben kek götürüyorum, karşı taaruz:) lakin hislerime göre o da bir şey getirecek ve bu şeyin dolma olma ihtimali yüksekarkadaşım Iraklı, yöresel bir şeyler yapıp getirince yelkenleri indirebiliyorum. Şans dileyin canlar ayrıca biraz da böbreğim ağrıyo, enerjimi yükseltmeye çalışıyorum. Yakınma seansı..
Aglamak istersen agla canim en azindan seni rahatlatir ufak bi bas agrisiyla beraber. Ne deyim bilemedimYaa kızlar moralim çok bozuk.
Normalde idare ediyorum ama annemleri görünce iyşce saçmalıyor benim adam.hep bi laf sokna derdinde.tahammül edemiyorum.çok sinirli aşşıı hem de alıngan.ne desem tersinden anlayıp bağırıp çağırıyor.çocukşarada bir bak çok iyi bir bak gereksiz sert.dengesiz edecek onları da.
Konyş konuş olmuyor anlamıyor hep o haklı.
Ayrılsam çocuklarım küçük.hem ikisini de isterim.
Oturup bağır çağır ağlayasım var.
Cok sukur burda bi eksi var tebrikler canimGünaydın hayırlı sabahlar fıstıklarbugün kimler ne durumda bakim çok şükür ben eksiyim ve bu beni ekstra motive etti
Cuma 94
bugün 93.7
Gunaydin beybiiGunaydinnn kizlar
Hadi disarda kahvalti yaptin canim ama en azindan birini yemeseydin hem tüm simit hemde börek var olmamid canimKızlar dün biraz kaçamak yaptım aslında menümü yazayım
Sabah kahvaltı etmeden kırağınızdan haber geldi evi su basmış diye tüm parkeler mahvolmuş apar topar oraya gittik yolda yeşil mecbur
11.40
1 simit
Yarım parsiyon kıymalı börek
1 büyük boy çay
15.30
1 tabak sebze kavurması az z.yaginda pişmiş
1 kase yoğurt
1 kase m.corba
1 parca ekmek
Su.2lt
Tebrikler canim cumaya artar ins
Ins canim bende oyle düşünüyorumartıda değilsin en azindan cnm bence eksiye gecersin cumaya kadar
yediklerine dikkat ettysen bence üzülme cnm odem falandr gider
Gec yemekte etkiliyor malesf cnm
bol sanslar
başkalarının yaninda mi hep boykr yoksa ozelliklr ailenin yaninda mi ki bazı erkek karisiinin ailesinin yaninda da küheylan olur ne gerek varsa her hareket batar onlara
tebrikler cnm
Gunaydn cnm nasılsın
nasil olsa eksideyim kaçamağımi soyleyim mi dedinama tebrikler cnm yine
tebrikler cnm
Bencede bahar lahmacundan dolayi artiydim ekmek filan bu ara pek yemedim birden lahmacun yeyince sabit çıktım. Valla sadece menü yazıp gidenler var 2 haftadir burdayim ama gördüğüm bu benimumuyorum bir grup hiç kimseye cevap vermiyor menü yorumu zoraki gayri ihtiyari ve ben onlar için aynısını yapsam ne olur acaba ,
günaydın abla
eksi candır
Ooo cumaya kadar sıkı tutman lazım ama odemde olabilir kuzumKızlar bu saate kadar bekledim bildirim yapmak icin belki biraz daha az arti görürüm die ama malesef düşmedi ben regl olmadimm henuz ondan mi odem mi oldu bi kac gündür cok su icemiyorim bilmiorum biseyler var malesef ilk defa artidayim listeye girdgmden beri hep ufakta olsa eksilerim vardi karnimi kendimi cok şiş hissediyorum kasık bel ağrılarım devam ama ya kilo aldığımı düşünmüyorum nedense
Ay hele şükür güzel bi eksi gorduk masallah baharcimGünaydın herkese
-900
Ne icin tutacaksın canimKızlar bu gece itibariyle bende 3 günlük açlık orucu tutmaya niyetliyim bklm faydasi olacak mı
Cumaya halledersin kuzu insselam kızlar
cuma :73,2
bugun:73,5
artı 300
Allah allahhh ne enteresanmışBen seni her halinle kabul ediyorum diyo o zaman artık nasıl bir halim varsa.kendini mükemnel kabul edip .
Ins cumaya atarsin canimHanimlar hayirli haftalar artik bizde free takilanlardaniz insallah iyi gelir gecen cumaya gore +100 gr siskinligim var yoksa daha azimdir herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?