Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim de cok bilgim yok cnm ama demin baktm insülin direnci icin zaten pek de iyi bisey degil yazıyor

Kizlar selam gelemedim kosturmacalarimdan, sabah yine kursa gittim az once geldim.

Cuma 65.7
Bugun 66.00

Dun cok usudum yeteri kadar su icemedim odem yaptim sanirim. Yani normal insanlar gibi icince bana yetmiyo

Cumartesi dolu yagdi burda bu arada. Simdi temizluge gecicem sonra mola verince gelip gecmis yaparim. Hepimize super bir gun olsun

Kizlar hastanedeyim simdi benim ufaklığı genel anestezi uzmani görecek. Yarinda ins sünnet olacak saat belirlenecek. Ablamla oğlumun gelmesini bekliyorum
Geçmiş olsun canım .kaç yaşında.
Bizimkşlerin biri 58 günlüktü.
Öteki doğduğu gün.tam hastaneden çıkıcaz doktor enfeksiyın var bebekte dedi mi.o hastanede kaldı yoğun bakımda.biz çıktık eve.sadece emzirmeye gittim sonra.e mecburen nasıl iyileşti anlanadım.5. Gin eve geldiğinde zaten hafiflemişti

Bilmemki 3 olabilir ya
Sagol canim ins

Hahaha bahardan aclik orucuma red geldi
Sagol kuzum 2 gün bende yaninda olucam işe gitmicem

Arada lazim canim hergun yuklenince benim vücutta eror veriyor
bence oynamayın derim şuan vücudunuzla
Kizlar yarin sabah 8 de hastanede olucaz 9 gibi ins sunnete alacaklar dua edin bizim icin biraz tırsıyorum çünkü
sağlıcakla atlatır inşallah canım dikisli mi dikişsiz mi biz dikişsiz yaptırdık solda çok az deri fazlası bırakmış birde çocuk cerrahi ablamın oglu da dikişli ama onu da çiçek dikiş bohcalama dedikleri yapmış
erkekler için büyük önem taşıyan birşeyken bu doktorlar çokta sallamiyor eskiden keserler mis kendi birlesirmis keşke öyle olsaymis yapan doktor çok önemli inşallah güzel yapar , büyüklerinn Nazi biraz fazla oluyor hazır olun bizimki bebekti sadece ilk gün ağrıdan ağladı kremlwrle rahatladı o ağladıkça annem ağlıyordu bı lokma bebeğe kiydiniz diye ama ertesi gün çok iyiydi
fazla bir artı değil halledilir

Karpuz kavunu bilmiorum cnm yesemde ölçülü yiyordum tabi de pirincj kolay kolay yemem zaten bende cok uzun süreli aç kalmiyorum geneldd ama denesem mi dedim de olmaz snrm saolasin cnm

Yaptım cnm şimdilik negatif bekliorum bklm nolcak
kaç gün geçti ki testler genelde doğru çıkıyor eminsen soğan kaynatıp iç tadı çok fena ama her hemen sokuluyor hemde aslında rahim temizliği için iyi canım
Sevgilerrr kilo bildirimim geçe kaldı kusura bakmayın;(
Cuma:72.80
Pazartesi 73.20
Fark +400 gr
ufak kacamaklar artı getirmiş ama fazla değil cumaya kadar gider bence

Daha bugün gecikmenin 2. Günü canım bi hafta beklerim gelmezse dediğin gibi içerim canım

Huhuuu takım çoğunluk artı gelmiş ama halledilmeyecek artılar değil herkes şimdiden planını belirlesin ki perşembe detoxlara sarılmak zorunda kalmayalim ,bol su ,spor ve ödem çaylariyla kanka olunsun ve mumkun olanlar erken kapatsın günü akşam yemeğini erken yemek çok şey degistiriyor 18 i geçmemek ,gitmeyecek artı yoktur unutmayın yeter ki emek olsun , özellikle hafta sonu kacamaklar vardı karbonca fakir beslenmeye gidilebilir diyor öpüyorum hepinizi

Daha bugün gecikmenin 2. Günü canım bi hafta beklerim gelmezse dediğin gibi içerim canım
Evet canım geç döllenme vs gibi durumlarda cikmayabiliyor her ne kadar testler artık 35 i bile olcsede kul yapımı :) ama aklına da takma taktikca ertelersin istemsiz

Evet canım geç döllenme vs gibi durumlarda cikmayabiliyor her ne kadar testler artık 35 i bile olcsede kul yapımı :) ama aklına da takma taktikca ertelersin istemsiz
Yok canım takmıyorum muhtemelen geç yumurtlama oldu benim lh testi yapmıştım bi kac gun önce dolayısıyla gecikebilir yani hayırlısı benim önceliğim kilo vermek bi kac aydır

Bence Zuhal ablanın maaşı toplanıp odeyelim evinin hanımı takımının hanimagasi olsun böyle kendimi bir boşlukta bir bunalım da hissediyorum
Aynen ya kimse yok Zuhal abla da yok baya sessiz buralar kilo bildirimlerinde artılar var sağlam bi azar bekliyorum sanırım

Ne kadarlık oğlun ben 45 günlük idi yaptırdım hiç
Hissetmedi bitti gitti
İnşALLAH saglikla gecer gider cnm
Canım sağlıcakla atlatırsınız inşallah, şimdiden geçmiş olsun
Sagolun kizlar benimki 6 yasibda biliyor sunnetib ne oldugunu dün biraz mizirdandi istemiyorum diye
Aha bi arti daha cumaya toparlarsin ins canim
Benimki büyük canim 6 yasinda
Kiz tamam yapmicaz bisi
Valla bilmiyorum sormadimki ya hic anlamam ben bahar
Sevgilerrr kilo bildirimim geçe kaldı kusura bakmayın;(
Cuma:72.80
Pazartesi 73.20
Fark +400 gr
Ins cumaya toparlarsin
Cok dikkat etmemiz lazım bahar gercekten hemen hemen herkes artida patlamazsak bu hafta iyidir

Kızlar günü kapattım ben canim biside istemiyor
10:00
2 dilim tbe ve 1 tatlı kaşığı krem peynirle tost yaptım
15 gr fındık

12:30
Sütlü kahve

15:00
2 kepçe mercimek çorbası

16:00
150 gr probiyotik yogurt içine birazcik kuruyemis attım

Su 2 ye tamamlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…