- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.721
Hiç moral bozma.geçici bir şişliktir o eğer dikkat ettiysen canım.Yok tatlım, gayet yüksek beklentiyle tartıya çıkmıştım aslında
Üzme kendini canım Cuma’ya daha varYok tatlım, gayet yüksek beklentiyle tartıya çıkmıştım aslında
Evet canım o yüzden manas destanı kahvaltımı yapmicam. Yani oleeey yemeliyiiim diye gitmiyorum tabi ama genelde bana hediye olarak özel hazırlanmış bişeye de yok sağol diyemiyorum, belki hata yapıyorumdur:) tabi bi de tüm bu seçenekler benim hayal ürünüm olabilir, o zaman aç kalırımOna göre öğlen ve akşamı ayarla o zaman petsocum.madem yiyeceksin.tabi yemesen çok daha iyi olur o başka.
Hiç moral bozma.geçici bir şişliktir o eğer dikkat ettiysen canım.
Üzme kendini canım Cuma’ya daha var
Canııım.. ağlamak istersen ağla. Gerilmekte çok haklısın. Genelde ailenin yanında mı böyle, yoksa 3.kişilerin yanında hep mi gergin? Bir de iyi yönleri de vardır, onlara odaklanmaya çalış.. evlilik baya afilli bir imtihan, bu şekilde bakmayınca iyice zorlaşıyor.Yaa kızlar moralim çok bozuk.
Normalde idare ediyorum ama annemleri görünce iyşce saçmalıyor benim adam.hep bi laf sokna derdinde.tahammül edemiyorum.çok sinirli aşşıı hem de alıngan.ne desem tersinden anlayıp bağırıp çağırıyor.çocukşarada bir bak çok iyi bir bak gereksiz sert.dengesiz edecek onları da.
Konyş konuş olmuyor anlamıyor hep o haklı.
Ayrılsam çocuklarım küçük.hem ikisini de isterim.
Oturup bağır çağır ağlayasım var.
Hay allah canım yaa neye laf sokuyor meselaYaa kızlar moralim çok bozuk.
Normalde idare ediyorum ama annemleri görünce iyşce saçmalıyor benim adam.hep bi laf sokna derdinde.tahammül edemiyorum.çok sinirli aşşıı hem de alıngan.ne desem tersinden anlayıp bağırıp çağırıyor.çocukşarada bir bak çok iyi bir bak gereksiz sert.dengesiz edecek onları da.
Biraz geçe kalınca şişlik yapmıştır beyb, yarına öbür güne geçerBildirim 69.5
Artıyım 1 kilo kadar.o kadar birşey de yemedim ama dün geç yeniştik 08.30 misafir vardı.
Tebrikler canımGünaydın hayırlı sabahlar fıstıklarbugün kimler ne durumda bakim çok şükür ben eksiyim ve bu beni ekstra motive etti
Cuma 94
bugün 93.7
cok iyi ir menu olmuş canim09:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 yk labne
1 çatal petekli bal+1 çatal terayağı
16:00=== 1 kase bakla
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 kase salata
Yarım kase bezelye yemeği
2 lt su
hakkinda hayirlisi canim ama yol insani gercekten yoruyor keske acele karar vermeseydinKizlar kafam cok karisik baya da huzursuzum
Cuma o an icin baska alternatif olmadigi icin imza atmistim
Ogleden sonrada baska biyerden aradilar orasi 20-30 dk uzakliytaydi
Ama imza attigim icin orayi kabul etmedim
Sonrada pisman oldun keske obur yerden vazgecseydim diye
Yol beni cok düşündürüyor gunluk min. 1.5 saat yolda gecicek
Ben eskiden otobanda buyuk bi kaza yapmistim araba çöp olmustu
O yuzden sehir dışına pek cikmiyorum aslinda hic cikmadim :)))
Bide bilmedigim yola gidecem nasil yaparim bilmiyorum
Sabah 5.50 de orda olmam lazim
Ben heralde 4.30 da falan cikarim, belki zor bulurum
Aksamda erken uyuyabilecegimi hic sanmiyorum
Bugunde evde isleri halledeyim biraz
camasir ütü kalmasin bide yemek yapilacak
guzel canimHAnımlar selam nabersiniz
Evi temizledik derledik toparladık o arada kızlarla da koşturduk derken şimdi yazabiliyorum
Hemen menümü yazıp geçmiş yapacağım
Sabah 10.00 peynirli omlet
2 ceviz
5 badem
1 meyve çayı
Ara bir kase meyveli yoğurt
Akşam 17.00 bir tabak bakla
Bir kase yoğurt
Su: 3 lt
afiyetler olsun guzel olmus12:30
1 domates
1 dilim tbe
2 kk peynir
7 zeytin
1 t.k. tulum peyniri
Sütlü kahve
14:30
1 domates
Yarım salatalık
2 tavada yumurta
18:30
1 lahmacun
Bir bardak ayran
Su 2 ye tamamlarim
canim kac yillik evlisiniz cunku evliligin ilk 5 yili boyle sorunlar oluyo iste benim sözüm geciyor havasi vermek icin boyle davranabiliyo eşler ama ayrilmayi deilde onu nasıl düzeltebilirsin onu düşün benceYaa kızlar moralim çok bozuk.
TeşekkürlerTebrikler canım
10.yıl ama ilk 5 yıl hiç kavga eymedik.çünkğ ben hep değişecek diye bekledim.çıcuk da yoktu o zaman.sonra baktım konuşmak işe yaranıyor.sesimi yükseltmeye.cevap vetmeye başladım.keşke başran böyle yapsaydım.şimdi de bir tuhaf herşeye tersi den bakıyorcok iyi ir menu olmuş canim
hakkinda hayirlisi canim ama yol insani gercekten yoruyor keske acele karar vermeseydin
guzel canim
afiyetler olsun guzel olmus
canim kac yillik evlisiniz cunku evliligin ilk 5 yili boyle sorunlar oluyo iste benim sözüm geciyor havasi vermek icin boyle davranabiliyo eşler ama ayrilmayi deilde onu nasıl düzeltebilirsin onu düşün bence
Gecmisi yarin yapicam inşallah kizlar gülsima vok huysuz hem nezle grip Hem üstteki dis geliyor bugünde pertim cikti
Nasıl yani su da mı içilmiyor
Fazla sağlıksız değil mi
Günaydın kızlar,
Tartı sinirimi bozdu..
Cuma:70.0
Bugün:70.7
Cumartesi sabah da 70.0 gelmiştim; hem Pazar hem Pazartesi 70.7 de takıldım. Üstelik iki gündür spor yapıyorum ve dün akşam Dukan Bira falan yaptım, aç yatıyorum. Cuma bildiriminden sonra tartının pili oynamıştı, düzelttim. ondan sonra iflah olmadı..
Tabi benden kaynaklanmış olma ihtimali de az değil ama bu kadar oynayacak bir şey yapmadım. Sabah saatlerinde aldığım karbonlar pek yeni değil, buna rağmen veriyordum, hareket ettiğim için ve aç yattığım için. Neyse bu dev paragrafı görmezden de gelebilirsiniz, bir nevi kendimi sorguladım:)
artıda değilsin en azindan cnm bence eksiye gecersin cumaya kadarKızlar ben sabit çıktım dünki lahmacundan kaynakli büyük ihtimal
yediklerine dikkat ettysen bence üzülme cnm odem falandr giderGünaydın kızlar,
Tartı sinirimi bozdu..
Cumartesi sabah da 70.0 gelmiştim; hem Pazar hem Pazartesi 70.7 de takıldım. Üstelik iki gündür spor yapıyorum ve dün akşam Dukan Bira falan yaptım, aç yatıyorum. Cuma bildiriminden sonra tartının pili oynamıştı, düzelttim. ondan sonra iflah olmadı..
Tabi benden kaynaklanmış olma ihtimali de az değil ama bu kadar oynayacak bir şey yapmadım. Sabah saatlerinde aldığım karbonlar pek yeni değil, buna rağmen veriyordum, hareket ettiğim için ve aç yattığım için. Neyse bu dev paragrafı görmezden de gelebilirsiniz, bir nevi kendimi sorguladım:)
Gec yemekte etkiliyor malesf cnmBildirim 69.5
Artıyım 1 kilo kadar.o kadar birşey de yemedim ama dün geç yeniştik 08.30 misafir vardı.
bol sanslarBugün daha önce iptal olan ve şans eseri getireceği keki yemekten yırttığım arkadaşımla buluşcam. Bugün ben kek götürüyorum, karşı taaruz:) lakin hislerime göre o da bir şey getirecek ve bu şeyin dolma olma ihtimali yüksekarkadaşım Iraklı, yöresel bir şeyler yapıp getirince yelkenleri indirebiliyorum. Şans dileyin canlar ayrıca biraz da böbreğim ağrıyo, enerjimi yükseltmeye çalışıyorum. Yakınma seansı..
başkalarının yaninda mi hep boykr yoksa ozelliklr ailenin yaninda mi ki bazı erkek karisiinin ailesinin yaninda da küheylan olur ne gerek varsa her hareket batar onlaraYaa kızlar moralim çok bozuk.
tebrikler cnmGünaydın hayırlı sabahlar fıstıklarbugün kimler ne durumda bakim çok şükür ben eksiyim ve bu beni ekstra motive etti
Cuma 94
bugün 93.7
Gunaydn cnm nasılsınGunaydinnn kizlar
nasil olsa eksideyim kaçamağımi soyleyim mi dedinKızlar dün biraz kaçamak yaptım aslında menümü yazayım
Sabah kahvaltı etmeden kırağınızdan haber geldi evi su basmış diye tüm parkeler mahvolmuş apar topar oraya gittik yolda yeşil mecbur
11.40
1 simit
Yarım parsiyon kıymalı börek
1 büyük boy çay
15.30
1 tabak sebze kavurması az z.yaginda pişmiş
1 kase yoğurt
1 kase m.corba
1 parca ekmek
Su.2lt
tebrikler cnm
umuyorum bir grup hiç kimseye cevap vermiyor menü yorumu zoraki gayri ihtiyari ve ben onlar için aynısını yapsam ne olur acaba ,Evet ben ilk haftalar daha bi gaza geliyordum, acayip muhabbet dönüyordu hem hayata hem beslenmeye dair. şimdi yokluyorum yokluyorum gelen giden yokgeçicidir umarım..
canım YouTube da var atamadım ama çok reklam var Yandex de var reklamsız Leslie floor serisi diye yaz çıkıyor link olmadıBen zaten bunu yapıyormuşum canım
Su da içilmiyor canım 10 gün boyunca.
Afiyet olsun.
Leslie bölgesel nedir canım, link atar mısın?
ödem olduğu belli tuza dikkat et gider canımGünaydın kızlar
Cuma: 79.6
Bugün: 80.0
Fark: +400
Parmaklar dolma gibi şiş bu arada.
baya irade isteyen birşey ve ben açken çok asabiyim10 gün boyunca su ve yemek yenmiyor ama ilginç bir şekilde tuvalete gitmeye devam ediliyor.
Sağlıksız değil, aksine bu yöntem ile hastalıklar tedavi ediliyor.
Kısaca bahsedeyim, vücuda dışardan besin girmeyince vücut kendi içinde ki zararlı olan herşeyi (kitleler, yağ bezeleri vs vs..) besine çevirerek eritiyor...
mantıklı bence de yorum yapanlar belli zaten yapmayan da belliKola olmamış kuzu
Güzel canım
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Evet canım
Acaba daha aktif olunması açısından özellikle menü yorumlamayanlara bir ceza mı gelse. Hani arada olabilir de bazısı hiç yorumlamıyor
Güzel canım afiyet olsun
Bana uygun gelmedi ya. Ne bileyim su temel ihtiyaç
Cumaya gider canım ben de aynı durumdayım
Danimarka diyetine baktın mı canım bu tarz hizlandirma için filan didemfitness sayfasında varGünaydın kızlar❤❤
Bildirimim
Cuma:96.2
Bugün:96.6
Fark:+400
Dün geceden beri çok karar verdim ne yapıp edip tekrardan kilo vermemi hızlandırmalıyım. Böyle yavaş gidince modum düşüyor. Varsa önerileriniz alırım a dostlar
günaydın abla
aynen kendini buraya ait hissetmekle alakalı ama ne kadar çok gelirsen o kadar çok ait oluyor insanKola dışında güzel mervecim afiyet olsun
Burdada mihlama varafiyet olsun mervecim
Aha burdada reçel yakaladımafiyet olsun mervecim
Cok gecmis olsun kuzum
Katılıyorum bahar. Gün icinde firsat buldukça bakiyorum kimseler yok eskiden ne muhabbetler dönerdi
Afiyet olsun baharcim menun güzel
Canim hic olmamis sabah kacamak oglen kacamak aksam kacamak var daha fazla dikkat etmen lazim olmamis afiyet olsun
Gunaydin kizlar ins cumaya eksiye dönersiniz
Gunaydin abla :)
ne güzel canım eksi cikmissinGünaydın kızlar
Cumartesi günkü kötü menümden sonra bütün tartıdan korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı
Cuma: 65,6
Bugün: 65,3
Fark: 300
asla asla canım birde yeni doğum yaptın organların zaten yerine yerlesmedi birde dışardan inceltici korse ile baskı uygulama herşey kısa sürede fit bir bedene ulaşmak değil sağlık daha önemli o korseler organları sıkıştırıyorKızlar sıkılaştırıcı bir korse istiyorum da hangi Markanın alsam kullanıp memnun kaldığınız bir korse oldu mu
lahmacun diğer günler çok azaltmasan etkilemezdi bence kuzu iki gün akşamın çok azdı dün biraz yeyince sabit cikmissinKızlar ben sabit çıktım dünki lahmacundan kaynakli büyük ihtimal
foto atacağım bununla ilgiliKalıcı olarak inceltenler var ya onlardan istiyorum ben canım ya tabii işe yarıyorsa
halledilmeyecek bir artı değil ama seni uğraştirmis olacak sen hatalarını görmüşsünGünaydın kızlar,
Tartı sinirimi bozdu..
onun etkisi de vardır geç yeyince hemen yatmamak gerek ben geç yersem 2 den önce yatmiyorum aç yatmadan olmuyorBildirim 69.5
bu kötülüğü niye yapıyorsunuz ki birşey getirmeyinbbir yerde oturup kahve çay içinBugün daha önce iptal olan ve şans eseri getireceği keki yemekten yırttığım arkadaşımla buluşcam. Bugün ben kek götürüyorum, karşı taaruz:) lakin hislerime göre o da bir şey getirecek ve bu şeyin dolma olma ihtimali yüksekarkadaşım Iraklı, yöresel bir şeyler yapıp getirince yelkenleri indirebiliyorum. Şans dileyin canlar ayrıca biraz da böbreğim ağrıyo, enerjimi yükseltmeye çalışıyorum. Yakınma seansı..
aile danışmanına filan gitseniz yada otur konuş ben seninle böyle bir hayat yaşamak istemiyorum kendine çeki düzen ver sevgimi saygimi sabrımı ve beni tuketiyorsun , eğer ki olmuyorsa bana tahamulun yoksa yada beni beğenmiyor da bu kadar elestiriyorsan lütfen daha fazla çocuklara yansıtmadan ayrılalım de ( göz dağı) bence eşinin hafifte olsa sakinleştirici ye ihtiyacı var benim eniştem kabul etmemişti ama ablam içeceğine vs bitkisel sakinleştirici ekledi doktora sorup tüm bu dnegesiz yükselişler sonra erdi uzun yazdım amaYaa kızlar moralim çok bozuk.
eksi candırGünaydın hayırlı sabahlar fıstıklarbugün kimler ne durumda bakim çok şükür ben eksiyim ve bu beni ekstra motive etti
Cuma 94
bugün 93.7
hem simit hem börek olmamış birini tercih etseydin bari yada Shell de diyet sandvicjler var eğer ki yolda çaresiz kalirsan on numara benceKızlar dün biraz kaçamak yaptım aslında menümü yazayım
Sabah kahvaltı etmeden kırağınızdan haber geldi evi su basmış diye tüm parkeler mahvolmuş apar topar oraya gittik yolda yeşil mecbur
11.40
1 simit
Yarım parsiyon kıymalı börek
1 büyük boy çay
15.30
1 tabak sebze kavurması az z.yaginda pişmiş
1 kase yoğurt
1 kase m.corba
1 parca ekmek
Su.2lt
Eksi candır diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?