Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa kızlar moralim çok bozuk.
Normalde idare ediyorum ama annemleri görünce iyşce saçmalıyor benim adam.hep bi laf sokna derdinde.tahammül edemiyorum.çok sinirli aşşıı hem de alıngan.ne desem tersinden anlayıp bağırıp çağırıyor.çocukşarada bir bak çok iyi bir bak gereksiz sert.dengesiz edecek onları da.
Konyş konuş olmuyor anlamıyor hep o haklı.
Ayrılsam çocuklarım küçük.hem ikisini de isterim.
Oturup bağır çağır ağlayasım var.

Ona göre öğlen ve akşamı ayarla o zaman petsocum.madem yiyeceksin.tabi yemesen çok daha iyi olur o başka.
Evet canım o yüzden manas destanı kahvaltımı yapmicam. Yani oleeey yemeliyiiim diye gitmiyorum tabi ama genelde bana hediye olarak özel hazırlanmış bişeye de yok sağol diyemiyorum, belki hata yapıyorumdur:) tabi bi de tüm bu seçenekler benim hayal ürünüm olabilir, o zaman aç kalırım

Canııım.. ağlamak istersen ağla. Gerilmekte çok haklısın. Genelde ailenin yanında mı böyle, yoksa 3.kişilerin yanında hep mi gergin? Bir de iyi yönleri de vardır, onlara odaklanmaya çalış.. evlilik baya afilli bir imtihan, bu şekilde bakmayınca iyice zorlaşıyor.
Ailenle bir araya getirmediğinde daha çekilir oluyor mu? Kökten çözücü bir yöntem değil ama en azından gerilmemiş olursun.

Hay allah canım yaa neye laf sokuyor mesela
Derdi neymiş seninle hiç konuştun mu
Benim eşim de çok sinirli öyle böyle değil ben susmayla çözüm buldum o sinirlendiğinde ben de konuşursam daha fena alevlendiği için
O sinirlendiğinde sen ne yapıyorsun ya da nelere sinirleniyor mesela

cok iyi ir menu olmuş canim
hakkinda hayirlisi canim ama yol insani gercekten yoruyor keske acele karar vermeseydin
guzel canim
12:30
1 domates
1 dilim tbe
2 kk peynir
7 zeytin
1 t.k. tulum peyniri
Sütlü kahve

14:30
1 domates
Yarım salatalık
2 tavada yumurta

18:30
1 lahmacun
Bir bardak ayran

Su 2 ye tamamlarim
afiyetler olsun guzel olmus
canim kac yillik evlisiniz cunku evliligin ilk 5 yili boyle sorunlar oluyo iste benim sözüm geciyor havasi vermek icin boyle davranabiliyo eşler ama ayrilmayi deilde onu nasıl düzeltebilirsin onu düşün bence

10.yıl ama ilk 5 yıl hiç kavga eymedik.çünkğ ben hep değişecek diye bekledim.çıcuk da yoktu o zaman.sonra baktım konuşmak işe yaranıyor.sesimi yükseltmeye.cevap vetmeye başladım.keşke başran böyle yapsaydım.şimdi de bir tuhaf herşeye tersi den bakıyor

Kızlar dün biraz kaçamak yaptım aslında menümü yazayım

Sabah kahvaltı etmeden kırağınızdan haber geldi evi su basmış diye tüm parkeler mahvolmuş apar topar oraya gittik yolda yeşil mecbur

11.40
1 simit
Yarım parsiyon kıymalı börek
1 büyük boy çay

15.30
1 tabak sebze kavurması az z.yaginda pişmiş
1 kase yoğurt
1 kase m.corba
1 parca ekmek

Su.2lt

Gecmisi yarin yapicam inşallah kizlar gülsima vok huysuz hem nezle grip Hem üstteki dis geliyor bugünde pertim cikti

Gecmis olsun mervecim

Nasıl yani su da mı içilmiyor
Fazla sağlıksız değil mi

Banada oyle geldi 3 gun olsa neysede 10 gun

Canim spor da odem yapmis olabillit bence birden gidebillir bu arti zararsiz bisi yememissin cunki

Kızlar ben sabit çıktım dünki lahmacundan kaynakli büyük ihtimal
artıda değilsin en azindan cnm bence eksiye gecersin cumaya kadar
yediklerine dikkat ettysen bence üzülme cnm odem falandr gider
Bildirim 69.5
Artıyım 1 kilo kadar.o kadar birşey de yemedim ama dün geç yeniştik 08.30 misafir vardı.
Gec yemekte etkiliyor malesf cnm
bol sanslar
başkalarının yaninda mi hep boykr yoksa ozelliklr ailenin yaninda mi ki bazı erkek karisiinin ailesinin yaninda da küheylan olur ne gerek varsa her hareket batar onlara
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar bugün kimler ne durumda bakim çok şükür ben eksiyim ve bu beni ekstra motive etti
Cuma 94
bugün 93.7
tebrikler cnm
Gunaydinnn kizlar
Gunaydn cnm nasılsın
nasil olsa eksideyim kaçamağımi soyleyim mi dedin ama tebrikler cnm yine
tebrikler cnm

Evet ben ilk haftalar daha bi gaza geliyordum, acayip muhabbet dönüyordu hem hayata hem beslenmeye dair. şimdi yokluyorum yokluyorum gelen giden yok geçicidir umarım..
umuyorum bir grup hiç kimseye cevap vermiyor menü yorumu zoraki gayri ihtiyari ve ben onlar için aynısını yapsam ne olur acaba ,
Ben zaten bunu yapıyormuşum canım

Su da içilmiyor canım 10 gün boyunca.

Afiyet olsun.

Leslie bölgesel nedir canım, link atar mısın?
canım YouTube da var atamadım ama çok reklam var Yandex de var reklamsız Leslie floor serisi diye yaz çıkıyor link olmadı
Günaydın kızlar

Cuma: 79.6
Bugün: 80.0
Fark: +400

Parmaklar dolma gibi şiş bu arada.
ödem olduğu belli tuza dikkat et gider canım
baya irade isteyen birşey ve ben açken çok asabiyim
mantıklı bence de yorum yapanlar belli zaten yapmayan da belli
Danimarka diyetine baktın mı canım bu tarz hizlandirma için filan didemfitness sayfasında var
günaydın abla
aynen kendini buraya ait hissetmekle alakalı ama ne kadar çok gelirsen o kadar çok ait oluyor insan
Günaydın kızlar

Cumartesi günkü kötü menümden sonra bütün tartıdan korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı

Cuma: 65,6
Bugün: 65,3
Fark: 300
ne güzel canım eksi cikmissin
Kızlar sıkılaştırıcı bir korse istiyorum da hangi Markanın alsam kullanıp memnun kaldığınız bir korse oldu mu
asla asla canım birde yeni doğum yaptın organların zaten yerine yerlesmedi birde dışardan inceltici korse ile baskı uygulama herşey kısa sürede fit bir bedene ulaşmak değil sağlık daha önemli o korseler organları sıkıştırıyor
Kızlar ben sabit çıktım dünki lahmacundan kaynakli büyük ihtimal
lahmacun diğer günler çok azaltmasan etkilemezdi bence kuzu iki gün akşamın çok azdı dün biraz yeyince sabit cikmissin
Kalıcı olarak inceltenler var ya onlardan istiyorum ben canım ya tabii işe yarıyorsa
foto atacağım bununla ilgili
halledilmeyecek bir artı değil ama seni uğraştirmis olacak sen hatalarını görmüşsün
Bildirim 69.5
Artıyım 1 kilo kadar.o kadar birşey de yemedim ama dün geç yeniştik 08.30 misafir vardı.
onun etkisi de vardır geç yeyince hemen yatmamak gerek ben geç yersem 2 den önce yatmiyorum aç yatmadan olmuyor
bu kötülüğü niye yapıyorsunuz ki birşey getirmeyinbbir yerde oturup kahve çay için
aile danışmanına filan gitseniz yada otur konuş ben seninle böyle bir hayat yaşamak istemiyorum kendine çeki düzen ver sevgimi saygimi sabrımı ve beni tuketiyorsun , eğer ki olmuyorsa bana tahamulun yoksa yada beni beğenmiyor da bu kadar elestiriyorsan lütfen daha fazla çocuklara yansıtmadan ayrılalım de ( göz dağı) bence eşinin hafifte olsa sakinleştirici ye ihtiyacı var benim eniştem kabul etmemişti ama ablam içeceğine vs bitkisel sakinleştirici ekledi doktora sorup tüm bu dnegesiz yükselişler sonra erdi uzun yazdım ama
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar bugün kimler ne durumda bakim çok şükür ben eksiyim ve bu beni ekstra motive etti
Cuma 94
bugün 93.7
eksi candır
hem simit hem börek olmamış birini tercih etseydin bari yada Shell de diyet sandvicjler var eğer ki yolda çaresiz kalirsan on numara bence
Eksi candır diyorum :)

Kızlar bu saate kadar bekledim bildirim yapmak icin belki biraz daha az arti görürüm die ama malesef düşmedi ben regl olmadimm henuz ondan mi odem mi oldu bi kac gündür cok su icemiyorim bilmiorum biseyler var malesef ilk defa artidayim listeye girdgmden beri hep ufakta olsa eksilerim vardi karnimi kendimi cok şiş hissediyorum kasık bel ağrılarım devam ama ya kilo aldığımı düşünmüyorum nedense
Cuma: 87
Pazartesi: 87.9
Fark: +900

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…