Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım) Sabah biraz az olmus ve akşamı çok erken kapatmıssin acikabilirsin

Afiyet olsun canım.

Kaşar peynirini sen mi yaptın

Selamm ben geldim ama bu sefer kayiplara karismiycamm
Esimle 2 saat yürüyüş yaptik şimdi yeşil çay içiyorum bende
Oy oy 2 saat cok guzel canim
Afiyet olsun canım
Sagol beybi
Ay ne bilim canim stres oldum bi
Istahim yok kuzum ya
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlım
Bende bugün sabit çıktım gerci dün eksiydim ama nedense bugün sabit çıktım
Vücut sislik yapmis olabilir kuzum
Çikolata daha zararlı değil mi canım ya
Kararinda yenirse pekte zararli degil bence canim
Afiyet olsun canim
Ayın 15i gazisi olarak selamlarrrr
Alıntılayarak, beğenerek geldim buralara kadar

Az sonra alıntılara cevap verecem tek tek
15 nde ne varki
Hosgeldin beybi

Saol cnm

Iyiyim cnm sagol sen nasilsin :)

Benim hiç aklıma gelmiyor, sanırım normalde şeker düşkünlüğüm olmadığından

Çok haklısın, gittim geldim takım hala aynı

Hem ceviz hem zeytin aynı öğünde olmaz diye biliyorum ama
Başını kaçırdım canım nedir bu

Kalıcı olarak inceltenler var ya onlardan istiyorum ben canım ya tabii işe yarıyorsa

Bence hiç gerek yok organlarını sıkıştırıp zarar vermeye. Dengeli beslenme ve spor bu işi çözer

Anladığım kadarıyla bu iş hep böyle devam ediyor. Kendi mükemmel sen kabullenecek biri. Düşüncesi çok yanlış. Çocuklar için ayrılamam demişsin ama bu evliliğe çözüm bulmanız lazım. Çocukların sağlıklı bir ortamda büyüyüp sağlıklı birey olmaları açısından çok önemli. Boşanmak da çözüm değil tabiiki ama evlilik terapisi düşünseniz?

Günaydın herkese
Cuma: 71.8
Ptesi: 70.9
-900

İyi akşamlar eksin süper canım maşallah

Kızlar bu gece itibariyle bende 3 günlük açlık orucu tutmaya niyetliyim bklm faydasi olacak mı

Açlık orucu ne kız

Kizlar hastanedeyim simdi benim ufaklığı genel anestezi uzmani görecek. Yarinda ins sünnet olacak saat belirlenecek. Ablamla oğlumun gelmesini bekliyorum

Geçmiş olsun şşmdiden kuzum. Sağ salim sağlıkla atlatırsınız inşallah

15 i kamu maaşları, ödemeler kalabalık yopunluk vs

Baslamadan bitti cnm

Merhaba ben geldim kızlar köydeydim internet çekmiyodu şimdi yola çıktık orda köy evinde kimse yaşamadığı için 2 gün gündüzleri hep hamur işi yedim mecburen müsait bi zamanımda 3 günlük menü yazcam buraya yorgunluktan hep şişti vücudum ne kadar artı çıkcam bilmiyorum düşünmedimde açıkcasi şimdi dönüş yolunda geldi aklıma çünkü babam ayrı dedem babalık yapmıştı hep haliyle ayrı bir üzüntüm vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…