Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Belkide senin takıldığın sınırdır 87

Bı değişiklik yapıp 3 günlüğüne "yumurta yoğurt" yada "5 günde 5 kilo" diyeti mi yapsan acaba canim

Vala cnm hic bisey yapmak istemiyor ya acikirsam yogurt falan yerim yine belki

Doğru seçim canım

Oy oy 2 saat cok guzel canim

Ay ne bilim canim stres oldum bi
Istahim yok kuzum ya

Acıkırsan sağlıklu şeylerden tercih et canım

Kizlar benimde bugunki artim +900 odemde vardir belki ama dikkat de edemedim bu haftasonu insallah cumaya artmaz

Canim gayet iyi gidiyorsun inanki' kilo alıyorum diyede kendini üzme çünkü bu normal mecburen kilo alınıyo

Herseyiyle harika olmuş canım

Afiyet olsun canım ama yarını hafif geçir çünkü az olsada lahmacun ve içli köfte var

Belkide senin takıldığın sınırdır 87

Bı değişiklik yapıp 3 günlüğüne "yumurta yoğurt" yada "5 günde 5 kilo" diyeti mi yapsan acaba canim
5 günde 5 kilo diyeti nasil bi araştırayım cnm kolesterol biraz sınırda bnm yuksek degil ama yumurta etkiliyor snrm yemeyim fazla midem de almıyor bugün pek sevgili yemedim cunki

Kizlar yarin sabah 8 de hastanede olucaz 9 gibi ins sunnete alacaklar dua edin bizim icin biraz tırsıyorum çünkü
Canım çok kolay bir operasyon, hatta ben fenni sünnetçilere yaptırdım evde, hemde bebeğim 2 aylık bile değildi.

Sorunsuz geçirirsiniz inşaallah

kolesterol biraz sınırda bnm yuksek degil ama yumurta etkiliyor snrm yemeyim fazla
Canım eskiden yumurtanın kolesterolü artırdığını söylüyorlardı artık fikirler değişti, yumurta kolestrol yapmıyor. Tıpta dün yanlış olan bugün doğru olabiliyor.

Karatay öneriyor

Yorgunlukta ödem yapar, belkide ondan artıdasın kankim, Cumaya eksideyiz inşaallah

kaç gün geçti ki testler genelde doğru çıkıyor eminsen soğan kaynatıp iç tadı çok fena ama her hemen sokuluyor hemde aslında rahim temizliği için iyi canım
Yok canım ya testler yanısıra çıkabiliyor özellikle geç döllenmede, soğan suyu direk düşük yaptırır bı durumda.

Geçen yıl adetim 1 ay geçti, idrarda gebelik baktım negatif, ama belirtileri hissediyorum, gittim kanda baktırdım, 9 haftalık gebelik...

Çok az yemişsin canım ya

Afiyet olsun canım.

Kaşe ölçüsünü anlayabiliyoruz ama tabak diyince kestiremiyoruz, malum her boy tabak var, "yk" cinsinden yazabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…