- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.861
YouTube den kolay indiriliyor diye sordum, Yandex ten denerim canım.canım YouTube da var atamadım ama çok reklam var Yandex de var reklamsız Leslie floor serisi diye yaz çıkıyor link olmadı
Belkide senin takıldığın sınırdır 87Kızlar bu saate kadar bekledim bildirim yapmak icin belki biraz daha az arti görürüm die ama malesef düşmedi ben regl olmadimm henuz ondan mi odem mi oldu bi kac gündür cok su icemiyorim bilmiorum biseyler var malesef ilk defa artidayim listeye girdgmden beri hep ufakta olsa eksilerim vardi karnimi kendimi cok şiş hissediyorum kasık bel ağrılarım devam ama ya kilo aldığımı düşünmüyorum nedense
Cuma: 87
Pazartesi: 87.9
Fark: +900
Cumadan Pazartesiye mükemmel eksi canım.Günaydın herkese
Cuma: 71.8
Ptesi: 70.9
-900
Vala cnm hic bisey yapmak istemiyor ya acikirsam yogurt falan yerim yine belki
Oy oy 2 saat cok guzel canim
Ay ne bilim canim stres oldum bi
Istahim yok kuzum ya
Kizlar benimde bugunki artim +900 odemde vardir belki ama dikkat de edemedim bu haftasonu insallah cumaya artmaz
Sabah 11.15
1.5 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Salatalık
Bir tutam dereotu
1 kivi
1 dilim elma
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.15
1 büyük kase ton balıklı az yeşil mercimekli salata
1 fincan sütlü kahve
Yarım incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie 10 dk tempolu yürüyüş
Menü
09.30
2 has yumurta
Zeytin
Bol domts saltlık
Yeşillik
Yarım muz
14.30
Bikase mercmk corba bi lokma ekmk
17.00
1elma
18.45
1 lahmacun bol kıvırcklı
Bi küçük içli köfte
21.30
Bi kupa sütlü kahve
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dkyüryüş
En güzel sıkılaşma düzenli yürüyüşle canım...Kullanan arkadaşlarım vardı da onlar aklıma soktu aslında o kadar mı zararlı olur o korseler
Neyse sporla toparlarım ben de ne yapayım
5 günde 5 kilo diyeti nasil bi araştırayım cnm kolesterol biraz sınırda bnm yuksek degil ama yumurta etkiliyor snrm yemeyim fazla midem de almıyor bugün pek sevgili yemedim cunkiBelkide senin takıldığın sınırdır 87
Bı değişiklik yapıp 3 günlüğüne "yumurta yoğurt" yada "5 günde 5 kilo" diyeti mi yapsan acaba canim
Canım çok kolay bir operasyon, hatta ben fenni sünnetçilere yaptırdım evde, hemde bebeğim 2 aylık bile değildi.Kizlar yarin sabah 8 de hastanede olucaz 9 gibi ins sunnete alacaklar dua edin bizim icin biraz tırsıyorum çünkü
Canım eskiden yumurtanın kolesterolü artırdığını söylüyorlardı artık fikirler değişti, yumurta kolestrol yapmıyor. Tıpta dün yanlış olan bugün doğru olabiliyor.kolesterol biraz sınırda bnm yuksek degil ama yumurta etkiliyor snrm yemeyim fazla
Ne bilim vala ne yicez şaşırdıkCanım eskiden yumurtanın kolesterolü artırdığını söylüyorlardı artık fikirler değişti, yumurta kolestrol yapmıyor. Tıpta dün yanlış olan bugün doğru olabiliyor.
Karatay öneriyor
Yorgunlukta ödem yapar, belkide ondan artıdasın kankim, Cumaya eksideyiz inşaallahKizlar selam gelemedim kosturmacalarimdan, sabah yine kursa gittim az once geldim.
Cuma 65.7
Bugun 66.00
Dun cok usudum yeteri kadar su icemedim odem yaptim sanirim. Yani normal insanlar gibi icince bana yetmiyo
Cumartesi dolu yagdi burda bu arada. Simdi temizluge gecicem sonra mola verince gelip gecmis yaparim. Hepimize super bir gun olsun
Cuma günü eksideydin diye hatırlıyorum canım.Sevgilerrr kilo bildirimim geçe kaldı kusura bakmayın;(
Cuma:72.80
Pazartesi 73.20
Fark +400 gr
Yok canım ya testler yanısıra çıkabiliyor özellikle geç döllenmede, soğan suyu direk düşük yaptırır bı durumda.kaç gün geçti ki testler genelde doğru çıkıyor eminsen soğan kaynatıp iç tadı çok fena ama her hemen sokuluyor hemde aslında rahim temizliği için iyi canım
Evet canım inş hayatımda ilk kez bu kilolardayımAz kalmış
99.9 bi gör canım, havalara uçaksın....
Çok az yemişsin canım yaKızlar günü kapattım ben canim biside istemiyor
10:00
2 dilim tbe ve 1 tatlı kaşığı krem peynirle tost yaptım
15 gr fındık
12:30
Sütlü kahve
15:00
2 kepçe mercimek çorbası
16:00
150 gr probiyotik yogurt içine birazcik kuruyemis attım
Su 2 ye tamamlarim
Afiyet olsun canım.Ben sen menümü yazayım kapattım günümü
07.30 yedi zeytin
Bir incir
09.00 2 zeytinyağlı yumurta
2 dilim peynir
1 dilim salam
3 zeytin
1 parça tahin helva
12.00 3 ceviz
6 badem
14.00 bir elma
17.00 2 kaşık bulgur pilavı
Bir tabak bakla
Bir kase yoğurt
Su: 2 lt
Benim de kv çorbam canım..Tahmin ettiğim çorba :)
Rahmetli anneannem ıspanaksız olanından çok yapardı yazlık çorbamızdı bekarlığımın ❤
Nasıl yapıyor acaba tarifi biliyor musun.Yok ablamlar yapio cnm saolasin
Vala cnm fazla bilgim yok malesefNasıl yapıyor acaba tarifi biliyor musun.
Geçen hafta labne yaptım, dün tulum peyniri, birde kaşar yaparsam değme keyfime....
Aman çok dikkat et canım, gebelikte ne kadar az kilo o kadar rahat gebelik demek.Kizlar benimde bugunki artim +900 odemde vardir belki ama dikkat de edemedim bu haftasonu insallah cumaya artmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?