Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insAllah cumaya toparlarsin cnm
evden çıktığın için normal bence ben bi gün sabahtan akşama eve olmasam bile fark eder
Kuzu sikma canını bu donem senin odem tutman cok normal

Spora agirlik ber bebegim o zamana kadar atarsin ins

Gunayfin ablacim inss

Sagolun kizlar insallah bende ole dusunuyorm kendi duzenime donunce odemlerde az da olsa gider rahatlarim :) cok fazlada kendimi kasmamaya calisiyorum zaten son 1 haftam Ailemin yaninda tadini cikarayim

Ak kelebek tabi ki gidecek canım sen onu düşünüp sıkılma sıkıldıkça stres ödem yapıyor

CurukElma vegan memun bol eksi getirsin kuru bugünden sonra olmasın ama sen proteini bakliyattan alacaksın ne desem bilemedim

Jasminium84 menü az geldi canım gizume öğlen sebze filan yokmuydu yada akşamda salata ekle düşük kalori belli bir süre sonra tersi etki yaratması

ekim2009 abla şükür gelmiş laptop ozledik

Handandandan herkes demiş ben de aynı şeyi söyleyeceğim kahvaltıyı cesitlendirsen ayrıca akşamda iki lahmacun çok olmuş canım

elfkkk artinin sebebi belli canım halledeceğine inaniyorum cumaya eksiye geçersin işte bu yüzden duzen gerekli vücutta ne yapacağını bilemiuor hafta sonu yemenin bedelini hafta boyu detoxla ugrasmakla yıpratıcı bir sürece giriyorsun

E ebruebrulii menü güzel olmuş canım sporda var geçmişte yapılacaksa sorun yok :)

Fatlady menü güzel canım kabakta bol eksi getirsin

Fit mutlu anne menü güzel sporda eklenmiş platese daha sonra baslamani tavsiye ederim canım ben bı 5-6 kg sonra aletli plates düşünüyorum aksilik çıkmaz ise

pesto26 huhu rakibem nice güzel yıllarıniz olsun canım

Su anlik yürüyüş leslie squatla idare ederim sanırım canım bi hafta on gün isinayim da pilatese öyle başlarım artık saolasin senin aletli pilates dediğin ne

Sende dikkat et cnm otururken ben genelde ayagimi uzatiyorm altinada bisi koyuyorm yuksek olsun diye tavsiye ederim :) enazindan olelikle fazla ayakta durmayi dengeleyebilliriz belki
Şeker icin benim doktorum bisi demedi bana belkide gerek duymadi bilmiyorm en son kontrolde 25+5 haftaliktm smdi donunce gidicem 29 civari olucam ama sormayi dusunuyorm gecmi kaldik yapalimmi falan diye.. Bazisi cok zararli hic yaptirmayin eskiden ole bisimi vardi diyor baziside seker varsa diyet yaparak bebek saglikli olur oteki turlu olupta bilmemek daha kotu diyor ama ben doktorum onerse yapardim birazda ona guvenmek gerekiyor diye dusunuyorum cnm

akşam ki çorba şehriye olduğu için bir kepçe olsa daha mı iyiymiş ki acaba :) genel olarak güzel canım ödemelerde gitsin kiraz cayi ise yarasın inşallah
bayıldım çok güzel bir yazı iyi ki paylaştın abla hepimiz leptinin peşinde koşarken başka neler var aslında
İyi geceler kızlarrr odaları değiitirmye calısıyrz dündn beri,akşam gelemedim kusuruma bakmayın nasılsınızzz?
hayırdır canım çocukların odasını mi genel bir değişim mı kolay gelsin
Menü
09.00
1 has yumurta
2 kayısı
Bi buck dilm peynir
6 zeytşn
Domates
Yeşillk

14.30
Bi kase mercmk corba ve bi lokma ekmk
17.00
1 elma
18.30
1 muz
19.30
Bi kase yayla corba
Ton balklı salata
Az havuc meze
Su
2.5 lt civarı
akşam üstü aralar peşpeşe olmuş sanırım elma aciktirdi meyve yanında yoğurt yada süt tuket canım
Sagolun kizlar insallah bende ole dusunuyorm kendi duzenime donunce odemlerde az da olsa gider rahatlarim :) cok fazlada kendimi kasmamaya calisiyorum zaten son 1 haftam Ailemin yaninda tadini cikarayim
bence de tadını çıkar yılda kaç kere gidebiliyorsun yurt dışı olunca sıkıntı canım
Su anlik yürüyüş leslie squatla idare ederim sanırım canım bi hafta on gün isinayim da pilatese öyle başlarım artık saolasin senin aletli pilates dediğin ne
Aletleri var canım sıkılasmak için hani şu hatunlar bacak açıp yarasa gibi duruyor ya ondan yapacağım

Teşekkür ederim nanem kekiğim

Aynen cnm sagolasinn :)
Cok degisik bi duygu hem esimi, evimi kendi duzenimi ozledim hemde burda annem ablalarim var mutluyum ozluyorum onlari gidince
Ayy canım ya öyle olur tabi ister istemez kendi düzenini de özlüyor insan rutinini
Anne-babanin evinde bütün kardeşler toplanmanin tadı başka gece sohbeti çocuklar dahil hep beraber tek odaya toplasip uyumak güzel geliyor bana da Rabbim sağlık versin sevdiklerimize hayırlı ömür versin

Menü
Sabah (9:30)
1 yumurta
1/2 dilim ekmek tam buğday
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık yeşil biber

Ara(16;00)
5 çilek 2 dilim muz
1 kupa sütlü kahve

Akşam(18:09)
4 YK pazi gibi bir sebze ama sapla deniyor ıspanak gibi pazı gibi birşey pirincsiz filan haslayip soğanla söyleniyor
3 YK yoğurt

Su: 1.5 lt çok soğuk cidden su icemiyorum spor: 40 dk yürüyüş Fit mutlu anne 120 puan

afiyet olsun canım güzel olmuş
Herkese iyi geceler geçmiş bitti aklım buradaydı valla içim rahat etti yatabilirim sabah pikniğe gidecegiz bu havada hemde yarın güneşli lakin dağlar hep kar akıl olsa gitmeyiz dimi ama oda bizde pek yok
İyi geceler canim hadi iyi eğlenceler şimdiden bende yeğenimin 23 Nisan gösterisine gidicem

Afiyet olsun canim paket olmasındansa kendin hazırla
Afiyet olsun güzel olmuş
Sabah yumurta dışında peynir zeytin vs aralarda meyve tüketmeye bak canim bide 2 lahmacun fazla
Çok az canım sabah menüne yumurta ekle muhakkak ve tost yerine ceviz badem fıstık koy hem diyetine hem de sütüne daha faydalı
Yumurta bugüne özel yiyemedim genelde yiyorum ama haklisin kyruyemiş yemem lazim
Güzel afiyet olsun
Ohh spor başladi afiyet olsun menüde güzel
Sabah 11.00
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Salatalık
Yarım çb ceviz
1 dilim portakal

Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
Büyük kase haşlanmış tavuklu salata

Su 2.5 lt
Spor 3 mil Leslie
Gayet güzel
Afiyet olsun özel günmüş bir omür mutluluklar
Afiyet olsun güzel
Menü
09.00
1 has yumurta
2 kayısı
Bi buck dilm peynir
6 zeytşn
Domates
Yeşillk

14.30
Bi kase mercmk corba ve bi lokma ekmk
17.00
1 elma
18.30
1 muz
19.30
Bi kase yayla corba
Ton balklı salata
Az havuc meze
Su
2.5 lt civarı
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Saol cnm tskler

Sağol canım, ben de aynısından hepimiz için diliyorum

Sağol canım

Ayda bir gün vücudumu şaşırtmak adına çok yiyeceğim canım şimdi daha yeni başladım ya sıkıntı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…