Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar ben geldim dün gelemedim kendime bir kırmızı kart
Sabahtan pikniğe gittik golcuge hava güzeldi çok yürüdüm çok yoruldum sanırım ondan bugün artiyim yemedigim için stres yapmayın ödem çayı yaptım birde bugün mide bulantısı var ama neden bilmiyorum geçer inşallah geçmişe dönüp bakiyim bir neler olmuş

Evet tatlim listedeyim
Onceden yapmıştım ananas yogurt iyi geliyor banada ama yogurt kullanmıyorum sadece ananasta az gelir patates yapmayi düşünüyorum bende
Abla sen evdede böylesin dimi normal halini col merak ediyorum senin
Ben sabit gelebilmek için hurma yoğurt mu yapsam diyorum
Aaa ne sabiti kiz ins eksi olacaksin
Yorgunluktan odem tutmussundur baharcim bugun ve yarin dikkat edersen atarsin bence

Günaydın Kızlar
-500 şükür bir kısmı gitmiş ödem biliyorum çünkü hala ayaklarım batıyor
çok şükür canım ne güzel dusmus
Merhaba herkese! Sonunda regl olabildim. Kaç gündür ağrıdan bir tuhaf haldeydim. Midem de gece çok kötüydü. Sabah tartı bana artılardan artılar sundu :) Tartıya son 2 gün :)
Sizlerde durum nedir?
gözün aydın canım bende artı var ama çok yoruldum sanırım ondan
klişe ama canım hakkında hayırlısı herşeyin zamanı var sen stres sıkıntı yapma canım
Selamm hanımlar Güneşli havanın denizin dalgasi eşliğinde size selam verim didim

Cocuklarla sahile indik bizde' onlar dondurma yiyo ben ise onlara bakiyom
kıskandım :)
kuzucum sen eşinin inadını biliyorsan ona göre davranacaksin tribini at söyleyeceğini şöyle ama küsme bizde eskiden kuserdik ama öyle uzun surmezdi ama şimdi söylüyorum az sonra unutup geçiyoruz
yuh diyorum o nasıl birsey nasıl bir yaklaşım hadsiz insanları kafaya takma sen öncelikle sağlıklı ve fit bir beden için bu yoldasin
Günaydın kızlar, gece bebeğim hiç uyutmadı, evde yapmam gereken bir sürü iş var ve ben sarhoş gibiyim.
o uyuyunca uyuyabilsen çok iyi olur aslında
Ben tartının ayarını tutturdum ama vücudumun ayarını tutturamadım. Gerçekten garip davranıyor, bi noktada inatlaştı. Bu Da geçer herhalde, direncem mecbur var mı bu kilitlenmeyi tecrübe eden..?
benim hala senin tartidan şüphem var canım bu hafta artı gelmek yok ona göre vücuduna ayar çek rakibem
alemsin abla süper fikir :)
Hakem olacak kadınsın ayol...

Yok balım dilinden anladım öncesinde su şişeleriyle kalibre ediyorum

Handandandan canım bugün hatay hatay diyince, gördüğüm bu başlığı senle paylaşmadan edemedim:)

Buraya yazamacağım gerçekler var, oraya herkesi almazlar diyeyim ben...gizli setler vardır ya işte öyle birşey...

burada neysem evde de aynıyım gülümmm içimden ne gelirse öyle davranıyorum, enerji vampirlerini hem iyileştirmeye hem kendimi korumaya çalışıyorum ekstradan :)
az çatlakımm , az manyakımm, az gıcıkımm ama sevimliyim gülecim kendimi seviyorummm daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…