- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.701
Evet tatlim listedeyimİyi bir uyku çek o zaman en iyisi mi...
Hatay harika bir yer, yemekleri de kültürü de. Tarihi dokusu da :)
Aynen öyle ama benim bir bahanem var regl bu haftalık :)
Listede misin sen?
Ananas yoğurt çok iyi geliyor burada devamlı olarak yapılan ve iyi sonuçlar elde edilen...
dün eşim gezelim diye tutturdu oğlana sene sonu gecesi için takım elbise ayakkabı almıştık ayakkabının bir kenarın da kusur vardı önce onu değişelim dedik , değişmek yerine iade edip çıktık özdilek avm ye gittik papuç baktık markete girdik( 2 havlu aldım boş çıkmayayım dedim :)) eve geldik site içi manavdan alışveriş yaptık bizim gezme yürüyüş yapma işi yalan oldu yaavff:))) açız diyince benimkiler hurala yemeğe giriştim :)
gece geç saate kadar ütü 1 tepsi peynirli normal börek, 1 tepsi patatesli sigara böreğinin kalını gibi yaptım pişirdim az da sigara böreği sarıp dondurucuya attım sabah belimi tutup zor kalktım vee benim sıpa erkenden bir şey yemeden okula gitmiş
Abla sen evdede böylesin dimi normal halini col merak ediyorum seninçocuklar için küçük bir tarafı kara tahta bir tarafı beyaz olan yazı tahtaları var ya benim oğlanın fazlalıkları toplayıp atarken onu da at dedi oğlum ben de aldım mutfağa koydum yazı tahtası kalemi alıp bundan sonra benimkilere not yazıcam misal fırın da iki çeşit börek var erkenden evden sıvışacak olan yesin gitsin yadaaaa
bu gün sevgiye ihtiyacım var surat asıp bana şikayetleneni keserim gibiiii
Aaa ne sabiti kiz ins eksi olacaksinBen sabit gelebilmek için hurma yoğurt mu yapsam diyorum
Yorgunluktan odem tutmussundur baharcim bugun ve yarin dikkat edersen atarsin benceSelam kızlar ben geldim dün gelemedim kendime bir kırmızı kart
Sabahtan pikniğe gittik golcuge hava güzeldi çok yürüdüm çok yoruldum sanırım ondan bugün artiyim yemedigim için stres yapmayın ödem çayı yaptım birde bugün mide bulantısı var ama neden bilmiyorum geçer inşallah geçmişe dönüp bakiyim bir neler olmuş
Ah canım hepinizi çok seviyorum.
Dünden yorgun, geceden uykusuzum, idare edin beni.
Bendim kız kekik salatası yapan
dün gelemedim kendime bir kırmızı kart
Yok ay başka biri daha vardı eminimBendim kız kekik salatası yapan
Yok ay başka biri daha vardı eminim
çok şükür canım ne güzel dusmusGünaydın Kızlar
-500 şükür bir kısmı gitmiş ödem biliyorum çünkü hala ayaklarım batıyor
gözün aydın canım bende artı var ama çok yoruldum sanırım ondanMerhaba herkese! Sonunda regl olabildim. Kaç gündür ağrıdan bir tuhaf haldeydim. Midem de gece çok kötüydü. Sabah tartı bana artılardan artılar sundu :) Tartıya son 2 gün :)
Sizlerde durum nedir?
klişe ama canım hakkında hayırlısı herşeyin zamanı var sen stres sıkıntı yapma canımSeşam kızlar..
Öncelikle tüm çocukların ve yüreği çocuk kalabilenlerin bayramı kutlu olsun.sabah kutlamadaydım okulumda,simdide oğlumu biraz gezdrecgm inş..
Ve moralim cok bozuk..ben bu ay aşılama yaptrmıstm..bunu eşim ve iki arkdasım dısnda hickimse bilmiyordu.size de söyleyemedim..dillendirmek istemedim..aslnda stresli bir dönem gecrdim,günde 8 tane ilac kullandım. cok da umutluydum içten içe.ama az önce adet oldum,elbette nasip kısmet..ama ister isteöez beklenti içinde olunuyor,psikoloji bu..suan cok iyi değilim.inş akşam aranızda olacağım.sizi seviyorum,yazmak bile iyi geldi,sırf bu his için bile tesekkür ederim.
kıskandım :)Selamm hanımlar Güneşli havanın denizin dalgasi eşliğinde size selam verim didim
Cocuklarla sahile indik bizde' onlar dondurma yiyo ben ise onlara bakiyom
kuzucum sen eşinin inadını biliyorsan ona göre davranacaksin tribini at söyleyeceğini şöyle ama küsme bizde eskiden kuserdik ama öyle uzun surmezdi ama şimdi söylüyorum az sonra unutup geçiyoruzYok kuzum toplu foto olsa hoşuma gitmezdi ama bişey demezdim. Kutlama yapılırken foto çekinceki tavrı zaten hoşuma gitmedi. Paylaşınca sinirlendim dedim neden paylaştın bu hoşuma gitmedi diye. O da öğrencimi paylaştım sen yersiz kıskançlık yapıyorsun dedi ki başka 1000 tane foto vardı.
yuh diyorum o nasıl birsey nasıl bir yaklaşım hadsiz insanları kafaya takma sen öncelikle sağlıklı ve fit bir beden için bu yoldasinKızlar dün kıyafet bakarken mağazanın birine girdim oradaki kadın ne aramıştınız falan dedi elbise baktığımı söyledim. Daha bedenimi söylemeden bizde size göre ürün yok büyük beden satmıyoruz dedi. O kadar moralim bozulduki çıktım başladım ağlamaya. Ilk defa dışardan çok kilolu gözüktüğümü farkettim. Yani tamam kiloluyum biliyorum ama aynada kendimi bu kadar bulmuyodum. Çok fena hırslandım bu cuma 85i görmem lazım mutlaka bi dahaki ay 7leri görcem
o uyuyunca uyuyabilsen çok iyi olur aslındaGünaydın kızlar, gece bebeğim hiç uyutmadı, evde yapmam gereken bir sürü iş var ve ben sarhoş gibiyim.
benim hala senin tartidan şüphem var canım bu hafta artı gelmek yok ona göre vücuduna ayar çek rakibemBen tartının ayarını tutturdum ama vücudumun ayarını tutturamadım. Gerçekten garip davranıyor, bi noktada inatlaştı. Bu Da geçer herhalde, direncem mecburvar mı bu kilitlenmeyi tecrübe eden..?
alemsin abla süper fikir :)çocuklar için küçük bir tarafı kara tahta bir tarafı beyaz olan yazı tahtaları var ya benim oğlanın fazlalıkları toplayıp atarken onu da at dedi oğlum ben de aldım mutfağa koydum yazı tahtası kalemi alıp bundan sonra benimkilere not yazıcam misal fırın da iki çeşit börek var erkenden evden sıvışacak olan yesin gitsin yadaaaa
bu gün sevgiye ihtiyacım var surat asıp bana şikayetleneni keserim gibiiii
Hakem olacak kadınsın ayol...
Yok balım dilinden anladım öncesinde su şişeleriyle kalibre ediyorumçok şükür canım ne güzel dusmus
gözün aydın canım bende artı var ama çok yoruldum sanırım ondan
klişe ama canım hakkında hayırlısı herşeyin zamanı var sen stres sıkıntı yapma canım
kıskandım :)
kuzucum sen eşinin inadını biliyorsan ona göre davranacaksin tribini at söyleyeceğini şöyle ama küsme bizde eskiden kuserdik ama öyle uzun surmezdi ama şimdi söylüyorum az sonra unutup geçiyoruz
yuh diyorum o nasıl birsey nasıl bir yaklaşım hadsiz insanları kafaya takma sen öncelikle sağlıklı ve fit bir beden için bu yoldasin
o uyuyunca uyuyabilsen çok iyi olur aslında
benim hala senin tartidan şüphem var canım bu hafta artı gelmek yok ona göre vücuduna ayar çek rakibem
alemsin abla süper fikir :)
Buraya yazamacağım gerçekler var, oraya herkesi almazlar diyeyim ben...gizli setler vardır ya işte öyle birşey...Handandandan canım bugün hatay hatay diyince, gördüğüm bu başlığı senle paylaşmadan edemedim:)
hatay'ın hakkettiği değeri görmediği gerçeği
14 km uzunluğunda kumsalı ile türkiye'nin en uzun kumsalına sahiptir (bkz: samandağ plajı). mutfağı tartışmasız türkiye'nin en ucuz ve en lezzetli mutfağıdır. insanı, doğası, coğrafyasıyla açık ara t…eksisozluk.com
Afiyet olsunKizlar günü kapattim
10.15
4 minik domates
7 zeytin
Yarım elma
Yarım armut
1 bardak badem sütü
14.00
3 y.k. türlü
2y.k. bulgur pilavı
15.00
1 avuc kuruyemis
17.30
Bir büyük kase salata
Su 2 ye tamamlarim
Sagol canimAfiyet olsun
burada neysem evde de aynıyım gülümmm içimden ne gelirse öyle davranıyorum, enerji vampirlerini hem iyileştirmeye hem kendimi korumaya çalışıyorum ekstradan :)Evet tatlim listedeyim
Onceden yapmıştım ananas yogurt iyi geliyor banada ama yogurt kullanmıyorum sadece ananasta az gelir patates yapmayi düşünüyorum bende
Abla sen evdede böylesin dimi normal halini col merak ediyorum senin
Aaa ne sabiti kiz ins eksi olacaksin
Yorgunluktan odem tutmussundur baharcim bugun ve yarin dikkat edersen atarsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?