- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.721
bir süre sinirin bozuk olması çok normal amaaaaKızlar cevap beklediğim işten red yedimbiraz sinirlerim bozuk şu an..
bak şimdi meraklandım kızBuraya yazamacağım gerçekler var, oraya herkesi almazlar diyeyim ben...gizli setler vardır ya işte öyle birşey...
Ay sıkma canını bebegim cok daha iyileri olacak inssKızlar cevap beklediğim işten red yedimbiraz sinirlerim bozuk şu an..
Valla bayılıyorum bu hallerine ablaburada neysem evde de aynıyım gülümmm içimden ne gelirse öyle davranıyorum, enerji vampirlerini hem iyileştirmeye hem kendimi korumaya çalışıyorum ekstradan :)
az çatlakımm , az manyakımm, az gıcıkımm ama sevimliyim gülecim kendimi seviyorummm daaa
Ablamizdan günün özlü sözühayatın sana güzel şeyler getirmesini , vermesini bekleme..
istediklerin zaten senin hakkın cesurca elini uzat ve hakkın olanı al
ekim2009
ee gülüm yazarken benim nasıl olmasın kaç senedir kk deyim üstüne günün çeyreğini 5 sene boyunca pc başın da online oyun oynayarak geçirmişliğim var yüzlerce kişi konuşma mesajlaşma arabuluculuk sorun çözme derken neysem nasıl hissediyorsam öyle yazdım bu da iyice tecrübe oldu yazarken kendimi daha iyi ifade ediyorum eskiye göre:)Ay sıkma canını bebegim cok daha iyileri olacak inss
Valla bayılıyorum bu hallerine abla
Bende genelde boyleyim ama yazarken olmuyor o
Ablamizdan günün özlü sözü
Tesekkür ederim güzel motivasyon ama bi yandan iyi oldu iyice hırslandım. Dediğim gibi kilolu olduğumu biliyordum ama aynaya baktiğımda bi denli gözüktüğümün farkında değildim. Fotograf çekinmiyorum mesela artık ama bunu hep o an bakımsız olmama falan bağlıyordum meğerse kendimi begenmiyormuşum bu halimle yani onun verdiği cevap aslında tak tak herseyi önüme getirdi. Şu an 44 bedenim 10 kilo giderse 40 bedene düşerim en azından bu yaza kadar ilk hedefim o oldu artıkE ebruebrulii gülüm o tezgahtar hiçç merak etme senin döktüğün göz yaşından fazlasını dökecek kalbi çok fena kırılacak ama başına gelenlerin sana davranış şeklinden olduğunu bilmeyecek ...
ama sennn zayıflayıp istediğin zaman o mağazaya gidip istediğini alabileceksin bu gün olmadı yarın ama mutlaka istediğin mağazadan istediğin elbiseye bakıp beğenirsen alacaksın kiii
Canım hiç canını sıkma, herşeyde vardır bir hayır de geç...Kızlar cevap beklediğim işten red yedimbiraz sinirlerim bozuk şu an..
Ban mı yedirecen kız sen bana?bak şimdi meraklandım kız
o uyuyunca uyuyabilsen çok iyi olur aslında
bir süre sinirin bozuk olması çok normal amaaaa
demek ki çok daha iyisi olacak ki rabbim bu işi nasip etmedi, şimdi heyecanlan duanı et bekle daha iyi iş yolda geliyor demektir
Ay sıkma canını bebegim cok daha iyileri olacak inss
Valla bayılıyorum bu hallerine abla
Bende genelde boyleyim ama yazarken olmuyor o
Ablamizdan günün özlü sözü
Canım hiç canını sıkma, herşeyde vardır bir hayır de geç...
İnşaallah bu ret yediğin işten daha güzel bir işin olur..
kıskandım :)
Kizlar günü kapattim
10.15
4 minik domates
7 zeytin
Yarım elma
Yarım armut
1 bardak badem sütü
14.00
3 y.k. türlü
2y.k. bulgur pilavı
15.00
1 avuc kuruyemis
17.30
Bir büyük kase salata
Su 2 ye tamamlarim
Bugun menüm
12.00 1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
15.00 1 kase sütlü çorba
19.00 1 kase sütlü çorba
Salata
1 tbe
Spor yok ev işi yaptım bugün su 2l yatana kadar 3 olur
09:30=== 1 yumurta ve 1 soğan ile omlet
1 kk peynir
1 kase murç salatası
1 çay bardağı ceviz
15:00=== 100 gr kağıt kebabı
1 kase salata
1 kase yoğurt
2 lt su
bazen bizi üzen yada dibe çeken şeyler bizim hayrımıza olur tetikleyicimiz olur sen tetiklendin işte gülüm ilk hedef 40 beden gazan mübarek olsunTesekkür ederim güzel motivasyon ama bi yandan iyi oldu iyice hırslandım. Dediğim gibi kilolu olduğumu biliyordum ama aynaya baktiğımda bi denli gözüktüğümün farkında değildim. Fotograf çekinmiyorum mesela artık ama bunu hep o an bakımsız olmama falan bağlıyordum meğerse kendimi begenmiyormuşum bu halimle yani onun verdiği cevap aslında tak tak herseyi önüme getirdi. Şu an 44 bedenim 10 kilo giderse 40 bedene düşerim en azından bu yaza kadar ilk hedefim o oldu artık
az da olsa yesen mi gülümİyi akşamlar güzelikleeerrr o kadar yoğunum ki bikac gündür..simdide üst katı temzlemye gdıyrm inş dönnce yazcm aksam yemeği bile yiyemedim bu saatten snrada yemeycgm inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?