- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.959
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.161
Hoşgeldin canım ben de Yasemin 35 yaşındayım 2 kızım varhoşbuldum canım memnun oldum
Aaaa niye öyle oldu canımGecen cuma :71.6
Bu cuma:74.6
+3
Ahahahah tabiki rakibemmm ama dikkat et beni kendi silahimlami vurmaya calisiyorsunBu hafta senin menülerini aklımda tutmaya çalışacağım eğer haftaya da istediğim gibi bi eksi göremezsem senin menüleri uygulayacağım
Kiz sen bi haftada neler yedinde böyle olduuuuGecen cuma :71.6
+3
Süpersin Hilal...Evet bildirim zamani
Geçen cuma 61.9
Bugün 60.7
Fark 1.2
Yüzde %1.93
Yanlış mı yazdın, reelde böyle birşey imkansız....hamile bile olsan imkansız.Gecen cuma :71.6
+3
Kan grubun nedir canım? sana liste atacağımAma neden anlamadım
Acaba çavdar ekmeği mi yaramadı bu hafta menüme eklediğim şey oydu
Bi de spora başladım ama kilomu etkileyecek kadar çok yapmadım
Ya da bu hafta çok uykusuzdum o mu etkiledi hiç bilmiyorum
Yüzdenin başındaki - işareti yanlış olmuş.Günaydın herkese. Mutlu bir gün olsun!
Bugün tartı 60.7 dedi bana.
Geçen cuma:60.4 idi.
Fark: +0.300
Yüzde: -0.49
Regl etkisi olduğunu düşünmek istiyorum :)
Cok teşekkür ederim:)Süpersin Hilal...
Haftaya ki 59 hedefine inanıyorum...Cok teşekkür ederim:)
Yüzdenin başındaki - işareti yanlış olmuş.
Reglinden dolayı diyorsan artın az bile..
Ins canim yaaa yillardir bu kadar eksiye dusmedim cunku cok sabirsizimHaftaya ki 59 hedefine inanıyorum...
ne yapayım kilon çok olmamasına rağmen çok iyi kilo veriyorsun maşallahAhahahah tabiki rakibemmm ama dikkat et beni kendi silahimlami vurmaya calisiyorsun
Kiz sen bi haftada neler yedinde böyle olduuuu
B rh- canımKan grubun nedir canım? sana liste atacağım
fazla bir artin yokmuş canımKilo bildirimim
Geçen hafta: 87.9
Bu hafta: 88.2
Fark: +300
En azindan pazartesi artımdan düşmüşüm bu hafta yeniden hedefim 87 olmak
Afiyet olsun canımGünaydın canım afiyet olsun bende simdi kahvaltimi hazrladm oturdm
silkelen ve kendine gel canımNasıl saldysam düşünün aksam bulasiklarimi bile makinryr koymaya usenmistim
Sabah esimi yolladim 8 gibi hemen mutfağa giriştim su an makineyi calistdm yumurtami hasladim kahvaltimi hazrladm oturdm hava cok güzel bugun annemle ramazan hazırlığı haşhaşlı corek yapicaz buzluğa atmak icin ikindin gibi biter ve sonra yürüyüşe çıkarım markete ugrayip bi de yesil çay kepekli ya da cavdar ekmegi alirik belki akşama menü pirasa yemegi ya da kabuska düşünüyorum yanında yoğurt corbasi salata
cok bi arti degil canimGünaydın herkese. Mutlu bir gün olsun!
Bugün tartı 60.7 dedi bana.
Geçen cuma:60.4 idi.
Fark: +0.300
Yüzde: -0.49
Regl etkisi olduğunu düşünmek istiyorum :)
kesinlikle görürsünKizlarrrr hedefim haftaya 59 lari gormekk benimm
ne yapmayı planlıyorsun bu haftaÖdem hissetmiyorum vücudumda canım ama bilmiyorum belki de öyledir ama bakalım bu hafta hareketi artıracağım bana nasıl etki edecek
Aaaa niye öyle oldu canım
Ahahahah tabiki rakibemmm ama dikkat et beni kendi silahimlami vurmaya calisiyorsun
Kiz sen bi haftada neler yedinde böyle olduuuu
bu hafta gece gec saatlerde yemeler disarda cok yedim birde su hiç icmedim desem yeri var araba yolculukları vs bana gore normal geldi bu arti hepsinin yemekten kaynaklandığını düşünmüyorum muhtelemen odemde vardir birde saglam yedim yani bu hafta tatlisiyla tuzlusuylaYanlış mı yazdın, reelde böyle birşey imkansız....hamile bile olsan imkansız.
Evet ablamjoseph murphy nin kitabı değil mi
Abla senln 1 çocuk mu vardı benim aklımda 2 kalmıştekrar hoş geldinnnnn
ben de ekim 39.5 yaşındayım 1 oğlum var bu cumartesi 18 oluyor :) kıdemli ev hanımıyım , bilinç altı beynin işleyişi enerji evreni (kuantum teknikleri) ilgi alanım takımın sertifikasız motivasyon koçuyum, diyet yapmıyorum yarışmalara hiç katılmadım 2 senedir free üye olarak 9. takım ailesindeyim (allahıma bin şükürr) 5 sene önce tüm troid bezlerim alındığın da 111 kiloydum şimdi 80lerin ortaların dayım (aylardır aynı gibi) ama zayıflama mevsimim geldi eksi rakamları hep beraber bundan sonra görürüz inşallah
Tebrikler canımGeçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
Maşallahın var canımmEvet bildirim zamani
Geçen cuma 61.9
Bugün 60.7
Fark 1.2
Yüzde %1.93
Sıkıntı yok canım gidecekBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,1
Bu hafta: 65,4
Çok çok üzgünüm kızlar neyi yanlış yaptım bilmiyorum en ufacık kaçamağım olmadı ufak ufak spora da başladım ama yok iştehakkınızı helal edin nolur sizin de hakkınıza girdim
Kız bunun için mi canın sıkıldı sen tartı değiştirdin ya 3 kilo fazla tartıyordu bu aslında sen 84 ü görmüşsün geçen haftaKilo bildirimim
Geçen hafta: 87.9
Bu hafta: 88.2
En azindan pazartesi artımdan düşmüşüm bu hafta yeniden hedefim 87 olmak
Iyi hadi bakalim gorucez rakibemne yapayım kilon çok olmamasına rağmen çok iyi kilo veriyorsun maşallaho yüzden evet senin taktiğinle seni geçebilirim haftaya
Anladim kuzum.fazla bir artin yokmuş canım
Afiyet olsun canım
silkelen ve kendine gel canım
cok bi arti degil canim
kesinlikle görürsün
ne yapmayı planlıyorsun bu hafta
bu hafta gece gec saatlerde yemeler disarda cok yedim birde su hiç icmedim desem yeri var araba yolculukları vs bana gore normal geldi bu arti hepsinin yemekten kaynaklandığını düşünmüyorum muhtelemen odemde vardir birde saglam yedim yani bu hafta tatlisiyla tuzlusuyla
Sagol bebegimmEvet ablam
Abla senln 1 çocuk mu vardı benim aklımda 2 kalmış
Tebrikler canım
Maşallahın var canımm
Sıkıntı yok canım gidecek
Kız bunun için mi canın sıkıldı sen tartı değiştirdin ya 3 kilo fazla tartıyordu bu aslında sen 84 ü görmüşsün geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?