- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.959
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.181
Bu hafta sporu artırmayı planlıyorum ama açık havada, her zaman iyi gelmiştir banafazla bir artin yokmuş canım
Afiyet olsun canım
silkelen ve kendine gel canım
cok bi arti degil canim
kesinlikle görürsün
ne yapmayı planlıyorsun bu hafta
bu hafta gece gec saatlerde yemeler disarda cok yedim birde su hiç icmedim desem yeri var araba yolculukları vs bana gore normal geldi bu arti hepsinin yemekten kaynaklandığını düşünmüyorum muhtelemen odemde vardir birde saglam yedim yani bu hafta tatlisiyla tuzlusuyla
İnşallah canımEvet ablam
Abla senln 1 çocuk mu vardı benim aklımda 2 kalmış
Tebrikler canım
Maşallahın var canımm
Sıkıntı yok canım gidecek
Kız bunun için mi canın sıkıldı sen tartı değiştirdin ya 3 kilo fazla tartıyordu bu aslında sen 84 ü görmüşsün geçen hafta
Tebrikler canımŞükür sabit geldim dün daha +700 idi kızlar kabak çok etkili emin olun
Geçen Cuma 100.3
Bu hafta 100.3
Valla sabit gelmene sevinsemmi kizsammi bilemedim kararsizim suanŞükür sabit geldim dün daha +700 idi kızlar kabak çok etkili emin olun
Geçen Cuma 100.3
Bu hafta 100.3
Gunaydin kuzum hosgeldinnGunaydin kizlarrr hayirli cumalar, insallah bol eksileriniz olsunn
Evet bildirim zamani
Geçen cuma 61.9
Bugün 60.7
Fark 1.2
Yüzde %1.93
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,1
Bu hafta: 65,4
Fark: +300
Çok çok üzgünüm kızlar neyi yanlış yaptım bilmiyorum en ufacık kaçamağım olmadı ufak ufak spora da başladım ama yok iştehakkınızı helal edin nolur sizin de hakkınıza girdim
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 87.9
Bu hafta: 88.2
En azindan pazartesi artımdan düşmüşüm bu hafta yeniden hedefim 87 olmak
İnşallah canımCok guzel cnm tbrk ederimm :)
Haftaya daha iyi olur cnm uykusuzluk odem yapmisdir beni cok etkiler
Canim cok fazla degil haftaya halledersin sen enerjini yuksek tut yeterki :)
Cok sagol tatlimCok guzel cnm tbrk ederimm :)
Haftaya daha iyi olur cnm uykusuzluk odem yapmisdir beni cok etkiler
Canim cok fazla degil haftaya halledersin sen enerjini yuksek tut yeterki :)
Valla eksi olmayı çok istiyordum ama olmadı kuzumValla sabit gelmene sevinsemmi kizsammi bilemedim kararsizim suan
Gunaydin kuzum hosgeldinn
Yorgunluktan olabilirGeçen cuma 86.8
Bugün 86.2
Fark -600
Kizlar noluyor anlamiyorum carsamba 85.5i gördüm bu 2 günde spor olmayinca heralde bide hep temizlikle gecti yine 86ya çiktım
Tebrikler canımGeçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
Süpersin canım tebriklerEvet bildirim zamani
Geçen cuma 61.9
Bugün 60.7
Fark 1.2
Yüzde %1.93
Ödem olabilir canım uykusuzlukta etkilerBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,1
Bu hafta: 65,4
Çok çok üzgünüm kızlar neyi yanlış yaptım bilmiyorum en ufacık kaçamağım olmadı ufak ufak spora da başladım ama yok iştehakkınızı helal edin nolur sizin de hakkınıza girdim
Haftaya toparlamış güzel bir eksiyle gelmiş olursunKilo bildirimim
Geçen hafta: 87.9
Bu hafta: 88.2
En azindan pazartesi artımdan düşmüşüm bu hafta yeniden hedefim 87 olmak
Olabilir canım ama menülerini de bilmiyorum kiGünaydın herkese. Mutlu bir gün olsun!
Bugün tartı 60.7 dedi bana.
Geçen cuma:60.4 idi.
Fark: +0.300
Yüzde: -0.49
Regl etkisi olduğunu düşünmek istiyorum :)
Maşallah azmine kuzum inanıyorum srn görürsünKizlarrrr hedefim haftaya 59 lari gormekk benimm
Süper bir artı görüyorumGecen cuma :71.6
Bu cuma:74.6
+3
Ben yesem görürüm canım hatta daha fazlasını daYanlış mı yazdın, reelde böyle birşey imkansız....hamile bile olsan imkansız.
Neyseki sabitsin canımŞükür sabit geldim dün daha +700 idi kızlar kabak çok etkili emin olun
Geçen Cuma 100.3
Bu hafta 100.3
Yine de gayet iyi canımGeçen cuma 86.8
Bugün 86.2
Fark -600
Kizlar noluyor anlamiyorum carsamba 85.5i gördüm bu 2 günde spor olmayinca heralde bide hep temizlikle gecti yine 86ya çiktım
Çok iyi, haftaya 68' lerdesin...Günaydınlar,
Geçen cuma: 69.8
Bugün: 69.3
Fark:-500
Yüzde: 0.49
Nasil yaptin pekiKızlar merak edenler icin söyleyim dunki patates detoksu bana -300 gram sağladı. Dün sabah tartildigimda 900 gram eksideydim bugun 1200 olmus fark
Haftaya cok iyi sonuc getirmen gerekiyor tatlim ona göreValla eksi olmayı çok istiyordum ama olmadı kuzum
Vücut spora alisinca birakmak boyle oluyor kuzu. Onun icin aksatma sporunuGeçen cuma 86.8
Bugün 86.2
Fark -600
Tamamen katılıyorum mervecim bi toparlanmak lazimKizlar genel olarak 9. Takima yakışır bi hafta değil biz ki buraların dumanını attiran bir takımız geldi bahar ayları gevsemesin gönül yayları silkelenmek icin cok gec kalmayalim ah vah etmeyelim
Sagol canim ins gorucem valla bayrama 55 görmek istiyorumTebrikler canım
Süpersin canım tebrikler
Ödem olabilir canım uykusuzlukta etkiler
Haftaya toparlamış güzel bir eksiyle gelmiş olursun
Olabilir canım ama menülerini de bilmiyorum ki
Maşallah azmine kuzum inanıyorum srn görürsün
Süper bir artı görüyorumhedefine ulaşıncaya kadar bu dinlenmen motive etsin seni kuzum
Ben yesem görürüm canım hatta daha fazlasını da
Neyseki sabitsin canım
Yine de gayet iyi canım
Tebrik ederim canım....Geçen cuma 86.8
Bugün 86.2
Fark -600
Tebrikler canim ama senden daha fazla bekliyordum benGünaydınlar,
Geçen cuma: 69.8
Bugün: 69.3
Fark:-500
Yüzde: 0.49
Dun yazmistim canim sabah ogle aksam soguk haslanmis patates isteyen baharat atabilir üstüne ama tuz kesinlikle yasakNasil yaptin peki
Biraz detaylı paylaşır mısın canım, bizde deneyelimKızlar merak edenler icin söyleyim dunki patates detoksu bana -300 gram sağladı. Dün sabah tartildigimda 900 gram eksideydim bugun 1200 olmus fark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?