Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunu duyduğumdan çok sevindim zaten bünyesi zayıf bi çocuk yorgunluktan iyice halsiz düşecek diye korkuyorum çünkü

Gece de çok geç yatıyor 12 gibi, yatmaktan korkuyorum diyor neden diyorum bilmiyorum diyor çözemedim bi türlü

Keşke şaka yapıyor olsam canım çok çok üzgünüm şu an neden böyle oldu anlamadım bu saate kadar bekledim belki düşer diye ama artıdayım hala birazdan bildirim yapacağım

İşte sen busun bu kadar güçlüsün bravo canımmm çok güzel bi karar vermişsin

Keşke şaka yapıyor olsam canım çok çok üzgünüm şu an neden böyle oldu anlamadım bu saate kadar bekledim belki düşer diye ama artıdayım hala birazdan bildirim yapacağım
Bi yerde bi sıkıntı var demektir kuzum nornal degil yani
Helal olsun bebegim bilerek kacamak vs den degil sonucta
Süpersin rakibem tebrik ederim
Sagol bebegim

Hşbuldum canım. ne güzel bir alan. ben de çok meraklıyım oralara. acayip motivasyona ihtiyacım oluyor işimle ilgili . tiroidler olmadan kilo vermek çok zor yine çok güzel vermişsin. inşallah güzel sağlıklı mutlu eksiler görelim inşallah.

Bi yerde bi sıkıntı var demektir kuzum nornal degil yani

Helal olsun bebegim bilerek kacamak vs den degil sonucta

Sagol bebegim
Ama neden anlamadım
Acaba çavdar ekmeği mi yaramadı bu hafta menüme eklediğim şey oydu
Bi de spora başladım ama kilomu etkileyecek kadar çok yapmadım
Ya da bu hafta çok uykusuzdum o mu etkiledi hiç bilmiyorum

Gece de çok geç yatıyor 12 gibi, yatmaktan korkuyorum diyor neden diyorum bilmiyorum diyor çözemedim bi türlü
bi süre sabahlari cok erken kaldırmayı denesen cnm bnm kızım o zmn aksam baya iyi erken yoruldugunu hissediyor erkenden uyuyor.. Ya ilgi istiyor ya da kafasini kurcalayan birdey var söyleyemiyor cocuklari bqzem anlamak zorlaşıyor
canım spor belki etkilemistir kimine arti gösteriyor diolar ama bilemedim odem de olabilir cok artida değilsin bnece topqrlarsn hemen
İşte sen busun bu kadar güçlüsün bravo canımmm çok güzel bi karar vermişsin
yok vazgecmicem yeniden 90lari gormek istemiyorum

Nasıl saldysam düşünün aksam bulasiklarimi bile makinryr koymaya usenmistim
Sabah esimi yolladim 8 gibi hemen mutfağa giriştim su an makineyi calistdm yumurtami hasladim kahvaltimi hazrladm oturdm hava cok güzel bugun annemle ramazan hazırlığı haşhaşlı corek yapicaz buzluğa atmak icin ikindin gibi biter ve sonra yürüyüşe çıkarım markete ugrayip bi de yesil çay kepekli ya da cavdar ekmegi alirik belki akşama menü pirasa yemegi ya da kabuska düşünüyorum yanında yoğurt corbasi salata

Ama neden anlamadım
Acaba çavdar ekmeği mi yaramadı bu hafta menüme eklediğim şey oydu
Bi de spora başladım ama kilomu etkileyecek kadar çok yapmadım
Ya da bu hafta çok uykusuzdum o mu etkiledi hiç bilmiyorum
Hepsi üst üste geldigi icindir büyük ihtimal kuzum
gunaydın kızlar kahvaltı hazırlayıp gelıyorum
Gunaydin mervecim
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 87.9
Bu hafta: 88.2
Fark: +300

En azindan pazartesi artımdan düşmüşüm bu hafta yeniden hedefim 87 olmak
Öyle cokta bi artin yok canim pes edecek kadar
Canim bi problemmi var aramizda ?

Bu haftasonu alıp çıkaracağım dışarı havalar düzeldi nasılsa bakalım belki birlikte zaman geçirirsek anlatır derdini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…