- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.121
Bunu duyduğumdan çok sevindim zaten bünyesi zayıf bi çocuk yorgunluktan iyice halsiz düşecek diye korkuyorum çünküHiç canını sıkma canım. O saatte uyanan ve uyumayan çocuklar çok zeki olurlar.
Benim de küçük kızım öyle, 4 te uyanır, sabah oldu kalkın diye bizi uyandırır....
Sabahın ilk saatlerinde ki uykunun beyne zararı varmış, güneş doğarken uykuda olmamak gerekiyormuş zaten.
Gece de çok geç yatıyor 12 gibi, yatmaktan korkuyorum diyor neden diyorum bilmiyorum diyor çözemedim bi türlütsk ederim canım hepiniz gerçekten çok desteksnz gece baya düşündüm ve kendimi silkelemeyr kesin karar verdim tekrar 90lara dönecem yoksa 70lere düşmek isterken
bilmiyorum ki bi neden yok diye biliyorum ama bi ufak bunalıma girdim sanırım hemen çıkıcam
Allah Allah niye öyle oldu kocam kaç yaşındaydı rüyasında korkacagi birseyler falan mi görüyor da uyumak istemiyor acaba aklıma sadece o geldi ya da gündüz uyuyorsa ondan da uyuyamaz
afiyet olsun cnm
günaydın hg canım Allah kolaylık versin yoğunlugun devam ediyor
çok güzel canım tebrikler
Keşke şaka yapıyor olsam canım çok çok üzgünüm şu anKrep persembeye uygun degil canim afiyet olsun
Ayy yakinda yenilerini cekeceksin kuzuuuu
Bu seferkinde elinde yesil cay olsun lutfen
Afiyey olsun beybi
Gecmis olsun baharcim yaa
Sagol beybi
Sagol kuzum ins
Tam persembe menüsü afiyet olsun bebegim
Ya hadi hafta sonu kacamaga bisi denmiyor. Ama ben persembeyi kesinlikle tolere edemiyorum afiyet olsun
Onun yerine masaj yaptirsam abla
Zaten uykusu varmis demekki kuzum. Ama su bi gercek cocuklarin nazi anneye geciyor seninki simdiden baslamis
Saka yapiyosunnn
Bence riske girme kuzum ya
Hiçbişi olmaz bebegim boyle seylere takilma cocuklar bizim gibi degil
Afiyet olsun canim
Vayyy plan yapilmis iyi eglenceler tatlim
Evet günün ilk eksisi geldi tebrikler tatlim
Süpersin rakibem tebrik ederimEvet bildirim zamani
Geçen cuma 61.9
Bugün 60.7
Fark 1.2
Yüzde %1.93
GÜnaydın canım hayırlı Cuma’larGünaydın bu arada hayırlı cumalar
İşte sen busun bu kadar güçlüsün bravo canımmm çok güzel bi karar vermişsin@mefkurem @nanekekikaskrhpozitif ben listeden çıkmış mı sayılıyorum
Çıkmadıysam insAllah çıkmak istemiyorum ilk ve son olacak bu durum şu an bırakırsam en kötü bi ay geriye sarıcam sanırım o yüzden kalmalıyım buranın enerjisi çok yüksek bana da iyi geliyor çünki biraz bocaladim ve toparladım şu an kendimi ilk işim sabah uykusuna son vermek sonra da sık sık buraya gelmek olacak
Tebrikler canımGeçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
Bi yerde bi sıkıntı var demektir kuzum nornal degil yaniKeşke şaka yapıyor olsam canım çok çok üzgünüm şu anneden böyle oldu anlamadım bu saate kadar bekledim belki düşer diye ama artıdayım hala birazdan bildirim yapacağım
Helal olsun bebegim bilerek kacamak vs den degil sonuctaBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,1
Bu hafta: 65,4
Fark: +300
Çok çok üzgünüm kızlar neyi yanlış yaptım bilmiyorum en ufacık kaçamağım olmadı ufak ufak spora da başladım ama yok iştehakkınızı helal edin nolur sizin de hakkınıza girdim
Sagol bebegimSüpersin rakibem tebrik ederim
Hşbuldum canım. ne güzel bir alan. ben de çok meraklıyım oralara. acayip motivasyona ihtiyacım oluyor işimle ilgili . tiroidler olmadan kilo vermek çok zor yine çok güzel vermişsin. inşallah güzel sağlıklı mutlu eksiler görelim inşallah.tekrar hoş geldinnnnn
ben de ekim 39.5 yaşındayım 1 oğlum var bu cumartesi 18 oluyor :) kıdemli ev hanımıyım , bilinç altı beynin işleyişi enerji evreni (kuantum teknikleri) ilgi alanım takımın sertifikasız motivasyon koçuyum, diyet yapmıyorum yarışmalara hiç katılmadım 2 senedir free üye olarak 9. takım ailesindeyim (allahıma bin şükürr) 5 sene önce tüm troid bezlerim alındığın da 111 kiloydum şimdi 80lerin ortaların dayım (aylardır aynı gibi) ama zayıflama mevsimim geldi eksi rakamları hep beraber bundan sonra görürüz inşallah
Ama neden anlamadımBi yerde bi sıkıntı var demektir kuzum nornal degil yani
Helal olsun bebegim bilerek kacamak vs den degil sonucta
Sagol bebegim
bi süre sabahlari cok erken kaldırmayı denesen cnm bnm kızım o zmn aksam baya iyi erken yoruldugunu hissediyor erkenden uyuyor.. Ya ilgi istiyor ya da kafasini kurcalayan birdey var söyleyemiyor cocuklari bqzem anlamak zorlaşıyorGece de çok geç yatıyor 12 gibi, yatmaktan korkuyorum diyor neden diyorum bilmiyorum diyor çözemedim bi türlü
canım spor belki etkilemistir kimine arti gösteriyor diolar ama bilemedim odem de olabilir cok artida değilsin bnece topqrlarsn hemenBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,1
Bu hafta: 65,4
Çok çok üzgünüm kızlar neyi yanlış yaptım bilmiyorum en ufacık kaçamağım olmadı ufak ufak spora da başladım ama yok iştehakkınızı helal edin nolur sizin de hakkınıza girdim
İşte sen busun bu kadar güçlüsün bravo canımmm çok güzel bi karar vermişsin
Günaydın canım afiyet olsun bende simdi kahvaltimi hazrladm oturdmgunaydın kızlar kahvaltı hazırlayıp gelıyorum
Hepsi üst üste geldigi icindir büyük ihtimal kuzumAma neden anlamadım
Acaba çavdar ekmeği mi yaramadı bu hafta menüme eklediğim şey oydu
Bi de spora başladım ama kilomu etkileyecek kadar çok yapmadım
Ya da bu hafta çok uykusuzdum o mu etkiledi hiç bilmiyorum
Gunaydin mervecimgunaydın kızlar kahvaltı hazırlayıp gelıyorum
Öyle cokta bi artin yok canim pes edecek kadarKilo bildirimim
Geçen hafta: 87.9
Bu hafta: 88.2
En azindan pazartesi artımdan düşmüşüm bu hafta yeniden hedefim 87 olmak
Canim bi problemmi var aramizda ?Nasıl saldysam düşünün aksam bulasiklarimi bile makinryr koymaya usenmistim
Sabah esimi yolladim 8 gibi hemen mutfağa giriştim su an makineyi calistdm yumurtami hasladim kahvaltimi hazrladm oturdm hava cok güzel bugun annemle ramazan hazırlığı haşhaşlı corek yapicaz buzluğa atmak icin ikindin gibi biter ve sonra yürüyüşe çıkarım markete ugrayip bi de yesil çay kepekli ya da cavdar ekmegi alirik belki akşama menü pirasa yemegi ya da kabuska düşünüyorum yanında yoğurt corbasi salata
Bu haftasonu alıp çıkaracağım dışarı havalar düzeldi nasılsa bakalım belki birlikte zaman geçirirsek anlatır derdinibi süre sabahlari cok erken kaldırmayı denesen cnm bnm kızım o zmn aksam baya iyi erken yoruldugunu hissediyor erkenden uyuyor.. Ya ilgi istiyor ya da kafasini kurcalayan birdey var söyleyemiyor cocuklari bqzem anlamak zorlaşıyor
canım spor belki etkilemistir kimine arti gösteriyor diolar ama bilemedim odem de olabilir cok artida değilsin bnece topqrlarsn hemen
yok vazgecmicem yeniden 90lari gormek istemiyorum
Bence göreceksin de 87 yiKilo bildirimim
Geçen hafta: 87.9
Bu hafta: 88.2
En azindan pazartesi artımdan düşmüşüm bu hafta yeniden hedefim 87 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?