- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.959
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.141
Olabilir canımHepsi üst üste geldigi icindir büyük ihtimal kuzum
Gunaydin mervecim
Öyle cokta bi artin yok canim pes edecek kadar
Canim bi problemmi var aramizda ?
Yok kiz ne problemi olcak noldu kiHepsi üst üste geldigi icindir büyük ihtimal kuzum
Gunaydin mervecim
Öyle cokta bi artin yok canim pes edecek kadar
Canim bi problemmi var aramizda ?
aynen cnm guzel olur belki vakit gecirmek istiyordr sadeceBu haftasonu alıp çıkaracağım dışarı havalar düzeldi nasılsa bakalım belki birlikte zaman geçirirsek anlatır derdini
insAllah cnmBence göreceksin de 87 yi
Regldendir cnm fazla da degil zaten hemen verirsinGünaydın herkese. Mutlu bir gün olsun!
Bugün tartı 60.7 dedi bana.
Geçen cuma:60.4 idi.
Fark: +0.300
Yüzde: -0.49
Regl etkisi olduğunu düşünmek istiyorum :)
Tamam rakibem valla haftaya senden bombe bi rakam bekliyorum ona göreOlabilir canım
Havalar böyle giderse dışarıda yürüyüşlere başlayacağım böylece hem daha uzun yürüyebilirim hem de açık hava daha iyi geliyor bakalım haftaya inşallah daha güzel bi eksiyle geleceğim
Ne bilim kuzum öyle geldi bi anYok kiz ne problemi olcak noldu kimesajini falan mi gormedim ki
Tebrikler tatlim eksi eksidir hedefe biraz daha yaklasmak demekGünaydın herkese. Mutlu bir gün olsun!
Bugün tartı 60.7 dedi bana.
Geçen cuma:60.4 idi.
Fark: +0.300
Yüzde: -0.49
Regl etkisi olduğunu düşünmek istiyorum :)
ınsallh canımİyi geceler ❣ Yarın senin için yepyeni bir başlangıç olacak!
cok gecmış olsun canımKızlar çok fenayim eve geldik kusmak zorunda kaldım migren mideme vurdu şimdi ilaç aldım yatacağım iyi geceler yarına bol eksiler
yanıelıf keske normal bı yemek yeseydın daha az hasarlı olurdumenü
10.30
1 has yumurta
Domates salatalık
2 dilim peynir
Bir lokma ekmk
13.30
Patatesli tavuk sote
1 kasık pilav
Akşam yemek yiyesim gelmedi,bende bu aksamı böle atlatırsam(persmbe aksamı oldugu için)daha iyi olsbilecegni düşündüm,evi toparladım,camasır bulasık deekene gecti gitti.ama bi ara esimin bir minik hosbesinden ve birkac fındık yedim(cok acıktım
Su
2 lt üstü
Spor
45 dk civarı yürüyüş
gel enerjik çekirgem pozitifim aşk böcüğümmmm
kardes olduktan sonra huylar degısıyor canımKızlar günaydın günaydın
Büyük kızım son 10 gündürler 04.00-05.00 arası uyanıp uyumak istemiyorum ben sevmiyorum deyip oturuyor dolayısıyla ben de uyanıyorum ben oldu çocuğuma anlamıyorum iyice alıştı bu düzene bünyesi zayıf düşecek diye korkuyorumben en yorgun düşmeye başladım bu sebepten bu hafta enerjim bitikti
ohhh ne guzel canımGünaydınnnnnn
Yoğunluktan hastalıktan gelemedim yine... Ama56 kilo olarak döndüm sahalaraaa
Yarın sabah İstanbul’ a gidiyorum. Hem eğitimim var hem kısa bir tatil yapacam. Konser gece hayatı açık büfe derken 60 kilo dönerim Adana’ ya
Sizde ne var ne yok
guzel canım lakın gecen hafta sabıttın sanırımGeçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
gunaydın canımGunaydin kizlarrrrr bollll eksili bi gün olsun hepimiz icin
hakkında hayırlısı olsun canım@mefkurem @nanekekikaskrhpozitif ben listeden çıkmış mı sayılıyorum
Çıkmadıysam insAllah çıkmak istemiyorum ilk ve son olacak bu durum şu an bırakırsam en kötü bi ay geriye sarıcam sanırım o yüzden kalmalıyım buranın enerjisi çok yüksek bana da iyi geliyor çünki biraz bocaladim ve toparladım şu an kendimi ilk işim sabah uykusuna son vermek sonra da sık sık buraya gelmek olacak
supersın canımEvet bildirim zamani
Geçen cuma 61.9
Bugün 60.7
Fark 1.2
Yüzde %1.93
odemdır canım kacamak yoksaBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,1
Bu hafta: 65,4
Fark: +300
Çok çok üzgünüm kızlar neyi yanlış yaptım bilmiyorum en ufacık kaçamağım olmadı ufak ufak spora da başladım ama yok iştehakkınızı helal edin nolur sizin de hakkınıza girdim
İnşallah canım, bu artı çok canımı sıktı hırslandım da yememden daha fazla kesemem sütüm etkilenir falan, ama sporu artıracağım bakalım sonuç ne olacakTamam rakibem valla haftaya senden bombe bi rakam bekliyorum ona göre
Ne bilim kuzum öyle geldi bi an
Tebrikler tatlim eksi eksidir hedefe biraz daha yaklasmak demek
Hadi inşallah canımKizlarrrr hedefim haftaya 59 lari gormekk benimm
Ödem hissetmiyorum vücudumda canım ama bilmiyorum belki de öyledir ama bakalım bu hafta hareketi artıracağım bana nasıl etki edecekınsallh canım
cok gecmış olsun canım
yanıelıf keske normal bı yemek yeseydın daha az hasarlı olurdu
kardes olduktan sonra huylar degısıyor canım
ohhh ne guzel canım
guzel canım lakın gecen hafta sabıttın sanırım
gunaydın canım
hakkında hayırlısı olsun canım
supersın canım
odemdır canım kacamak yoksa
hoşbuldum canım memnun oldumHoşgeldin canım, ben Niran 36 yaşında 3 çocuk annesiyim.
ayy harikasınnn çok ihtiyacım var böyle önerilere. sıkıntıdan her yerim yara döküyor bu aralar. umursamazlıktan gelemiyorum haksızlık yapan insanları bir türlü.canım sıkılıyor işe gidesim gelmiyor.gülüm korktuğun şeye odaklanmaaa sadece sağlıklı yeterince beslenip muhteşem sağlıklı bedenin olduğunu düşünüp ona odaklan
bilinç altı hislere duygu düşüncelere göre hareket eder ne düşünür ne hissedersen emredersin der sorgulamadan yapar
başı boş da kalmazsın , kaçamak yada sağlıksız şeylerde yemezsin az kendine inan güven veee tabi ki sev
Ama ben artıyım bu hafta :) Giderek artıyorum hem de :)Tebrikler tatlim eksi eksidir hedefe biraz daha yaklasmak demek
Sagol mervecimmmınsallh canım
cok gecmış olsun canım
yanıelıf keske normal bı yemek yeseydın daha az hasarlı olurdu
kardes olduktan sonra huylar degısıyor canım
ohhh ne guzel canım
guzel canım lakın gecen hafta sabıttın sanırım
gunaydın canım
hakkında hayırlısı olsun canım
supersın canım
odemdır canım kacamak yoksa
Yok kuzum kesme bisey ama daha dikkatli beslen seceneklerini gözden gecir kacamakta olmazsa eksi gelmesi kacinilmaz sen pes etme yeterkiİnşallah canım, bu artı çok canımı sıktı hırslandım da yememden daha fazla kesemem sütüm etkilenir falan, ama sporu artıracağım bakalım sonuç ne olacak
Ins rakibem yaaa cok umitliyim bakalim. Cumartesi kacamak yapmama ragmen iyi bi eksi bence. Yapmasam cok daha iyi bi eksi görürdümHadi inşallah canım
Teşekkür ederim canım hoşbuldum.
Canim tekrar hoş geldin beNDE ev hanımıyim
1 kızım 1 oğlum var
İnşallah kısa sürede hedefine ulasirsin❤❤
Afiyet olsun canım
Gayet güzel olmuş canim
Aaa ben onu eksi 300 sandım yaaa o zaman bu sana gelsinAma ben artıyım bu hafta :) Giderek artıyorum hem de :)
Bu hafta aslında sapıtmadım hiç ama adet şişkinliği yaşadığımı düşünüyorum.
off off migren çok fena ara ara bana da vuruyor. geçmiş olsun kaptanımKızlar çok fenayim eve geldik kusmak zorunda kaldım migren mideme vurdu şimdi ilaç aldım yatacağım iyi geceler yarına bol eksiler
Bu hafta senin menülerini aklımda tutmaya çalışacağım eğer haftaya da istediğim gibi bi eksi göremezsem senin menüleri uygulayacağımSagol mervecimmm
Yok kuzum kesme bisey ama daha dikkatli beslen seceneklerini gözden gecir kacamakta olmazsa eksi gelmesi kacinilmaz sen pes etme yeterki
Ins rakibem yaaa cok umitliyim bakalim. Cumartesi kacamak yapmama ragmen iyi bi eksi bence. Yapmasam cok daha iyi bi eksi görürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?