- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.221
Ben deTebrikler canim ama senden daha fazla bekliyordum ben
Dun yazmistim canim sabah ogle aksam soguk haslanmis patates isteyen baharat atabilir üstüne ama tuz kesinlikle yasak
hoşbulduk canımHoşgeldin ve iyi geceler canım
Elimden geleni yapacağım canım toplamda 10.7 verdim inş bir durma olmaz korkum buHaftaya cok iyi sonuc getirmen gerekiyor tatlim ona göre
Vücut spora alisinca birakmak boyle oluyor kuzu. Onun icin aksatma sporunu
Tamamen katılıyorum mervecim bi toparlanmak lazim
Sagol canim ins gorucem valla bayrama 55 görmek istiyorum
seni şanslı şeyyyyyyyyyyyyyyyyHahahahhah ablaaaa güldürdün suan beni
Çok sık olmasada ayda bir yaptırıyorum abla fırsat buldukça
bizim takım da cidden aile ruhu var hepimizin bazen zor günleri oluyor strese giriyoruz takım olarak düşeni kaldırıp yolumuza devam ediyoruz çok şükür , destek tam sağ olsunlar herkes gönülden destekciHşbuldum canım. ne güzel bir alan. ben de çok meraklıyım oralara. acayip motivasyona ihtiyacım oluyor işimle ilgili . tiroidler olmadan kilo vermek çok zor yine çok güzel vermişsin. inşallah güzel sağlıklı mutlu eksiler görelim inşallah.
hah bak enerjin şimdiden gelmişşş hoş gelmişşşşNasıl saldysam düşünün aksam bulasiklarimi bile makinryr koymaya usenmistim
Sabah esimi yolladim 8 gibi hemen mutfağa giriştim su an makineyi calistdm yumurtami hasladim kahvaltimi hazrladm oturdm hava cok güzel bugun annemle ramazan hazırlığı haşhaşlı corek yapicaz buzluğa atmak icin ikindin gibi biter ve sonra yürüyüşe çıkarım markete ugrayip bi de yesil çay kepekli ya da cavdar ekmegi alirik belki akşama menü pirasa yemegi ya da kabuska düşünüyorum yanında yoğurt corbasi salata
ayyy inşallah inşallahbizim takım da cidden aile ruhu var hepimizin bazen zor günleri oluyor strese giriyoruz takım olarak düşeni kaldırıp yolumuza devam ediyoruz çok şükür , destek tam sağ olsunlar herkes gönülden destekci
hep beraber sağlıklı güzel günleri görüp ideal bedenimiz de salınarak gezip sonra da yine kk de toplanıp muhabbet edicez çünkü kilo derdimiz kalmayacak buna cidden kalpten inanıyorum
zaten ondandır canomm hatta bence regle rağmen çok iyi bildirim minnacık artıGünaydın herkese. Mutlu bir gün olsun!
Bugün tartı 60.7 dedi bana.
Geçen cuma:60.4 idi.
Fark: +0.300
Yüzde: -0.49
Regl etkisi olduğunu düşünmek istiyorum :)
Geçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
Evet bildirim zamani
Geçen cuma 61.9
Bugün 60.7
Fark 1.2
Yüzde %1.93
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,1
Bu hafta: 65,4
Fark: +300
Çok çok üzgünüm kızlar neyi yanlış yaptım bilmiyorum en ufacık kaçamağım olmadı ufak ufak spora da başladım ama yok iştehakkınızı helal edin nolur sizin de hakkınıza girdim
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 87.9
Bu hafta: 88.2
En azindan pazartesi artımdan düşmüşüm bu hafta yeniden hedefim 87 olmak
Günaydın herkese. Mutlu bir gün olsun!
Gecen cuma :71.6
Bu cuma:74.6
+3
Geçen cuma 86.8
Bugün 86.2
Fark -600
Kizlar noluyor anlamiyorum carsamba 85.5i gördüm bu 2 günde spor olmayinca heralde bide hep temizlikle gecti yine 86ya çiktım
Günaydınlar,
Geçen cuma: 69.8
Bugün: 69.3
Fark:-500
Yüzde: 0.49
Benim kilo durumum:
Gecen hafta:73.6
Guncel: 74.5
Fark: +900gr
Bildirimim
Geçen hafta:96.2
Bu hafta:95.1
Fark:-1.1
Yüzde:1.14
Sonunda 96 lardan kurtuldum çok mutluyum
haksızlık sana mı yapılıyor öyleyse dur düşün sana haksızlık yapılmasına izin veren kimayy harikasınnn çok ihtiyacım var böyle önerilere. sıkıntıdan her yerim yara döküyor bu aralar. umursamazlıktan gelemiyorum haksızlık yapan insanları bir türlü.canım sıkılıyor işe gidesim gelmiyor.
metonun ceddini şaşırtmışsın işte kuzummm şimdi zayıflamaya daha rahat başlar çünkü şaşkın :))fazla bir artin yokmuş canım
Afiyet olsun canım
silkelen ve kendine gel canım
cok bi arti degil canim
kesinlikle görürsün
ne yapmayı planlıyorsun bu hafta
bu hafta gece gec saatlerde yemeler disarda cok yedim birde su hiç icmedim desem yeri var araba yolculukları vs bana gore normal geldi bu arti hepsinin yemekten kaynaklandığını düşünmüyorum muhtelemen odemde vardir birde saglam yedim yani bu hafta tatlisiyla tuzlusuyla
aslında haksızlıktan çok ayrımcılık var. göz göre göre yapılıyor ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediliyor. keyifleri yerinde . siyasi olmayı başaramıyorum. he deyip geçemiyorum. aynıyla karşılık veremiyorum yapıma ters. dişlerim karnıma dökülüyor yerimde zıplayıp duruyorum iştehaksızlık sana mı yapılıyor öyleyse dur düşün sana haksızlık yapılmasına izin veren kim
başkalarına mı yapılıyor o zaman dur yine düşün senin yapabileceğin bir şey var mı elinden ne gelir
canım bize izinden dönen üye olarak döndün ben tekrar bakayım şimdi yanlışlık olmasınGüzel olms canım
North River sanırım bir yanlıslık oldu,bunlar eski bilgilerim yeni değil,zaten giriş formumda hepsi yazıyor.
Baslangıc kilom 79.0
Hedefşm 70.0
Ben hedef 70 demstm ole de yazıyor zaten,66 sonraki hedefimdi,onu da yazdırmamıstım.
Bu arada aslında şöyle de bir durum var.Allah izin verirse çarsamba günü 3 4 günlüğüne ablalarım ve çocukları geliyor memlketten(ablalarımdan biri kesin dönüş yapmstı,simdi tekrar geri dönüyorlar,konusmustuk burada hatta,hatırlarsınız.hem gitmeden yine görüşmüş olmak hemde cocuklrı istanbulu hic görmedikleri için dönmeden hollandaya gelecekler inş)ve ben bu sürecte cok dikkat ederim diyemiyorum,pazar dönüyorlar ama cuma günkü tartımın artı olma ihtimali yüksek,işte bu yüzden mezun olmak istedim,aslında izne ayrılmak isteyecektim onun için de hakkımın dolmadgnı düşünüyorum,bu yüzden böle bi isteğim var.ama her 2 kosuldada burda olmya devam edeceğim inş
sen var yaaaaaa.... totoşuna iki şaplak atasım geldiisen git ablanın evini camını kapısını temizle sonra da ben üveyim sanki bana benden önce git de evimi temizle deee sen görürsünnnnn
şaka bir yana ben olsam evle çok uğraşmam nasıl olsa ramazan boyu yoksun değil mi memlekette olacaksın anca valiz boşalt yıka akla pakla geri valiz hazırla uğraşısı olacak az da dinlenmen lazım gülüm o yüzden öylesine günlük temizlik gibi bir süpür sil yeter bence
sabah kahvaltıda da birlikteydik öğleden sonra bir gezme daha var bakalımvallaha gözleri değmiş hatunların , siz semizlenin bol bol yiyin yemeyene de hasetlemeyin uleeeennn deseydin yaa keşke
malesef meme aşığı seninki de benim de içim çekilirdi artık emzir emzirOff gece gece çildırttı oğlan beni valla bazen sırf bu kadar uzun emdiği için mama veresim geliyo. Kilo almasa doymuyo diycem ama yok uyumuyo 1 saattır emiyo ben daraldıkça o daha çok yapışıyo bütün kanımı emdi. En son verdim babasina uyumazsa uyumasın dedim. Verdigim gibi uykuya daldı sinir oldum ben kac saatir uğrasiyorum babada 2 dk içinde uyudu
ve sen bunları yaparken bazıları kaçamak yapınca insan sinir olyyirÇok geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir
Evet canım
Teşekkürler canım
Güzel canım afiyet olsun
Canım perşembe günü bile kaçamaklı geçmiş. Ben şahsen açlıktan uyuyamadım az önce. Yanımda eşim yemek yedi. Sonra gece tost yaptı. Çayın yanındakileri söylemeyeyim bile. Kendimi tutamazsam diye çay bile içmedim. Böyle olmazsa verilmiyor malesef.
süper canımGünaydınnnnnn
Yoğunluktan hastalıktan gelemedim yine... Ama56 kilo olarak döndüm sahalaraaa
Yarın sabah İstanbul’ a gidiyorum. Hem eğitimim var hem kısa bir tatil yapacam. Konser gece hayatı açık büfe derken 60 kilo dönerim Adana’ ya
Sizde ne var ne yok
güzelGeçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
bu son şansın canım iki haftadır artı geliyorsun ve bilerek yapılan birşey gozgore göre tekrar böyle olursa bozulmak yok ama diskalifiye olursun baştan anlasalkmMefkurem North River @askrhpozitif ben listeden çıkmış mı sayılıyorum
Çıkmadıysam insAllah çıkmak istemiyorum ilk ve son olacak bu durum şu an bırakırsam en kötü bi ay geriye sarıcam sanırım o yüzden kalmalıyım buranın enerjisi çok yüksek bana da iyi geliyor çünki biraz bocaladim ve toparladım şu an kendimi ilk işim sabah uykusuna son vermek sonra da sık sık buraya gelmek olacak
çok güzel canımEvet bildirim zamani
Geçen cuma 61.9
Bugün 60.7
Fark 1.2
Yüzde %1.93
olur mu canim helal olsun bile isteye yapmadın sonuçta odemdir haftaya daha güzel giderBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,1
Bu hafta: 65,4
Çok çok üzgünüm kızlar neyi yanlış yaptım bilmiyorum en ufacık kaçamağım olmadı ufak ufak spora da başladım ama yok iştehakkınızı helal edin nolur sizin de hakkınıza girdim
normalde böyle bir artiya kızmam ama bile isteye gelene kızarımKilo bildirimim
Geçen hafta: 87.9
Bu hafta: 88.2
En azindan pazartesi artımdan düşmüşüm bu hafta yeniden hedefim 87 olmak
regldir bence deGünaydın herkese. Mutlu bir gün olsun!
sağol canımoff off migren çok fena ara ara bana da vuruyor. geçmiş olsun kaptanım
maşallah kız ne yedin ictinGecen cuma :71.6
Bu cuma:74.6
+3
çok etkisi olmamış pattisinKızlar merak edenler icin söyleyim dunki patates detoksu bana -300 gram sağladı. Dün sabah tartildigimda 900 gram eksideydim bugun 1200 olmus fark
neyse artılar gitti en azından haftaya yarisalim miŞükür sabit geldim dün daha +700 idi kızlar kabak çok etkili emin olun
Geçen Cuma 100.3
Bu hafta 100.3
her eksi candır ama dün ki menüyü beğenmedim canımGeçen cuma 86.8
Bugün 86.2
Fark -600
Kizlar noluyor anlamiyorum carsamba 85.5i gördüm bu 2 günde spor olmayinca heralde bide hep temizlikle gecti yine 86ya çiktım
daha iyisini yapabilirsin biliyorsunGünaydınlar,
bende beklemiyordum senden canım çok şaşırdımKilo bildirimi
Gecen hafta:79.3
Bu hafta: 79.7
Fark +400
Çok üzgünüm çokk ama bu artı menumle bi ilgisi oldugunü düşünmüyorum daha dün rgli oldum ödemi atamadım okadar dikat etmeme rağmen
eder canım eder :)merhabalar hanımlar
cuma günleri öyle yoğun çalışıyoruz ki anlatamam. resmen beynim yandı
kilo bildirimimi yapayımNorth River Mefkurem
geçen hafta : 65,2
bu hafta : 64,5
fark: 700 gr
yüzde: 1,07çok veremedim ama .... idare eder sanıyorum
Elif durumuna bakıp tekrar dönüş yapacağım sanaSelamlarrr
Gecen hafta:72.10
Bu hafta:71.70
Fark:-400 gr
Sebep olarak yoğun regl dönemim,savah erknden kalkıp tartılmak zornda kalmam(erkenden bi yere gtmem getekiyordu)ve bu haftayı cok kötü olmasa da cok da iyi değerlendirememem.İzninizle mezun olmak ya da olabiliyorsa izne ayrılmak istiyorum.ve her 2 durumda da burada olmya devam etmek istiyorum
Tebrikler canımGünaydınlar,
Kolay gelsin canım görüşürüzKızlar sabah bebeğimi aldım, bebek arabası ile önce 40 dk yürüyüş yaptım sonra Bim-sok-a101 gezdim. Eve geldim yemekleri yaptım, birazdan kızları okuldan alıp kitap fuarına gideceğiz..
Akşama görüşürüz.
bende beklemiyordum senden canım çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?