- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.959
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.241
Buldum sanırım canım neyi yanlış yaptığımıTebrik ederim gayet güzel olmus
Helal olsun canim arada oluyor ama bir daha olmasın özen goster hatanı bul önemli olan bu bu hafta çok fazla artı var
Takimdan cıkmak isteyecegin kadarda çok degilmis haftaya sen onu kat kat fazla verirsin
Bizlerde öyle düsunelim haftaya telafili olsun
Ne yedin öyle masallah yaramiş yani
Tebrikler güzel eksi
annenin ailenin yanındayken normal pınarım ama eve gidince bebeğin için de kendin için de düzenli ve sağlıklı beslenmeye hemen geçmen lazım kuzumHaftaya daha iyi sonuc olur insallah cnm :)
Arti olmamakta guzel ama neden eksi gelmedi sen biliyorsundur zaten :)
Tbrkler cnm
Aynen kizlar 3 haftadir Ailemin yanindayim o yuzden boyle oluyor haftada 3-4 kez disarda yiyoruz (mecburen uyum sagliyorum) her hafta dugun kina hep odemler oldu farkindayim bazen diyorum bunlara ragmen iyi gene 3 haftada 3 kilo almis oldmsali gunu donuyorum daha dikkatli olucam artik evimde. Belki doktorumlada konusurum boyle devam ederse..
Tebrikler canım çok güzelBildirimim
Geçen hafta:96.2
Bu hafta:95.1
Fark:-1.1
Yüzde:1.14
Sonunda 96 lardan kurtuldum çok mutluyum
nasıl oldun gülüm sabah kalktığın da iyi miydinAlintilayarak geliyordum ama resmen moralim bozuldu perşembeye yakışmayan menüler gördüm bı herkes kendine gelsin lütfen yarından itibaren hiç kaçamak görmeyecegiz bu hafta hiçte iyi bir yuzde o ortada
İnşallah canımGüzel canım tebrikler
Tebrikler canım çok güzel vermişsin darısı haftaya
İnanıyorum haftaya çok güzel eksi gelir senden
Fazla bi artın yok haftaya çok iyi eksiyle gelirsin sen
Regliysen Odemleri atamamissindir canım
Çok fazla kuzu niye böyle oldukı
Tebrikler canım güzel eksi
Tebrik ederim canımm
Canim bu ara biraz hızlı aliyosun sanki"
Harika canım tebriklerr
İnşallah canımcanım bize izinden dönen üye olarak döndün ben tekrar bakayım şimdi yanlışlık olmasın
seni seviyorum kadın
sabah kahvaltıda da birlikteydik öğleden sonra bir gezme daha var bakalım
malesef meme aşığı seninki de benim de içim çekilirdi artık emzir emzir
ve sen bunları yaparken bazıları kaçamak yapınca insan sinir olyyir
süper canım
güzel
bu son şansın canım iki haftadır artı geliyorsun ve bilerek yapılan birşey gozgore göre tekrar böyle olursa bozulmak yok ama diskalifiye olursun baştan anlasalkm
çok güzel canım
olur mu canim helal olsun bile isteye yapmadın sonuçta odemdir haftaya daha güzel gider
normalde böyle bir artiya kızmam ama bile isteye gelene kızarım
regldir bence de
sağol canım
maşallah kız ne yedin ictin
çok etkisi olmamış pattisin
neyse artılar gitti en azından haftaya yarisalim mi
her eksi candır ama dün ki menüyü beğenmedim canım
daha iyisini yapabilirsin biliyorsun
göz göre göre yapılana ses çıkarmamak da , kendine yapılan bir şeyin de tek sorumlusu kendimiziz( sensin ) canımcımmaslında haksızlıktan çok ayrımcılık var. göz göre göre yapılıyor ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediliyor. keyifleri yerinde . siyasi olmayı başaramıyorum. he deyip geçemiyorum. aynıyla karşılık veremiyorum yapıma ters. dişlerim karnıma dökülüyor yerimde zıplayıp duruyorum işte
Insallah canim haftaya bol eksili olsun insallahBuldum sanırım canım neyi yanlış yaptığımı
Handandandan sağolsun kan grubuma göre neler yemem gerektiğini göndermiş orada çavdar yasak bana ben bu hafta hep çavdar yedim
Önümüzdeki hafta tam buğdaya döneceğim bakalım fark edecek mi
seni yaradana kurban bende seni seviyorum ciğer paremmcanım bize izinden dönen üye olarak döndün ben tekrar bakayım şimdi yanlışlık olmasın
seni seviyorum kadın
süper canım
güzel
bu son şansın canım iki haftadır artı geliyorsun ve bilerek yapılan birşey gozgore göre tekrar böyle olursa bozulmak yok ama diskalifiye olursun baştan anlasalkm
çok güzel canım
olur mu canim helal olsun bile isteye yapmadın sonuçta odemdir haftaya daha güzel gider
regldir bence de
sağol canım
Olsun canım az da olsa vermişsin işte daha neben kilo bildirimini yapmamışım yapayım gari aman aman değişiklik yok
geçen cuma 86.0
bu cuma 85.9
fark - 100 gr :)))))
İyiyim abla şükür bugün son yarın eşim gelecek evime kavuşacağım inşallahseni yaradana kurban bende seni seviyorum ciğer paremm
hadi yaaa kahvaltıda mıı öğleden sonra da mııı
bu gün cuma öğleden sonrakin de az az ye bari yoksa seni yerden kazıyacağız nazardan , allah korusun
Canım 0.496 çıkıyor yuvarlayıp 0.5 demedim. Zaten sen de 0.5 yazmışsın, neden yanlış anlamadım
Kuzu yüzden yanlış 0.72 olur yüzdenCanım 0.496 çıkıyor yuvarlayıp 0.5 demedim. Zaten sen de 0.5 yazmışsın, neden yanlış anlamadım
Evet 500g
Yarışalım kızcanım bize izinden dönen üye olarak döndün ben tekrar bakayım şimdi yanlışlık olmasın
seni seviyorum kadın
süper canım
güzel
çok güzel canım
regldir bence de
sağol canım
gider gitmez işe dalma 1 gün bari dinlen gülümİyiyim abla şükür bugün son yarın eşim gelecek evime kavuşacağım inşallah
az olsun yeter ki eksi olsun :))))Olsun canım az da olsa vermişsin işte daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?