- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.061
Niran bulmus bileHimm ben cuma hedefi sandım ya bilmiyorum ki o nerede valla
Ins kuzumm azmin elinden hicbirsey kurtulmaz29 günde 6 kilo çok iyi maşallah canım darısı başıma inşallah
Kız sen takımdan kopmuşsun da haberimiz yokmuş....
Konuyu @mefkurem e havale ediyorum, sana hatırlatsın canım....
Ay ben tutturmusum nerdeyse sevindim valllaa
Bence eksin daha fazla merve sakin canini sikma cumaya cok guzel eksi gelir sendenKizlar bildirimimi yapayım gecmise daha sonra gidicem
Cuma:74.6
Pazartesi :74,3
Fark :300
Daha fazla giderdi lakin hastane uykusuzluk hastanedeki yeme sartlari anca bu kadar gitmiş
Canım daha önce söylemiştim ama doğum sonrası çok zorlanacaksin, böyle gidersen...
Keşke biraz dikkat etsen...
Birazda hareketli olsan.
Yapıcam canımregldendir canım iner ödem atıcı sular yap
Tebrikler canımCuma: 70.8
Ptesi:70.6
Fark : -200
Acayip gribim evde de işler birikmiş sabahtan beri çamaşır as topla sil şupur saat 8 de başladım şimdi oturdum daha nevresimler geçecek çamaşır katlanacak utulenecekler ayrı ama bir kahve içmeden kimse kaldıramaz yerimden
Kuzum bence de 3 mayısta yeni hedef koyalım . Ramazan hedefi.***RAMAZAN BAYRAMI HEDEFLERİ***
Nanekekik------------70.8-----67----(-3.8kg)
Bı prenses annesi----88.2-----80----(-8.2kg)
Gulbe seker...............100.3......94......(-6.3 kg)
Curukelma -----------60.7-----55-----(-5.7)
eceboce......................64.5........61........(-3.5 kg)
pesto26.......................69.3........65.3.....(-4 kg)
Jasminium84...............65,4.........60,0.....(-5,4 kg)
alintilayarak devam ediniz
Olsun canım eksi eksidirKizlar bildirimimi yapayım gecmise daha sonra gidicem
Daha fazla giderdi lakin hastane uykusuzluk hastanedeki yeme sartlari anca bu kadar gitmiş
Yemek yapmadım canim evde önceki günden çorba vardı onu isıttımgelmem sanırım canım ramazanda kimse anlamaz , Rize dekiler alışkın zaten hep dikkat ettigimi bilirler
ben de sevmiyorum hazir bu tarz şeyleri içinde ne olduğu belli değil et ama ne eti
yurt dışında yasmaakta ayrı dert özellikle yiyecek konusunda
ohh maşallah ben en son 60kg iken giydim o kotlari
çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi de inşallah hafif birseydir
ooo süper
aynen öyleyim ama evde de iş güç birikmiş seke seke yaptım
süper kız süper
günaydın abla
iyi dinlenmeler canım inşallah düşer ateşi kiminde daha çabuk geçiyor boşuna test yapıyorlar malesef ben araştırmaya gitmiştim ilk kan ve idrar aldılar doktor dedi ki viral büyük ihtimalle aksi halde ben bu ateşte bir çocuğu baygın bulurdum direnci çok iyi dedi ben anne olarak inanmadım tabi hiçbirsey vermeden nasıl olacak diye gittim özele kırk çeşit test antibiyotik vs sonuç üç gün sonra viralmis aaa dediler ondan sonra aklım başıma geldi
zeytinyağı ile ovacaktim at kestanesi var onu sureyim o zaman
aynen abla büyük ihtimalle
olsun her eksi candır cuma bekliyorus ama ptesi gerek yok aç durmaya
oo sabah sporu da yapılmış
bı kahvekeyfi yapıp öyle git abla
tablo yapmış
canım bence direnç yaşıyorsun şaşırtmak için birşeyler yapmalısın
süpersin coştun hilal iyice
eksi candır şişlik iner bence
öğle zaten karbon olmuş akşam çorba yerine sebze yada salata yapsaydın proteinli
odemdir canım
büyük bir artı değil gidecektir
canım dükanin hnagi evresindesin ne kadardır yapıyorsun meyve yemem pek ama böyle olunca insanın aklına geliyor aksi gibi eksi güzel
regldendir canım iner ödem atıcı sular yap
pesto ufakta olsa kaçamak yok artık anlaştık mı cumaya iyi bir eksi gelecek senden
Gecmis olsun canim yaa cok büyük bisi varmı allah evlatlarimizi korusun kuzum
Çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun can umarım önemli birsey değildir iyi geceler
Cok grcmis olsun cnm insallah kotu bisi yoktur
Iyi geceler
Çok geçmiş olsun tatlım
Ayyy Allah korumuş kotu bisey yok demi cnm
Allah şifa versin canım, şimdi nasıl oğlun?
En azindan eksi eksidir kuzumMerhaba herkese çok yoğundum şimdi gelebildim.
Pazartesi:60.9
Cuma günü: 607. idi. Artarak devam ediyorum maşallah :)
Sizlerde durum umarım iyidir. Ramazan hedefleri koyulmaya başlanmış. Ben tutamayacağım için normal seyrinde devam edeceğim.
Kuzum kalan iz olsun durumu iyi olsunda. Benimkinin alnindada var kesik izi. Cok şükür daha korkulacak bisi yokmusHanımlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize:
Allahım evlatlarimiza kötü bişey vermesin ben dün öldüm öldüm dirildim çok kötü oldum
Oğlum ablasiyla evde kosturuyorlardi ayağı kaydı tv unitesine çarptı yüzünde yani hemen gözünün altında derin bi yarık oldu neyse dr goturduk dikis atılması lazım dedi' ben ise izin vermedim çünkü dikis izi daha kötü duruyo
Bantladilar şimdilik bi sorun yok ama izi kalır diyede korkuyorum
Tebrikler tatlim gayet guzelKilo bildirimi
Cuma: 79.7
Pzrt: 79.3
Fark: -400
Kuzum kalan iz olsun durumu iyi olsunda. Benimkinin alnindada var kesik izi. Cok şükür daha korkulacak bisi yokmus
Tebrikler tatlim gayet guzel
Ramazan öncesi hedef koymustuk ya canım...4 haftalık bir hedefti
kız gözümü açamıyorum gripten benim aklım bu cumada kaldıKız sen takımdan kopmuşsun da haberimiz yokmuş....
Konuyu @mefkurem e havale ediyorum, sana hatırlatsın canım....
4 hafta evvelki Cuma ya git canım....
Haftasonu konuşmuştuk.... pazar olabilir...
Sen bı geri yap..
ay deme
güzel eksi canımKizlar bildirimimi yapayım gecmise daha sonra gidicem
ben onu unutmuştum canım öyle yapalımYapıcam canım
Tebrikler canım
Kuzum bence de 3 mayısta yeni hedef koyalım . Ramazan hedefi.
kız sen bir ce diyorsun birde kayboluyorsun yine iyi çok artmiyorsunMerhaba herkese çok yoğundum şimdi gelebildim.
Pazartesi:60.9
Cuma günü: 607. idi. Artarak devam ediyorum maşallah :)
Sizlerde durum umarım iyidir. Ramazan hedefleri koyulmaya başlanmış. Ben tutamayacağım için normal seyrinde devam edeceğim.
inşallah iz kalmaz canım ,ama kalırsa da buna şükür tatlım daha kötü olmamış şükürHanımlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize:
Allahım evlatlarimiza kötü bişey vermesin ben dün öldüm öldüm dirildim çok kötü oldum
Oğlum ablasiyla evde kosturuyorlardi ayağı kaydı tv unitesine çarptı yüzünde yani hemen gözünün altında derin bi yarık oldu neyse dr goturduk dikis atılması lazım dedi' ben ise izin vermedim çünkü dikis izi daha kötü duruyo
güzel eksiKilo bildirimi
güzel olmuşDünkü menüm
Kahvalti
Sütlü yulaf (1 bardak süte 3 kaşık yulaf)
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
3 tane mercimek köftesi
Salata
3 kaşık yogurt
Ara
2 hurma
2.5 litre su
1 kupa
yeşil çay
Spor: 60 dk tempolu yürüyüş*180 puanFit mutlu anne
dinlen ama sonra gel :)bugün sınıfça veliler arasında kahvaltıya gittik
Havada çok sıcaktı başım zaten ağrıyordu cookk yorgun hissediyorum
canlarimm ben azcikgelem
Tekrar geçmiş olsun canım iz kalsa da bişey olmaz Rabbim çocuklarımızı muhafaza etsinHanımlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize:
Tebrikler canımKilo bildirimi
Seyir evresindeyim lakin birebir Dukan yapmıyorum canım. Arada meyvve ceviz badem ,peklik için kayısı hurma yiyorum. Ve yağı azaltmıyorum. Ama işte kara dut a hiç dayanamam yiyince de canım sıkıldı.gelmem sanırım canım ramazanda kimse anlamaz , Rize dekiler alışkın zaten hep dikkat ettigimi bilirler
ben de sevmiyorum hazir bu tarz şeyleri içinde ne olduğu belli değil et ama ne eti
yurt dışında yasmaakta ayrı dert özellikle yiyecek konusunda
ohh maşallah ben en son 60kg iken giydim o kotlari
ooo süper
aynen öyleyim ama evde de iş güç birikmiş seke seke yaptım
süper kız süper
günaydın abla
iyi dinlenmeler canım inşallah düşer ateşi kiminde daha çabuk geçiyor boşuna test yapıyorlar malesef ben araştırmaya gitmiştim ilk kan ve idrar aldılar doktor dedi ki viral büyük ihtimalle aksi halde ben bu ateşte bir çocuğu baygın bulurdum direnci çok iyi dedi ben anne olarak inanmadım tabi hiçbirsey vermeden nasıl olacak diye gittim özele kırk çeşit test antibiyotik vs sonuç üç gün sonra viralmis aaa dediler ondan sonra aklım başıma geldi
zeytinyağı ile ovacaktim at kestanesi var onu sureyim o zaman
aynen abla büyük ihtimalle
olsun her eksi candır cuma bekliyorus ama ptesi gerek yok aç durmaya
oo sabah sporu da yapılmış
bı kahvekeyfi yapıp öyle git abla
tablo yapmış
canım bence direnç yaşıyorsun şaşırtmak için birşeyler yapmalısın
süpersin coştun hilal iyice
eksi candır şişlik iner bence
öğle zaten karbon olmuş akşam çorba yerine sebze yada salata yapsaydın proteinli
odemdir canım
büyük bir artı değil gidecektir
canım dükanin hnagi evresindesin ne kadardır yapıyorsun meyve yemem pek ama böyle olunca insanın aklına geliyor aksi gibi eksi güzel
regldendir canım iner ödem atıcı sular yap
pesto ufakta olsa kaçamak yok artık anlaştık mı cumaya iyi bir eksi gelecek senden
Tebrik ederim canım....79 ları gördün diye sakın kaçamak yapmayasın....Kilo bildirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?