- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.101
Sağol canımAmin kuzum insallah...
Şehriye çorbası çok değilse gayet güzel canım afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
Yok yok gıı takım korkusundan yaparmiyim hiç
hadi inşallah bayrama 75 le girelim
Aslinda korktum yapar diye ama yapmadı herhalde günü erken kapatmamdan
Büyük ihtimal kalıyo galiba
3 ay önce kızımın yuzunu kedi tırmaladı onun izi bile geçmedi off
Gızzz uyuyamadim ki
30 zeytinmiii
Kuzum zeytinin tuzuna dikkat et ödem yapamsın
Afiyet olsun canımmenum gelsin
09.30
4 minik domates
1 salatalık
6 zeytin
Kk kadar 3 cesit peynir
1 c.k. krem peynir
5 minik dilim sucuk (vegan)
11.30
1 k.fincani leblebi
14.00
1 tabak salata icine 2 kk kadar 1y.k. yag ile kavrulmus tofu
16.00
1 avuc leblebi
17.30
Bir tabak salata
Suyu 2 ye tamamlarim
Geçmiş olsun canımMerhabalar hanımlarr
Dün öyle yorulmuşum ki..... sabah nöbetten çıktım büyük kızı doktora götürdüm. alışverişe gittim. Eve geldiğimde öğle olmuştu. Kanepede sızmış kalmışım. Yeni uyandım. Küçük kız da hasta olmuş. Şimdi benim de boğazımda bir kaşınma varya Rabbim sen büyüksün
Afiyet olsun canım herkes gibi bana da zeytin çok geldi ama sen kendini iyi hissediyorsan no problem06:30=== 2 haşlama yumurta
15 siyah+ 15 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
Maydonoz
16:30=== 1 kase bezelye yemeği
1 kase nohutlu bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 lt su
Kizlar zeytin doygunluk hissini artırıp açlık hissine engel oluyormuş.. öğle yemeğini dışarda yememek için zeytini fazla yedim kahvaltıda... gerçektende hiç acıkmadım.
Valla benimde istemişti ondan boyle oldum :)Afiyet olsun canım
Ayyy canım leblebi istedi
Bisey olmaz canim baktikca hatirlar. Ama şöyle biseyde var benimde gözümün altinda yarık olmustu izi kalmamisti bende
menum gelsin
09.30
4 minik domates
1 salatalık
6 zeytin
Kk kadar 3 cesit peynir
1 c.k. krem peynir
11.30
1 k.fincani leblebi
14.00
16.00
1 avuc leblebi
17.30
Bir tabak salata
Suyu 2 ye tamamlarim
göz çevresi nemlendiricisi kullan gülüm , pahalılar sevmiyorum v.s. dersen kayısı çekirdeği yağı kullan kaz ayakları geri düzelsinTamamdir kuzum
Tamamdir o zaman baharim
Onu spordan saymiyordum ki ben canim nerdeyse hergün köpek gezdiriyorum çünkü
Sıkıldım böyle olmaktan bahar hiz verdim kendime iyice
Yol yorgunlugu vs var bide sende bence daha fazla eksidesindir canim
Anam bende bile var abla yaaaa
Bem free yim kimse bana hedef koyduramaz diyosun
vahh gülüm yeni okudum çok geçmiş olsun iz kalmasın diye zeytin yağı kantron yağı sür yara kapanır kapanmaz , rabbim esirgemiş ya gözüne bir şey olsaydı verilmiş sadakanız varmışHanımlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize:
Allahım evlatlarimiza kötü bişey vermesin ben dün öldüm öldüm dirildim çok kötü oldum
Oğlum ablasiyla evde kosturuyorlardi ayağı kaydı tv unitesine çarptı yüzünde yani hemen gözünün altında derin bi yarık oldu neyse dr goturduk dikis atılması lazım dedi' ben ise izin vermedim çünkü dikis izi daha kötü duruyo
Bantladilar şimdilik bi sorun yok ama izi kalır diyede korkuyorum
Ins canimmİnşallah kuzumdada kalmaz
Afiyet olsun guzel olmus canım
Nemlendirici kullaniyorum abla ama zayifladikca yanaklar küçülüyor ondan çıktılargöz çevresi nemlendiricisi kullan gülüm , pahalılar sevmiyorum v.s. dersen kayısı çekirdeği yağı kullan kaz ayakları geri düzelsin
aaa aşk olsun free yim kimse karışamaz dermiyim hiç hedef koyuyorum aylardır hiç biri tutmuyor kilo değişmiyor ki ondan dellendim bilinç altıma:)
aile boyu şifayı kapmışsınız gülüm çok geçmiş olsunnnMerhabalar hanımlarr
Dün öyle yorulmuşum ki..... sabah nöbetten çıktım büyük kızı doktora götürdüm. alışverişe gittim. Eve geldiğimde öğle olmuştu. Kanepede sızmış kalmışım. Yeni uyandım. Küçük kız da hasta olmuş. Şimdi benim de boğazımda bir kaşınma varya Rabbim sen büyüksün
yaav o zaman boş verrr zayıfla da azcık kaz ayağı nazarın olsun :)))Ins canimm
Sagol tatlim
Nemlendirici kullaniyorum abla ama zayifladikca yanaklar küçülüyor ondan çıktılar
aslında yeyip canımız sıkılınca vücut bunu algılayıp hemen artı çıkıyor bence bu tarz birsey için canını sıkma sonuçta gidip hamburger yemedinSeyir evresindeyim lakin birebir Dukan yapmıyorum canım. Arada meyvve ceviz badem ,peklik için kayısı hurma yiyorum. Ve yağı azaltmıyorum. Ama işte kara dut a hiç dayanamam yiyince de canım sıkıldı.
şuan pertim canım eşim doktor diye tutturdu gitmeye giyinmeye halim yok yataktan kk yapıyorum uymayabilirsem biraz uyuyacağımÇok geçmiş olsun canım. Hasta hasta bu kadar işi nasıl yaptın maşallah. Keske dinlenseydin
geçmiş olsun canımMerhabalar hanımlarr
bence daha çok gelirdin eskiden onun farkı varYa maalesef evet Baharcım, adapte de olamıyorum tam ama sonraki günler pişmanlık aç da yaşıyorum öyle kör topal devam ediyorum rejime. Geçen seferki hırsımdan eser yok.
olabilir ama 30 tane çok fazla canım karatayda bile 15 diyor sen cosmussun06:30=== 2 haşlama yumurta
15 siyah+ 15 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
Maydonoz
16:30=== 1 kase bezelye yemeği
1 kase nohutlu bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 lt su
Kizlar zeytin doygunluk hissini artırıp açlık hissine engel oluyormuş.. öğle yemeğini dışarda yememek için zeytini fazla yedim kahvaltıda... gerçektende hiç acıkmadım.
güzel olmuş canımmenum gelsin
09.30
4 minik domates
1 salatalık
6 zeytin
Kk kadar 3 cesit peynir
1 c.k. krem peynir
11.30
1 k.fincani leblebi
14.00
16.00
1 avuc leblebi
17.30
Bir tabak salata
Suyu 2 ye tamamlarim
Bence güzel olmuş canımGünümü kapattım ama saçma bi menüm oldu evde şehriye çorbası ve lazanya olduğu için
07.30 3 hurma
09.00 2 yumurta
3 zeytin
3 badem
13.00 bir kase şehriye çorbası
1 havuç
16.00 2 yumurta
2 dilim ananas
Bir kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 2 mil Leslie puan 90Fit mutlu anne
30 zeytinmiii
Kuzum zeytinin tuzuna dikkat et ödem yapamsın
Karatay Teyze 40 tane zeytin yiyebilirsiniz diyor...Kiz vur deyince öldürmüşsün resmen 30 tane zeytin nedir. Bana göre cok aşırı afiyet olsun
Sağol tatlımBence güzel olmuş canım
Afiyet olsun canımMenü yazıp uyumaya çalışacağım bizimkiler oyun oynuyor
Sabah(10:00)
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
10 badem
Domates
İkindi (15:30)
1 kase mercimek çorbası limonlu biberli
Akşam(18:00)
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
Su : 2 lt
Afiyet olsun canımmenum gelsin
09.30
4 minik domates
1 salatalık
6 zeytin
Kk kadar 3 cesit peynir
1 c.k. krem peynir
11.30
1 k.fincani leblebi
14.00
16.00
1 avuc leblebi
17.30
Bir tabak salata
Suyu 2 ye tamamlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?