Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menum gelsin
09.30
4 minik domates
1 salatalık
6 zeytin
Kk kadar 3 cesit peynir
1 c.k. krem peynir
5 minik dilim sucuk (vegan)

11.30
1 k.fincani leblebi

14.00
1 tabak salata icine 2 kk kadar 1y.k. yag ile kavrulmus tofu

16.00
1 avuc leblebi

17.30
Bir tabak salata

Suyu 2 ye tamamlarim

Sağol canım

Üzülme kuzum olacak en kötü şey iz olsun sıkma sen canını bununla gelmiş geçmiş olsun

Afiyet olsun canım

Ayyy canım leblebi istedi

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım herkes gibi bana da zeytin çok geldi ama sen kendini iyi hissediyorsan no problem

Bisey olmaz canim baktikca hatirlar. Ama şöyle biseyde var benimde gözümün altinda yarık olmustu izi kalmamisti bende

İnşallah kuzumdada kalmaz

Afiyet olsun guzel olmus canım

göz çevresi nemlendiricisi kullan gülüm , pahalılar sevmiyorum v.s. dersen kayısı çekirdeği yağı kullan kaz ayakları geri düzelsin
aaa aşk olsun free yim kimse karışamaz dermiyim hiç hedef koyuyorum aylardır hiç biri tutmuyor kilo değişmiyor ki ondan dellendim bilinç altıma:)

vahh gülüm yeni okudum çok geçmiş olsun iz kalmasın diye zeytin yağı kantron yağı sür yara kapanır kapanmaz , rabbim esirgemiş ya gözüne bir şey olsaydı verilmiş sadakanız varmış

İnşallah kuzumdada kalmaz

Afiyet olsun guzel olmus canım
Ins canimm
Sagol tatlim
Nemlendirici kullaniyorum abla ama zayifladikca yanaklar küçülüyor ondan çıktılar

aile boyu şifayı kapmışsınız gülüm çok geçmiş olsunnn

Seyir evresindeyim lakin birebir Dukan yapmıyorum canım. Arada meyvve ceviz badem ,peklik için kayısı hurma yiyorum. Ve yağı azaltmıyorum. Ama işte kara dut a hiç dayanamam yiyince de canım sıkıldı.
aslında yeyip canımız sıkılınca vücut bunu algılayıp hemen artı çıkıyor bence bu tarz birsey için canını sıkma sonuçta gidip hamburger yemedin
Çok geçmiş olsun canım. Hasta hasta bu kadar işi nasıl yaptın maşallah. Keske dinlenseydin
şuan pertim canım eşim doktor diye tutturdu gitmeye giyinmeye halim yok yataktan kk yapıyorum uymayabilirsem biraz uyuyacağım
geçmiş olsun canım
Ya maalesef evet Baharcım, adapte de olamıyorum tam ama sonraki günler pişmanlık aç da yaşıyorum öyle kör topal devam ediyorum rejime. Geçen seferki hırsımdan eser yok.
bence daha çok gelirdin eskiden onun farkı var
olabilir ama 30 tane çok fazla canım karatayda bile 15 diyor sen cosmussun
güzel olmuş canım

Bence güzel olmuş canım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…