- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.841
Ooo cok guzel canim tebriklerrrCuma: 79.1
Bugün: 77.8
Fark: -1.3 (% 1.64)
Hayirli yolculuklar tatlim. Her zaman gidemiyosun ailenle keyifli zaman gecirmeye calisKızlar dün başağrısı ve mide bulantısından yola çıkamadım, şimdi hazırlandım ve çıkıyorum, haftasonu size fazla katılamayabilirim. Malum anne, baba, kardeş ve hasta ziyareti... yoğun olacağım...
Şu ana kadar ki bildirimlerde güzel eksiler gördüm, bu hafta 1. adayız gibi duruyor.
Herkesi tebrik ediyorum.
Erkek düşmanı oldum ben vallainşallah balım
ya hakkını yiyemem eşim düzenlidir ama ben de iş olmayınca o da salıyor
Gunaydin ablaaa cok şükür bu hafta bomba gibiyizzzzGunaydinnnnnnnn bitaneciklerimmmm
Sayfa ne guzel eksilerle dolmus
tembelliğimi atsam üzerimdenOoo cok guzel canim tebriklerrr
Hayirli yolculuklar tatlim. Her zaman gidemiyosun ailenle keyifli zaman gecirmeye calis
Erkek düşmanı oldum ben valla
Yapacak bisi yok kuzum ufaktan sen el atacaksin ufaktan o bi orta yol bulunur
Gunaydin ablaaa cok şükür bu hafta bomba gibiyizzzz
süper bir sonuç dahaCuma: 79.1
geçmiş olsun canım aman ha pazartesi tartisinii unutma :)Kızlar dün başağrısı ve mide bulantısından yola çıkamadım, şimdi hazırlandım ve çıkıyorum, haftasonu size fazla katılamayabilirim. Malum anne, baba, kardeş ve hasta ziyareti... yoğun olacağım...
Şu ana kadar ki bildirimlerde güzel eksiler gördüm, bu hafta 1. adayız gibi duruyor.
Herkesi tebrik ediyorum.
canım bak erteleme kızını da dahil et düzeltmeye küçük de pusette vs dururken birde kahve yap bir çekmece yapsan yeter sana hergunya evet onun da farkındayım evde o kadar çok ıvır zıvır eşya var ki belki yıllardır elimi bile sürmediğim ama ona bile üşeniyorum
ama büyük kızımı okula gönderdiğim bi gün haftaya bakıcı da başlıyor ona ufaklığı emanet edip bütün eve bi girişeceğim
ben de rahatsızım düzensizlik benim de ruhumu sıkıyor ama tembelim işte
günaydın abla öğlen mi gideceksin iseGunaydinnnnnnnn bitaneciklerimmmm
Sayfa ne guzel eksilerle dolmus
Şimdi bunu yapacaktım süper oldu abla su izindeki zuhale iletir misin tartilsin yoksa ☠** * 9.Takim 620. Etap * * *
Fatlayd(95,1/
AhSen_2504 (79,7/
Bi prenses annesi (88.2
pesto26 (69,3/
Gulbeseker(100,3/
ebruebrulii (86,2/
CurukElma (60,7/
Niran Nevra( 79,1/
Jasminium84 (65,4/
nanekekik(70,8/
eceboce(64,5/
9.takim ortalamasi : %
Denemedeki üyeler
Bayankokosh (77)mezun üye, Bt bk:77 H:
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (85,9/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56)
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(71.6/74,6/+3/) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(73,6/
di mi ya erteledikçe kalıyorsüper bir sonuç daha
geçmiş olsun canım aman ha pazartesi tartisinii unutma :)
canım bak erteleme kızını da dahil et düzeltmeye küçük de pusette vs dururken birde kahve yap bir çekmece yapsan yeter sana hergun
günaydın abla öğlen mi gideceksin ise
Şimdi bunu yapacaktım süper oldu abla su izindeki zuhale iletir misin tartilsin yoksa ☠
O zamannnn bugün kalkip tembelliği atiyoruz üstümüzden rakibemmmtembelliğimi atsam üzerimden
Tebrikler baharcim 6 li rakamlarin hayirli olsun :)Benim cuma: 70.8
Güncel: 69.9
Fark: 0.9
Yüzde :1,27
VavvvvvvVavvvvv harika cnm tuuuu tuuuu masallahhhhGünün ilk bildirimi benden gelsin
Geçen cuma : 60.7
Bugün : 59.3
Fark : 1.4
Yüzde : %2.30
kötünün iyisi diyelim tatlimGünaydın kızlar
Bildirimim
Sabit çıktım.
Pazartesiden bu yana ancak artıyı tolere ettim
cok guzel baslangic kubracimGünaydın kızlar aslında beklesem daha da eksi çıkabilirdim fakat kızımın karnı çok acıkmış kahvaltıdan önce tartılayım dedim.
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 75.5
Fark: 1.4
Yüzde: %1.82
Çok mutluyum çünkü biliyorsunuz bu sene içinde iki olumsuz gebelik yaşadım ve yaklaşık 10 aydır 77 kilonun altına inememiştim ki kürtaj olduktan 1 hafta sonra 80 kiloydum. 75 i görünce hedefime çabuk ulaşabilirim diye düşünüyorum. Sporu daha da artırırsam bu iş olur inşallah. İyi ki varsınız Kızlar
Oooooo super bi yuzde dahaBen de bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,4
Bu hafta: 64,2
Fark: 1,2
Yüzde: 1,83
CurukElma seninle yarışamıyorum ben yaaa nasıl bi rakipsin sen insan azıcık az kilo verir yahuuu
masallah sen de cok istikrarlisin ececimGünaydın kızlar
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 64.5
Güncel: 63.7
Fark: 800 g
Yüzde : 1.2
kendini cok sikmadan hergun bi cekmeceyi halletmeye calis cnm hem ruhun hafiflerSabah sabah eşimle tartıştık aslında haklı da ama tepkisi çok canımı sıktı
İğne arıyordu bulamadı çekmecede katmış karışmış Bi ton laf saydı sen de çok düzensizsin ne bu hal diye çekmecedeki eşyaları fırlattı yere
Evet haklı çok düzensizim aslında ben de çok rahatsızım bu huyumdan ama bi türlü düzenli olmayı başaramıyorum
Öyle içimi dökmek istedim kızlar
harika eksi nirancimCuma: 79.1
iyi gezmeler iyi yolculuklar cnmKızlar dün başağrısı ve mide bulantısından yola çıkamadım, şimdi hazırlandım ve çıkıyorum, haftasonu size fazla katılamayabilirim. Malum anne, baba, kardeş ve hasta ziyareti... yoğun olacağım...
Herkesi tebrik ediyorum.
Izindeki zuhale ulasilamiyorŞimdi bunu yapacaktım süper oldu abla su izindeki zuhale iletir misin tartilsin yoksa
Oooo 6 lar gelmisBenim cuma: 70.8
Güncel: 69.9
Fark: 0.9
Yüzde :1,27
Tesekkur ederim ablaa cok şükür gordum 5 leri 7 senedir bi ilkVavvvvvvVavvvvv harika cnm tuuuu tuuuu masallahhhh
kötünün iyisi diyelim tatlim
Ins. Haftaya guzel bi eksiyle telafi edersin
cok guzel baslangic kubracimins. Boyle devam etsin kuzum
Oooooo super bi yuzde dahacok sevindim cnm tebrikler
masallah sen de cok istikrarlisin ececim
kendini cok sikmadan hergun bi cekmeceyi halletmeye calis cnm hem ruhun hafifler
harika eksi nirancim
iyi gezmeler iyi yolculuklar cnm
Aman menune dikkat et pazartesi arti olmasin
Tebrikler tatlimGeçen hafta 100.3
Bu hafta 99.8
Fark -0.5
Yüzde %0.49
9 lara hosgeldin gulbecimGeçen hafta 100.3
Bu hafta 99.8
Fark -0.5
Yüzde %0.49
Masallah cok iyi gidiyosun cnm bir geldin pir hedefe gidecenTesekkur ederim ablaa cok şükür gordum 5 leri 7 senedir bi ilk
Tebrikler tatlim
maddi olarak üzüldüm ama manevi olarak sevindim yalan yok buralar pek bir sensiz olmuştuIzindeki zuhale ulasilamiyor
Bugun unuttum tartilmaya tartilmaya :))) yarin söz tartilip start vericem
Şimdilik is yok finisch
amin abla amin ramazanda da bir üç kg gitse süper olacak benim için motivasyonOooo 6 lar gelmisbidaha 7 ler hic gelmesin insallahhhhh
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 99.8
Fark -0.5
Yüzde %0.49
Amin bir daha gelmesin 3 lü rakamlar 3 gündür WC çıkamıyorum o etkiledi bence9 lara hosgeldin gulbecimbidaha hic yukarilara cikma insallah
Ama eksi olarak beklentim daha fazlaydi gecen hafta sabit oldugun icin
Masallah cok iyi gidiyosun cnm bir geldin pir hedefe gidecen
Hedef 58 demistim listedeki gecerli olan o ama asil hedef 55 yoksa haftaya mezun olmam gerekir9 lara hosgeldin gulbecimbidaha hic yukarilara cikma insallah
Ama eksi olarak beklentim daha fazlaydi gecen hafta sabit oldugun icin
Masallah cok iyi gidiyosun cnm bir geldin pir hedefe gidecen
İnşallah ablacım teşekkür ederimVavvvvvvVavvvvv harika cnm tuuuu tuuuu masallahhhh
kötünün iyisi diyelim tatlim
Ins. Haftaya guzel bi eksiyle telafi edersin
cok guzel baslangic kubracimins. Boyle devam etsin kuzum
Oooooo super bi yuzde dahacok sevindim cnm tebrikler
masallah sen de cok istikrarlisin ececim
kendini cok sikmadan hergun bi cekmeceyi halletmeye calis cnm hem ruhun hafifler
harika eksi nirancim
iyi gezmeler iyi yolculuklar cnm
Aman menune dikkat et pazartesi arti olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?