- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.861
Tebrikler tatlimm cok guzel bi ekside burdaCuma 86.2
Bugun 85.1
Fark 1.1
Kuzu o zaman spora ağırlık versen muhteşemeksiler görürsünBugün yine 500 gram verdim diye üzülüyordum ama dün spor çok işe yaradı bir günde 600 gram gitti
Gecen hafta kacti tatlimKilo veren herkesi tebrik ederim :)
Ben bu sabah tartıda 61.7 yi gördüm. Tuvalet olayı gene sorunlu. Şişkinlik hayli fazla. Bu hafta daha çok dikkat etmeye çalışacağım.
boş ver gülümm ben cidden özellikle çekmece dolap içlerin de çok düzenliyim çekmeyeceyi açar açmaz ne ararsan bulursun buna rağmen benim eşim de ben uyurken ya da evde yokken bir şey ararsa gider yanlış yere bakar sonrada düzenimin olmadığını iddia eder kendi dağıttığı çekmeceyi ben o hale getiriyorum danki :)Sabah sabah eşimle tartıştık aslında haklı da ama tepkisi çok canımı sıktı
İğne arıyordu bulamadı çekmecede katmış karışmış Bi ton laf saydı sen de çok düzensizsin ne bu hal diye çekmecedeki eşyaları fırlattı yere
Evet haklı çok düzensizim aslında ben de çok rahatsızım bu huyumdan ama bi türlü düzenli olmayı başaramıyorum
Öyle içimi dökmek istedim kızlar
3lü rakamlar gitmiş. İnşallah 9lu rakamlardan da çabucak kurtulursun canımGeçen hafta 100.3
Bu hafta 99.8
Fark -0.5
Yüzde %0.49
Benim de 6 sene oldu 5 leri görmeyeliTesekkur ederim ablaa cok şükür gordum 5 leri 7 senedir bi ilk
Tebrikler tatlim
ben de unuttum tartılmadım sabah erken torid ilaçlarımı içtim yarım şişe suyla gittim geri yattım 11 gibi kalktım yarım ltreden fazla su içtim zerdeçal kapsül yuttum az daha bekleyip yine de bir çıkayım tartıya :)Izindeki zuhale ulasilamiyor
Bugun unuttum tartilmaya tartilmaya :))) yarin söz tartilip start vericem
Şimdilik is yok finisch
baska yere soracam :))maddi olarak üzüldüm ama manevi olarak sevindim yalan yok buralar pek bir sensiz olmuştu
ekmek ve tatli olmazsa mutlaka gider cnm benimde planim oyle insallahamin abla amin ramazanda da bir üç kg gitse süper olacak benim için motivasyon
olabilir cnmAmin bir daha gelmesin 3 lü rakamlar 3 gündür WC çıkamıyorum o etkiledi bence
sen 55 ol işini garantiye alHedef 58 demistim listedeki gecerli olan o ama asil hedef 55 yoksa haftaya mezun olmam gerekir
bu hafta cok guzel gitmis ebrucumCuma 86.2
Bugun 85.1
Fark 1.1
Yuruyus yapiyordum hemen hergün ama vucut alisinca bi ise yaramiyordu dün spor salonuna gittim hoca esliginde calistim çok katkisi olduKuzu o zaman spora ağırlık versen muhteşemeksiler görürsün
Gecen hafta kacti tatlim
Yaa bendede var aynı sorun ev gorunuste toplu ama yatak odam ve cekmecelerde düzeni bi türlu tutturamiyorum çok karışıyor her seferindeSabah sabah eşimle tartıştık aslında haklı da ama tepkisi çok canımı sıktı
İğne arıyordu bulamadı çekmecede katmış karışmış Bi ton laf saydı sen de çok düzensizsin ne bu hal diye çekmecedeki eşyaları fırlattı yere
Evet haklı çok düzensizim aslında ben de çok rahatsızım bu huyumdan ama bi türlü düzenli olmayı başaramıyorum
Öyle içimi dökmek istedim kızlar
Gecen sefer mezun olurken gormemismiydin kuzum. Evet ama belli olmaz belki daha fazla veririm3lü rakamlar gitmiş. İnşallah 9lu rakamlardan da çabucak kurtulursun canım
Benim de 6 sene oldu 5 leri görmeyelihedefine de bişey kalmadı canım maşallah maşallah
Valla oyle yapmayı düşünüyorum abla belki 55 in alti bile olabilirbaska yere soracam :))
Ama şu bi gercek şöyle veya boyle burdan uzak kalinca kilo verme istegide gidiyorsanki 60 kiloya düştüm
ekmek ve tatli olmazsa mutlaka gider cnm benimde planim oyle insallah
Sadece spor sikinti burda iftar cok gec oluyor
olabilir cnm
Sabahlari yag icseydin yada armut iyi gelirdi
Dun kabak yememisin :))
sen 55 ol işini garantiye al
Hazir verebiliyosun
Verebildigin kadar ver
bu hafta cok guzel gitmis ebrucumins. Hep boyle olsun
Gunaydin ablaaaa
O zaman haftaya gelisin muhtesem olacakkkYuruyus yapiyordum hemen hergün ama vucut alisinca bi ise yaramiyordu dün spor salonuna gittim hoca esliginde calistim çok katkisi oldu
1 gunde cok guzel gitmis cnmBugün yine 500 gram verdim diye üzülüyordum ama dün spor çok işe yaradı bir günde 600 gram gitti
muhtemelen az su iciyosundur hayalcimKilo veren herkesi tebrik ederim :)
Ben bu sabah tartıda 61.7 yi gördüm. Tuvalet olayı gene sorunlu. Şişkinlik hayli fazla. Bu hafta daha çok dikkat etmeye çalışacağım.
bende en son 2.cocuktan sonra 58 gormustum kizim 29 yasindaBenim de 6 sene oldu 5 leri görmeyelihedefine de bişey kalmadı canım maşallah maşallah
ben pek ne kadar arti oldugumu merak etmiyomben de unuttum tartılmadım sabah erken torid ilaçlarımı içtim yarım şişe suyla gittim geri yattım 11 gibi kalktım yarım ltreden fazla su içtim zerdeçal kapsül yuttum az daha bekleyip yine de bir çıkayım tartıya :)
sporda ayni yediklerimiz gibiYuruyus yapiyordum hemen hergün ama vucut alisinca bi ise yaramiyordu dün spor salonuna gittim hoca esliginde calistim çok katkisi oldu
boyun kactiki cnm seninValla oyle yapmayı düşünüyorum abla belki 55 in alti bile olabilir
Hic yoktan iyidir tabi cnm umarim haftaya daha iyi olurGünaydın kızlar,
Az sonra misafir gelecek o yüzden hemen yazıp çıkacağım.
Hassas dönemin şişkinliği sebebiyle pek gitmedi. Çok üzgünüm ama elimde değil, kaçamağım olmadı.
Geçen cuma:69.3
Bu cuma:69.0
Yüzde:0.43
161 abla ama bende öyle durmayabilir bakayim bi duseyimde almasi kolaysporda ayni yediklerimiz gibi
Vucut alisiyor bi süre sonra o yuzden arada degistirip vücudu sasirtmak lazim
boyun kactiki cnm senin
Cok da iskeletor olmaya gerek yok
Eksi eksidir tatlim haftaya daha fazla olurGünaydın kızlar,
Az sonra misafir gelecek o yüzden hemen yazıp çıkacağım.
Hassas dönemin şişkinliği sebebiyle pek gitmedi. Çok üzgünüm ama elimde değil, kaçamağım olmadı.
Geçen cuma:69.3
Bu cuma:69.0
Yüzde:0.43
51-52ye kadar kurtarir o zaman :))161 abla ama bende öyle durmayabilir bakayim bi duseyimde almasi kolay
Eksi eksidir tatlim haftaya daha fazla olur
Evet abla ama bende göğüs ve popo var bel inceliyor. simdi bile kum saati gibi oldum51-52ye kadar kurtarir o zaman :))
Tabi vucut orantisi herkesde farkli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?