- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.881
Dün misafirim vardı onlara hazırladıklarımdan uygun olanlardan yedimbaska yere soracam :))
Ama şu bi gercek şöyle veya boyle burdan uzak kalinca kilo verme istegide gidiyorsanki 60 kiloya düştüm
ekmek ve tatli olmazsa mutlaka gider cnm benimde planim oyle insallah
Sadece spor sikinti burda iftar cok gec oluyor
olabilir cnm
Sabahlari yag icseydin yada armut iyi gelirdi
Dun kabak yememisin :))
sen 55 ol işini garantiye al
Hazir verebiliyosun
Verebildigin kadar ver
bu hafta cok guzel gitmis ebrucumins. Hep boyle olsun
Bebegim benimki tam 2.30 cikiyordu** * 9.Takim 620. Etap * * *
Fatlayd(95,1/95,1/0/%0) sabit
AhSen_2504 (79,7/
Bi prenses annesi (88.2
pesto26 (69,3/
Gulbeseker(100,3/99,8/0,5/%0,50)
ebruebrulii (86,2/
CurukElma (60,7/59,3/1,4/%2,31)
Niran Nevra( 79,1/77,8/1,3/%1,64)
Jasminium84 (65,4/64,2/1,2/%1,83)
nanekekik(70,8/69,9/0,9/%1,27)
eceboce(64,5/63,7/0,8/%1,24)
9.takim ortalamasi : %
Denemedeki üyeler
Bayankokosh (77/75,5/1,5/%1,95)mezun üye, Bt:28.04.2019 bk:77 H:58
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (85,9/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56)
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(71.6/74,6/+3/) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(73,6/
Tebrikler tatlimmm cok guzel eksinSelammm masallah cok guzel eksiler var
Bende bildirimimi yapayım sonra kahvaltı yapar gelirim
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 78.7
Fark: -1
Gunaydin kuzummmGunaydinn kizlar hayirli cumalar bol eksileriniz olsun insallah
bir güzel ekside burda :)Cuma 86.2
Bugun 85.1
Fark 1.1
canım beslenme düzensiz olunca malesef herşeyi etkiliyorKilo veren herkesi tebrik ederim :)
Ben bu sabah tartıda 61.7 yi gördüm. Tuvalet olayı gene sorunlu. Şişkinlik hayli fazla. Bu hafta daha çok dikkat etmeye çalışacağım.
misafirlere uyma kuzucugum sen akıllı uzun kahvaltindan yap bugünGünaydın kızlar,
Az sonra misafir gelecek o yüzden hemen yazıp çıkacağım.
Hassas dönemin şişkinliği sebebiyle pek gitmedi. Çok üzgünüm ama elimde değil, kaçamağım olmadı.
Geçen cuma:69.3
Bu cuma:69.0
Yüzde:0.43
oo güzel bir eksi daha :)Selammm masallah cok guzel eksiler var
Kilo bildirimi
Yok kuzu ya 2,306 dan 2,31 olur o sen bir daha bakBebegim benimki tam 2.30 cikiyordu
en guzeli isteEvet abla ama bende göğüs ve popo var bel inceliyor. simdi bile kum saati gibi oldum
senin icin degilKizlarrrrr gelelim bayram hedeflerineee ben 54 diyorum cok uçuk degil bence
geldiginde 77 yazmis cnmBayankokosh canım senin başlangıcın bizde 77 sende 76,9 hangisi doğru liste için 100 bile olsa önemli
gayet guzel ahsencim tebriklerSelammm masallah cok guzel eksiler var
Kilo bildirimi
vqla cnm elimden geldikce gözden kacirmamaya çalışıyorumYa aslinda baya yürüyüşlerim var ama hesap yapmadim kuzum
Aslinda bikere baslasan cok guzel olur
Ins haftaya guzel eksi gelir canim
Sagol kuzum cok şükür gördüm :)
tebrikler cnm gysel eksiGünaydın kızlar aslında beklesem daha da eksi çıkabilirdim fakat kızımın karnı çok acıkmış kahvaltıdan önce tartılayım dedim.
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 75.5
Fark: 1.4
Yüzde: %1.82
Çok mutluyum çünkü biliyorsunuz bu sene içinde iki olumsuz gebelik yaşadım ve yaklaşık 10 aydır 77 kilonun altına inememiştim ki kürtaj olduktan 1 hafta sonra 80 kiloydum. 75 i görünce hedefime çabuk ulaşabilirim diye düşünüyorum. Sporu daha da artırırsam bu iş olur inşallah. İyi ki varsınız Kızlar
hangi gunler cnm bildir ona gore siralama yaoiorum ya yanlislik olmadnCanım benim eksik var sanki
tebrikler canımBen de bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,4
Bu hafta: 64,2
Fark: 1,2
Yüzde: 1,83
CurukElma seninle yarışamıyorum ben yaaa nasıl bi rakipsin sen insan azıcık az kilo verir yahuuu
tebrikler canımGünaydın kızlar
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 64.5
Güncel: 63.7
Fark: 800 g
Yüzde : 1.2
duzensizlik kotu cidden bazen cok derli toplu oluorum bazem nasılsın nde cok dağınık oluyorim esim cok duzenlidir ama hic laf etmez şükürSabah sabah eşimle tartıştık aslında haklı da ama tepkisi çok canımı sıktı
İğne arıyordu bulamadı çekmecede katmış karışmış Bi ton laf saydı sen de çok düzensizsin ne bu hal diye çekmecedeki eşyaları fırlattı yere
Evet haklı çok düzensizim aslında ben de çok rahatsızım bu huyumdan ama bi türlü düzenli olmayı başaramıyorum
Öyle içimi dökmek istedim kızlar
tebrikler canım guzel eksiCuma: 79.1
Bugün: 77.8
Fark: -1.3 (% 1.64)
tamam ekleyim xnmCanım benim bi 150 ile bide 240 var eklememissin
iyi gezmler cnm hayırlı yolculuklarKızlar dün başağrısı ve mide bulantısından yola çıkamadım, şimdi hazırlandım ve çıkıyorum, haftasonu size fazla katılamayabilirim. Malum anne, baba, kardeş ve hasta ziyareti... yoğun olacağım...
Şu ana kadar ki bildirimlerde güzel eksiler gördüm, bu hafta 1. adayız gibi duruyor.
Herkesi tebrik ediyorum.
günaydın ablaGunaydinnnnnnnn bitaneciklerimmmm
Sayfa ne guzel eksilerle dolmus
tebrikler cnm guzel eksiBenim cuma: 70.8
Güncel: 69.9
Fark: 0.9
Yüzde :1,27
tebrikler cnm guzel eksiGeçen hafta 100.3
Bu hafta 99.8
Fark -0.5
Yüzde %0.49
tebrikler guzel eksi cnmCuma 86.2
Bugun 85.1
Fark 1.1
masAllah cnm ise yariyor sporBugün yine 500 gram verdim diye üzülüyordum ama dün spor çok işe yaradı bir günde 600 gram gitti
tuvlaet sorununu halledersn insAllahKilo veren herkesi tebrik ederim :)
Ben bu sabah tartıda 61.7 yi gördüm. Tuvalet olayı gene sorunlu. Şişkinlik hayli fazla. Bu hafta daha çok dikkat etmeye çalışacağım.
tebrikler cnm yine de eksidesinGünaydın kızlar,
Az sonra misafir gelecek o yüzden hemen yazıp çıkacağım.
Hassas dönemin şişkinliği sebebiyle pek gitmedi. Çok üzgünüm ama elimde değil, kaçamağım olmadı.
Geçen cuma:69.3
Bu cuma:69.0
Yüzde:0.43
Dur kız önce neden ramazan hedefini tutturamadik onu konuşacağız tutturamayanlar adınaKizlarrrrr gelelim bayram hedeflerineee ben 54 diyorum cok uçuk degil bence
Benim hedef 80 insAllah tabi bi azim gelirseKizlarrrrr gelelim bayram hedeflerineee ben 54 diyorum cok uçuk degil bence
Ohh çok şükür ramazan geliyor o haldeMrblar kızlar kilo bildirimim gecikti biraz telefonumun sarji yoktu yazamdim
Gecen hafta: 88.2
Bu hafta: 87.3
Fark: -900
Yüzde: %1.02
Oruc tutmak bana yarıyor cidden insAllah ramazanda da guzel eksiler görürüm
Aynen insAllah cnm ramazan her türlü bereketli olur insAllahOhh çok şükür ramazan geliyor o haldegüzel eksi istersen yapabilirken boşuna engel koyma kendine canım
Bu hafta artin fazla degil cnm iyi yine de ama dikkat etmekte fayda var insAllah sağlıkla dogum yaparsn olabildgnce qz kiloylaBenim bildirimim:
Gecen hafta: 74.5
Bu hafta: 75.0
Fark +500gr
Pazartesi artim 1.3kg di 800gr gitmis cumaya kadar, yolculuk odem falan sanki hala biraz var gbi hissediyorm ama tabi hamilelikte atmasi kolay olmuyor. Artik bundan sonra haftada 500gr ile devam edebillrm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?