- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.901
vardır canım iner zamanlaBenim bildirimim:
Gecen hafta: 74.5
Bu hafta: 75.0
Fark +500gr
Pazartesi artim 1.3kg di 800gr gitmis cumaya kadar, yolculuk odem falan sanki hala biraz var gbi hissediyorm ama tabi hamilelikte atmasi kolay olmuyor. Artik bundan sonra haftada 500gr ile devam edebillrm insallah
Bu hafta artin fazla degil cnm iyi yine de ama dikkat etmekte fayda var insAllah sağlıkla dogum yaparsn olabildgnce qz kiloyla
vardır canım iner zamanla
Devredebilirim cnm senin içinde sıkıntı olmazsaAmin canimm insallah hedefim o bakalim :)
Olur canim bende sorucaktim aslinda tabiki devam etmek istiyorum dersen benim icin sorun olmaz :)
Insallah canim :)
ohhhh cok şükür eksi gelmisMrblar kızlar kilo bildirimim gecikti biraz telefonumun sarji yoktu yazamdim
Gecen hafta: 88.2
Bu hafta: 87.3
Fark: -900
Yüzde: %1.02
Oruc tutmak bana yarıyor cidden insAllah ramazanda da guzel eksiler görürüm
sen elinden geldigi kadar dikkat etmeye calis pinarimBenim bildirimim:
Fark +500gr
Pazartesi artim 1.3kg di 800gr gitmis cumaya kadar, yolculuk odem falan sanki hala biraz var gbi hissediyorm ama tabi hamilelikte atmasi kolay olmuyor. Artik bundan sonra haftada 500gr ile devam edebillrm insallah
Vala ne yalan soyleyim bende biraz korkuyordum kendimden dun bulgurdan sonra ozellikeohhhh cok şükür eksi gelmisbiraz korkuyodum acikcasi :)))
Dün bulgur olmasa daha da iyi olurmus
sen elinden geldigi kadar dikkat etmeye calis pinarim
Bundan sonra tabiki artilar kacinilmaz olacak :))
Ay ben 30 cikinca hic yuvarlamadimYok kuzu ya 2,306 dan 2,31 olur o sen bir daha bak
Bende bol bol var abla isteyene dagitabilirimen guzeli isteince bel
Kadinda biraz popo gogus olmasi lazim zaten
senin icin degil
geldiginde 77 yazmis cnm
Bugun 76.9 nerden cikti bende anlamadim :))
gayet guzel ahsencim tebrikler
Yok kuzum dakika olarak bildirmedim onun icin. O hesabi yaptigimda cok kasıyorum kendimi yavqla cnm elimden geldikce gözden kacirmamaya çalışıyorum
tebrikler cnm gysel eksi
hangi gunler cnm bildir ona gore siralama yaoiorum ya yanlislik olmadn
tebrikler canım
tebrikler canım
duzensizlik kotu cidden bazen cok derli toplu oluorum bazem nasılsın nde cok dağınık oluyorim esim cok duzenlidir ama hic laf etmez şükür
tebrikler canım guzel eksi
tamam ekleyim xnm
iyi gezmler cnm hayırlı yolculuklar
günaydın abla
tebrikler cnm guzel eksi
tebrikler cnm guzel eksi
tebrikler guzel eksi cnm
masAllah cnm ise yariyor spor
tuvlaet sorununu halledersn insAllah
tebrikler cnm yine de eksidesin
Ay tutturdum ben fazlasiylaDur kız önce neden ramazan hedefini tutturamadik onu konuşacağız tutturamayanlar adına
Tebrikler tatlimmmm sen oruca devammmmmMrblar kızlar kilo bildirimim gecikti biraz telefonumun sarji yoktu yazamdim
Bence gelir o azim tatlimBenim hedef 80 insAllah tabi bi azim gelirse
Bu hafta fazla olmamis canim :)Benim bildirimim:
Fark +500gr
Günün ilk bildirimi benden gelsin
Geçen cuma : 60.7
Bugün : 59.3
Fark : 1.4
Yüzde : %2.30
Afiyet olsun canım. Dukan içeceği nedir acaba
Günaydın kızlar aslında beklesem daha da eksi çıkabilirdim fakat kızımın karnı çok acıkmış kahvaltıdan önce tartılayım dedim.
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 75.5
Fark: 1.4
Yüzde: %1.82
Çok mutluyum çünkü biliyorsunuz bu sene içinde iki olumsuz gebelik yaşadım ve yaklaşık 10 aydır 77 kilonun altına inememiştim ki kürtaj olduktan 1 hafta sonra 80 kiloydum. 75 i görünce hedefime çabuk ulaşabilirim diye düşünüyorum. Sporu daha da artırırsam bu iş olur inşallah. İyi ki varsınız Kızlar
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,4
Bu hafta: 64,2
Fark: 1,2
Yüzde: 1,83
CurukElma seninle yarışamıyorum ben yaaa nasıl bi rakipsin sen insan azıcık az kilo verir yahuuu
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 64.5
Güncel: 63.7
Fark: 800 g
Yüzde : 1.2
Cuma: 79.1
Bugün: 77.8
Fark: -1.3 (% 1.64)
Benim cuma: 70.8
Güncel: 69.9
Fark: 0.9
Yüzde :1,27
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 99.8
Fark -0.5
Yüzde %0.49
Cuma 86.2
Bugun 85.1
Fark 1.1
Günaydın kızlar,
Az sonra misafir gelecek o yüzden hemen yazıp çıkacağım.
Hassas dönemin şişkinliği sebebiyle pek gitmedi. Çok üzgünüm ama elimde değil, kaçamağım olmadı.
Geçen cuma:69.3
Bu cuma:69.0
Yüzde:0.43
Maalesef ki öyle Baharcım. Ama sen bayadır 6 ils 7li rakamlarda geziyordun sonunda 6 lılara giriş yapmışsın tebrik ederimcanım beslenme düzensiz olunca malesef herşeyi etkiliyor
Aynen o saçmalığı ısrarla yapıyorum mefkuremcimmuhtemelen az su iciyosundur hayalcim
Ummicaz yapicaz şekerim :))) bida da tarti oncesi sislik yapicak bisey yenmicekVala ne yalan soyleyim bende biraz korkuyordum kendimden dun bulgurdan sonra ozellike
Ama şükür ki eksiye geçebildim şükür bu eksi beni dsha da gqza getirir insAllah ramazani da guzel degerlrndirrim umarim
Tebrikler tatlimmm cok guzel eksin
gayet guzel ahsencim tebrikler
Mrblar kızlar kilo bildirimim gecikti biraz telefonumun sarji yoktu yazamdim
Benim bildirimim:
Fark +500gr
anldm cnm sen bilirsinAy ben 30 cikinca hic yuvarlamadim
Bende bol bol var abla isteyene dagitabilirim
54 der 53 tuttururum ins
Yok kuzum dakika olarak bildirmedim onun icin. O hesabi yaptigimda cok kasıyorum kendimi ya
Ay tutturdum ben fazlasiyla
Tebrikler tatlimmmm sen oruca devammmmm
Bence gelir o azim tatlim
Bu hafta fazla olmamis canim :)
insAllah ablaUmmicaz yapicaz şekerim :))) bida da tarti oncesi sislik yapicak bisey yenmicek
Artik herkes oruc olacak şartlar eşit o yuzden acimak yooookkkk
Saol cnm tsklerTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim abla
Çok güzel canım tebrik ederim
Kuzum bebis büyüdükçe kilo alımı hızlanıyor ama sen elinden geldiğince dikkat et
Devamı gelir canım inşallah liste de olmayınca ben beceremiyorum bence sende liste olayını düşünMaalesef ki öyle Baharcım. Ama sen bayadır 6 ils 7li rakamlarda geziyordun sonunda 6 lılara giriş yapmışsın tebrik ederim
Standart kk sorusu geliyor hocam ramazanda ne zaman tartilacagizCok şükür bu hafta listede arti yok
Guzel eksiler 1 sabiti idare etti
Salmak yook kizlar
Iftarda karbondan uzak durulursa
Sahurda saglikli bi kahvaltiyla daha guzel eksiler gelecektir eminim
Oruç olmayanlarda ayni azimle devam
Bilemedimki simdiStandart kk sorusu geliyor hocam ramazanda ne zaman tartilacagiz
Perşembe iftardan önce mi yoksa
Cuma 14den sonra mi
Sagol bebegimmmmWaavvvvv supersin canım maşallah
Yeşil çay soda ve limonla yapılan bi içecek ödem atmaya yardimci istersen tarif yazabilirim
Harikaaa canım darısı haftaya
Maşallah kuzum çok güzel eksilmissin
Tebrikler tatlım gayet güzel
Supersin rakibemn beni gectinn
Tebrikler canimm
Hoş geldi 9lar tebrikler Gulbecim
Tebrikler tatlım çok güzel eksilmissin
Her eksi candır tebrikler
Bu hafta ins birinciyiz hic bakmadim diger takimlara ama. Herkes cok güzel is çıkardı bence :)Cok şükür bu hafta listede arti yok
Guzel eksiler 1 sabiti idare etti
Salmak yook kizlar
Iftarda karbondan uzak durulursa
Sahurda saglikli bi kahvaltiyla daha guzel eksiler gelecektir eminim
Oruç olmayanlarda ayni azimle devam
Çoğunluk guzel verdihafta ins birinciyiz hic bakmadim diger takimlara ama. Herkes cok güzel is çıkardı bence :)
İnşallah canımYa aslinda baya yürüyüşlerim var ama hesap yapmadim kuzum
Aslinda bikere baslasan cok guzel olur
Ins haftaya guzel eksi gelir canim
Sagol kuzum cok şükür gördüm :)
Umarım tatlımSabit olmak da iyidir. Bu yakında eksi göreceğini gösterir
Tebrikler canım süperGünaydın kızlar aslında beklesem daha da eksi çıkabilirdim fakat kızımın karnı çok acıkmış kahvaltıdan önce tartılayım dedim.
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 75.5
Fark: 1.4
Yüzde: %1.82
Çok mutluyum çünkü biliyorsunuz bu sene içinde iki olumsuz gebelik yaşadım ve yaklaşık 10 aydır 77 kilonun altına inememiştim ki kürtaj olduktan 1 hafta sonra 80 kiloydum. 75 i görünce hedefime çabuk ulaşabilirim diye düşünüyorum. Sporu daha da artırırsam bu iş olur inşallah. İyi ki varsınız Kızlar
Aynen kuzumArtı değil ya canım buna da şükür
Süpersin canım tebriklerBen de bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65,4
Bu hafta: 64,2
Fark: 1,2
Yüzde: 1,83
CurukElma seninle yarışamıyorum ben yaaa nasıl bi rakipsin sen insan azıcık az kilo verir yahuuu
İnşallah canımHilalcim tebrik ederim. kıskanmıyorum ama kıskanmaya çok yakınımmaşallah canım sana. Darısı da bana inşallah
Olsun canım artıyı göndermişsin. Pazartesine kadar azını Cuma’ya kadar çoğunu verirsin inşallah kilolardan
Tebrikler canım süperGünaydın kızlar
Geçen hafta: 64.5
Güncel: 63.7
Fark: 800 g
Yüzde : 1.2
Kuzum aslında düzen çok güzel . İstersen başarırsın . İşe düzenlemeyle başla sonra da her dağılanı hemen topla. Ama düzenli de olsan eşler aradıklarını bulamayınca düzensizlikten dem vurabiliyorSabah sabah eşimle tartıştık aslında haklı da ama tepkisi çok canımı sıktı
İğne arıyordu bulamadı çekmecede katmış karışmış Bi ton laf saydı sen de çok düzensizsin ne bu hal diye çekmecedeki eşyaları fırlattı yere
Evet haklı çok düzensizim aslında ben de çok rahatsızım bu huyumdan ama bi türlü düzenli olmayı başaramıyorum
Öyle içimi dökmek istedim kızlar
Evetartilardan kurtulmuşsun neyse ki
Tebrikler canım süper eksiCuma: 79.1
Bugün: 77.8
Fark: -1.3 (% 1.64)
Ooo tebrikler 60 lar da hoş gelmişBenim cuma: 70.8
Güncel: 69.9
Fark: 0.9
Yüzde :1,27
İnşallah kaptanımkötünün iyisi diyelim tatlim
Ins. Haftaya guzel bi eksiyle telafi edersin
Tebrikler canım hem 100 lerden kurtulmuşsun bir daha görmezsin inşallahGeçen hafta 100.3
Bu hafta 99.8
Fark -0.5
Yüzde %0.49
Tebrikler canım süpersinCuma 86.2
Bugun 85.1
Fark 1.1
Tebrikler canım eksi eksidirGünaydın kızlar,
Az sonra misafir gelecek o yüzden hemen yazıp çıkacağım.
Hassas dönemin şişkinliği sebebiyle pek gitmedi. Çok üzgünüm ama elimde değil, kaçamağım olmadı.
Geçen cuma:69.3
Bu cuma:69.0
Yüzde:0.43
Tebrikler canım süperSelammm masallah cok guzel eksiler var
Bende bildirimimi yapayım sonra kahvaltı yapar gelirim
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 78.7
Fark: -1
Güzel eksi canım tebriklerMrblar kızlar kilo bildirimim gecikti biraz telefonumun sarji yoktu yazamdim
Normal artık canım. Dikkat edebildiğin kadar edersin yinedeBenim bildirimim:
Fark +500gr
Evet kuzumOlsun canım, artı çıkmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?