- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.221
Ben listede değilim canım zaten o yüzden benim yemem cok sey değiştirmeyecekBuda tutmadi kaptanim napcaz ya
Kız bu ne yemek yememişsin hiç geri alma sonra kilolarıKızlar günü kapatıyorum disarda ne kadar zorlandim yaa her yer ya döner ya ızgara ya lahmacun pide yiyecek yer bulana kadar canim cıktı
08.30
Bir kase ezogelin çorbası
11 gibi sanırım
1 bardak boza
16.30
Bir kase mercimek corbasi
Birazcikta kuru fasulye 3 y.k. kadar
Suyum cok az ama icebildigim kadar icicem
Bizdesin kuzuKız nerdemolduğumu bilemedim bir an
Bende tam stalk yapiyodum buralari kaptanim
Sltalk deyince aklıma şey geldi hakan Ural yıllardır gt yazanların kendine küfür ettiğini düşünüp cevap vermemiş çok gülmüştüm yaBende tam stalk yapiyodum buralari kaptanim
Ay hic isimiz olmaz canimmRamazan da da şerbetli böyle ohhh ne güzel gider o tatlılar gece de poğaçalar börekler oh oh
Misafirlere ikram bol kuzum merak etmeEeee hadi ne içiyoruz nerde izzet-i ikram
Yaaa yanlis yere oynuyorum deseneBen listede değilim canım zaten o yüzden benim yemem cok sey değiştirmeyecek
Yok kuzum almam merak etmeKız bu ne yemek yememişsin hiç geri alma sonra kiloları
Hosbulduk tatlim hosbulduk bos gelmedim elimde tatli tepsisi haydin buyrunHosgeldiniz kizlarrr
Çek bir şade kahve öyleyse yanında da bir adet kuru incir oh misAy hic isimiz olmaz canimm
Misafirlere ikram bol kuzum merak etme
Yaaa yanlis yere oynuyorum desene
Yok kuzum almam merak etme
Ayyy allahtan serbetli tatli sevmiyorumHosbulduk tatlim hosbulduk bos gelmedim elimde tatli tepsisi haydin buyrun
Ay olurmu oyle kahvenin tafi cikmaz bak ben sana bol sekerlisinden yapayim yanindada cikolata ohhÇek bir şade kahve öyleyse yanında da bir adet kuru incir oh mis
Aksam yemeği hazirliklari vardirYalnız sizin takımdan kimse yok sanırım resmen işgal ettik burayı
İçemem ki ben hiç şekerli kahve içememAy olurmu oyle kahvenin tafi cikmaz bak ben sana bol sekerlisinden yapayim yanindada cikolata ohh
Oylemiymis bilmiodumSltalk deyince aklıma şey geldi hakan Ural yıllardır gt yazanların kendine küfür ettiğini düşünüp cevap vermemiş çok gülmüştüm ya
Hosbuldum canım nasılsın ❤
Valla boza bilmeyerekten oldu ama telafisi gelecek kuzum
Allah Allah halbuki ben coktan yemistim onu malum aksam yemeklerini erken kapatiyorum da tatlimAksam yemeği hazirliklari vardir
Sen kaptanimin ustüne oynama atlarini bana oyna bana onun takim yüzdesine etkisi yokBuda tutmadi kaptanim napcaz ya
Valla boza bilmeyerekten oldu ama telafisi gelecek kuzum
Iyiyim bende canım buralarda takılıyorum ❤İyiyim Elifcim sağol
Sen nasılsın nasıl gidiyo
Sen halledersin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?