Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol kuzum biraz kacamakli oldu ama yarin olmicak
O zaman bu haftaki yarış biraz motive olsun sana hırs yap bebegim
CurukElma sınavlar nasıldı kelebekim?
Fena degildi canim ya yarin da kalanlar var vizeler bitmis olacak
BEn seni rezil eder miyim ayıpsın
Oyyyy tatlisim benim ya

Afiyet olsun canim ispanakli kek nasil oluyor
cig ispanklari pure haline getirip normal kek harcina kattim cnm ben hoşuma gidiyor ama cok yemedim tabi
Kizlarrrr bu hafta 6. Takimla yarış yapıyoruz kaçamak yapmak yok valla tutun azıcık kendinizi
ooo super hadi bklm bol şanslar 6. Takıma
Afiyet olsun tatlım
saol kuzum
Sağ ol canım

Sağ ol tatlım

Afiyet olsun canım

Teşekkürler tatlım

Afiyet olsun canım.Kek dışında güzel olmuş erken yemişsin ama etkilemez inşallah
kiz keki de erittim herhlde vala cok yoruldum bahce capaladm resmen oldum hhahaha tartiya çıktım sabahtan daha eksideydim
Rakibelerime selam vereyim dedim CurukElma hep bizde iadeyi ziyaret toplasin kizlar @Zipzip- @Kirmizi pabuc @Bogazmanzarasi @Umutdeniz4
hosgeldinz
Fit mutlu anne balım sana gaz vermeye çalışıyordum, kendi diyet modum yerlere düştü
aaa niye öyle oldu ki kuzum
sırayla bi degisik ruh hali geliyor sanirim kankim ben biraz toparladm simdi sıra sende snrm hemencecjk toparla insAllah geçici bi dönem bu yine tam gaz enerjik devam edicez beraber bayrama fit olucaz
afiyet olsun canım guzel bence
bıkmadım da cozutmadan tadında birakayim dedim
Ayy öyle mi dersin ben yine de kendimi cok kaptrmadm ama gorucem o rakami da inanıyorum hatta daha fazlasını

Sağol canım

Kızlar öğlen parka gittik annemle yegemlerimle cay keyfi yaptk cok şükür fazla abartmadan tabi çocuklarla oyun oynadk biraz peşlerinden surekli bi ora bi bura hareker oldu eve geldik eviminzin arkasinda bahce vardi orayı duzelttik yarin fidan dikecez Allah izin verirse bugun çapa yaotm ama alışamadık g.. don durmaz hesabı hamlik basa bela baya efor harcadım snrm eve geldim bi büyük kase sabah çaldığım yogurdumdan yedim mikemmel olmus bu arada yansın yağlar insAllah bayrama goren akrabalar bi sok daha geçirsinler istiyorum zira baya gözleri kaldi verdgm kiloda
Enerjimi topladm kizlae biraz sizi bunalttım biliyorum suratsız modumla ama tam gaz aranızdayim yine basaricam basaricaz

Ayy harika bahçen mi var. Çok severim. Eskiden benim de hobi bahçem vardı. Taşındıktan sonra Ankara'da bulamadım şehir içinde . En çok istediğim şeylerden biri çok yaşlanmadan bahçeli bir evimin olması. Allah'tan ümit kesilmez belki bir mucize olur

Kiz daha yemek yok o zaman ona göre onuda kacamaktan sayiyoruzzz
Oy oy masallah bugun baya kosturmacali gecmis kuzum iyi halletmissin en azından.
Isteee bize bunlarla gel mod dusmesine izin vermiyoruzzz

Kız hele 41 i de anlat yirim seni. Ne güzel anlatmışsın

Pfff inşaallah bebeyim.. ramazan toparlanması yaşarım umarım.

Kız deli dün dışarı çıkaramıyorduk bugün çapaya başlamışsın ne güzel olmuş

Bugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin

12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter

17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt

Su 2l spor ev temizliği çok yoruldum hafta içi
Kuzu simit nerden çıktı bugün simit günümü yaptiniz yahu yaris var dikkat edin afiyet olsun

Evde ekmek yoktu eşimde isten gelirken simit almış çok acıkmıştım dikkat ederim canim
Kuzum yoksa yeme o zaman ya yanina ekstra bi domates koy. Her kacamak bi hafta geri götürüyor bizi. Bugün yemek yemek icin hem sabah hem aksam 1.5 saat yürüdüm. Sırf kaçamak olmasin diye

Kuzum yoksa yeme o zaman ya yanina ekstra bi domates koy. Her kacamak bi hafta geri götürüyor bizi. Bugün yemek yemek icin hem sabah hem aksam 1.5 saat yürüdüm. Sırf kaçamak olmasin diye
Zaten her gün yürüyorum ben 1 saat ekstra salonada gidiyorum ve cumadan eksideyim bugün spor yapmadım çunkü her tarafım tutulmus vaziyette. Sonuçta hedefimize ulaştıktan sonrada olsa hayatımız boyunca illaki simitler poğaçalar gelcek önümüze önemli olan bunu kalori hesabi yaparak kontrol altında tutmak. Yoksaki ben o hataya bir kez düstüm yemedim yemedim diyet sonlandıktan sonra 1 haftada 3 kg aldım şu an kontrollü olabilmek amacım. Ayrica emziriyorum diyetisyenimle konustugumda her öğünde mutlaka khidrat almalısin dedi tabiki dedigi sey simit degildi tbe falan tarzıydı ama yoktu. Neyse kısaca yediğim simiti savunmuyorum ama yedikten sonra önemli olan bunu telafi edebilmem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…