- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.261
Sagol kuzum biraz kacamakli oldu ama yarin olmicakAy canım her evde nedense öyle bi çekmece olur. Düzeltsen de düzelmez, böyle garip garip bantlar, piller, eski kumanda, fiş falantidying up with marie kondo diye bir netflix belgeseli vardı, bir ikiden sonra bayıyor gerçi ama gene de bakabilirsin. Genelde her yeri küçük kutular vasıtasıyla organize ediyor. Benim evde de kutulardan sonra bazı bela bölgeler düzene girdi..
Ohhh gülboş, 9lara hoşgeldin
Evet abla, o zumbamsı dediğim şeyde aşırı terliyorum, ölüp bitiyorum. Bu ara bıraktım
Bıktın mı kızzz
Spora üşeniyorum, fazla olmasa da ufak tefek bişeylerin tadına bakıp diyet modundan çıkabiliyorum. Benim hatalar bunlar canım, ilk aya göre motivasyon eksiğim var. Ha bi De az çok kilo verince kilon hala fazla olsa bile kötünün iyisi diyip rahatlıyorsun, onun etkisi de var..
Benim için uygun, rekabeti severim
Aman Allahım bu nasıl bir derece, kaç tur atmışız ikinciye
Niye geçerli olmasın kız, etin budun toplanmış bu çıkmış işte, gerçek rakam bu asıl
Süper olmuş beybi
Canım selam, biz bu yiyecekleri pek çıkaramadık, arada emoji olarak kullanıyoruz renk olsun diye
O zaman bu haftaki yarış biraz motive olsun sana hırs yap bebegimYani öyle çok temel bir problemim Yok canım, olacağını saydığım iş olmadığından beri bende bir ‘amaaaağn yalan dünyeaaaa’ modu peydah oldu, yani istediğim şeyleri bile çok istememeye başladım. Biraz tutkuya ihtiyacım var
Fena degildi canim ya yarin da kalanlar var vizeler bitmis olacakCurukElma sınavlar nasıldı kelebekim?
Oyyyy tatlisim benim yaBEn seni rezil eder miyim ayıpsın
Sizim bildirimlerde bana gelip duruyor ondan çıkamıyorum ordanYok kuzum valla bu sefer gözetlemiyodumya buraya yorum yazinca otomatik konu takibe alinmis bildirim geldi
cig ispanklari pure haline getirip normal kek harcina kattim cnm ben hoşuma gidiyor ama cok yemedim tabiAfiyet olsun canim ispanakli kek nasil oluyor
ooo super hadi bklm bol şanslar 6. TakımaKizlarrrr bu hafta 6. Takimla yarış yapıyoruz kaçamak yapmak yok valla tutun azıcık kendinizi
saol kuzumAfiyet olsun tatlım
kiz keki de erittim herhlde vala cok yoruldum bahce capaladm resmen oldum hhahaha tartiya çıktım sabahtan daha eksideydimSağ ol canım
Sağ ol tatlım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler tatlım
Afiyet olsun canım.Kek dışında güzel olmuş erken yemişsin ama etkilemez inşallah
hosgeldinzRakibelerime selam vereyim dedimCurukElma hep bizde iadeyi ziyaret toplasin kizlar @Zipzip- @Kirmizi pabuc @Bogazmanzarasi @Umutdeniz4
aaa niye öyle oldu ki kuzum
sırayla bi degisik ruh hali geliyor sanirim kankim ben biraz toparladm simdi sıra sende snrm hemencecjk toparla insAllah geçici bi dönem bu yine tam gaz enerjik devam edicez beraber bayrama fit olucazKızlar günaydın nasılsınız?
Dün ev çoluk çocuk oldu, biraz yoruldum biraz eğlendim. Bu sabah da dışarı çıktık, bi yerde eşim bilgisayarla pıt pıt bişeyler yaptı, ben kitap okudum. Şimdi biraz hava almaya yürüyüşe çıkcam tekrar.
Kendimi sürekli moda sokmaya çalışıyorum, ilk 1 aydaki coşkuyu yakalayamıyorum ya. Sporu azalttım iyice, toparlamam lazım..
afiyet olsun canım guzel benceGünümü kapattım
Bugün abim bizdeydi istediğimden geç kapattım günü
12.00 1 yumurta
3 zeytin
3 dilim peynir
Çeyrek simit
Bir avuç kuruyemiş
Domates salatalık
17.40 2 yk bulgur pilavı
4 yk tavuk döner
1 kase yoğurt
Su: 3,5 lt
Spor: 4 mil Leslie, 600 ipsiz atlama @Pnrrr-20 240 puan
bıkmadım da cozutmadan tadında birakayim dedimAy canım her evde nedense öyle bi çekmece olur. Düzeltsen de düzelmez, böyle garip garip bantlar, piller, eski kumanda, fiş falantidying up with marie kondo diye bir netflix belgeseli vardı, bir ikiden sonra bayıyor gerçi ama gene de bakabilirsin. Genelde her yeri küçük kutular vasıtasıyla organize ediyor. Benim evde de kutulardan sonra bazı bela bölgeler düzene girdi..
Ohhh gülboş, 9lara hoşgeldin
Evet abla, o zumbamsı dediğim şeyde aşırı terliyorum, ölüp bitiyorum. Bu ara bıraktım
Bıktın mı kızzz
Spora üşeniyorum, fazla olmasa da ufak tefek bişeylerin tadına bakıp diyet modundan çıkabiliyorum. Benim hatalar bunlar canım, ilk aya göre motivasyon eksiğim var. Ha bi De az çok kilo verince kilon hala fazla olsa bile kötünün iyisi diyip rahatlıyorsun, onun etkisi de var..
Benim için uygun, rekabeti severim
Aman Allahım bu nasıl bir derece, kaç tur atmışız ikinciye
Niye geçerli olmasın kız, etin budun toplanmış bu çıkmış işte, gerçek rakam bu asıl
Süper olmuş beybi
Canım selam, biz bu yiyecekleri pek çıkaramadık, arada emoji olarak kullanıyoruz renk olsun diye
Sağol canımcig ispanklari pure haline getirip normal kek harcina kattim cnm ben hoşuma gidiyor ama cok yemedim tabi
ooo super hadi bklm bol şanslar 6. Takıma
saol kuzum
kiz keki de erittim herhlde vala cok yoruldum bahce capaladm resmen oldum hhahaha tartiya çıktım sabahtan daha eksideydim
hosgeldinz
sırayla bi degisik ruh hali geliyor sanirim kankim ben biraz toparladm simdi sıra sende snrm hemencecjk toparla insAllah geçici bi dönem bu yine tam gaz enerjik devam edicez beraber bayrama fit olucaz
afiyet olsun canım guzel bence
bıkmadım da cozutmadan tadında birakayim dedim
Ayy öyle mi dersin ben yine de kendimi cok kaptrmadm ama gorucem o rakami da inanıyorum hatta daha fazlasını
Ayy harika bahçen mi var.Mrblar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 kk beyqz peynir
1 dilim tbe
3 kaşık melemen
1 dilim sucuk
Açık çay
Öğle 14:00
1 küçük kase kısır bol yeşillik ve domates salatalıklı
1 küçük dilim ıspanaklı kek
Çay
Akşam 19 gibi yoğurt yerim
Suyu 2.5 ltreye tamamlarım
Spor parkta kızımla oynadım bahçe ekmek için hazırlık yapicaz şimdi de
Kiz daha yemek yok o zaman ona göre onuda kacamaktan sayiyoruzzzcig ispanklari pure haline getirip normal kek harcina kattim cnm ben hoşuma gidiyor ama cok yemedim tabi
saol kuzum
kiz keki de erittim herhlde vala cok yoruldum bahce capaladm resmen oldum hhahaha tartiya çıktım sabahtan daha eksideydim
hosgeldinz
sırayla bi degisik ruh hali geliyor sanirim kankim ben biraz toparladm simdi sıra sende snrm hemencecjk toparla insAllah geçici bi dönem bu yine tam gaz enerjik devam edicez beraber bayrama fit olucaz
Ayy öyle mi dersin ben yine de kendimi cok kaptrmadm ama gorucem o rakami da inanıyorum hatta daha fazlasını
Oy oy masallah bugun baya kosturmacali gecmis kuzum iyi halletmissin en azından.Kızlar öğlen parka gittik annemle yegemlerimle cay keyfi yaptk cok şükür fazla abartmadan tabi çocuklarla oyun oynadk biraz peşlerinden surekli bi ora bi bura hareker oldu eve geldik eviminzin arkasinda bahce vardi orayı duzelttik yarin fidan dikecez Allah izin verirse bugun çapa yaotm ama alışamadık g.. don durmaz hesabı hamlik basa bela baya efor harcadım snrm eve geldim bi büyük kase sabah çaldığım yogurdumdan yedim mikemmel olmus bu aradayansın yağlar insAllah bayrama goren akrabalar bi sok daha geçirsinler istiyorum zira baya gözleri kaldi verdgm kiloda
Enerjimi topladm kizlae biraz sizi bunalttım biliyorum suratsız modumla ama tam gaz aranızdayim yine basaricam basaricaz
Kız hele 41 i de anlat yirim seni. Ne güzel anlatmışsınkadının kadınlığını anladığı yaştır 35 , bakış açın damak tadın bile değişmeye başlar her şeyden daha çok zevk alıp , bazı şeylerin ne kadar boş olduğunu fark etmeye başladığın yaştır , özetle her şey çook daha güzel olmaya başlayacak gülüm tadını çıkarrr:)
Pfff inşaallah bebeyim.. ramazan toparlanması yaşarım umarım.cig ispanklari pure haline getirip normal kek harcina kattim cnm ben hoşuma gidiyor ama cok yemedim tabi
saol kuzum
hosgeldinz
Kız deli dün dışarı çıkaramıyorduk bugün çapaya başlamışsınKızlar öğlen parka gittik annemle yegemlerimle cay keyfi yaptk cok şükür fazla abartmadan tabi çocuklarla oyun oynadk biraz peşlerinden surekli bi ora bi bura hareker oldu eve geldik eviminzin arkasinda bahce vardi orayı duzelttik yarin fidan dikecez Allah izin verirse bugun çapa yaotm ama alışamadık g.. don durmaz hesabı hamlik basa bela baya efor harcadım snrm eve geldim bi büyük kase sabah çaldığım yogurdumdan yedim mikemmel olmus bu aradayansın yağlar insAllah bayrama goren akrabalar bi sok daha geçirsinler istiyorum zira baya gözleri kaldi verdgm kiloda
Enerjimi topladm kizlae biraz sizi bunalttım biliyorum suratsız modumla ama tam gaz aranızdayim yine basaricam basaricaz
Kuzu simit nerden çıktı bugün simit günümü yaptiniz yahu yaris var dikkat edinBugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin
12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter
17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2l spor ev temizliğiçok yoruldum hafta içi
Afiyet olsun beybi menun gayet güzelİyi akşamlar güzel fit ve birinci hatunlar
Menüm
9.00
1 haslanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin 1 dilim hindi füme
Domates salatalık
19.00
Yarım fırın uskumru salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş 80 puan @Pnrrr-20
Sağolasın canımAfiyet olsun beybi menun gayet güzel
Evde ekmek yoktu eşimde isten gelirken simit almış çok acıkmıştım dikkat ederim canimKuzu simit nerden çıktı bugün simit günümü yaptiniz yahu yaris var dikkat edinafiyet olsun
Kuzum yoksa yeme o zaman ya yanina ekstra bi domates koy. Her kacamak bi hafta geri götürüyor bizi. Bugün yemek yemek icin hem sabah hem aksam 1.5 saat yürüdüm. Sırf kaçamak olmasin diyeEvde ekmek yoktu eşimde isten gelirken simit almış çok acıkmıştım dikkat ederim canim
Sarma bir yere çalarlar seniNerede bu takımın hatunlariiii
Yoklugunuzda 6. Takima sarmış bulunuyorum. 2 gündür dellendim sanırım
Zaten her gün yürüyorum ben 1 saat ekstra salonada gidiyorum ve cumadan eksideyim bugün spor yapmadım çunkü her tarafım tutulmus vaziyette. Sonuçta hedefimize ulaştıktan sonrada olsa hayatımız boyunca illaki simitler poğaçalar gelcek önümüze önemli olan bunu kalori hesabi yaparak kontrol altında tutmak. Yoksaki ben o hataya bir kez düstüm yemedim yemedim diyet sonlandıktan sonra 1 haftada 3 kg aldım şu an kontrollü olabilmek amacım. Ayrica emziriyorum diyetisyenimle konustugumda her öğünde mutlaka khidrat almalısin dedi tabiki dedigi sey simit degildi tbe falan tarzıydı ama yoktu. Neyse kısaca yediğim simiti savunmuyorum ama yedikten sonra önemli olan bunu telafi edebilmem diye düşünüyorumKuzum yoksa yeme o zaman ya yanina ekstra bi domates koy. Her kacamak bi hafta geri götürüyor bizi. Bugün yemek yemek icin hem sabah hem aksam 1.5 saat yürüdüm. Sırf kaçamak olmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?