Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İkide sahura kalkacağım ama hiç uykum yok annem ben hazırlar uyandırırim ne istersin gece için diyor yumurta peynir diyorum muhlama yapayım mı tuzsuz diyor gözümü açamıyorum anne uğraşma yiyemem dedim onlar pilav filan yiyor gece

Valla köy gibisi yok ( internette çekiyor daha ne isterim )ama bizim köpeğimiz katarak olmuş yaşlanmış bir sene hayvanlar için çok fark ediyor sadece yatıyor birşey yapmıyor çok üzüldük ,uyanınca bahçeye indik kuzeyin oyuncağı elinden başka köpüs kaptı kuzey köpeği kovaliyor kuzey aldı köpek kuzeyi kovalıyor hayvanın bile yavrusu oyuncu oluyor
Neyse uyumaya çalısiyim

Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Oy oy çok zor böyle kuzum evden yanına hazırlasan mı
15.00
3 hurma

15.40
5-6 kaşık köri soslu mantarlı tavuk
salata

17.00
1 kase tuzsuz kavrulmamış fıstık
1 hurma

su: 1.5 lt
Detoks gibi olmuş dimi
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş
Canım
Afiyet olsun canımm

Kesinlikle zayıflamak motivasyon ve bakım arasında orantı var. Zayıfladıkça kendime bakma gereği hissediyorum uzun süre sonra kıyaget bakmaya başladım gidip deniyorum hamile kıyafetlerini kaldırdım normal pantolonlara alışmaya calışıyorum

güzel menü cnm
kız bu neeeeee hiçbişey yememişsin
15.00
3 hurma

15.40
5-6 kaşık köri soslu mantarlı tavuk
salata

17.00
1 kase tuzsuz kavrulmamış fıstık
1 hurma

su: 1.5 lt
ilk bakışta az görünen detaylarda kalorili bir menü olmuş. bir kase fıstık fazla geldi.
hafif bir menü olmuş.
güzel canım afiyet olsun.
ben ciğeri çok severim ama diyetisyen yasakladı ya çok kaloriliymiş. bizim burda da sahurda ciğer kebabı yerler. bu ramazan yiyemeyeceğim. yani canım ciğere dikkat:)
güzel menü canım afiyet olsun.
güzel canım afiyet olsun.

katılıyorum. Hatta bir de şöyle demek istiyorum. bakım yapınca da daha az yiyorum ben. evde güzel giyinip saçımı başımı yapınca havalara giriyorum az yiyorum

güzel olmuş canım
Sağ ol canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Sorma yatağa girdim uyuyamadım kalktım gözümü yorayım belki uyurum dedim.
Oyyy çok tatlılarmış ya
Güzel olmuş
Canım
Sağ ol canım
merhaba kızlar

11.00
1 haşlanmış yumurta
maydanoz piyazı

15.00
1 muz
1 bardak süt

18.30
2 yumurtayla menemen
1 tb

20.30
3 yk maraş dondurması

su 1,5 lt olmuştur
Afiyet olsun canım güzel
ben ciğeri çok severim ama diyetisyen yasakladı ya çok kaloriliymiş. bizim burda da sahurda ciğer kebabı yerler. bu ramazan yiyemeyeceğim. yani canım ciğere dikkat:)
Öyle miymiş bilmiyordum canım. Ama çok nadir yerim zaten. Hem kansızlığa iyi geliyor dediler ondan yedim birazda

katılıyorum. Hatta bir de şöyle demek istiyorum. bakım yapınca da daha az yiyorum ben. evde güzel giyinip saçımı başımı yapınca havalara giriyorum az yiyorum
Benim diyet maceram da dışarı çıkmayacak olsam bile evde makyaj yapmamla başladı moda girdim..

afiyet olsun abla spor görüyorum başlangıç yapmışsın sanırım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel olmuş hayırlı ramazanlar
saol cnm
afiyet olsun canım
saol cnm kızımla oynarken bi anda dedim gel otur her kalktığımda öptüm falan hoşuna gitti ama ben o plank olayını hiç sevmiyorum aslında çok iyi ama yapamıyorum daha 5 sn de titremeye başlıyorum bitiyor
İyi geceler herkese Ramazan'ın heyecanı sarmış herkesi
hayırlı ramazanlar canım
afiyet olsun canım güzel olmuş
saol cnm
merhaba kızlar

11.00
1 haşlanmış yumurta
maydanoz piyazı

15.00
1 muz
1 bardak süt

18.30
2 yumurtayla menemen
1 tb

20.30
3 yk maraş dondurması

su 1,5 lt olmuştur
afiyet olsun canım
kızlar saat çok geç olmuş. ben bir banyo yapayım sonrasında sahur olur uyurum zaten. Ramazanınız hayırlı olsun güzel ve bereketli geçsin inşallah. İyi gecelerrrr
amin insAllah hayırlı ramazanlar canım
Herkese hayırlı ramazanlar
Saol canım sana da

Ayağım elverdiği ölçüde zorlamadan yapabildiğimi yapacağım tatlım. Ama bu gün yürüyüşün peşine 2 saat de ütü yapınca kötü oldu. Bileğim tabanım ağrıyıp duru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…