- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.601
waaoow baklava mi gördüm ben afiyet olsun
Sanıyorum ki bu bir ilk ki menünde kaçamak gördüm
Afiyet olsun
Aha baklava var olmamis kuzu onlar ya
Canlar aşırı baskıya maruz kaldım, bir evvelki gün direndim ama dün direncim kırıldı....Sarma baklava dondurma tam kaçamak olmuş canim afiyet olsun
Çok güzel canım, tebrik ederim.Kızlar gece sahura kalkamadigim icin şimdi tartildim. Ama vücudum biraz şiş bunu hissediyorum normalden fazla uyudum.
Cuma : 59.3
Bugün : 59
Fark : 300
Sagol canimEksi eksidir tebrikler canım
Hadi ins canimCanlar aşırı baskıya maruz kaldım, bir evvelki gün direndim ama dün direncim kırıldı....
Ben sarmayı (kıymalı) bile içindeki pirinçten dolayı kaçamak olarak görürken....
Bir daha tekrarı olmayacak inşaallah.
Evet kuzum bende ödem var diye düşünüyorumÇok güzel canım, tebrik ederim.
Dün yorulduğun için ödem olmuştur vücudunda, bende aynı durumdayım. Parmaklar şiş kalktım.
Günaydın canim
Uyku da etkiliyor canım ama insAllah toparlarsn hemenMerhaba kızlar uyku düzeni şaştığı için midir bilmiyorum acayip şişim ellerimi kapatamıyorum.
Cuma 75,5
Bugün 76
+500
bugün aynıyız balım, tebrik ederim her eksi candırKızlar gece sahura kalkamadigim icin şimdi tartildim. Ama vücudum biraz şiş bunu hissediyorum normalden fazla uyudum.
Cuma : 59.3
Bugün : 59
Fark : 300
canımm yaa ödem belli ki inşallah çabuk atarsınMerhaba kızlar uyku düzeni şaştığı için midir bilmiyorum acayip şişim ellerimi kapatamıyorum.
Cuma 75,5
Bugün 76
+500
Sen azimlisin canım cok rahat telafi edebileceğine inaniyorum benCanlar aşırı baskıya maruz kaldım, bir evvelki gün direndim ama dün direncim kırıldı....
Ben sarmayı (kıymalı) bile içindeki pirinçten dolayı kaçamak olarak görürken....
Bir daha tekrarı olmayacak inşaallah.
Çok güzel canım, tebrik ederimbildirimimi yapayım
cuma: 64,2
bugün: 63,9
fark: -300
Ben de ben de 59 olmak istiyorum.....bugün aynıyız balım, tebrik ederim her eksi candır
ben de şu 59u görebilecek miyim acaba
Sahur yaptıysan ondan dolayida olabilir kuzumMerhaba kızlar uyku düzeni şaştığı için midir bilmiyorum acayip şişim ellerimi kapatamıyorum.
Cuma 75,5
Bugün 76
+500
Dur ben birazdan gene tartilicambugün aynıyız balım, tebrik ederim her eksi candır
ben de şu 59u görebilecek miyim acaba
Tebrikler rakibemmmbildirimimi yapayım
cuma: 64,2
bugün: 63,9
fark: -300
Teşekkürler kaptanım
Evet sağ olun bir yanlışı yapmaktan döndüm
Bana çok düşük gelmedi tansiyonun canım. Başka bişeyden olabilir baş ağrın. Benim 2-3 yıl öncesine kadar hep 8-5 9-6 ydı . Şimdi 11-7 11-8 olunca kötü oluyorum.
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun canım az olmuş ama
Hayırlı olsun canım çok güzel telaşlar bunlar
Afiyet olsun canım güzel ama biraz dengesiz olmuş
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canım afiyet olsun
Sağ ol canım
İkide sahura kalkacağım ama hiç uykum yok annem ben hazırlar uyandırırim ne istersin gece için diyor yumurta peynir diyorum muhlama yapayım mı tuzsuz diyorgözümü açamıyorum anne uğraşma yiyemem dedim onlar pilav filan yiyor gece
Valla köy gibisi yok ( internette çekiyor daha ne isterim )ama bizim köpeğimiz katarak olmuş yaşlanmış bir sene hayvanlar için çok fark ediyor sadece yatıyor birşey yapmıyor çok üzüldük ,uyanınca bahçeye indik kuzeyin oyuncağı elinden başka köpüs kaptı kuzey köpeği kovaliyor kuzey aldı köpek kuzeyi kovalıyorhayvanın bile yavrusu oyuncu oluyor
Neyse uyumaya çalısiyim
Sağol balımÇok güzel canım, tebrik ederim
Hadi inşallah tatlımBen de ben de 59 olmak istiyorum.....
Sağol canımSahur yaptıysan ondan dolayida olabilir kuzum
Dur ben birazdan gene tartilicambiraz daha iyi gibiyim
Tebrikler rakibemmm
Ayyyyyy minnağıma bak yaaaGunaydin kizlar
Bugun doktorda randevum var bakalim bebisimiz nekadar buyumus cok merakliyim :) en son gittigimde 750gr di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?