- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.621
kuzucuk büyümüştür tabi
Ayyy ne guzel yaaaGunaydin kizlar
Bugun doktorda randevum var bakalim bebisimiz nekadar buyumus cok merakliyim :) en son gittigimde 750gr di
Yani bu saatlerde tartiliriz canim en gec 14 te sanirimAy sadece 2 saat uyudum oğlum uyumadı hiç dişlerden yine sanırım
Tartıyı ne zaman yapıyoruz be zaman tartılıyoruz
Cumaya toparlarsin canimGünaydın kızlar
Cuma:69
Bugün:69.1
Tebrikler canimBildirimim
Cuma:95.1
Bugün:95
Fark-100
Ins cumaya toparlarsin canimCuma 85.1
Bugün 85.5
Bu farkı yoğun spor sonrası 2 gün dinlenme şişliği olarak düşünüyorum bugün yine canıma okuncagini bilmenizi istiyorum
Toplayacagıma inanıyorum %1 üstü olmali yine cumayaAyyy ne guzel yaaa
Yani bu saatlerde tartiliriz canim en gec 14 te sanirim
Cumaya toparlarsin canim
Tebrikler canim
Ins cumaya toparlarsin canim
Haydi ins canimmmToplayacagıma inanıyorum %1 üstü olmali yine cumaya
ayyyy canım kıyamam ikinize de yaaaAy sadece 2 saat uyudum oğlum uyumadı hiç dişlerden yine sanırım
Ben çalıştığım için 14.00 e kadar tartılamam. ancak eve gidince o da 18.00 i bulur . nasıl yapayım ?Ayyy ne guzel yaaa
Cumaya toparlarsin canim
Tebrikler canim
tebrikler canımBildirimim
Fark-100
suyu artirmalisin canım 3 YK kaşığı dondurma miktar olarak değil ama yanlış saatte olmuşmerhaba kızlar
11.00
1 haşlanmış yumurta
maydanoz piyazı
15.00
1 muz
1 bardak süt
18.30
2 yumurtayla menemen
1 tb
20.30
3 yk maraş dondurması
su 1,5 lt olmuştur
kesinlikle insanın aynaya baktıkça bakası geliyorKesinlikle zayıflamak motivasyon ve bakım arasında orantı var. Zayıfladıkça kendime bakma gereği hissediyorum uzun süre sonra kıyaget bakmaya başladım gidip deniyorum hamile kıyafetlerini kaldırdım normal pantolonlara alışmaya calışıyorum
zaten hemen 1dk 5 dk yapamazsın ki canım 10sn 20 sn zamanla artacak gün içinde 3-4 kere 20 sn yapsan yeter sanaafiyet olsun abla spor görüyorum başlangıç yapmışsın sanırım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel olmuş hayırlı ramazanlar
saol cnm
afiyet olsun canım
saol cnm kızımla oynarken bi anda dedim gel otur her kalktığımda öptüm falan hoşuna gitti ama ben o plank olayını hiç sevmiyorum aslında çok iyi ama yapamıyorum daha 5 sn de titremeye başlıyorum bitiyor
hayırlı ramazanlar canım
afiyet olsun canım güzel olmuş
saol cnm
afiyet olsun canım
amin insAllah hayırlı ramazanlar canım
Saol canım sana da
olmamış biliyorsun09:30=== 2 yk yağda yumurta
2 yk zeytin salatası
1 yk cevizli biber
2 dilim tbe
1 çatal bal
1 çatal tereyağı
16:00=== 1 tabak sarma
2 bardak ayran
16:30=== 3 dilim baklava
1 porsiyon dondurma
2 lt su
gelmiş geçmiş olsun ama pcnin durum nasıl pirine koysaydin sildikten sonraMesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Kadın £200 istedi, öyle fiyat vermiş tamirci. Moralim çok bozuktu gelemedim gruba. Üstüne bir de bilgisayarın üstüne çay döktüm, kurursa çalışır inşallah.
Ayça diyeti de yalan oldu, bugünkü tartı sonucunu merak ediyorum. Zaten o listenin bir espirisi yoktu, 3 ana 2 ara.
Maalesef moralim bozuk olunca olmayan diyet kabiliyetim eksilere
iniyor
Neyse Ramazan geldi çok şükür. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim. Sahur iyi geçti. Devamı da iyi gelir inşallah.
Kaç gündür uyumak için çırpınıp uyuyamayan ben, sahur var uyanık kalayım daha iyi diye düşünürken sahura yarım saat kala kendimi yatakta buldum. Herşey psikolojik, şu düzgün beslenme işini kafada bitirmek lazım yani.
Öptüm herkesi. Telefondan alıntı yapmayı sevmiyorum kusura bakmayın.
Hepimiz zayıflayıp incecik olalım diye 9. takım için dua ediyorum, sizden de dua bekliyorum şu mübarek günlerde
zamanla geçiş yaparsın canım küçük dahaBen hala hamile pantolonlarımı giyiyorum yaa
Geçen normal pantolon giyeyim dedim karnımı çok sıktı bi de bacaklarım poğaça gibi çıktı meydana
aç aç mı tuttun canım güzel eksiKızlar gece sahura kalkamadigim icin şimdi tartildim. Ama vücudum biraz şiş bunu hissediyorum normalden fazla uyudum.
Cuma : 59.3
Bugün : 59
Fark : 300
erken tartildiysan sahur farkı da vardırMerhaba kızlar uyku düzeni şaştığı için midir bilmiyorum acayip şişim ellerimi kapatamıyorum.
Cuma 75,5
Bugün 76
+500
güzel bir ekside burdabildirimimi yapayım
cuma: 64,2
bugün: 63,9
fark: -300
zırt pırt inip çıkma kızSahur yaptıysan ondan dolayida olabilir kuzum
Dur ben birazdan gene tartilicambiraz daha iyi gibiyim
Tebrikler rakibemmm
bizi de haberdar etGunaydin kizlar
Bugun doktorda randevum var bakalim bebisimiz nekadar buyumus cok merakliyim :) en son gittigimde 750gr di
evet canım bayrama kadar burdayızSagolasin canim
Ayy ne guzel ya gozumde canlandi bende severim koy ortamini tadini cikarin vallahinekadar ordasiniz bayrama kadar durcakmisiniz
iftardan önce canım ,Ay sadece 2 saat uyudum oğlum uyumadı hiç dişlerden yine sanırım
çok bir fark değil cumaya güzel eksi gelirGünaydın kızlar
eksi candırBildirimim
Fark-100
kesinlikle halledeceğini biliyorumCuma 85.1
Bugün 85.5
Bu farkı yoğun spor sonrası 2 gün dinlenme şişliği olarak düşünüyorum bugün yine canıma okuncagini bilmenizi istiyorum
Ptesi ve perşembe iftardan önce tartil canım ramazan boyuncaBen çalıştığım için 14.00 e kadar tartılamam. ancak eve gidince o da 18.00 i bulur . nasıl yapayım ?
Bende senin gibiyim canım, eve gider gitmez tartılacağım.Ben çalıştığım için 14.00 e kadar tartılamam. ancak eve gidince o da 18.00 i bulur . nasıl yapayım ?
Kız çocuğu kalibrasyon kiti olarak mı kullanıyorsunCuma:69.9
Ptesi: 71.2
Fark: + 1.3
Zemin farkı yok kuzeyi tartiyorum aynı çıkıyor çünkü sanırım yol ödemim var hala
Bahar yazmis canimmBen çalıştığım için 14.00 e kadar tartılamam. ancak eve gidince o da 18.00 i bulur . nasıl yapayım ?
Valla ac gibiyim ama degilim gibidesuyu artirmalisin canım 3 YK kaşığı dondurma miktar olarak değil ama yanlış saatte olmuş
kesinlikle insanın aynaya baktıkça bakası geliyor
zaten hemen 1dk 5 dk yapamazsın ki canım 10sn 20 sn zamanla artacak gün içinde 3-4 kere 20 sn yapsan yeter sana
olmamış biliyorsun
gelmiş geçmiş olsun ama pcnin durum nasıl pirine koysaydin sildikten sonra
zamanla geçiş yaparsın canım küçük daha
aç aç mı tuttun canım güzel eksi
erken tartildiysan sahur farkı da vardır
güzel bir ekside burda
zırt pırt inip çıkma kız
bizi de haberdar et
evet canım bayrama kadar burdayız
iftardan önce canım ,
çok bir fark değil cumaya güzel eksi gelir
eksi candır
kesinlikle halledeceğini biliyorum
Ptesi ve perşembe iftardan önce tartil canım ramazan boyunca
Büyük ihtimal odem bahar senin vücudun cok fazla odrm tutuyor çünküCuma:69.9
Zemin farkı yok kuzeyi tartiyorum aynı çıkıyor çünkü sanırım yol ödemim var hala
Kız çocuğu kalibrasyon kiti olarak mı kullanıyorsun
Sağ ol canımafiyet olsun abla spor görüyorum başlangıç yapmışsın sanırım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel olmuş hayırlı ramazanlar
saol cnm
afiyet olsun canım
saol cnm kızımla oynarken bi anda dedim gel otur her kalktığımda öptüm falan hoşuna gitti ama ben o plank olayını hiç sevmiyorum aslında çok iyi ama yapamıyorum daha 5 sn de titremeye başlıyorum bitiyor
hayırlı ramazanlar canım
afiyet olsun canım güzel olmuş
saol cnm
afiyet olsun canım
amin insAllah hayırlı ramazanlar canım
Saol canım sana da
Tebrikler canımKızlar gece sahura kalkamadigim icin şimdi tartildim. Ama vücudum biraz şiş bunu hissediyorum normalden fazla uyudum.
Cuma : 59.3
Bugün : 59
Fark : 300
Olabilir canımMerhaba kızlar uyku düzeni şaştığı için midir bilmiyorum acayip şişim ellerimi kapatamıyorum.
Cuma 75,5
Bugün 76
+500
Tebrikler canımbildirimimi yapayım
cuma: 64,2
bugün: 63,9
fark: -300
Azmış fazlasıyla gider canımGünaydın kızlar
Çok fazla değil halledilir canımCuma 85.1
Bugün 85.5
Teşekkürler canımAyyy ne guzel yaaa
Cumaya toparlarsin canim
Tebrikler canim
Teşekkürler canımtebrikler canım
Sağ ol canımsuyu artirmalisin canım 3 YK kaşığı dondurma miktar olarak değil ama yanlış saatte olmuş
kesinlikle insanın aynaya baktıkça bakası geliyor
zaten hemen 1dk 5 dk yapamazsın ki canım 10sn 20 sn zamanla artacak gün içinde 3-4 kere 20 sn yapsan yeter sana
olmamış biliyorsun
gelmiş geçmiş olsun ama pcnin durum nasıl pirine koysaydin sildikten sonra
zamanla geçiş yaparsın canım küçük daha
aç aç mı tuttun canım güzel eksi
erken tartildiysan sahur farkı da vardır
güzel bir ekside burda
zırt pırt inip çıkma kız
bizi de haberdar et
evet canım bayrama kadar burdayız
iftardan önce canım ,
çok bir fark değil cumaya güzel eksi gelir
eksi candır
kesinlikle halledeceğini biliyorum
Ptesi ve perşembe iftardan önce tartil canım ramazan boyunca
Ödemdir bence de halledersin canımCuma:69.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?