- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.641
arada olur cnm telafi edersin insAllahCanlar aşırı baskıya maruz kaldım, bir evvelki gün direndim ama dün direncim kırıldı....
Ben sarmayı (kıymalı) bile içindeki pirinçten dolayı kaçamak olarak görürken....
Bir daha tekrarı olmayacak inşaallah.
cok guzel cnm nasılsın tebriklerbildirimimi yapayım
cuma: 64,2
bugün: 63,9
fark: -300
sabitsin sayılırGünaydın kızlar
Cuma:69
Bugün:69.1
guzel cnm pazartesi icinBildirimim
Cuma:95.1
Bugün:95
Fark-100
cumaya halledersin insAllahCuma 85.1
Bugün 85.5
Bu farkı yoğun spor sonrası 2 gün dinlenme şişliği olarak düşünüyorum bugün yine canıma okuncagini bilmenizi istiyorum
tamam cnm denerim bakalımsuyu artirmalisin canım 3 YK kaşığı dondurma miktar olarak değil ama yanlış saatte olmuş
kesinlikle insanın aynaya baktıkça bakası geliyor
zaten hemen 1dk 5 dk yapamazsın ki canım 10sn 20 sn zamanla artacak gün içinde 3-4 kere 20 sn yapsan yeter sana
olmamış biliyorsun
gelmiş geçmiş olsun ama pcnin durum nasıl pirine koysaydin sildikten sonra
zamanla geçiş yaparsın canım küçük daha
aç aç mı tuttun canım güzel eksi
erken tartildiysan sahur farkı da vardır
güzel bir ekside burda
zırt pırt inip çıkma kız
bizi de haberdar et
evet canım bayrama kadar burdayız
iftardan önce canım ,
çok bir fark değil cumaya güzel eksi gelir
eksi candır
kesinlikle halledeceğini biliyorum
Ptesi ve perşembe iftardan önce tartil canım ramazan boyunca
kilo degildir bence de cnm atarsn bi an once odemleri insAllahCuma:69.9
Ptesi: 71.2
Fark: + 1.3
Zemin farkı yok kuzeyi tartiyorum aynı çıkıyor çünkü sanırım yol ödemim var hala
amin insAllah cnmHayirli RAMAZANLAR ALLAH'İM tuttuğunuz oruçları ettiğiniz duaları kabul etsin İNŞALLAH⚘⚘
kız nie bu kadar arti ciktin dolma tatlidan mi kiCuma 77.8
Bugün 78.8
Hayırlı ramazanlar canimmHayirli RAMAZANLAR ALLAH'İM tuttuğunuz oruçları ettiğiniz duaları kabul etsin İNŞALLAH⚘⚘
Sagol canimSağ ol canım
Tebrikler canım
Olabilir canım
Tebrikler canım
Azmış fazlasıyla gider canım
Çok fazla değil halledilir canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Sağ ol canım
Ödemdir bence de halledersin canım
Cumaya halledersin ins canimCuma 77.8
Bugün 78.8
Haftasonu yorgunluğunun ödemi +1
Tamam tatlimKızlar ben bildirimi aksama dogru yapacam cuma gunu de nasılsa iftardan once yapacaz
hep kilosu aynı evden çıkmadan onu da tarttim geldim :)Kız çocuğu kalibrasyon kiti olarak mı kullanıyorsun
sigara icmemenin avantajı çok susuzlukta yok aclikta çok rahat şimdilikBahar yazmis canimm
Valla ac gibiyim ama degilim gibidesigara ve su sadece beni zorlayan
Ay üşendim soyunmaya bahar
Büyük ihtimal odem bahar senin vücudun cok fazla odrm tutuyor çünkü
inşallah canımSağ ol canım
Tebrikler canım
Olabilir canım
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Sağ ol canım
hihiii sadece yoğunluk mu sebebi :)Cuma 77.8
Bugün 78.8
Haftasonu yorgunluğunun ödemi +1
evet aksamlari maydonoz kuru yapacağım kvnin bahcede sınırsız maydonoz bulunmaktaarada olur cnm telafi edersin insAllah
cok guzel cnm nasılsın tebrikler
sabitsin sayılır
guzel cnm pazartesi icin
cumaya halledersin insAllah
tamam cnm denerim bakalım
kilo degildir bence de cnm atarsn bi an once odemleri insAllah
amin insAllah cnm
kız nie bu kadar arti ciktin dolma tatlidan mi ki
kız cuma değil perşembe iftardan önceKızlar ben bildirimi aksama dogru yapacam cuma gunu de nasılsa iftardan once yapacaz
kardeşimin de biraz önce gitmiş :) baştan daha iyi canım arada olunca yeni baştan gibi oluyorKızlar ben +900 çıktım ama regli oldum şu an ilk günden oruç gitti
Evet alışma süreci için baltan olması güzelhep kilosu aynı evden çıkmadan onu da tarttim geldim :)
sigara icmemenin avantajı çok susuzlukta yok aclikta çok rahat şimdilik
inşallah canım
hihiii sadece yoğunluk mu sebebi :)
evet aksamlari maydonoz kuru yapacağım kvnin bahcede sınırsız maydonoz bulunmakta
kız cuma değil perşembe iftardan önce
kardeşimin de biraz önce gitmiş :) baştan daha iyi canım arada olunca yeni baştan gibi oluyor
Yolculuk yaptın canım, ödemin olması çok normalCuma:69.9
Ptesi: 71.2
Fark: + 1.3
Zemin farkı yok kuzeyi tartiyorum aynı çıkıyor çünkü sanırım yol ödemim var hala
teahh ne zmn geldi kizKızlar ben +900 çıktım ama regli oldum şu an ilk günden oruç gitti
He gız yanlış yazmışım perşembe yanihep kilosu aynı evden çıkmadan onu da tarttim geldim :)
inşallah canım
evet aksamlari maydonoz kuru yapacağım kvnin bahcede sınırsız maydonoz bulunmakta
kardeşimin de biraz önce gitmiş :) baştan daha iyi canım arada olunca yeni baştan gibi oluyor
Yarın ki tartıda anlarım.hihiii sadece yoğunluk mu sebebi :)
Regliden kaynaklidir canim cumaya toplarsinKızlar ben +900 çıktım ama regli oldum şu an ilk günden oruç gitti
Ay bende bi bıraksam ne güzel olur yahep kilosu aynı evden çıkmadan onu da tarttim geldim :)
inşallah canım
Ay kocaman olmus yaaaa. Onu izlerken nasıl heyecanlaniyosundur simdi senKizlar kontrol iyi gecti hersey yolundaymis bizim sıpa 1.400 gr olmus yani 2 katina cikmis 1 ayda nerdeyse :) boyuda 39cm dedi doktor uzunmus haftasina gore.
Pufuduks canim seker icinde sordum dediki ben genelde onermiyorum ama herkeze zaten hamurisinden sekerden uzak dur diyorm dedi. Sonradan Ailede varmi seker dedi bende dedelerimde vardi amcamda var falan dedim oda dedi saglik ocaginda bi tokluk aclik sekerine baktir sadece yeter cokda tatli hamurisi yeme dedi
Maşallah maşallah maşallah minikeKizlar kontrol iyi gecti hersey yolundaymis bizim sıpa 1.400 gr olmus yani 2 katina cikmis 1 ayda nerdeyse :) boyuda 39cm dedi doktor uzunmus haftasina gore.
Pufuduks canim seker icinde sordum dediki ben genelde onermiyorum ama herkeze zaten hamurisinden sekerden uzak dur diyorm dedi. Sonradan Ailede varmi seker dedi bende dedelerimde vardi amcamda var falan dedim oda dedi saglik ocaginda bi tokluk aclik sekerine baktir sadece yeter cokda tatli hamurisi yeme dedi
sağol tatlımSağ ol canım
Tebrikler canım
Olabilir canım
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Sağ ol canım
sağol balımmarada olur cnm telafi edersin insAllah
cok guzel cnm nasılsın tebrikler
sabitsin sayılır
guzel cnm pazartesi icin
cumaya halledersin insAllah
tamam cnm denerim bakalım
kilo degildir bence de cnm atarsn bi an once odemleri insAllah
amin insAllah cnm
kız nie bu kadar arti ciktin dolma tatlidan mi ki
ooooooo çok iyi canım bravooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?