- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.921
EVet tatlım biraz az oldu bugünTeşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Toparlanmamız lazım balım ya
Teşekkürler kaptanım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım biraz toparlandın mı?
Çok az olmuş canım ya. Dikkatli beslenmelisin birde emziriyorsun
Afiyet olsun canım makarna olmasa daha iyiymiş
Afiyet olsun kuzum ne yaptın hem börek hem ıslak kekcanım bu aralar acayip börek istiyor
aman tansiyonuna şekerine dikkat edesin. benim pat diye düşüveriyor. sonra yerlerden topluyorlar beniMidem o kadar kotuyduki tek lokma yiyemedim aksamda salatayi zorla yedim kuzum
Dunki sahurunu yazacaksın tatlim ama fazla sanki biraz afiyet olsunMenü
İftar
Bi kase analı kızlı tarzı bi corba
Bi tabak bulgur pilavı üstü patatesli etli türlü
Su.2 lt üstü
Sahuru bilemiyrm suan
Spor yok
Kiz senin menu yazmani cok seviyorummenümü yazayım dostlar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
domates-salatalık
iftar
4 yk yayla çorbası o da pirinçlerinden yemedim ayranlı kısmını yedim
2 yk maalesef tadı çok kötü olan tavuğumsu yaratık yemeği (çorbayı bu tuhaf şeyi yutabilmek için yedim)
hala midem bulanıyor....
1 adet dukan krakeri + çay (yani şu çay olmasa nöbette ne yaparım bilmiyorum)
su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
spor deli gibi bir oraya bir buraya koşturdum durdum bu saate kadar . bunun dışında yemek dönüşü hastanenin etrafında bir 10 dk turladım nefes almak için...
Yok kuzu ikiside cok şüküraman tansiyonuna şekerine dikkat edesin. benim pat diye düşüveriyor. sonra yerlerden topluyorlar beni
Cok daha iyii inş ablacım cünkü artık arada kalma durumu yok gitme kararı aldılar ev bakıyorlar sağol benim herkese her seye ilgili ablam:)ahaaa ayy konuştuk ablanı eniştenin türkiye ye gelmekten vazgeçip ablanları geri çağırdığını ama ben onu yazan kimdi unuttum hep aklım da ne yaptılar diye sorucam ama yazan kimdi unutunca kime sorucam diye debelenip duruyordum :))
şimdi nasıl ablanın ruh hali daha iyi değil mi
Off gece gece çildırttı oğlan beni valla bazen sırf bu kadar uzun emdiği için mama veresim geliyo. Kilo almasa doymuyo diycem ama yok uyumuyo 1 saattır emiyo ben daraldıkça o daha çok yapışıyo bütün kanımı emdi. En son verdim babasina uyumazsa uyumasın dedim. Verdigim gibi uykuya daldı sinir oldum ben kac saatir uğrasiyorum babada 2 dk içinde uyudu
Ya iyi hoş guzel emmesi Allaha şukur ediyorum ozellikle mama fiyatlarinı gördüğumdeama bazen abartıyo özellikle geceleri ve acil işim olduğunda oluyo bu durum ben daralıyorum bu sefer elim kolum bağlaniyor bende sıkıya gelebilen bi insan değilim bir an önce ek gıdaya başlasak en azından arada dinlenme şansı olur banada
.süpermişGeçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
Wuuuuuu tebriklerrrrrrEvet bildirim zamani
Geçen cuma 61.9
Bugün 60.7
Fark 1.2
Yüzde %1.93
Belkide kan grubundandır canım gercektenAma neden anlamadım
Acaba çavdar ekmeği mi yaramadı bu hafta menüme eklediğim şey oydu
Bi de spora başladım ama kilomu etkileyecek kadar çok yapmadım
Ya da bu hafta çok uykusuzdum o mu etkiledi hiç bilmiyorum
Nasıl saldysam düşünün aksam bulasiklarimi bile makinryr koymaya usenmistim
Sabah esimi yolladim 8 gibi hemen mutfağa giriştim su an makineyi calistdm yumurtami hasladim kahvaltimi hazrladm oturdm hava cok güzel bugun annemle ramazan hazırlığı haşhaşlı corek yapicaz buzluğa atmak icin ikindin gibi biter ve sonra yürüyüşe çıkarım markete ugrayip bi de yesil çay kepekli ya da cavdar ekmegi alirik belki akşama menü pirasa yemegi ya da kabuska düşünüyorum yanında yoğurt corbasi salata
Haa riikaaaaBildirimim
Geçen hafta:96.2
Bu hafta:95.1
Fark:-1.1
Yüzde:1.14
Sonunda 96 lardan kurtuldum çok mutluyum
İnş inş ablacımbizim takım da cidden aile ruhu var hepimizin bazen zor günleri oluyor strese giriyoruz takım olarak düşeni kaldırıp yolumuza devam ediyoruz çok şükür , destek tam sağ olsunlar herkes gönülden destekci
hep beraber sağlıklı güzel günleri görüp ideal bedenimiz de salınarak gezip sonra da yine kk de toplanıp muhabbet edicez çünkü kilo derdimiz kalmayacak buna cidden kalpten inanıyorum
bende beklemiyordum senden canım çok şaşırdım
eder canım eder :)
Elif durumuna bakıp tekrar dönüş yapacağım sana
Coook gecmiş olsun canımmmmGünaydın kızlar bi türlü donemedim buraya önce kucuk hastalanfi sonra benim büyük 1 haftadan fazladir kusuyor bir iki gündür iyiyiz
Ohhh misss hoşgeldinnnnnGeldim abla izin süper geçti araba kiraladik gezdik Nevşehir urgup goreme kopadokya gezdik tarsus esab i keyf e gittik cok guzel gecti sizin ordanda gectik yerinde duruyo memleket merak etme
biraz kilo aldım tekrar kiloları vermek için fre yarışacam daha tartılmadım 70 e yaklaştım galiba
Canım sen cok değerlisin...gözünün içine nakan iki evladın annesisin...ve kendine de değer veren birisin ki buradasın..unutmaAyyyy ağladım yazını okuyunca neden bilmiyorum ama
Tamam kuzum netten araştıracağım toparlanmam gerek haklısın
Nasılsın güzel hamişşş başladı mı heyecan:)Kızlar genelde spor alintilariniz cikmiyor nedenini anlamadim acaba ismi yanlis mi yaziyorsunuz ben gecmis yaptigimda denk gelis goruyorum cogunu ama illami gozden kacan olabillir bu sekilde artik listeyi paylastigimda ordanda takip edin
Bncedeçok kötü birşey biri mideni matkapla deliyor gibi oruç degilsdn az az ye birseyler
çok bir artı değil halledilir
hoşgeldin canım iyi eğlenmissin ama.hemen tartı ile yüzleş
daha ne olsun:)
Türkiye de aynı birden sogudu
Yani daha olgun davranmalı 40 yaş az değil
Eceye t katılıyorum cik dolaş vs
Sağol canımcımmmSagolun kizlarr
Tekrar Hosgeldin o zaman tatlimm
Gunaydin canimm
Aynen oyle ablaa
Sende hosgeldin tatlim
Bal tüketmiyorum abla
Harika yaaaa gözlerim doldu benim bile...Kızlar sizlerle bugün beni çok mutlu eden bir olay paylaşmak istiyorum......
İş yerimde ciddi anlamda mutsuzluk yaşadığım şu günlerde çookk iyi geldi bana....
Yarın anneler günü malumunuz.
Kardeşim bana bir sürpriz yapmış ve çiçek göndermiş. Bir de yanına kart iliştirmiş ki çok ağladım. Hem de nöbetçiyim. Çok yoğun duygular içindeyim.
Anne meselesi benim gibi birçok kadının kapanmayan yarası. Kardeşim de çok çekti annemizden.
Bu vesileyle de bana gelen bu çiçeği ve kartı ben de buradan sizlere göndermek istiyorum. ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.
TÜM ANNELER ANNE ADAYLARI VE KALBİNDE ANNELİK MERHAMETİ TAŞIYAN TÜM HANIMLARIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMhepimize maşallah.
Kadın olduğum için anne olduğum için herşeyden öte gerçek annelik vasfını tasıyan evlatları için uğraşan didinen bir kişiliğe sahip olduğum için çok şanslıyım. Hepimiz oyleyiz.....Eki Görüntüle 2267801 Eki Görüntüle 2267802
:))))Aaaaa ben de Trabzon doğumluyum
Gümüşhaneliyim
Ve trabzonluları çok severim
Kee sinn likkk leeeeekaralar bağlama devri bitti gülümmm ...
artık biz varız , yalnız değilsin , insan ne yapacağını bilmediğin de amacı, önceliği olmadığın da boşluğa düşer ki hepimizin hayatın da olumsuz üzücü kalbimizi acıtacak şeyler oluyor hayat böyle bir şey , önemli olan çabuk toparlanıp ne yapacağını bilmek ki bence biz kadınlar erkeklerden , sakin olmayı başardığımız da çok daha güçlü ve kıvrak zekalıyız, hele de el ele verdik mi dünyayı bile elimize alır yönetiriz
kadınızzzz
anneyizzz
güçlüyüzzzzzzz
Sen gec ortya biz sana sarılalım dört bi yandanohhh kızlar ne güzel karadenizliler günü yapın barii yok kastamonu yok gümüşhane yok trabzon sevgi yumağı olmanız iyi hoş da bu malatyalı ne yapsınnnnn bana da sarılın daaaaaaaa
:)))Kendimi dışlanmış hissediyorum
Sagol bebegimmCok daha iyii inş ablacım cünkü artık arada kalma durumu yok gitme kararı aldılar ev bakıyorlar sağol benim herkese her seye ilgili ablam:)
.süpermiş
Wuuuuuu tebriklerrrrrr
Belkide kan grubundandır canım gercekten
Haa riikaaaa
İnş inş ablacım
Coook gecmiş olsun canımmmm
Ohhh misss hoşgeldinnnnn
Canım sen cok değerlisin...gözünün içine nakan iki evladın annesisin...ve kendine de değer veren birisin ki buradasın..unutma
Nasılsın güzel hamişşş başladı mı heyecan:)
Bncede
Sağol canımcımmm
Harika yaaaa gözlerim doldu benim bile...
:))))
Kee sinn likkk leeeee
Sen gec ortya biz sana sarılalım dört bi yandan
:)))
Afiyet olsun canımmenümü yazayım dostlar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
domates-salatalık
iftar
2 yk maalesef tadı çok kötü olan tavuğumsu yaratık yemeği (çorbayı bu tuhaf şeyi yutabilmek için yedim)
hala midem bulanıyor....
spor deli gibi bir oraya bir buraya koşturdum durdum bu saate kadar . bunun dışında yemek dönüşü hastanenin etrafında bir 10 dk turladım nefes almak için...
aslında ayda 4-5 nöbet geliyor sık değil de.... yazan beceriksiz üst üste yazıyor nöbetleriAfiyet olsun canım
Çok sık nöbet tutuyorsun canım ya.... Eczanenin diğer çalışanları da (hemşire, sağlık memuru) nöbet tutuyor mu seninle birlikte?
Kaçmam canım yaz okurum...aslında ayda 4-5 nöbet geliyor sık değil de.... yazan beceriksiz üst üste yazıyor nöbetleri
yok kuzum ya bir tane hemşiremiz var. o da tabi hepimizle nöbet tutamıyor. ayda var 30 gün o da ancak 5-6 tane tutabiliyor bizimle birlikte. gerisini tek tutuyoruz.
şu cumartesi pazar nöbetleri beni mahvediyor. yaş da ilerledi artık tahammülüm azaldı sanırım. sabah 9.00 da geldim yarın sabah 9.00 a kadar buradayım. çok yorucu sinir bozucu. hafta içi zaten deli gibi nefes almadan çalışıyoruz. bir de hafta sonu çalışınca çok zorluyor. ramazan olunca dayanıklılık tabi azalıyor....
amma doluymuş içim de ha.. yaz yaz bitiremedim.... gerçi sabaha kadar şikayet edebilirm bu konuyla ilgili de siz diyeti miyeti bırakıp takımı fln değiştirip kaçarsınız....
İyi geceler canım.Kizlar ben yatiyorum iyi geceler hepinize
Afiyet olsun canım.Sabah 10.00
Yarımdomates yarım salatalık
Bir parça peynir5 zeytin
2 yeni dünya
1 incir kuru
Akşam 20.16
Izgara tabağı
2 yk bulgur pilavı
3 yk sütlaç
Su 2.5 lt
Spor 10 dk yürüyüş rahat bırakmadı çocuklar
Afiyet olsun canım.Menü
İftar
Su.2 lt üstü
Sahuru bilemiyrm suan
Spor yok
Eşim sorun değil de oğlum bir haftadır baklava diye tutturmuştu . Eşim çok yemez yemem için de çok ısrar etmezbu eşler niye böyle yapıyor yaaa....
benimki de diyette olduğumu bildiği halde açmış telefon lokma tatlısı getireyim mi diye soruyor (acayip severim aramızda kalsın)
yok teşekkür ederim dedim. ramazan ama..... "başlayacam diyetine" dedi bozuldu.
yaff dedim ne bozuluyon ... hedefime ulaşayım yiyecem söz aaaa tövbe tövbe zorla günaha sokacaklar bizi aziz mübarek günde
nöbetçiyim diye jest yapmak istedi herhalde yazık yaaaa
Afiyet olsun canım yarın daha dikkatli olursunSahur
Menemen
1/6 pide
2 çatal peynir
1 bardak süt
2 badem
2 kuru kayısı
İftar
1/4 pide
Salata
Yarım kase tarhana çorbası
Kuş başı kavurma 4 kaşık
4 kaşık yogurt
2 dilim karpuz
Ve kabak tatlisi yedim iki dilimdayanamadım inşallah çok degildir kalorisi
Ben genelde hiç yemem . Haftada maksimum 2 dlm falan yerim canımAkşam ekmek yemedinizmi
Tekrar geçmiş olsun kuzum inşallah hemen toparlarsınDaha iyim kuzum ama tuvalet sikintim var bugun ve ilk defa boyle oldu
Evet canım hele bu hafta artı geldim yememeliyimTabikide hayirrrrr yeme kuzum fit bi sekilde salinmalarini düşün yemee
Bişey yiyememişsin canım çabucak iyileşSahur
Domates
Salatalik
Haslanmis patates
2 tane kapya (kizlar sahurdan sonra midem kötü oldu yediklerimi geri cikardim ama yazim dedim genede)
Midem kötü olunca gun icinde bisi yiyemedim
Iftar
Salata
Züber bitanede
Su 1.5 icmisimdir sahura kadar icerim
Afiyet olsun canım sahuru yarınki menüne yazacaksınMenü
İftar
Su.2 lt üstü
Sahuru bilemiyrm suan
Spor yok
Afiyet olsun canımmenümü yazayım dostlar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
domates-salatalık
iftar
hala midem bulanıyor....
Sabah 10.00
Yarımdomates yarım salatalık
Bir parça peynir5 zeytin
2 yeni dünya
1 incir kuru
Akşam 20.16
Izgara tabağı
2 yk bulgur pilavı
3 yk sütlaç
Su 2.5 lt
Spor 10 dk yürüyüş rahat bırakmadı çocuklar
Ben diyete başladığım ilk haftalar karbonhidratı tamamen kesmedim her gün yedim. Sonraları azalttım. Şimdi haftada bir yada iki yiyorum maksimum. Ben de tamamen kesme taraftarı değilim fakat haftada 2 defa abartmadıkça yetiyor. Bol çeşite gelince ömür boyu bol çeşit olacak hayatımızda. Hayır demeyi bilmemiz gerek.Kafam karıştı vallahi ,karbonhidratı tamamen kesmeyelim demişti diyetisyen yetersiz karbonhidrat alimi kas erimelerine sebep oluyormuş acaba fazlamı yiyorum diyorum ama hala açım bi yandan :) ramazan dolayisiyla evde cesitte bol zaten kayinvalidem tatli getirmis kabak tatlisi,komşumda tatli getirdi oof çok ümitsizlige kapıldım bugün
serbest eczacılık da yaptım. gayet iyi bilirim bırak yıllık izni 2 saat bırakıp gidemezsin.Kaçmam canım yaz okurum...
Sağlıkta tam 10 yıl çalıştım...batak gibi birşey..... bilirim.
Ama en azından senin yıllık iznin var, serbest eczacılarda o da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?