- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.201
Normalde yapiyordum kuzum eliptik ama orucken dayanamiyorumAnladim canim iyi gene biraz hareketin var demekki :)
Calistigin icin seni cok iyi anliyorum canim
Tamam tatlimSöylediğiniz iyi oldu =) öyle yaparım
Sana yaramiyor demekki dikkat et tatlim artin cok fazlaTahminime göre 1 haftadır içtiğim ezogelin çorbanın etkisi .... pirinç var içinde..
Tebrikler kuzum gayet guzel benceKızlar öğlen 14.00 de tartılmıştım unuttum gitti tekrar tartılmayı dışarı çıktım
Cuma 99
Pazartesi 98.7
Fark -300 gr
Eğer dar vakit geçmez isem eve tekrar iftar öncesi tartılırım
Tahmin ettigimiz gibi bahar tebriklerBende güncelleme yapayım
Cuma:69.4
Ptesi:69.2
Fark; 0.2
Ögleden sonra değişti
Rezene gaz yapmaz canım ya...hatta gazlı bebeklere içirilir, rahatlasın diye..Rezene kızım 2 aylıkken denedim çok gaz yaptı kızıma
Acaba yine yapar mı ki
Anneanne yaşlı , hala genç diyebilirsin... tabiki de bakabilir.Canım o zaman benim işyerime çok uzaklaşırım
Bi de eşim anneme tepkili bakmadığı için önümüzden teklif edemem anneannesi dururken halası mı bakarmış diye
Benim insülinim yokki psikolojik mide bulantı =) boşanma arifesindeyim stresten oluyor.. Sıcaklarda birleşince böyle oluyor aslında normal de iştahı çok açık biriyim ama bu ara ruhsal bulanımdayım midem bulanıyorcanım benimkinin hareketini dışardan herkes görürdu onun için korkmadim langırt diye döndü
söz konusu bebek dediğin gibi dili yok ki belli saat aralıkları aktif olabilir çıkarken açarsanız gelince kapanır ne olacak
ben burada spor yapamıyorum malesef iftardan sonra bile bordürü kişi geliyor bize kafeterya diye dalga geçiyoruz hep gunduzde hiç enerjim olmuyor
kesinlikle öyle canım
yap canım birşey olmaz içine karanfil tarçın at meyvesi az olsun suyu bol
ikişer kase içilen çorbalar ekmekten daha kötü Niran sende bilgilisin ama kendine gelince işler değişiyor bak
ben kullanmadım canım ama netten arastir istersen kalorisi besin değerleri vs yazar
inusilin için yada başta çok yüksek kilodakilere verilen bir ilaç var ondan filan mı verdi doktor ki mide bulantısı var
Tek kaçamak degil ki canim önceki gündende varBir öğünde ki tek bir kaçamak bile maalesef böyle bir artı getirebiliyor.
Allah Allah acaba o zaman başka bişeyi mi vardı da ben ona yordum, peki bugün akşamdan itibaren içeyimRezene gaz yapmaz canım ya...hatta gazlı bebeklere içirilir, rahatlasın diye..
bence de öyle aslında hem halası da çiçek gibi bakar bi eşimin ağzını arayayım bakayımAnneanne yaşlı , hala genç diyebilirsin... tabiki de bakabilir.
Hala dururken neden yabancı baksın ki...
tam da bunları düşünerek hırs yap ve asla diyetini bozmaBugün resmi olarak boşanma davam açıldı. Mahkeme ye dimdik gidebilmek için diyeti bozmamam lazım.. Çok üzülüyorum gerek eşimin yaptıkları gerke yaşadıklarım yüzünden çok hırslıyım..
AbovvvvGünün bombasını patlatmaya geldim
Cuma: 76.7
Bugün: 78.3
Fark: +1.6
Valla hic uzulmeden konuyu bilmeden direk hayırlı olsun diyorum canim. Benim hayatta verdigim en guzel karar bosanmakti. Anladigim kadariyla seninde öyle olacak. Sen güçlü bi kadinsin her zaman dimdik ayakta duracaksin ve kendini asla salmayacaksin.Bugün resmi olarak boşanma davam açıldı. Mahkeme ye dimdik gidebilmek için diyeti bozmamam lazım.. Çok üzülüyorum gerek eşimin yaptıkları gerke yaşadıklarım yüzünden çok hırslıyım..
Teşekkür ederim güzel mesajınız için umarım buranında verdiği azimle oraya çok başka gidicem =)Valla hic uzulmeden konuyu bilmeden direk hayırlı olsun diyorum canim. Benim hayatta verdigim en guzel karar bosanmakti. Anladigim kadariyla seninde öyle olacak. Sen güçlü bi kadinsin her zaman dimdik ayakta duracaksin ve kendini asla salmayacaksin.
Ona inat zayıflamam lazım bambaşka biri olarak gitmem lazım çok hırs yapıyorum..tam da bunları düşünerek hırs yap ve asla diyetini bozma
çünkü eşine kızıp diyetini bozarsan ona değil kendine kötülük yapmış olursun bunu asla unutma sen kendin için zayıflayacaksın
hay maşallahhh hareketliymiş kız bu bayaaaaohoo 1-2 aydir kipirdaniyor ama son zamanlar iyice artti bazen ard arda durmadan vuruyor kaynasiyor :) hele dun baya bisiler yapti
Afiyet olsun canımSahur 03.30
Yarım domates yarım salatalık
5 zeytin bir parça peynir
İftar 20.18
1 kase misket köfteli yoğurt çorbası
1 yemek kaşığı mantar sote
3 et köfte
Salata
Su 2 lt
Spor 30 dk egzersiz
Tebrikler canımBen zaten 3gün oldu başlayalı =)
Geçen cuma 102
Bugün 100.7
Fark 1kg300gr
Yüzde 1.27 eğer doğru yaptıysam
Afiyet olsun canım ama hem gözleme hem pasta olmamışDün
Sahur yok
İftar
2 yumurta
Az peynir
3 4 zeytin
Bi peynirli gözleme
Ara
9 10 erik
Malasef yarım dilim pasta(anneler günü pastası)
Sahur
1 muz
Su
2 lt
Teşekkürler tatlımgüzel olmuş canım
Afiyet olsun canımMenü
İftar
2 yumurta
1 kase yoğurt
1kk peynir
Akşam
2 köfte büyüktü 4 dilim fırın patates
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Sonrakini de gördümKilo
Ptesi: 69.4
Sabit
Evet evet evet
Afiyet olsun canım ama baklava olmasaymışDunki menüm
10.00 1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 çk reçel
15.00 1 dilim baklava
20.15 et sote 1 kase
Salata
Yoğurt
Su 2l spor 40 dk yuruyus 120 p @Pnrrr-20
Dikkat edersen cumaya eksiye düşersin canımKilo bildirimim berbat
Cuma 85
Bugun 85.4
Fark +400
Süpersin canımKizlar belki daha eksilebilirim az önce tartıldım gelsin 57 ler
Cuma 58
Bugun 57.7
Fark 300 gr
Cumaya 56 görebilirim kızlar
İnşallah iyi biridir canım ama bence de kamera taktırın ben kimseye güvenmemKızlar bugün bakıcımız başladı inşallah vicdanlı bi kadındır inşallah temiz bir ailesi vardır Allahım kızımın yüzüne baksın öpe koklaya büyütsün yavrumu
Şimdi gönderdim kadıncağız oruç akşama kadar durmasına gerek yok o yüzden ancak girebildim
Bildirimim sabit ne yazık ki
Kaç gün karbonlu beslenmenin sonucu malesef canımGünün bombasını patlatmaya geldim
Cuma: 76.7
Bugün: 78.3
Fark: +1.6
Evet canım bence artırıyor ama kalorisini bilmiyorumkızlar humana kullanan var mı aranızda
sütü artırıyormuş ama çok mu kalorili acaba
Tebrikler canımKızlar öğlen 14.00 de tartılmıştım unuttum gitti tekrar tartılmayı dışarı çıktım
Cuma 99
Pazartesi 98.7
Fark -300 gr
Eğer dar vakit geçmez isem eve tekrar iftar öncesi tartılırım
Tebrikler canımBende güncelleme yapayım
Ptesi:69.2
Fark; 0.2
Ögleden sonra değişti
Tebrikler canımMerhabalar kızlar
Kontrol tartısı bildireyim
Geçen cuma: 61.8
Bugün: 61.6
hadi inşallah kendi çocuğundan daha fazla esirgeyip ilgilenen bakıcı teyzelerden olur inşallahKızlar bugün bakıcımız başladı inşallah vicdanlı bi kadındır inşallah temiz bir ailesi vardır Allahım kızımın yüzüne baksın öpe koklaya büyütsün yavrumu
Şimdi gönderdim kadıncağız oruç akşama kadar durmasına gerek yok o yüzden ancak girebildim
Bildirimim sabit ne yazık ki
hadi hakkına hayırlısı olsun gülüm , genel de boşanma davaları tek celse de sonuçlanmaz biliyorsundur belki ..Bugün resmi olarak boşanma davam açıldı. Mahkeme ye dimdik gidebilmek için diyeti bozmamam lazım.. Çok üzülüyorum gerek eşimin yaptıkları gerke yaşadıklarım yüzünden çok hırslıyım..
Allah kolaylık versinBenim insülinim yokki psikolojik mide bulantı =) boşanma arifesindeyim stresten oluyor.. Sıcaklarda birleşince böyle oluyor aslında normal de iştahı çok açık biriyim ama bu ara ruhsal bulanımdayım midem bulanıyor
bebeğin iki yaşında diye okumuştum eşinin yaptıkları vs demişsin bebeği bu kadar küçükken kimse sudan sebeplerden boşanmaz o yüzden Allah gönlüne göre versin hakkında en güzeli olsunBugün resmi olarak boşanma davam açıldı. Mahkeme ye dimdik gidebilmek için diyeti bozmamam lazım.. Çok üzülüyorum gerek eşimin yaptıkları gerke yaşadıklarım yüzünden çok hırslıyım..
eksi candırMerhabalar kızlar
Kontrol tartısı bildireyim
Geçen cuma: 61.8
Bugün: 61.6
eksi gelmen güzel canımKızlar gün boyu dışardaydım az önce geldim
Bildirimim
Cuma :95.5
Bugün:95.3
Fark: -200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?