Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım pertek gölünün yanında pertek kaplıcası var . Suyu gerçek termal su hem de okul zamanı gidince kimse olmuyor . Oralarda mısın sen???

Neden yemiyorsun ?
uyuya kalmışım sonra dışarı çıktım midem çok bulandı güneş çarptı sanırım midem almıyor elmayı bile yarım yiyebildim su hiç içmedim 1 bardak falan daha artık eve geçince 2 lt reyi birden içicem.. Akşamı da muhtemelen geciktiricdm bugün..

Suyu birden icmekte iyi degil vucuda bi faydasi yok. Oturdugun yerde yudum yudum ic canim. Icmek icin icme yani

ben hemen her gün yürüyorum kuzum sadece dakikasını bilmediğimden yazamıyorum. lakin hemen her gün en az 20 dk yürüyorum tatlım..

Anladim canim iyi gene biraz hareketin var demekki :)

Calistigin icin seni cok iyi anliyorum canim

kuzum aynı şehirdeyiz de ne bileyim annem bakmayınca ona da teklif edemedim bi de çok uzakta oturuyor onun bize gelmesi de zor bizim ona bebişi götürmemiz de
Yerinde olsam uzakta olsa görümceme baktırırdım...

Evin kiraysa görümcene yakın bir yere taşınabilirsin mesela..

Ayy masallah ya cok guzel bisi ama asiri olunca korkmussundur ben dondugunu hissetmedim benmki 2 aydir 2 kontrolumdede bas asagi duruyor zaten tekmeleride genelde ust taraflarda hissediyorm
canım benimkinin hareketini dışardan herkes görürdu onun için korkmadim langırt diye döndü
söz konusu bebek dediğin gibi dili yok ki belli saat aralıkları aktif olabilir çıkarken açarsanız gelince kapanır ne olacak
ben burada spor yapamıyorum malesef iftardan sonra bile bordürü kişi geliyor bize kafeterya diye dalga geçiyoruz hep gunduzde hiç enerjim olmuyor
az yemek bana hiç yaramadı hiç
metabolizmamı daha da yavaşlattı sanki
kesinlikle öyle canım
kızlar sütüm azaldığı için şekersiz komposto yaptım ama çok kalorisi olur mu bi de günümü kapattıktan sonra da içebilir miyim sizce
yap canım birşey olmaz içine karanfil tarçın at meyvesi az olsun suyu bol
Günün bombasını patlatmaya geldim

Cuma: 76.7

Bugün: 78.3

Fark: +1.6
ikişer kase içilen çorbalar ekmekten daha kötü Niran sende bilgilisin ama kendine gelince işler değişiyor bak
kızlar humana kullanan var mı aranızda
sütü artırıyormuş ama çok mu kalorili acaba
ben kullanmadım canım ama netten arastir istersen kalorisi besin değerleri vs yazar
Yine öğle yemeği yiyemedim... Kahvaltı ve elma ile duruyorum midme çok bulanıyor hiç birşey istemiyor inş yavaşlama metabolizmam
inusilin için yada başta çok yüksek kilodakilere verilen bir ilaç var ondan filan mı verdi doktor ki mide bulantısı var
Tahminime göre 1 haftadır içtiğim ezogelin çorbanın etkisi .... pirinç var içinde..

Yerinde olsam uzakta olsa görümceme baktırırdım...

Evin kiraysa görümcene yakın bir yere taşınabilirsin mesela..
Canım o zaman benim işyerime çok uzaklaşırım
Bi de eşim anneme tepkili bakmadığı için önümüzden teklif edemem anneannesi dururken halası mı bakarmış diye

Meyvelerini yemem canım zaten sadece suyunu içerim olmazsa
Hem WC problemime de iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…