- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.181
Canım pertek gölünün yanında pertek kaplıcası var . Suyu gerçek termal su hem de okul zamanı gidince kimse olmuyor . Oralarda mısın sen???Züber de nedir canım?afiyet olsun.
Tamamdır tatlım
Olur olur hic strese girme bunlar çok tatlı heyecanlar..doya doya yaşa inş canımmm
Evet evet ablacım inşş
Hangi kaplıca canım o?
Evet ablacım hoşbuldumm
Ayy çok tatlı..harikaaaa
Senn de günün kutlu olsun canımmmm
Sennnn deee ablammmm
:)
Bende yapmstm bi ara göbek bölgesnde etkli gercekten
Neden yemiyorsun ?Yine öğle yemeği yiyemedim... Kahvaltı ve elma ile duruyorum midme çok bulanıyor hiç birşey istemiyor inş yavaşlama metabolizmam
uyuya kalmışım sonra dışarı çıktım midem çok bulandı güneş çarptı sanırım midem almıyor elmayı bile yarım yiyebildim su hiç içmedim 1 bardak falan daha artık eve geçince 2 lt reyi birden içicem.. Akşamı da muhtemelen geciktiricdm bugün..Neden yemiyorsun ?
Suyu birden icmekte iyi degil vucuda bi faydasi yok. Oturdugun yerde yudum yudum ic canim. Icmek icin icme yaniuyuya kalmışım sonra dışarı çıktım midem çok bulandı güneş çarptı sanırım midem almıyor elmayı bile yarım yiyebildim su hiç içmedim 1 bardak falan daha artık eve geçince 2 lt reyi birden içicem.. Akşamı da muhtemelen geciktiricdm bugün..
ben hemen her gün yürüyorum kuzum sadece dakikasını bilmediğimden yazamıyorum. lakin hemen her gün en az 20 dk yürüyorum tatlım..
Calistigin icin seni cok iyi anliyorum canimKuzum arttır yemeni olmaz boyle
O zaman eksidesindir sen bahar sabah tartildin çünkü
Hayirlisi olsun kuzum ama bencede kamera lazim eve kimin ne yapacagi hic belli olmuyor
Sagol kuzumm
Tamam kuzum ama cok dikkat et genede sen
Ben ramazanda yapamiyorum canim gene sabahlari biraz yürüyüşüm var ama onu saymıyorum. Sabahtan aksama kadar cok yoruluyorum zaten
Bizde seni cok sevdik canim iyiki gelmissin
Valla hic bilmiyorum ben kuzu
Ay niye oyle oldun kizz
Söylediğiniz iyi oldu =) öyle yaparımSuyu birden icmekte iyi degil vucuda bi faydasi yok. Oturdugun yerde yudum yudum ic canim. Icmek icin icme yani
oooooooo neden öyle oldu ki canım
Tahminime göre 1 haftadır içtiğim ezogelin çorbanın etkisi .... pirinç var içinde..Ay niye oyle oldun kizz
Yerinde olsam uzakta olsa görümceme baktırırdım...kuzum aynı şehirdeyiz de ne bileyim annem bakmayınca ona da teklif edemedim bi de çok uzakta oturuyor onun bize gelmesi de zor bizim ona bebişi götürmemiz de
Sütünü artırmak için aktardan rezene al, demle iç canım.kızlar humana kullanan var mı aranızda
sütü artırıyormuş ama çok mu kalorili acaba
İçerken içine toz tarçın koy da iç..yapma yaaa offff o zaman sadece sabahları bir bardak içeyim günahtır çöpe gitmesin bi ton meyve kattım içine
canım benimkinin hareketini dışardan herkes görürdu onun için korkmadim langırt diye döndüAyy masallah ya cok guzel bisi ama asiri olunca korkmussundurben dondugunu hissetmedim benmki 2 aydir 2 kontrolumdede bas asagi duruyor zaten tekmeleride genelde ust taraflarda hissediyorm
söz konusu bebek dediğin gibi dili yok ki belli saat aralıkları aktif olabilir çıkarken açarsanız gelince kapanır ne olacakbaşta yatak odası hariç her odaya koyalım diye konuştuk sonra bi arkadaşı ya bütün özelinizi açacaksınız bence yapmayın demiş bizimkinin de kafası karışmış ama ikna edeceğim küçücük bebek emanet edeceğim bişe olsa söyleyemez bile Allah korusun
ben burada spor yapamıyorum malesef iftardan sonra bile bordürü kişi geliyor bize kafeterya diye dalga geçiyoruz hep gunduzde hiç enerjim olmuyor__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Ebruebruli -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh 40 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + -- + 30 + -- + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Pesto 316 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Gulbeseker 180 + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kizlar bir kontrol edin lutfen eksikler yanlisliklar varmi diye.
Birde liste cok az Ramazan olmasina bagliyorum ama yinede biraz daha hareket gerekiyor bence kilo verebilmek icin.
Zaten Menulerde bu ara pek iyi degildi e spor da yok, saldinizmi kizlar Bayram hedeflerine ne oldu
Yaz da geldi fit olmak gerek şimdiii
kesinlikle öyle canımaz yemek bana hiç yaramadı hiç
metabolizmamı daha da yavaşlattı sanki
yap canım birşey olmaz içine karanfil tarçın at meyvesi az olsun suyu bolkızlar sütüm azaldığı için şekersiz komposto yaptım ama çok kalorisi olur mu bi de günümü kapattıktan sonra da içebilir miyim sizce
Günün bombasını patlatmaya geldim
Cuma: 76.7
Bugün: 78.3
Fark: +1.6
ben kullanmadım canım ama netten arastir istersen kalorisi besin değerleri vs yazarkızlar humana kullanan var mı aranızda
sütü artırıyormuş ama çok mu kalorili acaba
inusilin için yada başta çok yüksek kilodakilere verilen bir ilaç var ondan filan mı verdi doktor ki mide bulantısı varYine öğle yemeği yiyemedim... Kahvaltı ve elma ile duruyorum midme çok bulanıyor hiç birşey istemiyor inş yavaşlama metabolizmam
Tahminime göre 1 haftadır içtiğim ezogelin çorbanın etkisi .... pirinç var içinde..
Gerek yok canım eksidesin cumaya güzel bir eksi gelirKızlar öğlen 14.00 de tartılmıştım unuttum gitti tekrar tartılmayı dışarı çıktım
Cuma 99
Pazartesi 98.7
Fark -300 gr
Eğer dar vakit geçmez isem eve tekrar iftar öncesi tartılırım
Doymuyorum ya... sanırım emzirdiğim için.ikişer kase içilen çorbalar ekmekten daha kötü Niran sende bilgilisin ama kendine gelince işler değişiyor bak
Canım o zaman benim işyerime çok uzaklaşırımYerinde olsam uzakta olsa görümceme baktırırdım...
Evin kiraysa görümcene yakın bir yere taşınabilirsin mesela..
Rezene kızım 2 aylıkken denedim çok gaz yaptı kızımaSütünü artırmak için aktardan rezene al, demle iç canım.
Hem sütün artar, hemde hızlı kilo verdiriyor.
Tamam canımİçerken içine toz tarçın koy da iç..
Meyvelerini yemem canım zaten sadece suyunu içerim olmazsacanım benimkinin hareketini dışardan herkes görürdu onun için korkmadim langırt diye döndü
söz konusu bebek dediğin gibi dili yok ki belli saat aralıkları aktif olabilir çıkarken açarsanız gelince kapanır ne olacak
ben burada spor yapamıyorum malesef iftardan sonra bile bordürü kişi geliyor bize kafeterya diye dalga geçiyoruz hep gunduzde hiç enerjim olmuyor
kesinlikle öyle canım
yap canım birşey olmaz içine karanfil tarçın at meyvesi az olsun suyu bol
ikişer kase içilen çorbalar ekmekten daha kötü Niran sende bilgilisin ama kendine gelince işler değişiyor bak
ben kullanmadım canım ama netten arastir istersen kalorisi besin değerleri vs yazar
inusilin için yada başta çok yüksek kilodakilere verilen bir ilaç var ondan filan mı verdi doktor ki mide bulantısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?