- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.221
Anlaşmalı boşanma =)hadi hakkına hayırlısı olsun gülüm , genel de boşanma davaları tek celse de sonuçlanmaz biliyorsundur belki ..
sana harika motivasyon kaynağı işte bunu sonuna kadar kullan sağlıklı dal gibi süzüle süzüle gez
amiinnn canımmhadi inşallah kendi çocuğundan daha fazla esirgeyip ilgilenen bakıcı teyzelerden olur inşallah
Canım ama sadece çorba yeme sebzenin ye etini ye bakliyatini ye sadece çorba ile zaten süt olmaz kiDoymuyorum ya... sanırım emzirdiğim için.
Kesinlikle iyi gelirMeyvelerini yemem canım zaten sadece suyunu içerim olmazsa
Hem WC problemime de iyi gelir
Böyleyse kal tabi...Çevrem bana diyor ki nasıl kalıyorsun kb kp ile eşin olmadan 40 gün sanırım karislikli oluyor
Bugün kp pide yaptırmış bana da tam buğday ramazan pidesi almis , sonra kabizim evde herkes biliyor 4 paket gün kurusu almış
Ee şimdi ben evimde gibi hissetmekte haksizmiyim çok mu polyanayim
Ben de öyle gitmek istiyorum bizim sorunumuz beğenmeyle falan alakalı değil aslında açtığım konulara bi göz atarsanız daha vahim şeyler ama eşim çok kıskanç olduğu için çatlaması ı istiyorum.. =) bide kaybolan özgüvenimi geri kazanırsam daha rahat önüme bakarım sanki.. Bugünde bozmadım şükür diyeti akşam spora çıkıcam ondan sonra paylaşıcam =)Pumpkin00 benim yüzmeye gittiğim yerde kilolu bir kadin vardı ben 2 ay sonra şok oldum çok güzel zayiflamis 7 yaşında kızı vardı eşi ile boşanma davası açılınca karar vermiş tabi davalar hemen sonuç bulmadığı için bu süreçte hem fiziken hemde ruhen kendini yenilemiş ahtım var mini etekle gideceğim sonraki celseye dedi sonra konuştuk gitmiş o beni beğenmeyen eşim sok oldu demişti
Darısı sana önce kendin sonra çocuğun sonra da kaybettiğini görmesi için diyetine sadık kal
Çok güzel tebriklerCuma:72.0
Bugün:70.60
Fark:-1.4
Tabikide gideceksin sen taviz verme daha neler olacak hayatinda sen bile şaşıracaksın nerden nereye geldim diyeceksinTeşekkür ederim güzel mesajınız için umarım buranında verdiği azimle oraya çok başka gidicem =)
Merhabalar kızlar
Kontrol tartısı bildireyim
Geçen cuma: 61.8
Bugün: 61.6
Tebrikler kizlarKızlar gün boyu dışardaydım az önce geldim
Bildirimim
Cuma :95.5
Bugün:95.3
Fark: -200
Hic vazgecmezsen istedigini alacaksin canim. Eski eşim hala barışalım diyor. Ki yaşadıklarımı kizlar cok iyi bilir.Ona inat zayıflamam lazım bambaşka biri olarak gitmem lazım çok hırs yapıyorum..
Sagol tatlimmAfiyet olsun canım
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım ama hem gözleme hem pasta olmamış
Teşekkürler tatlım
Afiyet olsun canım
Sonrakini de gördüm
Evet evet evet❤❤❤❤
Afiyet olsun canım ama baklava olmasaymış
Dikkat edersen cumaya eksiye düşersin canım
Süpersin canım
İnşallah iyi biridir canım ama bence de kamera taktırın ben kimseye güvenmem
Kaç gün karbonlu beslenmenin sonucu malesef canım
Evet canım bence artırıyor ama kalorisini bilmiyorum
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Allah bozmasin canım yok kuzum gercekten kızı gibi görmüşler yoksa boyle davranmazlardi benceÇevrem bana diyor ki nasıl kalıyorsun kb kp ile eşin olmadan 40 gün sanırım karislikli oluyor
Bugün kp pide yaptırmış bana da tam buğday ramazan pidesi almis , sonra kabizim evde herkes biliyor 4 paket gün kurusu almış
Cok guzel canim tebriklerCuma:72.0
Haftaici sıkı tut cumaya surpriz yasamayalim sonra kuzumKizlar bildirimim gec kaldı k.bakmaykn
Cuma: 86.3
Pazartesi: 86.5
Fark: +300
Yediğim boreklerin gazabı maalesef
Tebrikler tatlim cok guzelCuma
70.8
Bugün
69.8
Kolay gelsin ablamMutlu gunler kizlar
Gecmisi okudum
Masallah cok guzel menuler vardi
Alintilara aksam donecem
Mutfakta işim var şimdi
Pesto senin 2 ayin doldumu cnm listede
pesto26
Yani buraya başlayalı doldu ama listede dolmadı galibaMutlu gunler kizlar
Gecmisi okudum
Masallah cok guzel menuler vardi
Alintilara aksam donecem
Mutfakta işim var şimdi
Pesto senin 2 ayin doldumu cnm listede
pesto26
Herşey karşılıklı tabi ama bence kalmakla haklısın. Öylesini bulmuşsun maşallah keyfini çıkar.Çevrem bana diyor ki nasıl kalıyorsun kb kp ile eşin olmadan 40 gün sanırım karislikli oluyor
Çok güzel canım tebriklerCuma:72.0
Evet canım malesef ama +200 değil miKizlar bildirimim gec kaldı k.bakmaykn
Cuma: 86.3
Pazartesi: 86.5
Fark: +300
Yediğim boreklerin gazabı maalesef
Tebrikler canımCuma
70.8
Bugün
69.8
Teşekkürler canımTabikide gideceksin sen taviz verme daha neler olacak hayatinda sen bile şaşıracaksın nerden nereye geldim diyeceksin
Tebrikler kizlar
Hic vazgecmezsen istedigini alacaksin canim. Eski eşim hala barışalım diyor. Ki yaşadıklarımı kizlar cok iyi bilir.
Sagol tatlimm
Allah bozmasin canım yok kuzum gercekten kızı gibi görmüşler yoksa boyle davranmazlardi bence
Cok guzel canim tebrikler
Haftaici sıkı tut cumaya surpriz yasamayalim sonra kuzum
Tebrikler tatlim cok guzel
Kolay gelsin ablam
Ozlettin kendini gel artik
Ohoo yas pasta hic olmamis afiyet olsun canimMenüm( bende özendim renkli yaptım)
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 dlm hellim
1 dlm beyaz peynir(bu sarı ama )
Salatalık
İftar
3 parça fırında tavuk
Salata
1 bardak ayran
3 çatal yaş pasta (eşimin doğum gününü kutladık)
Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş =120 puan @pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?