Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pumpkin00 benim yüzmeye gittiğim yerde kilolu bir kadin vardı ben 2 ay sonra şok oldum çok güzel zayiflamis 7 yaşında kızı vardı eşi ile boşanma davası açılınca karar vermiş tabi davalar hemen sonuç bulmadığı için bu süreçte hem fiziken hemde ruhen kendini yenilemiş ahtım var mini etekle gideceğim sonraki celseye dedi sonra konuştuk gitmiş o beni beğenmeyen eşim sok oldu demişti
Darısı sana önce kendin sonra çocuğun sonra da kaybettiğini görmesi için diyetine sadık kal

Çevrem bana diyor ki nasıl kalıyorsun kb kp ile eşin olmadan 40 gün sanırım karislikli oluyor
Bugün kp pide yaptırmış bana da tam buğday ramazan pidesi almis , sonra kabizim evde herkes biliyor 4 paket gün kurusu almış
Ee şimdi ben evimde gibi hissetmekte haksizmiyim çok mu polyanayim

Böyleyse kal tabi...

El kızı diye hor görülmüyorsan, hizmetçi muamelesi yapılmıyorsa, insan olduğun kabul ediliyorsa, saygı görüyorsan neden kalmayasın....

Ben de öyle gitmek istiyorum bizim sorunumuz beğenmeyle falan alakalı değil aslında açtığım konulara bi göz atarsanız daha vahim şeyler ama eşim çok kıskanç olduğu için çatlaması ı istiyorum.. =) bide kaybolan özgüvenimi geri kazanırsam daha rahat önüme bakarım sanki.. Bugünde bozmadım şükür diyeti akşam spora çıkıcam ondan sonra paylaşıcam =)

Teşekkür ederim güzel mesajınız için umarım buranında verdiği azimle oraya çok başka gidicem =)
Tabikide gideceksin sen taviz verme daha neler olacak hayatinda sen bile şaşıracaksın nerden nereye geldim diyeceksin
Merhabalar kızlar

Kontrol tartısı bildireyim
Geçen cuma: 61.8
Bugün: 61.6
Kızlar gün boyu dışardaydım az önce geldim
Bildirimim
Cuma :95.5
Bugün:95.3
Fark: -200
Tebrikler kizlar
Ona inat zayıflamam lazım bambaşka biri olarak gitmem lazım çok hırs yapıyorum..
Hic vazgecmezsen istedigini alacaksin canim. Eski eşim hala barışalım diyor. Ki yaşadıklarımı kizlar cok iyi bilir.
Sagol tatlimm
Allah bozmasin canım yok kuzum gercekten kızı gibi görmüşler yoksa boyle davranmazlardi bence
Cuma:72.0
Bugün:70.60
Fark:-1.4
Cok guzel canim tebrikler
Kizlar bildirimim gec kaldı k.bakmaykn
Cuma: 86.3
Pazartesi: 86.5
Fark: +300
Yediğim boreklerin gazabı maalesef
Haftaici sıkı tut cumaya surpriz yasamayalim sonra kuzum
Cuma
70.8
Bugün
69.8
Tebrikler tatlim cok guzel
Mutlu gunler kizlar

Gecmisi okudum
Masallah cok guzel menuler vardi

Alintilara aksam donecem
Mutfakta işim var şimdi

Pesto senin 2 ayin doldumu cnm listede
pesto26
Kolay gelsin ablam
Ozlettin kendini gel artik

Herşey karşılıklı tabi ama bence kalmakla haklısın. Öylesini bulmuşsun maşallah keyfini çıkar.
Cuma:72.0
Bugün:70.60
Fark:-1.4
Çok güzel canım tebrikler
Kizlar bildirimim gec kaldı k.bakmaykn
Cuma: 86.3
Pazartesi: 86.5
Fark: +300
Yediğim boreklerin gazabı maalesef
Evet canım malesef ama +200 değil mi
Cuma
70.8
Bugün
69.8
Tebrikler canım
Teşekkürler canım

Ohoo yas pasta hic olmamis afiyet olsun canim

Sabah 1 yemek kaşığı lor peyniri 2 dilim kepek ekmeği ile tost.
Domates
5 adet zeytin 🕊
Yeşil çay
Öğle yeşil elma
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 kase kabak yemeği 1 yemek kşğ yoğurt
Domates salatası kabakta pirinç olduğu için ekmek yemedim.

1 lt su (2ye tamamlarım)
30dk voleybol
20 dk yürüyüş Pumpkin00 1puan

Gece yatmadan yoğurt kürü yicem.

Eklentiler

• IMG_20190513_212901.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…