Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok dün erken yattım burda yoktum zaten uyumasam sabaha kadar burda oluyorum.. Şu boşanma meselesi falan biraz moralim bozuktu kendimi uyuttum
Bi 5 yıl sonra üzülmeyeceğin, hatta sevinip "iyiki" diyeceğin birşey için şimdide üzülmemeni tavsiye ederim canım.

Üzme kendini kuzum olan sana oluyor sonra...
Gelip geçecek sonunda sen ileri bak..
Valla çocuk için konuşuyoruz ya kötü hissediyorum görünce bi yanım diyo belki düzelir barış bi yanım diyo saçmalama dayan sabret çok zor gerçekten

Valla çocuk için konuşuyoruz ya kötü hissediyorum görünce bi yanım diyo belki düzelir barış bi yanım diyo saçmalama dayan sabret çok zor gerçekten
Düzelmez kuzum bunu çıkar aklından. Bu tip adamlar birak duzelmeyi her seferinde daha kötü oluyorlar. Hepsi kendi pisliginde bogulsun. Sende kendini harab etme bos yere

Tatlim hangi gün basladigini yaz tartinin ilk gunune sonra bugunkini yaz farki yaz.
Canım valla hatırlamıyorum yeni üye oldum üçüncü günüm sanırım ödem atmışım 72 ile başladım hatta gram olarak yazmadım fazlası bile vardı şuan 70.700 inanamadım tartının yerini değiştirip tekrar tartıldım aynı

Gayet güzel başlangıç yapmış oldun canim o zaman bol bol eksilerin olsun ins

Bi 5 yıl sonra üzülmeyeceğin, hatta sevinip "iyiki" diyeceğin birşey için şimdide üzülmemeni tavsiye ederim canım.
Evet belki de öyle olacak ama bizim ilişkimiz ilişki desen değil evlilik desen değil arkadaş hiç değil boşanmaya boşanamıyorız beraber hiç olamıyoruz.. Çocuk için konuşuyoruz gördükçe üzülüyorum bi yanım diyo ayrıl unutursun zamanla.. Bi yanım diyo belki düzelir.. Senelerdir düzelmemiş sanki şimdi düzelecek bende iyi değilim valla en zorunda çift karakterli adamdan ayrılmak ya bi yandan diyorum seni bırakmıyor ilgileniyor seviyor yandan diyorum seni köle gibi eve haps ediyor şu bu valla deliricem

Düzelmez kuzum bunu çıkar aklından. Bu tip adamlar birak duzelmeyi her seferinde daha kötü oluyorlar. Hepsi kendi pisliginde bogulsun. Sende kendini harab etme bos yere
Aynen öyle aslında biliyorum ama neden yapamıyorum sürekli dönüyorum bende bilmiyorum cahillik desen değil salaklık desen değil anlamadım gittim bir kere görünce hemen affediyorum. Eşimde aynı şekilde ben de ona birşey yapsam bir kere görsün barışıyor. 2mizden biri dirayetli olsa boşancazda 2mizde ne ayrılabikiyoruz ne barışabiliyoruz

Canım konularına baktım da; düzelmez seninki....sadece sen sinir hastası olur çıkarsın....

Annen seni bir daha doğurmayacak....nedir bu bir piskopata kurban olma psikolojisi....

Sana iki kitap önereceğim, hemen okursan farkındalığın artacak ve keşke demeden bitireceksin bu evliliği

1- Kadın Çok Severse (Robin Norwood)

2- Kurban Tuzağından Kurtulmak, Kişisel Gücünü Geri Almak (Diane Zimberoff)

Sipariş etmek gerekiyor sanırım

İlk hatayı kötü giden bir evliliğe çocuk yaparak yapmışsın( hemde onca düşüğe rağmen defalarca gebe kalıp ısrarla istemen)

İkinci hatayı devam etmekle yapmak yada yapmamak senin elinde....

Diyetin başında kabizlık yeme içme duzeni degistigi icin bagirsak alışana kadar oluyor. Sonrasındaysa su veya lifli gıda eksikliginde okur

İlk hatayı kötü giden bir evliliğe çocuk yaparak yapmışsın( hemde onca düşüğe rağmen defalarca gebe kalıp ısrarla istemen)

İkinci hatayı devam etmekle yapmak yada yapmamak senin elinde....
Zaten gitsem de yapamam.. 1 ay dünyanın en mutlu insanı oluyorum el bebek gül bebek yaşıyorum. 2.ay annesi birşey yapıyor eşimde 100 seksen derece değişiyor 1 günde hayatım zehir oluyor kalıyorum ortada çocuğumla. Anamı babamı zaten telefondan görüyorum.. Ne gidebiliyorum ne gelebiliyorum.

Tebrik ederim bravo

Tebrik ederim canım

Bildirimleri aşağıdaki örnekteki gibi yapıyoruz canım

Cuma: 79.1
Bugün: 77.8
Fark: -1.3 (% 1.64)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…