- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.861
Baharrr banami atican topu kizzzOnların girişlerini bulup listeye ekleyecegim zaten canım ben hedefleri vs şimdi yemek hazırlıyorum iftar sonrası artık , kız seni kaptan yardımcısı yapalım ya
Evet biliyorumPro uyeler görüyor tatlim
Yazimmi ben artık abla
Sabah ac karnina ciplak tartilacaksin canim
Bi 5 yıl sonra üzülmeyeceğin, hatta sevinip "iyiki" diyeceğin birşey için şimdide üzülmemeni tavsiye ederim canım.Yok dün erken yattım burda yoktum zaten uyumasam sabaha kadar burda oluyorum.. Şu boşanma meselesi falan biraz moralim bozuktu kendimi uyuttum
Valla çocuk için konuşuyoruz ya kötü hissediyorum görünce bi yanım diyo belki düzelir barış bi yanım diyo saçmalama dayan sabret çok zor gerçektenÜzme kendini kuzum olan sana oluyor sonra...
Gelip geçecek sonunda sen ileri bak..
Düzelmez kuzum bunu çıkar aklından. Bu tip adamlar birak duzelmeyi her seferinde daha kötü oluyorlar. Hepsi kendi pisliginde bogulsun. Sende kendini harab etme bos yereValla çocuk için konuşuyoruz ya kötü hissediyorum görünce bi yanım diyo belki düzelir barış bi yanım diyo saçmalama dayan sabret çok zor gerçekten
Canım valla hatırlamıyorum yeni üye oldum üçüncü günüm sanırım ödem atmışım 72 ile başladım hatta gram olarak yazmadım fazlası bile vardı şuan 70.700Tatlim hangi gün basladigini yaz tartinin ilk gunune sonra bugunkini yaz farki yaz.
Gayet güzel başlangıç yapmış oldun canim o zaman bol bol eksilerin olsun insCanım valla hatırlamıyorum yeni üye oldum üçüncü günüm sanırım ödem atmışım 72 ile başladım hatta gram olarak yazmadım fazlası bile vardı şuan 70.700inanamadım tartının yerini değiştirip tekrar tartıldım aynı
Evet belki de öyle olacak ama bizim ilişkimiz ilişki desen değil evlilik desen değil arkadaş hiç değil boşanmaya boşanamıyorız beraber hiç olamıyoruz.. Çocuk için konuşuyoruz gördükçe üzülüyorum bi yanım diyo ayrıl unutursun zamanla.. Bi yanım diyo belki düzelir.. Senelerdir düzelmemiş sanki şimdi düzelecek bende iyi değilim vallaBi 5 yıl sonra üzülmeyeceğin, hatta sevinip "iyiki" diyeceğin birşey için şimdide üzülmemeni tavsiye ederim canım.
Teşekkür ederim evet moral oldu güzel oldu İnşallah canım hepimizin eksileri bol olsunGayet güzel başlangıç yapmış oldun canim o zaman bol bol eksilerin olsun ins
Aynen öyle aslında biliyorum ama neden yapamıyorum sürekli dönüyorum bende bilmiyorum cahillik desen değil salaklık desen değil anlamadım gittim bir kere görünce hemen affediyorum. Eşimde aynı şekilde ben de ona birşey yapsam bir kere görsün barışıyor. 2mizden biri dirayetli olsa boşancazda 2mizde ne ayrılabikiyoruz ne barışabiliyoruzDüzelmez kuzum bunu çıkar aklından. Bu tip adamlar birak duzelmeyi her seferinde daha kötü oluyorlar. Hepsi kendi pisliginde bogulsun. Sende kendini harab etme bos yere
Canım konularına baktım da; düzelmez seninki....sadece sen sinir hastası olur çıkarsın....Valla çocuk için konuşuyoruz ya kötü hissediyorum görünce bi yanım diyo belki düzelir barış bi yanım diyo saçmalama dayan sabret çok zor gerçekten
Sipariş etmek gerekiyor sanırımCanım konularına baktım da; düzelmez seninki....sadece sen sinir hastası olur çıkarsın....
Annen seni bir daha doğurmayacak....nedir bu bir piskopata kurban olma psikolojisi....
Sana iki kitap önereceğim, hemen okursan farkındalığın artacak ve keşke demeden bitireceksin bu evliliği
1- Kadın Çok Severse (Robin Norwood)
2- Kurban Tuzağından Kurtulmak, Kişisel Gücünü Geri Almak (Diane Zimberoff)
İlk hatayı kötü giden bir evliliğe çocuk yaparak yapmışsın( hemde onca düşüğe rağmen defalarca gebe kalıp ısrarla istemen)Evet belki de öyle olacak ama bizim ilişkimiz ilişki desen değil evlilik desen değil arkadaş hiç değil boşanmaya boşanamıyorız beraber hiç olamıyoruz.. Çocuk için konuşuyoruz gördükçe üzülüyorum bi yanım diyo ayrıl unutursun zamanla.. Bi yanım diyo belki düzelir.. Senelerdir düzelmemiş sanki şimdi düzelecek bende iyi değilim vallaen zorunda çift karakterli adamdan ayrılmak ya bi yandan diyorum seni bırakmıyor ilgileniyor seviyor yandan diyorum seni köle gibi eve haps ediyor şu bu valla deliricem
Diyetin başında kabizlık yeme içme duzeni degistigi icin bagirsak alışana kadar oluyor. Sonrasındaysa su veya lifli gıda eksikliginde okurMerhaba kızlar Dün menümü yazamadım kusura bakmayın
Sahur yok
İftar
Tabak mercimek çorbası
Salata
1 kk peynir
10 badem
3 kuru kayısı
Hergün salata yiyorum kuru kayısı tüketiyorum fakat kabızlığım geçmiyor çıldırıcam artık moralim bozuluyor
Zaten gitsem de yapamam.. 1 ay dünyanın en mutlu insanı oluyorum el bebek gül bebek yaşıyorum. 2.ay annesi birşey yapıyor eşimde 100 seksen derece değişiyor 1 günde hayatım zehir oluyor kalıyorum ortada çocuğumla. Anamı babamı zaten telefondan görüyorum.. Ne gidebiliyorum ne gelebiliyorum.İlk hatayı kötü giden bir evliliğe çocuk yaparak yapmışsın( hemde onca düşüğe rağmen defalarca gebe kalıp ısrarla istemen)
İkinci hatayı devam etmekle yapmak yada yapmamak senin elinde....
Tebrik ederim bravoDiyetisyenden geldim şimdi kilo bildirimi yapabilirmiyim
Geçen hafta bu gün
70.80
Bu gün
69.60
2.4 kg yagyakmışım 1,1 kg kas almışım yürüyüşün çok faydası oldu çok mutluyum,diyetisyenim ödülde verdi çikolata yiyebilirmişim tabi bitter ve iki parmak kadar
Diyetisyenden geldim şimdi kilo bildirimi yapabilirmiyim
Geçen hafta bu gün
70.80
Bu gün
69.60
2.4 kg yagyakmışım 1,1 kg kas almışım yürüyüşün çok faydası oldu çok mutluyum,diyetisyenim ödülde verdi çikolata yiyebilirmişim tabi bitter ve iki parmak kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?