- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.841
Ayyy anladim tatlimO anlamda degil yavrum tabiki sen eskisinbrn tam dikizliyodum milleti o sırada sen cevrimici olup yazdin ondan hosgeldin dedim
Nereden görüyorsunuz çevrimiçi olanları, ben göremiyorumO anlamda degil yavrum tabiki sen eskisinbrn tam dikizliyodum milleti o sırada sen cevrimici olup yazdin ondan hosgeldin dedim
Simdilik iyiyim kuzum tartilmadim bugün hic iftar yaklassin bakalim :))Ayyy anladim tatlimne durumdasin bakiiimm
Yani isminin yaninda yesil bisey oluyoya ordan goruyorum ama onu sizde goruyosunuzdurNereden görüyorsunuz çevrimiçi olanları, ben göremiyorum
Nereden görüyorsunuz çevrimiçi olanları, ben göremiyorum
Az kaldi az birazdan gorcezSimdilik iyiyim kuzum tartilmadim bugün hic iftar yaklassin bakalim :))
AynenYani isminin yaninda yesil bisey oluyoya ordan goruyorum ama onu sizde goruyosunuzdur
onu da denedim canım düşün ilaç bile aldım üç gün geçen hafta bu haftada aynı olsun ilaca kalayım istemiyorumBenim kabızlığa müthiş gelen bir tarifim var. Bir elmayı minik minik doğrayıp içine iki gün kurusu Kays’ıyla pişirip yiyorum hem tatlı isteğimi baskılıyor canım istersen bir dene
tampon kızKıyamam niye modun düşük? İş miş takma sakın herşeyde bir hayır vardır, onun bir vakti vardır. Şirin şirin mesajlarınla pozitif enerji yaymaya devam et takıma lütfen. Mezun olunca da bizi yalnız bırakma.
Hoşgeldin MerveNerelerdesin sen ya? Niye izne ayrıldın ki, ben yoktum o ara ya da hatırlamıyorum. Kaç kilosun acaba bu cumayı merakla bekliyorum, @mefkurem de bildirim yapar inşallah
Kızlar nasıl, herşey yolundadır inşallah...
Türkçesi ne bilmiyorum ama bumper çıkmış, eğer dişleri kırılmışsa komple değişmek lazım demişti tamirci, maalesef kırılmış.
sana düzenleme için fırsat doğduKızlar evi tuttuk anahtarı aldık şimdi boyacı sokacağız sonra da toplanmaya başlayacağız
Bu sefer elime geçeni götürmeyeceğim
Yavaş yavaş güzel güzel ayıklayacağım
Fazlalık ne varsa atılacağı atıp verilebilecek durumda olanları da dağıtacağım
Evimin düzensizliğini toparlayacağım böylece
sahursuz tutma zaten gün boyu susuz kalıyoruz birde az yeyince nasıl WC ye çıkışıl ki ayrıca eski üyesin listedesin daha çok gel menülere yorum yap bu herşeyden önce takım kuralıMerhaba kızlar Dün menümü yazamadım kusura bakmayın
Sahur yok
İftar
Tabak mercimek çorbası
Salata
1 kk peynir
10 badem
3 kuru kayısı
Hergün salata yiyorum kuru kayısı tüketiyorum fakat kabızlığım geçmiyor çıldırıcam artık moralim bozuluyor
evet canım herkes tartiliyoruzCanım ben tartılacak mıyım
Üzme kendini kuzum olan sana oluyor sonra...Yok dün erken yattım burda yoktum zaten uyumasam sabaha kadar burda oluyorum.. Şu boşanma meselesi falan biraz moralim bozuktu kendimi uyuttum
Canim onu bende göremiyorum pro üyeler gorebiliyo sadece :)Eki Görüntüle 2269412
Buradan diyorsun herhalde, bilmiyordum...
Peki kendi takımımızda gezinen yabancıları nereden göreceğiz...
Ben de biraz önce tartıldım. Eksi ama yeteri kadar eksi değil. Yarın da tartılayım hangisi daha düşükse bakalım olur mu kaptanımEvet niyetli olanlar bugün iftardan önce niyet etmeyenler yarın sabah tartilacak tekrar hatırlatma geçiyorum ben daha azdım bugün çok çıktım sisim vs gibi durumu olanı yarın 18:00 e kadar beklerim tekrar tartilmak isterse
Aynen öyle canımonu da denedim canım düşün ilaç bile aldım üç gün geçen hafta bu haftada aynı olsun ilaca kalayım istemiyorum
tampon kızben indirmistim tamponu ama tırnakları kırılmadigi için düzeltip taktılar çok büyük değil kuzu burda 1000-1500 civarı hallediliyor
sana düzenleme için fırsat doğdu
sahursuz tutma zaten gün boyu susuz kalıyoruz birde az yeyince nasıl WC ye çıkışıl ki ayrıca eski üyesin listedesin daha çok gel menülere yorum yap bu herşeyden önce takım kuralı
evet canım herkes tartiliyoruz
Canım ben 72 ile başladım şuan 70.7onu da denedim canım düşün ilaç bile aldım üç gün geçen hafta bu haftada aynı olsun ilaca kalayım istemiyorum
tampon kızben indirmistim tamponu ama tırnakları kırılmadigi için düzeltip taktılar çok büyük değil kuzu burda 1000-1500 civarı hallediliyor
sana düzenleme için fırsat doğdu
sahursuz tutma zaten gün boyu susuz kalıyoruz birde az yeyince nasıl WC ye çıkışıl ki ayrıca eski üyesin listedesin daha çok gel menülere yorum yap bu herşeyden önce takım kuralı
evet canım herkes tartiliyoruz
Pro uyeler görüyor tatlimEki Görüntüle 2269412
Buradan diyorsun herhalde, bilmiyordum...
Peki kendi takımımızda gezinen yabancıları nereden göreceğiz...
Yazimmi ben artık ablaKizlar cocuklar var o yuzden gelemiyorum
Aksam gelirim
Bugun tartisindan memnun olmayan iftari sahuru hafif gecirirse mutlaka fayda eder
Yarin guncelleyebilir
Tabi eksi olursa guncellesin :))
Umarim herkes guzel sonuclar alir
Sabah ac karnina ciplak tartilacaksin canimTartı günü yarın dimi 2 ye kadar yazıcaz
Tatlim hangi gün basladigini yaz tartinin ilk gunune sonra bugunkini yaz farki yaz.Canım ben 72 ile başladım şuan 70.7ödem atmışım sanırım ama yine de mutlu oldum
olur canım ama yarın kaçta geliyorsun iştenBen de biraz önce tartıldım. Eksi ama yeteri kadar eksi değil. Yarın da tartılayım hangisi daha düşükse bakalım olur mu kaptanım
evet canım aç karına mümkünse WC ye çıkılmış cibildak :)Tartı günü yarın dimi 2 ye kadar yazıcaz
olsun canım süper eksiCanım ben 72 ile başladım şuan 70.7ödem atmışım sanırım ama yine de mutlu oldum
Tatlim hangi gün basladigini yaz tartinin ilk gunune sonra bugunkini yaz farki yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?