Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim kabızlığa müthiş gelen bir tarifim var. Bir elmayı minik minik doğrayıp içine iki gün kurusu Kays’ıyla pişirip yiyorum hem tatlı isteğimi baskılıyor canım istersen bir dene
onu da denedim canım düşün ilaç bile aldım üç gün geçen hafta bu haftada aynı olsun ilaca kalayım istemiyorum
tampon kız ben indirmistim tamponu ama tırnakları kırılmadigi için düzeltip taktılar çok büyük değil kuzu burda 1000-1500 civarı hallediliyor
sana düzenleme için fırsat doğdu
sahursuz tutma zaten gün boyu susuz kalıyoruz birde az yeyince nasıl WC ye çıkışıl ki ayrıca eski üyesin listedesin daha çok gel menülere yorum yap bu herşeyden önce takım kuralı
Canım ben tartılacak mıyım
evet canım herkes tartiliyoruz

** * 9.Takim 622. Etap * * *

Fatlayd(95,5/
AhSen_2504 (78,3/
Bi prenses annesi (86,3/
pesto26 (69,1/
Gulbeseker(99/
ebruebrulii (85/
CurukElma (58,0/
Niran Nevra( 76,7/
Jasminium84 (63,4/
nanekekik(69,4/
eceboce(61,8/
Bayankokosh (74,5/

9.takim ortalamasi : %

❤ FREE CANLAR ❤

Ekim2009 (85,9/87,3/+1.4
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk

İzine ayrılan uyeler

*askrhpozitif(74,6//) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye

hamişler

Pnrrr-20(75/75,6/+0,6

Mefkurem

Ben de biraz önce tartıldım. Eksi ama yeteri kadar eksi değil. Yarın da tartılayım hangisi daha düşükse bakalım olur mu kaptanım

Aynen öyle canım

Canım ben 72 ile başladım şuan 70.7 ödem atmışım sanırım ama yine de mutlu oldum

Eki Görüntüle 2269412

Buradan diyorsun herhalde, bilmiyordum...

Peki kendi takımımızda gezinen yabancıları nereden göreceğiz...
Pro uyeler görüyor tatlim
Kizlar cocuklar var o yuzden gelemiyorum

Aksam gelirim

Bugun tartisindan memnun olmayan iftari sahuru hafif gecirirse mutlaka fayda eder
Yarin guncelleyebilir

Tabi eksi olursa guncellesin :))

Umarim herkes guzel sonuclar alir
Yazimmi ben artık abla
Tartı günü yarın dimi 2 ye kadar yazıcaz
Sabah ac karnina ciplak tartilacaksin canim

Ben de biraz önce tartıldım. Eksi ama yeteri kadar eksi değil. Yarın da tartılayım hangisi daha düşükse bakalım olur mu kaptanım
olur canım ama yarın kaçta geliyorsun işten
Tartı günü yarın dimi 2 ye kadar yazıcaz
evet canım aç karına mümkünse WC ye çıkılmış cibildak :)
Canım ben 72 ile başladım şuan 70.7 ödem atmışım sanırım ama yine de mutlu oldum
olsun canım süper eksi

Onların girişlerini bulup listeye ekleyecegim zaten canım ben hedefleri vs şimdi yemek hazırlıyorum iftar sonrası artık , kız seni kaptan yardımcısı yapalım ya
Tatlim hangi gün basladigini yaz tartinin ilk gunune sonra bugunkini yaz farki yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…