- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.881
Pazartesi değil Geçen Cuma bildirimini dikkate alacaksın canım, % de hesaplaman lazım aynı zamanda...bak örnek yazıyorum sana.Bende bugün 99.9 çıktım pazartesi 100.700 düm
Evet te bem onu öylesine yazdım tartı günü yarın ya onu yarın yazıcamPazartesi değil Geçen Cuma bildirimini dikkate alacaksın canım, % de hesaplaman lazım aynı zamanda...bak örnek yazıyorum sana.
Cuma: 79.1
Bugün: 77.8
Fark: -1.3 (% 1.64)
Daha fazla eksi bekliyorum diyorsun yaniEvet te bem onu öylesine yazdım tartı günü yarın ya onu yarın yazıcam
Valla bakalımDaha fazla eksi bekliyorum diyorsun yani
aa bir de iki yere birden kira ödemesi var çabuk çabuk toparlan o zaman :)boya bu gün biter yarına temizlenir hafta sonu taşınmış olursun demi gülümAMacım bayramdan önce taşınmış olup yerleşmek canım
Çünkü bayram sonrası işe başlayacağım işe Başlamadan taşınma yorgunluğunu atayım üzerimden hem sen işe başladıktan sonra yerleşmem zor
Bi de Mayıs sonuna kadar taşınalım da Haziran kirası vermek zorunda kalmayalım
102 ile başladım ben işte şimdi 99.9 az geldi banaDaha fazla eksi bekliyorum diyorsun yani
bence senin yanın da tuzlu kraker v.s. bir şeyler bulundurman şartHasta olduğumda yaşıyorum en çok. bir
yerlere yığılıvereceğim diye ödüm kopuyor
Banada öyle abla yagunlerden bisi anlamiyorum
tek değilim yani kendimden şüphe etmeye başlamıştım :)))Benim de öyle canım hele de evdeyim ya ne zaman Pazartesi oluyor ben zaman Cuma Cumartesi geliyor hiç anlamıyorum günleri karıştırıyorum artık
Takımda102 ile başladım ben işte şimdi 99.9 az geldi bana
Bana da ayni vala ya zmn cok çabuk geçiyor
Ablam geçmiş olsun tansiyonun baya düşmüş dikkat et kendine
Hayırlı olsun canım güle güle oturun
Bencede ise yaramayan hiç bişeyı goturme her zaman az ve öz eşya iyidir temizlemesi düzenlemesi daha kolay olur
ooo baya sıcakmış şimdiden böyleyse yazın dusunemiyorum Allah kolaylık versin
Bendede öyle abla bende güne geç başlıyorum ve gün çabucak geciyo
Amin kuzum inssTeşekkür ederim evet moral oldu güzel oldu İnşallah canım hepimizin eksileri bol olsun
Sen beyninde bitirmemissin hala sebebi bu benceAynen öyle aslında biliyorum ama neden yapamıyorum sürekli dönüyorum bende bilmiyorum cahillik desen değil salaklık desen değil anlamadım gittim bir kere görünce hemen affediyorum. Eşimde aynı şekilde ben de ona birşey yapsam bir kere görsün barışıyor. 2mizden biri dirayetli olsa boşancazda 2mizde ne ayrılabikiyoruz ne barışabiliyoruz
Diyetisyenden geldim şimdi kilo bildirimi yapabilirmiyim
Geçen hafta bu gün
70.80
Bu gün
69.60
2.4 kg yagyakmışım 1,1 kg kas almışım yürüyüşün çok faydası oldu çok mutluyum,diyetisyenim ödülde verdi çikolata yiyebilirmişim tabi bitter ve iki parmak kadar
Tebrikler kizlarrBende bugün 99.9 çıktım pazartesi 100.700 düm
Yok degilsin abla :)tek değilim yani kendimden şüphe etmeye başlamıştım :)))
çok şükür sana da bir şey yapmıyor:))her defasın da düşürse ne olurduk eyvahh eyvah içine ilaç v.s. olmayan tek şey sarımsak soğan kaldı neredeyse en güçlü doğal kan temizleyici probiyotik ve antibiyotikler mecburen sık yemek lazımBende sarmısağı çok fazla tüketirim ama nadiren ilginç şekilde tansiyonumu düşürür.
benim mutfak kapısı hep kapalı açık kapıya alerjim var :)))
dün doğum gününmüş kusura bakma gülüm kaçırdım görmemişim
rabbim sana da bebeşine de sağlıklı hayırlı bolluk bereket için nice seneler versin iyi ki doğduuuunnnnnn
O bebek odası daha çooookkkk dağılacak bu iyi günlerin gözünü korkutmak gibi olmasın da balım
Haklısın canım hasta olunca birşey yemeye fırsat bırakmıyor ki aniden oluveriyorbence senin yanın da tuzlu kraker v.s. bir şeyler bulundurman şart
Şehir dışına cikicam diye ayrıldım ayrılmaz olaydım hergun diyete başlıyorum 2 saat sonra bitiyorKıyamam niye modun düşük? İş miş takma sakın herşeyde bir hayır vardır, onun bir vakti vardır. Şirin şirin mesajlarınla pozitif enerji yaymaya devam et takıma lütfen. Mezun olunca da bizi yalnız bırakma.
Hoşgeldin MerveNerelerdesin sen ya? Niye izne ayrıldın ki, ben yoktum o ara ya da hatırlamıyorum. Kaç kilosun acaba bu cumayı merakla bekliyorum, @mefkurem de bildirim yapar inşallah
Kızlar nasıl, herşey yolundadır inşallah...
Türkçesi ne bilmiyorum ama bumper çıkmış, eğer dişleri kırılmışsa komple değişmek lazım demişti tamirci, maalesef kırılmış.
Aiyy balım sen daha şirinsin.. ya muhtemelen iş olayı olunca da ayrı şeyleri sıkıntı etcem, biraz mizaç meselesi:) enteresan bir şekilde listeden çıkınca daha aktif olurmuşum gibi geliyor ama bakalım:)Kıyamam niye modun düşük? İş miş takma sakın herşeyde bir hayır vardır, onun bir vakti vardır. Şirin şirin mesajlarınla pozitif enerji yaymaya devam et takıma lütfen. Mezun olunca da bizi yalnız bırakma.
Hoşgeldin MerveNerelerdesin sen ya? Niye izne ayrıldın ki, ben yoktum o ara ya da hatırlamıyorum. Kaç kilosun acaba bu cumayı merakla bekliyorum, @mefkurem de bildirim yapar inşallah
Kızlar nasıl, herşey yolundadır inşallah...
Türkçesi ne bilmiyorum ama bumper çıkmış, eğer dişleri kırılmışsa komple değişmek lazım demişti tamirci, maalesef kırılmış.
Ne kadar minnoşsunNe oldu kuzum ya düşürme modunu. Keyfine bak takma kafana tokadan başka hiçbir şey ....Burada seni seven bir dolu arkadaşın olduğunu hatırla lütfen
cok iyi haber cnm tebrikler bendr pazartesi gidicem insAllah bugun gidemedim bklm bende durumlar neDiyetisyenden geldim şimdi kilo bildirimi yapabilirmiyim
Geçen hafta bu gün
70.80
Bu gün
69.60
2.4 kg yagyakmışım 1,1 kg kas almışım yürüyüşün çok faydası oldu çok mutluyum,diyetisyenim ödülde verdi çikolata yiyebilirmişim tabi bitter ve iki parmak kadar
vala hic anlamiom o islerdrnne yapıcaz yaa böyle günler pıtır pıtır bitiyor parapsikoloji sitelerin de v.s. de bundan bahsedilmiş dünyanın enerji frekansı değişmiş ondanmış daa biz nasıl frekansımı değişicez de günleri yakalıycaz bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?