Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pazartesi değil Geçen Cuma bildirimini dikkate alacaksın canım, % de hesaplaman lazım aynı zamanda...bak örnek yazıyorum sana.

Cuma: 79.1
Bugün: 77.8
Fark: -1.3 (% 1.64)
Evet te bem onu öylesine yazdım tartı günü yarın ya onu yarın yazıcam

aa bir de iki yere birden kira ödemesi var çabuk çabuk toparlan o zaman :)boya bu gün biter yarına temizlenir hafta sonu taşınmış olursun demi gülüm

Bana da ayni vala ya zmn cok çabuk geçiyor

ne yapıcaz yaa böyle günler pıtır pıtır bitiyor parapsikoloji sitelerin de v.s. de bundan bahsedilmiş dünyanın enerji frekansı değişmiş ondanmış daa biz nasıl frekansımı değişicez de günleri yakalıycaz bilmem :)

Teşekkür ederim evet moral oldu güzel oldu İnşallah canım hepimizin eksileri bol olsun
Amin kuzum inss
Sen beyninde bitirmemissin hala sebebi bu bence
Bende bugün 99.9 çıktım pazartesi 100.700 düm
Tebrikler kizlarr
tek değilim yani kendimden şüphe etmeye başlamıştım :)))
Yok degilsin abla :)

Bende sarmısağı çok fazla tüketirim ama nadiren ilginç şekilde tansiyonumu düşürür.
çok şükür sana da bir şey yapmıyor:))her defasın da düşürse ne olurduk eyvahh eyvah içine ilaç v.s. olmayan tek şey sarımsak soğan kaldı neredeyse en güçlü doğal kan temizleyici probiyotik ve antibiyotikler mecburen sık yemek lazım

Sagolasin canim ablamm amin insallah

O bebek odası daha çooookkkk dağılacak bu iyi günlerin gözünü korkutmak gibi olmasın da balım

o odayla kalsa iyi

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Ebruebruli -- + -- + 120 + 270 + 225 + 210 + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh 40 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + -- + 30 + -40 + 40 + 60 + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady -- + -- + 90 + 120 + -- + 90 + --
Pesto 316 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Gulbeseker 180 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Metanol -- + -- + -- + 120 + 120 + 120 + --
Pumpkin00-- + -- + -- + 130 + 75 + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kizlar bir kontrol edin lutfen eksikler yanlisliklar varmi diye.

Şehir dışına cikicam diye ayrıldım ayrılmaz olaydım hergun diyete başlıyorum 2 saat sonra bitiyor

Aiyy balım sen daha şirinsin.. ya muhtemelen iş olayı olunca da ayrı şeyleri sıkıntı etcem, biraz mizaç meselesi:) enteresan bir şekilde listeden çıkınca daha aktif olurmuşum gibi geliyor ama bakalım:)

Ne oldu kuzum ya düşürme modunu. Keyfine bak takma kafana tokadan başka hiçbir şey .... Burada seni seven bir dolu arkadaşın olduğunu hatırla lütfen
Ne kadar minnoşsun amaaan gereksiz gereksiz şeyler, her günümüze bin şükür demem gerekirken ufak şeylere takıp tripleniyorum. Bebeklikten beri böyleyim

cok iyi haber cnm tebrikler bendr pazartesi gidicem insAllah bugun gidemedim bklm bende durumlar ne
vala hic anlamiom o islerdrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…