Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olmadı sanki canım sizin yazdıklarınız çıktı onları silmeden mi yazıyoruz hiç bilmiyorum ya valla çok cahil kalmışım bende

Olmadı sanki canım sizin yazdıklarınız çıktı onları silmeden mi yazıyoruz hiç bilmiyorum ya valla çok cahil kalmışım bende
Kuzum cevapla dediğinde otomatik alıntı yapar. kimseyi cevaplamak istemezsen cevapla butonuna basma. aşağıdaki bos alana yaz gönder.
lakin alıntı yaptığında da kendisine yorum yapmak istediğin kişiyi etiketlemiş olacağından o kişinin de senin verdiğin cevaptan haberi olur.

Teşekkür ederim canım

Sağol canımm

Sahur yapmadığında hergün tartıda eksi görüyor musun canım?

Birde akşamları daha çok acıkıyor musun?
Ramazandan önce oruc tutarken görüyordum ama su an fark olmuyor pek sahur yaptgmda nasil acikiyorsam yine ayni acıkıyorum aslinda cok fark yok ama bugünden itibaren sahur yapmayi denicem yine de

Sen hosgeldin kiz takimlarimi şaşırdın

Oruclu olanlar bugün iftardan önce olmayanlar cuma sabahi canim. Ama yarin 6 ya kadar vakit var istersen 2 gundede tartil düşük olani baz alırız
Yoo burayi takipteydim de sen sonradan geldin ondan dedim

Ben senden eskiyim bikerem 3 yıl oldu burdayim

Boyle olmaz uykunu duzene sokman lazim. Uyku duzeni ve kilo kaybi birbiriyle baglantili
Yok dün erken yattım burda yoktum zaten uyumasam sabaha kadar burda oluyorum.. Şu boşanma meselesi falan biraz moralim bozuktu kendimi uyuttum

Yok dün erken yattım burda yoktum zaten uyumasam sabaha kadar burda oluyorum.. Şu boşanma meselesi falan biraz moralim bozuktu kendimi uyuttum
Kendini depresyona sokma at su ölü topragini ustunden. ister kalk yuruyuse cik ister baska bisey yap ama topla kendini. Bunlarin sana bi yarari yok
Canım ben tartılacak mıyım
Evet tatlim tartilacaksin oruc tutuyosan bugün iftardan once tutmuyosan yarin sabah tartil tatlim

Ben senden eskiyim bikerem 3 yıl oldu burdayim

Boyle olmaz uykunu duzene sokman lazim. Uyku duzeni ve kilo kaybi birbiriyle baglantili
O anlamda degil yavrum tabiki sen eskisin brn tam dikizliyodum milleti o sırada sen cevrimici olup yazdin ondan hosgeldin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…