Bu okullar ne hale geldi ya. Gercekten bizim zamanimizla alakasi yok simdikilerin"Lan " a kurban olsunlar benim eniştem öğretmen geçen sene öğrencisi sınıfta bıçakla oynuyor enistemde müdüre götürmek için çıkarıyor merdivenlerden inerken enişteme arkadan yumruk atıp yuvarliyor kamera sadece yuvarlandigi noktayı görüyor , eniştem rapor alınca oda sahte rapor alıp sahte şahit bulup karşı dava açıyor ama çocuğun bir sürü bu şekilde davası var babası hep arkasını kollamis çünkü babalık bu sanan tiplerden baya ugrasildi eniştemin sahitlerini tehdit etmişler sonunda öğrencilere sorun olmasın diye okul değiştirme kaydı ile dava kapandı
Evet gelsin bildirim o zamannnnn
Cuma gunu : 58
Bugun : 55.8
Fark : 2.2
Yuzde : %3.80
Eki Görüntüle 2269474 Eki Görüntüle 2269474
Rabbim evlatlarımızı korusun bu nedir böyle tovbe yarabbim"Lan " a kurban olsunlar benim eniştem öğretmen geçen sene öğrencisi sınıfta bıçakla oynuyor enistemde müdüre götürmek için çıkarıyor merdivenlerden inerken enişteme arkadan yumruk atıp yuvarliyor kamera sadece yuvarlandigi noktayı görüyor , eniştem rapor alınca oda sahte rapor alıp sahte şahit bulup karşı dava açıyor ama çocuğun bir sürü bu şekilde davası var babası hep arkasını kollamis çünkü babalık bu sanan tiplerden baya ugrasildi eniştemin sahitlerini tehdit etmişler sonunda öğrencilere sorun olmasın diye okul değiştirme kaydı ile dava kapandı
Aman ben okulumu değil ama sınıfımı ve mrs.sozeri cok severdim şimdi okulumu da kapatmışlar zaten sırf yanındaki imam hatip i buyutmusler yılların Gazi çiftlik lisesi duyunca çok uzulmustumBu okullar ne hale geldi ya. Gercekten bizim zamanimizla alakasi yok simdikilerin
Kesinlikle canımRabbim evlatlarımızı korusun bu nedir böyle tovbe yarabbim
Bizde bulaşmıyoruz canım, beni seviyorlar, onun için müdahale edebiliyorum."Lan " a kurban olsunlar benim eniştem öğretmen geçen sene öğrencisi sınıfta bıçakla oynuyor enistemde müdüre götürmek için çıkarıyor merdivenlerden inerken enişteme arkadan yumruk atıp yuvarliyor kamera sadece yuvarlandigi noktayı görüyor , eniştem rapor alınca oda sahte rapor alıp sahte şahit bulup karşı dava açıyor ama çocuğun bir sürü bu şekilde davası var babası hep arkasını kollamis çünkü babalık bu sanan tiplerden baya ugrasildi eniştemin sahitlerini tehdit etmişler sonunda öğrencilere sorun olmasın diye okul değiştirme kaydı ile dava kapandı
Cok sagol canimmWoww masallh cnm tbrk ederim mezuniyetinide simdiden. Sonuna kadar hakettin
Amin canimmRabbim evlatlarımızı korusun bu nedir böyle tovbe yarabbim
Valla bende oyle kuzumAman ben okulumu değil ama sınıfımı ve mrs.sozeri cok severdim şimdi okulumu da kapatmışlar zaten sırf yanındaki imam hatip i buyutmusler yılların Gazi çiftlik lisesi duyunca çok uzulmustum
Bizde bulaşmıyoruz canım, beni seviyorlar, onun için müdahale edebiliyorum.
Kız öğrenci ....gibi önüne gelenle her halti yiyor, babası çağrılıyor okula...
babasının cümlesi aynen şu "tabiki yapacak, ben öğretecek değilim herhalde kızıma"...
Gelelim tartiya :)
Çok özür dileyerek ohaaaa demek istiyorum. Baba değil sanki .....Bizde bulaşmıyoruz canım, beni seviyorlar, onun için müdahale edebiliyorum.
Kız öğrenci ....gibi önüne gelenle her halti yiyor, babası çağrılıyor okula...
babasının cümlesi aynen şu "tabiki yapacak, ben öğretecek değilim herhalde kızıma"...
Aboo bizim sahura çok az kalmış :) iyi geceler canımKızlar öpüyorum hepinizi sahurda görüşmek üzere .... Beni özleyin anacım baaayy
Kızlar öpüyorum hepinizi sahurda görüşmek üzere .... Beni özleyin anacım baaayy
Ins bu azimlr devam edersin canimGerçekten burası insanı hırslandırıyor geçenlerde Leslie yi denedim eskisi gibi yapabilecek miyim diye 20dkda hem sıkıldım hem yoruldum şimdi hırs yapıyorum
Iyi geceler canimKızlar öpüyorum hepinizi sahurda görüşmek üzere .... Beni özleyin anacım baaayy
Dinlenebildinmi bari tatlim
Ben bugün Pazartesi artısını eksiye çevirdim ama yarına biraz daha düşer mi acep diye bekleme kararı aldım.Gelelim tartiya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?